Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rundvleescurry recepten (79) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een gerecht om van te smullen. Schrik niet van de yoghurt, die geeft door het zuurtje de wat romige smaak.

INGREDIENTEN

600 gr.magere runderlappen, 1 eetl.(wijn) azijn, 3 theel. kerriepoeder, 3 teentjes knoflook, ? theel. gemberpoeder, 1 laurierblaadje, ? theel. kardamom, naar smaak cayennepeper, 2 eetl. boter, 2 grote uien, 1 groene peper, 2? dl.yoghurt, 1 eetl. citroensap, 200 gr. snijbonen, 2 eetl. peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-03-1999
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een gemakkelijk curry-gerecht

INGREDIENTEN

1 kg rundvlees in blokjes, 2 el. olie, 2 uien, 1/2 kop madraskerriepoeder, 1/4 tl. chilipoeder, 2 teentjes knoflook uit de pers, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 blik (425gr) tomaten 2 dl runderbouillon van tablet, 1 tl. zout, 2 el. bloem, 2 dl. melk.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-08-1999
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

600gr.doorregen runderlappen, 2 teentjes knoflook, 1 limoen, 2 eetl. olie, 2 eetl.rode curry pasta(Thai Kitchen), half blik kokosmelk(a 400 ml.), 2 eetl. bruine basterdsuiker, 3 eetl.vissaus(Thai Kitchen)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-01-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pittige curry, met veel verse koriander

INGREDIENTEN

600 g runderriblap, 6 t knoflook, olijfolie, 1 1/2 et groene currypasta, blikje kokosmelk, 3 el Thaise vissaus, 1 el bruine basterdsuiker, 2 dl runderbouillon, 4 el verse koriander, gesnipperd, 1 rode ui

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-07-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

(Pittige) RundVleescurry

INGREDIENTEN

500gr Doorregen Runderlappen; het liefst 3 teentjes Knoflook maar ik doe er 2;, 1limoen; 2el Olie; 2el rode curry pasta of curry poeder(goedkoopste bij Xenos); 1/2 blik Cocosmelk; 2el Bruine basterd suiker; 3el Vissaus; 2tl verse Koriander.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-01-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Nu eens een curry van rundvlees. Zo lekker, deze moet je echt eens maken!!!!

INGREDIENTEN

**800 gram rundvlees **zout **peper **2 eetl. wijnazijn **5 eetl. water **4 tenen knoflook **4 cm verse gember of 2 theel. gemberpoeder **4 eetl. kerry **1/2 theel. laurierpoeder **4 kardemomzaden (kneuzen en de harde buitenkant verwijderen) ** 4 uien middelgroot **1 spaanse peper **2 eetl. vloeibare boter (bak- en braadproduct) **3 dl. volle yoghurt **cayennepeper (eventueel om op smaak te brengen) **5 theel. maizena ** 2 eetl. verse, gehakte koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Lekkere indiaase stoofschotel met snijbonen, paprika en yoghurt.

INGREDIENTEN

250 - 300 gram magere runderlappen in blokjes, 1 p, ? el wijnazijn, 1 ? el kerriepoeder, 2 teentjes knoflook, 2 tl gemberpeoder, 1 klein laurierblad, 1 tl ketoembar, 1 tl kaneel, cayennepeper, 1 ? el boter, 1 ui, sambal, 1 ? dl volle yoghurt, 200 gram snijbonen, 1 groene paprika, 1 el fijngesneden koriander, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-03-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

*2 fijngesneden sjalotjes, *2 theelepels geraspte gemberwortel, *2 teentjes geperste knoflook, *1 tot 2 eetlepels garam masala, *2 theelepels geraspte citroenschil, *zout en cayennepeper, *750 gram rundvlees in stukken, *2 eetlepels olie, *1 deciliter kokosmelk, *1 tot 2 deciliter vleesbouillon, *2 eetlepels japanse sojasaus, *3 eetlepels fijngesneden koriander, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-04-1999
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een van de vele varianten, maar deze is wel erg lekker !

INGREDIENTEN

3 sjalotjes, fijngesneden, 2 tl geraspte gemberwortel, 3 teentjes knoflook geperst, 2 el kerriepoeder (of garam masala, liefst zelf samengesteld), 2 tl geraspte citroenschil, zout, cayennepeper, 750 g rundvlees in stukken, 2 el olie, 1 dl kokosmelk, 2 dl vleesbouillon, 2 el japanse sojasaus, 3 el fijngesneden koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-09-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kg sudderlappen, 1 theelepel zout, 1 eetlepel chilipoeder, 2 theelepels ketumbar, 2 theelepels versgemalen zwarte peper, 1 1/2 theelepel kurkuma, 1 theelepel gemalen komijn, 1 liter melk, 100 gr ghee, 2 grote gepelde in dunne ringen gesneden uien, 8 gepelde in dunne plakjes gesneden teentjes knoflook, 7 1/2 cm versgeraspte gemberwortel, 2 theelepels garam masala

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-09-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dit is een vrij scherpe curry, die u wat milder maakt door een andere currypasta te gebruiken.

INGREDIENTEN

4 el olie, 1 gesnipperde ui, 3 gesnipperde teentjes knoflook, 1 kg runderlappen in blokjes van 1,5 cm, 10 verse curryblaadjes, 2 tl komijnzaad, 2 tl korianderzaad, 1 el vindaloo kruidenpasta, 1 geraspte wortel, 1 fijngehakte rode peper, 2 fijngehakte appelen, 2 fijngehakte tomaten, 6 reepjes citroenschil, 1 banaan in plakjes, 2.2 dl water, 2 el gemalen kokos, 2 tl suiker, 3,4 dl kokosmelk

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-01-1999
  • Indiaas
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gr bieflappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 Spaanse peper of naar smaak sambal oelek, 1 tl gemberpoeder (Djahe) of vers, 1 tl serehpoeder of een stengel citroengras, 2 el olie (plantaardig), 1 tl koriander (ketoembar), 150 gr santen, 1 el citroensap, 1 tl suiker, 1 el peterselie (vers gehakt) 2 el sojasaus., , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-1999
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

750 gram rundvlees * 2 eetlepels olie * 1 flinke ui * 1/2 eetlepel verse geraspte gemberwortel * 2 teentjes knoflook * 2 eetlepels kerriepoeder * 1 theelepel kurkuma * 1 theelepel mosterdzaadjes * 1 theelepel zout * 1/2 eetlepel citroensap * 1 lombok (Spaanse peper) * 2 tomaten.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2004
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Thais vlees gerecht, lijkt op Indische Rendang

INGREDIENTEN

600 gr. runderpoulet (mager), 2 teentjes knoflook, 1 limoen, olie, 2 el. rode thais curry (AH), 1/2 blok santen, 2 el rietsuiker, 3 el vissaus, verse koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-01-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Bijzonder lekker

INGREDIENTEN

250 gram bieflappen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode Spaanse peper of 1 theelepel sambal oelek, 1 theelepel gemberpoeder, 1 eetlepel olie, een scheutje citroensap, 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar), 1 theelepel suiker, 1 eetlepel fijngehakte koriander of peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram runder ribeye in blokjes gesneden., 1 1/2 dl runderbouillon of fond, 2 el olijfolie, 1 1/2 dl yoghurt, 3 tl kerriepoeder, 1 1/2 dl room, 4 el studentenhaver, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-01-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

600gr doorregen runderlappen*2 teentjes knoflook*1 limoen*2el olie*2el rode currypasta(pota225gr,thai kitchen)*1/2 blik cocosmelk*2el bruine basterdsuiker*3el vissaus*1/2 zakje verse koriander.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-01-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

750 g rundvlees - 2 eetlepels olie - 1 flinke ui - ? eetlepel verse geraspte gemberwortel - 2 teentjes knoflook - 2 eetlepels kerriepoeder - 1 theelepel kurkuma - 1 theelepel mosterdzaadjes - 1 theelepel zout - ? eetlepel citroensap - 1 lombok (Spaanse peper) - 2 tomaten,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-12-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Dit kun je er evt. bij serveren o Rijst o Mangochutney (potje bij AH) o Atjar tjampoer o Hollandse wokgroente. Even kort aanbakken met wat sambal en wat ketjap. Afblussen met 1 of 2 eetlepels water.

INGREDIENTEN

O 800 gram doorregen runderlappen, o 2 teentjes knoflook, o 1 limoen, o 2 eetlepels olie (géén olijfolie), o 2 eetlepels rode currypasta (potje Thai Kitchen), o 1 blik kokosmelk (400 ml Nutco), o 3 eetlepels bruine bastaardsuiker, o 3 eetlepels vissaus (hoeft niet; is wel lekker), o ½ zakje verse koriander.,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-03-2009
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een lekker gerecht wat veel in Australië wordt gegeten.

INGREDIENTEN

750 gr. runderlappen, zout en peper naar smaak, 50 gr. boter, 2 uien, 2 appels, 1 el kerrie, 1 el bloem, 3 dl bouillon, 1 blik ontvelde tomaten (450 gram), 100 gr. rozijnen 2 el azijn.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2007
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1/2 eetlepel korianderzaadjes, 1/2 eetlepel witte peperkorrels, 5 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 theelepel grof zeezout, 1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden, 500 g magere rib-/runderlappen, 1 blik kokosmelk (400 ml), 750 g pompoen, geschild, 1/2 rode peper, in reepjes, 1 eetlepel Thaise vissaus

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2005
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Snelle curry die altijd smaakt. De currypasta van Vitasia is heel erg scherp. De currypasta van Thai Kitchen is veel milder.De laatste is in supermarkten te koop en ik ben uitgegaan van deze laatste dus.

INGREDIENTEN

1kg rundvlees in blokjes gesneden, 1 el thaise groene currypasta, 1 serehstengel, 2 cm santen of blikje kokosmelk,zout naar smaak, water, 2 el(kokos)olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-11-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 g magere runderlapjes, 8 dl kokosmelk, 2 laurierblaadjes, 1 kaneelstokje, 1 portie Matsaman-currypasta, 50 g pindas, ongezouten, 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker, 2-4 eetlepels limoensap, 3 eetlepels vissaus, 2 takjes koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-2009
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

60 ml plantaardige olie, 1 grote ui, in ringen, 110 gr mussaman-currypasta(zie in mijn receptenlijst), 750 ml kokosmelk, 80 gr grofgehakte, geroosterde ongezouten pinda's, 600 gr schouder van het rund of rosbief, 1 cm dik, in blokjes van 4 cm., 1 el vissaus, 60 ml tamarindesap, 1 el palmsuiker, citroen- of limoensap naar smaak, zout naar smaak

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-01-2001
  • Thais Bijgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 g pandanrijst, 2 aardappelen vastkokend, 3 el rijstolie, 300 g biefstuk, in blokjes van 1.5 cm, 3 cm verse gember, geschild, 2 sjalotten, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 1 pakje curry pasta massaman, 1 pakje kokosmelk (200 ml), 1 kaneelstokje, 2 el vissaus, 1 el suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2012
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker herfstgerecht

INGREDIENTEN

4 eetlepel vloeibaar bakproduct, 600 gram runderlappen in blokken, 1 eetlepel bloem, 2 rode uien halve ringen, 2 eetlepel indiase milde currypasta, 1 aubergine in repen of blokken, 2 eetlepel olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-10-2013
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

HET IS ZEER ZEKER PITTIG, MAAR HEERLIJK VAN SMAAK!

INGREDIENTEN

600 GR. DOORREGEN RUNDERLAPPEN, 2 TEENTJES KNOFLOOK, 1 LIMOEN, 2 EETL. OLIE, 2 EETL. RODE CURRY-PASTA ( POT A 225 GR. THAI KITCHEN ), EEN HALF BLIK COCOSMELK ( A 400 ML. NUTCO ), 2 EETL. BRUINE BASTERDSUIKER, 3 EETL. VISSAUS ( POT A 200 ML. THAI KITCHEN, EEN HALF ZAKJE VERSE KORIANDER.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

360 kcal. p.p.

INGREDIENTEN

65 gr kokos, *3 el olie, *750 gr rundvlees (mager), in blokjes, *1 gesnipperde grote ui, *400 ml kokosmelk, *2 hele steranijs, *4 gedroogde kardemompeulen, *5 kruidnagels, *1-2 kaneelstokjes (5 cm), *5 verse chilipepers in ringen, zaadjes eruit, *1 stukje verse gember, fijngehakt, *2 stengels citroengras, fijngehakt, *2,5 el ketoembar, *1 el tamarinde, *4 tl suiker.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-07-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

, 1 kg rundvlees, in blokjes van 5 cm, 1 theelepel kardemonpoeder, 2 stengels sereh, 5 dl kokosmelk, 3 eetlepels Thaise rode currypasta (is pittig hoor), 2 grote aardappeels in blokjes van 3 cm, 10 zilveruitjes, 2 eetlepels vissaus, 60 ml limoensap, 2 eetlepels palmsuiker (goela djawa) of donker bruine suiker, 2 eetlepels tamarindepasta, 10 verse blaadjes (Thais) basilicum, in reepjes, 80 gr geroosterde pinda's,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-08-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 biefstukken, ? 100 g sperziebonen, ? zout, ? 1 kleine rode paprika, ? 3 bosuitjes, ? 1 limoen, ? 3 eetlepels olie, ? 1/2 - 1 eetlepel Thaise rode currypasta (pot), ? 2 dl kokosmelk, ? 2 eetlepels Thaise vissaus (Nuac Nam),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-01-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Slankrecept; Bereidingstijd 15 minuten. Voorbereiding 10 min.; Energie totaal per persoon 360 Kcal.; 30 gr. eiwit 5 gr. koolhydraten 25 gr. vet

INGREDIENTEN

65 gr. geraspte kokos, 3 el. olie, 750 gr. mager rundvlees, in blokjes, 1 grote ui, gepeld en gesnipperd, 400 ml. kokosmelk, 2 hele steranijs, 4 gedroogde kardemompeulen, 5 kruidnagels, 2 kaneelstokjes van 5 cm., 5 verse chilipepers, zaadjes verwijderd, in ringen, 4-6 teentjes knoflook, gepeld, 1 stukje verse gember, 3 cm. geschild, fijngehakt, 2 stengels citroengras, fijngehakt, 2? el. ketoembar, 1 el. keukentamarinde, 4 tl. suiker,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Snel en gezond en bovenal lkker!

INGREDIENTEN

800 gr.magere runderlapjes,2 uien,2 teentjes knoflook,1 stukje(4cm)verse gemberwortel,2 el olie,2 th.gemalen komijn,2 el. kerrie,zout,3tomaten,1dl yoghurt,evt.koriander.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-08-2002
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 rode peper, 125 gr. minimais, 125 gr sugar snaps, 2 eetl. olie, 1 tot 2 theel. hot currypoeder, 500 gr. viefreepjes, 1 zk. coconut creampowder(50gr), 2 eetl. zoete ketjap, 5 tak. basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

De naam zegt het al, een pittige curry.

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 100 gr. peultjes, 1/2 schaaltje babymaiskolfjes(of uit blikje),400 gr. bieflapjes, 2 el olie, 1 pakje Red Curry(van Home Gourmet(TOKO)), 1 zakje coconutpowder.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-2000
  • Thais
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 el plantaardige olie, 2 teentjes knoflook(fijngehakt), 1 el rode currypasta, 175 gr malse biefstuk(in dunne plakjes), 1,25 ml kokosroom, 1 el gehakte geroosterde pinda's, 20 verse zoete basilicumblaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-09-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

*600 gr doorregen runderlappen*2 teentjes knoflook*1 limoen*2 el olie*2 el rode currypasta(pot a 225 gr.Thai chicken (TOKO))*1/2 blik kokosmelk(a 400 ml, Nutco)*2 el bruine basterdsuiker*3 el vissaus*1/2 zakje verse koriander(15 gr)*, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-05-2001
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Recept van de Dekamarkt

INGREDIENTEN

400 gr doorregen runderlappen, in blokjes**zout en peper** 3 el olie**1 grote ui, gesnipperd** 2 tenen knoflook, uitgeperst** 1 el milde indiase currypasta** 400 gr sperziebonen** 1 el bloem** 150 gr yoghurt** een blikje ananasstukjes**

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-01-2004
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 biefstukken, ? 100 g sperziebonen, ? zout, ? 1 kleine rode paprika, ? 3 bosuitjes, ? 1 limoen, ? 3 eetlepels olie, ? 1/2 - 1 eetlepel Thaise rode currypasta (pot), ? 2 dl kokosmelk, ? 2 eetlepels Thaise vissaus (Nuac Nam)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

*750 gr kogelbiefstuk, in plakken van 1,5 cm dik, vervolgens in blokjes van 3 cm gesneden*375 gr volle yoghurt*4 tl suiker*1 tl zout*1/2 tl saffraan*30 gr ghee of boter*2 middelgrote rode of gewone uien, fijngesnipperd*4 tl zeer fijn gehakte knoflook*4 tl fijngehakte gember*1 stukje kassie of een kaneelstokje van 8 cm lang*10 kardemompeulen, opengesneden en geplet*6 kruidnagels*4 tl korianderpoeder*2 tl gemalen venkelzaad*1/2 tl kurkumapoeder*2 el gemalen amandelen*185 ml slagroom*takje verse koriander, ter garnering*

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-10-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een curry met een volle smaak waarvoor eersteklas biefstuk, aubergines en groene currypasta worden gebruikt

INGREDIENTEN

2 eetl. olie.3 eetl. groene currypasta.350 gr. entrcote of lendebiefstuk, in reepjes gesneden.4,25 dl. dikke kokosmelk. 2 eetl. vissaus.4 kaffir-limoenblaadjes, gehalveerd. 8 klein (witte)aubergines, in vieren gesneden. 2 grote rode chillipepers, in de lengte in vieren gesneden.2,5 cm. galangawortel, in plakjes.1 theel. palmsuiker of rietsuiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2002
  • Thais
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top