Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Salade vis recepten (1.512) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vis in de pan is een Grieks recept ( Psari Plaki) dit recept is uit een kookboek wat in Griekenland is gekocht door een vriendin van mij. In het originele recept wordt geen knoflook vermeld maar als je het eet in Griekenland zit er wel degelijk knoflook in. (Heerlijk!) Eet er bvb. een lekkere Griekse salade erbij met feta, paprika tomaten enz. OF een ander lekker bijgerecht, zoals "Sperziebonen met aardappels in Tomatensaus" (Van dit recept heb ik de link onderaan gezet). Het is een van onze favoriete recepten (en van onze vrienden!) Op 14.09.2010 heb ik dit gerecht opnieuw gemaakt maar nu een slankere versie, Het originele recept is dus met 1-1½ kopje olijfolie! Ik heb dit keer eens Victoriabaars genomen. De ingrediënten voor het(slanke) recept voor 2 personen staan tussen haakjes. Sommige fotos zijn geplaatst bij beide recepten.

INGREDIENTEN

6 niet te grote plakken roodbaars of schelvis. (2), 3-4 uien in plakjes.(2), 2-3 rijpe tomaten (2), 1-1½ kopje (olijf)olie. of minder (2 theelepels gebruik ik nu), Sap van 1 citroen. (½), Half kopje fijngehakte peterselie.(half kopje), Zout en peper naar smaak., Eventueel 1 of meer teentjes knoflook. (2 vette tenen), geperst of fijngesneden.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-05-2005
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Zureappeldrie gekookte aardappels uitje augurkjes, vis kruiden cajun zalm uit blikrivier garnalen mayonaise fijne peterselie, vers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-12-2011
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Vissalade

INGREDIENTEN

Sla, gerookte zalm, garnaaltjes, pijn boompitjes, cortons, tuinkruiden dressing en aardappelkrieltjes met tuinkruiden

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-08-2009
  • Vis
  •  0-10 min.
Vis

Met weinig voorbereiding klaar te maken.

INGREDIENTEN

2 lekkere afbakbroodjes of kant en klare, Bak rundsvlees salade, 1 bakje beenhamsalade, 100 gram beenham dikke plak, wat mayonaise, 2 kippoten of 4 kipkarbonades.4 blaadjes iceberghsla.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke, eenvoudige vissalade.

INGREDIENTEN

1/2 appeltje,10 cm.komkommer,1/4 rode paprika,2 tomaten,2 augurken,200 gr.tonijn op water(blikje),120 gr.roze garnalen(A.H.) of 200 gr.garnalen op water(blikje).Enkele blaadjes ijsberg sla,peper,zout,peterselie en bieslook.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.
Vis
INGREDIENTEN

Ingrediënten (voor 6-8 personen): Voor de ewtenpuree: 4 middelgrote bakaardappelen, 1 stronk broccoli, 500 g diepvriesdoperwten, een flinke klont boter, 1-2 dessertlepels muntsaus Voor de tartaarsaus: 3 augurkjes, 1 volle tl kleine kappertjes, een klein bosje verse bladpeterselie ½ blikje van 30 g ansjovis (in olie), 1 citroen, ½ pot van 400 g mayonaise Zoet paprikapoeder Voor de kabeljauw: 1 tl venkelzaad, 2 kabeljauwfilets van 600 g elk (of 6 van 180 g), met vel, zonder schubben of graten Een stuk van 200 g knapperig wit brood, 4 tenen knoflook ½ blikje van 30 g ansjovis (in olie), 140 g zongedroogde tomaatjes in olie Een klein bosje vers basilicum, ½ verse, rode Spaanse peper, 40 g Parmezaanse kaas, 1 citroen, balsamicoazijn Een paar takjes verse rozemarijn, een paar takjes verse tijm Algemeen: Olijfolie, extra vierge olijfolie, zeezout & zwarte peper Voor de salade: 6 plakjes pancetta, 4 tenen knoflook, 5 eetlepels balsamicoazijn 100 g gewassen waterkers, 100 gewassen rucola Voor erbij: Een fles koele witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Vis

Van te voren wat voorbereiden

INGREDIENTEN

2 lekkere broodjes.bakje krabsalade, 1 pakje krabsticks,wat mayonaise, paar blaadjes iceberghsla,2 lekkerbekjes of 300 gram kibbeling, ravigottesaus,bak huzarensalade.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Vis

Het gerecht is er een uit een restaurant aan de haven van Dieppe. Gebruik er bij voorkeur drie of meer verschillende zeevissoorten voor.

INGREDIENTEN

850 gram kleine aardappelen, geschild, - zout, - 500-600 gram gefileerde zeevis, bij voorkeur 3 of meer verschillende soorten zoals kabeljauw, zeebaars, zeewolf, schelvis, wijting of (dagverse) makreel, - 100-150 gram gekookte mosselen, - 100-150 gram gepelde (Noordzee)garnalen, - 50 gram boter, - 45 gram bloem, gezeefd, - 3 dl visfond, uit potje, - 1.5 dl melk, - 1 dl (kook)room, - witte peper uit de molen, - 2 bosuitjes, met veel groen, ragfijn gesnipperd, - 2 eetl. fijngesneden verse dille, - 1 theel. fijngeraspte limoen of citroenschil, - 4 eetl. droog kruim van witbrood, - 2 eetl. fijngeraspte (oude) kaas, , 2 eetl. gesmolten boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-01-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ideale studentenkost, makkelijk, snel en gezond, maar ook lekker als je geen student meer bent. Het schijnt trouwens dat je spinazie niet samen met vis mag eten, maar de combinatie is gewoon zo lekker!

INGREDIENTEN

Pasta (150-200 gram), ik neem meestal fusilli, zalm (1/2 stukken, diepvries is prima), halve/ driekwart zak spinazie (ik neem altijd verse, die zitten in een zak van 350 gram ofzo. Wat ik over hou gebruik ik de volgende dag voor een salade), 250 gram champignons, bakje boursin (of andere kruidenkaas, het merk is niet echt relevant)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een lekkere lichte salade waar je je vingers bij opeet!

INGREDIENTEN

1 zak frisee salade, 1 bakje zalmblokjes van AH, 1 bakje gamba's of grote garnalen van AH, tomaten, komkommer, Remia slaolijf

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-04-2000
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Pasta vis salade (lekker als maaltijd salade, lunch of voor bij de bbq)

INGREDIENTEN

Bij deze even een receptje voor het mooie weer wat er hopelijk aan gaat komen. Zelf zojuist bedacht en gemaakt:, Recept is voor ongeveer 1kg salade en goed voor een totaal 1180kcal (volledige bereiding, portie is uiteraard minder kcal), , Ingrediënten:, 200 gr gekookte pasta (penne of fusili), 80 gr komkommer, 2 stengels bosui, 1 rode zoete punt paprika, 1 gele paprika, 100 gr cocktail garnalen, 100 gr surimi krabsticks, 100 gr gerookte zalm, +/- 4 eetl. extra vergine olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-03-2013
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water (netto 150 gram), 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetl. olijfolie, 1 eetl. witte wijnazijn, 2 theel. mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2005
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water(netto 150 g), 1 blikje zeevruchten coctail(verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 2 eetlepels mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-12-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Zalm is een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze. Ook op de barbecue is deze vissoort prima te bereiden! Met dit eenvoudige barbecue recept maak je in no-time een heerlijk gemarineerde zalmfilet klaar! Lekker met een simpele salade en een heerlijk stokbroodje met kruidenboter!

INGREDIENTEN

4 el honing sojasaus, 1 ui 1 tl knoflookpoeder, 2 sinaasappels 1 tl gemberpoeder, zalmfilet,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  
  •  30-60 min.

Recept van Irma.

INGREDIENTEN

8 krabsticks, 2 blikjes tonijn met pikante groente of een blik zalm, 2 eieren, 1 zak sla naar keuze, 1 rode paprika, 1 grote rode ui, 8 cherrie tomaatjes, 1 bleekselderij, sladressing naar keuze, cocktailsaus, zwarte peper uit molen, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2004
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

DIT GERECHT IS GEWOON LEKKER.

INGREDIENTEN

, , , , , , , , , 150 gram (meergranen)rijst, 1 papaja, 1 kiwi, 1 limoen, 1 klein blikje ananasstukjes, 1 eetlepel olie, peper, zout, 100 gram gerookte heilbot- of zalmfilet, 100 gram krabsticks (surimi), 2 eetlepels seroendeng, slabladen, , , , , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-08-2003
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een frisse zomersalade met zalm

INGREDIENTEN

250 gram zalm filet., 250 gram zalm lende. (indien je niet van rauwe fijn gesneden zalm houdt 500 gram zalmfilet pakken., peper / zout, balsamico azijn of azijn die je zelf lekker vind., Dille (liefs verse), Sla, diverse soorten (gemengde sla bij de supermarkt) of je pakt 1 ijsberg sla en 1 lollorosso of eikenbladsla erbij., Olijfolie extra verigine (of olijfolie die je zelf het liefste hebt of thuis hebt staan)., 1 ui en 1 bosui (of een andere ui achtige zoals sjalot/rode ui), lepel suiker of lepel gember nat., 6 kleine anjovis filet uit een potje/blik (de zoute variant)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-06-2011
  • Vis
  •  10-20 min.

Heerlijk voor warme dagen, als je eigenlijk geen trek hebt in een warme hap

INGREDIENTEN

[ongeveer]een half pak pasta, liefst biologisch, een pakje krieltjes, een bakje garnalen, een bakje gerookte zalm in blokjes, een half potje mais, halve krop sla, , voor de saus:, 2 dl yoghurt, 3 eetlepels mayonaise of halvanaise, 1 theelepel pikante paprikapoeder, 1 of 2 teentjes knoflook, 4 stengeltjes gesneden bieslook, 0,5 theelepel dille, snufje zout, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-08-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fris afsmakende salade

INGREDIENTEN

-bieslook, -4 eieren, -zout, -100 g geraspte oude kaas, -20 g boter, -50 g ham, -100 g gerookte vis, voor de dressing:, -100 g mayonaise, -2 eetlepels koffieroom, -zout, witte peper, -snuifje suiker, -1 th lepel mosterd, -1 th lepel citroensap, -slabladeren voor de garnering

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Scandinavisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gr ongekookte pasta - 20 scampis - 150 gr krab ( surimi ) staafjes - 250 gr kerstomaatjes - cocktailsaus - provencaalse kruiden - olijfolie - bieslook

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-08-2005
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

3 cl notenolie - 1 cl champagneazijn - 1 tomaat - 1 mango - 200 g tarbotfilet - 200 g eendenlever - 4 takjes dille - 8 sprietjes bieslook - zout - peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2001
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Deze salade an garnalen, tonijn, knoflook uien en tomaten moet een halve dag in een marinade staan.

INGREDIENTEN

500 gr gepelde garnalen 500 gr verse tonijn zonder graten 4 el verse gesneden peterselie 6 teentjes knoflook 2 uien 4 citroenen 6 tomaten halve rode peper olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Een heerlijke frisse salade wat het heel goed doet bij een bbq maar ook gewoon op een warme dag

INGREDIENTEN

400gr penne of pasta naar keuze/2 rode paprika.s /2 avocado.s/2 bos uitjes/1dl. creme fraiche /2a3 eetl mayonaise/200gr zalmsnippers /150gr,hollandse garnalen/125a150gr verse zalm/wat dille/peterselie/zout/peper naar smaak/enkele druppelscitroen of limoensap

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

De ingredienten van deze salade zijn kenmerkend voor de Thaise keuken: vers,fris,verfijnd en pittig

INGREDIENTEN

1 Gestoomde makreel,1 rode Spaanse peper,1 stngel sereh,2 eetl. Thaise vissaus,2 eetl. citroensap, 15 gr. koriander (vers of diepvries) 1 krop ijsbergsla,100gr. veldsla.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Aziatisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water - 1 blikje zeevruchten cocktail - 1 blikje sardoines - 4 eieren - 2 uitjes - 3 tomaten - 5 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel witte wijn-azijn - 2 theelepels mosterd - 2 zakjes gemengde sla - 10 zwarte olijven zonder pit - 1 potje rode viskuit

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-07-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Zalm met salade.

INGREDIENTEN

Groot blik rode zalm,ijsberg sla [mix zak], mayo,2 gekookt ei,1 appel,1 manderijn peper zout, paprika poeder.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-2001
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Gerookte zalm, Gerookte meerval, Gerookte forel, Mierikswortel uit potje, Mayonaise, Citroen, Tomaat, Sla,Ei, Peterselie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-10-2011
  •  
  •  0-10 min.

INGREDIENTEN

2 eieren, 100 gr krabsticks, 125 ml mayonaise, 125 ml zure room, 1 eetl. kappertjes, 200 gr wilde/witte rijst, 100 gr gekookte, gepelde garnalen, 4 eetl. fijngehakte dille, 2 theel. paprikapoeder

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2002
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk voor warme dagen, als je eigenlijk geen trek hebt in een warme hap

INGREDIENTEN

[ongeveer]een half pak pasta, liefst biologisch, een pakje krieltjes, een bakje garnalen, een bakje gerookte zalm in blokjes, een half potje mais, halve krop sla, , voor de saus:, 2 dl yoghurt, 3 eetlepels mayonaise of halvanaise, 1 theelepel pikante paprikapoeder, 1 of 2 teentjes knoflook, 4 stengeltjes gesneden bieslook, 0,5 theelepel dille, snufje zout, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2005
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ik vind het bij dit gerecht moeilijk om nu precies de categorie aan te geven, ik eet het als maaltijdsalade, dus als hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

1 krop ijsbergsla * 2 witte boterhammen * 5 el. olie * 1 komkommer * 1 el. azijn * suiker * peper * zout * 100 g. cervelaatworst in plakjes * 100 g. ham in plakjes * 1 blikje tonijn

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-1999
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pakje surimisticks, 250 gram garnalen, 1 courget, 1 teen knoflook, 1 rode paprika, 1 bakje zongedroogde tomaatjes, 6 eetlepels zilveruitjes, 1 zak gekookte koude vlinderpasta, 250ml yoghurt, 4 eetlepels frietsaus, Provencaalse kruiden, Peper, Zout,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-06-2012
  • Europees
  •  20-30 min.

Pastagerecht met vis in een witte-wijnsaus

INGREDIENTEN

500 gram verse vis, bijvoorbeeld zalm, kabeljauw of grote garnalen, mosselen etc. Pasta voor twee personen, 0.4 liter droge witte wijn, ongeslagen room(200 ml), 1 gesnipperde rode ui,een half bakje champignons, dragonkruiden, peper en zout en anderhalve eetl. tomatenpuree. Evt. wat maizena om te binden.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

- 125 gram witte vis, zonder vel, - 1 kleine ui, gesnipperd, - 1 teen knoflook, uitgeperst, - klein bosje selderijbladeren, fijngehakt, - 150 gram tomaten, ontveld en kleingesneden, - 1 eetl. citroensap, - 1 eetl. versgehakte peterselie, - vers gemalen peper en zout, - 125 ml. bouillon, - 4 groene olijven, fijngesneden

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Een lekker vispotje.

INGREDIENTEN

250 gram witte vis zonder graat en vel., 1 rode peper, ontpit en in stukjes gesneden., 1 groene peper, ontpit en in stukjes gesneden., 1 ui gesneden., 4 tomaten, gepeld, ontpit en gesneden., 2 uitgeperst teentje knoflook., 15 gram boter., 1 dl. water., 1 el. citroensap., 1 th. tomatenpuree., 1.2 th. paprikapoeder., 1 laurierblad., 6 peperkorrels., 2 peterseliestengels., zout en peper.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk pannetje met een verrassende smaak, eens uit een blad geknipt.

INGREDIENTEN

* 1,5 kilogram vastkokende aardappelen, * 300 gram verse zalmfilets, * boter, ongeveer 20 gram, * olijfolie, peper, zout, * 200 gram scampi, * 2 dl verse room, * 3 eetlepels mosterd, * half bosje dragon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker schoteltje uit Spanje

INGREDIENTEN

2 uien, 2 tenen knoflook, 1 rode paprika, 4 el. olijfolie, ? el. chilipoeder, 2 tl. tijm, 1 blikje tomatenstukjes a 400 gra, zout, versgemalen peper, 500 gram verse kabeljauw/zalmfilet, 100 gram gekookte mosselen, 100 gram pizzakaas, 2 el. fijngehakte peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Spaans
  •  30-60 min.

Afrikaanse visschotel

INGREDIENTEN

2 sneden (wit)brood, 2 1/2 dl. melk, 850 gr. fijngehakte vis, meerval, kabeljauw of gemengde vissoorten, 2 uien, in ringen gesneden, 2 eetl., kerriepoeder (of garam masala), 1 theel. koenjit, sap van 1 citroen, 1 volle eetl. abrikozenjam, 1 volle eetl. chutney of suiker, zout en, peper, 2 eieren, 3 kleine laurierblaadjes, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-10-2001
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

De Peruaanse wateren zijn zo rijk aan vis : dagelijks keus uit wel zo'n 15 soorten en per dag verschillend. Voor dit recept mooie stevige vis - kabeljauw, schelvis, zeewolf -te gebruiken. Hier ging de 'Ojo de Uva', of te wel druivenoog de pan in; deze 35 tot 45 cm. vis heeft inderdaad een prachtig helder donkerblauw oog en is qua smaak ook een van mijn favorieten. Stond op het menu bij Gladis Fiorella Nolivos van restaurant Brisa del Mar in Lambayeque.

INGREDIENTEN

Verse stevige vis laten fileren : 4 stukken (kan ook met moten van bijv. zeewolf maar niet te dik) en hier laat men het vel eraan, halve theel. knoflookpoeder, wat meel en olie en margarine., Voor de garnalensaus : 300 gr. wat grote/niet te kleine garnalen (liefst ongepeld), eetl. olie, 2 eetl. margarine, halve rode ui (gesnipperd), 2 tot 3 tomaten (in kleine stukjes), wat tabasco, koriander, anderhalf kopje garnalenbouillon (zelf te trekken), zout en maizena.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker klein hapje te serveren als amuse of klein voorgerecht

INGREDIENTEN

1 blikje tonijn, 1 klein pakje monchou, 1 augurk, , 1 plak gerookte zalm filet, 1 grote gekookte aardappel (vast kokend), Mayonaise, Creme fraiche, Bieslook, , 1 hard gekookt ei, mayonaise, kerrie poeder, paprika poeder, zout peper, worchestershire saus, mosterd, 4 coquiles (of meer maar dan kleintjes), , 1 blijkje rode zalm, cocktail saus

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2008
  • Internationaal Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 el komijnzaad, geroosterd, 1 el korianderzaad, geroosterd 1 el paprikapoeder 1 el geraspte gember 2 tenen knoflook, 1 geroosterde rode paprika, zonder, zaadjes en zonder vel, 4 el verse koriander, grofgehakt 2 el olijfolie, 4 filets van 200 g stevige witvis, (zeewolf, zeebaars),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top