Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rundvlees tajine recepten (33) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Marokkaans stoofgerecht uit een taijne

INGREDIENTEN

400 g. runderpoulet,of stooflappen, Ras-El-Hanout*, zout, peper, olijfolie, 2 rode uien, 3 tomaten, 1 blik. tomatenblokjes met sap, 1 rode peper, 3 knoflooktenen, paar zoete aardappels, of gewone aardappelen zoals bintjes, 2 pastinaken, 1 winterwortel, 1/2 groene paprika, 1 gele paprika, 1/2 zakje gedroogde abrikozen, door midden gesneden, 1/2 pot groene olijven, 1 bojse verse koriander, gesneden en gewassen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-01-2011
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een heerlijk gerecht met groenten en vlees

INGREDIENTEN

700 gr magere riblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 3 el slaolie, 2 el olijfolie, 1 1/2 tl zwarte peper, 1 1/2 tl gemberpoeder, enkele draadjes saffraan, 2 1/2 el gehakte koriander, 2 venkelknollen ? 500 gram, 300 gr doperwten

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-04-2000
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

TAJINE MET RUNDVLEES MET VENKEL EN DOPERWTEN

INGREDIENTEN

700 g magere riblappen, , 1 ui, , , 2 teentjes knoflook, , , 2 tomaten, , , 3 eetlepels slaolie, , , 2 eetlepels olijfolie, , , 1? theelepel vers gemalen zwarte peper, , , 1? theelepel gemberpoeder, , , enkele draadjes saffraan of 1 mespunt saffraanpoeder, , , zout, , , 2 ? eetlepel fijngeknipte verse koriander, , , 2 venkelknollen (circa 500 g), , , 300 g verse of diepvriesdoperwten,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-10-2004
  • Marokkaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-02-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

300 gr lamsvlees 200 gr runderlappen 2 eetl bloem 1 theel piment 50 gr gele rozijnen 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 5 eetl olijf-of zonnebloemolie 2 kleine aubergines 2-3 vleestomaten 1 theel rozemarijnzaadjes 1 dl tomatensap 4 dl bouillon 100 gr verse dadels 300 gr snelkookrijst 1 theel versgemalen witte peper 1 theel zout blaadjes munt

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-02-2002
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

500 gr runderlappen; 1 grote gepelde en geraspte ui; 1/2 theel zeezout; 1/2 theel zwarte peper; 1/2 theel saffraandraadjes; 1/2 theel gemberpoeder; 1 kaneelstokje; 1 bosje verse koriander; 50 gr boter; 200 gr gedroogde pruimen; 1 eetl vloeibare honing; 1 eetl sesamzaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2005
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Marokkaans hoofdgerecht uit de tajine

INGREDIENTEN

750 g magere runderlappen, 2 theelepels zout, 2 theelepels zwarte peper, 2 theelepels gemberpoeder, ca 4 eetlepels olie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel fijngehakte koriander, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 400 g bloemkoolroosjes, 150 g broccoliroosjes, 75 g groene olijvenmet of zonder pit, 1 (ingelegde) citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-07-2003
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 uien;, 1 aubergine;, zout;, 400 g tomaten of 1/2 l blik stukjes tomaat;, 750 g doorregen riblappen;, versgemalen peper;, 5 eetl. olijf- of zonnebloemolie;, 12 gedroogde pruimen zonder pit;, 2 theel. kaneelpoeder;, 1 eetl. vloeibare honing;, 1 eetl. sesamzaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-12-2006
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een heerlijke groente- en vleesschotel. Het gerecht kan ook gemaakt worden met bloemkool en 100 g groene olijven in plaats van de venkel en doperwten. Voeg de olijven pas 5 minuten voor het serveren toe.

INGREDIENTEN

750 gr magere riblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 3 el zonnebloemolie, 2 el olijfolie, 1-1/2 tl vers gemalen zwarte peper, 1-1/2 tl gemberpoeder, enkele draadjes saffraan of, 1 mespunt saffraanpoeder, zout, 2-1/2 el fijngeknipte verse koriander, 2 venkelknollen (circa 500 gr), 300 gr verse of diepvriesdoperwten,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2002
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke groente- en vleesschotel uit Westelijk Sahara. Het gerecht kan ook gemaakt worden met bloemkool en 100 g groene olijven in plaats van de venkel en doperwten. Voeg de olijven pas 5 minuten voor het serveren toe.

INGREDIENTEN

700 gr. magere riblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 3 eetlepels slaolie, 2 eetlepels olijfolie, 1½ theelepel vers gemalen zwarte peper, 1½ theelepel gemberpoeder, enkele draadjes saffraan of 1 mespunt saffraanpoeder, zout, 2 ½ eetlepel fijngeknipte verse koriander, 2 venkelknollen (circa 500 g), 300 g verse of diepvriesdoperwten

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-06-2009
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Stoofgerecht uit marokko

INGREDIENTEN

1 ui, ? schoongemaakte citroen, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels zonnebloemolie, 750 g magere runderlappen in grote dobbelstenen, peper, zout, 1 theelepel kaneelpoeder, 1 theelepel gemberpoeder, 1 envelopje saffraan, 1 runder bouillontablet, 500 g geschrapte krielaardappeltjes, 250 g gedroogde pruimen, 1 eetlepel fijngehakte muntblaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-12-2001
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

*50 gr boter of matgarine*ca. 800 gr runderstooflappen, in stukken*1 grote ui, fijngesneden*zout*peper*mespuntje saffraanpoeder*4 el fijngesneden koriander*100 gr ontvliesde amandelen*Ontvliesde amandelen*

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-02-2002
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

*50 gr boter of matgarine*ca. 800 gr runderstooflappen, in stukken*1 grote ui, fijngesneden*zout*peper*mespuntje saffraanpoeder*4 el fijngesneden koriander*100 gr ontvliesde amandelen*Ontvliesde amandelen*

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-08-2001
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

350 gram rundvlees in blokjes, beetje dooregen, 5 eetlepels olijfolie, 1 ui, Theelepel verse gember, Theelepel sambal, Theelepel kerrie, 2 tenen knoflook, Zout en peper, 5 dcl bouillon, Halve rode paprika, Halve venkel, Halve courgette

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Had een tijdje geleden een potje hoisinsaus gekocht bij de toko en dit recept gemaakt.

INGREDIENTEN

750 gr riblappen, 1 el vijfkruidenpoeder, 1 tl laos, wokolie, sesamolie, 3 el hoisinsaus, 2 el mirin, water, 2 cm santen.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-06-2013
  •  
  •  60-120 min.

Heerlijke tajine van rundvlees met het zoete accent van dadels

INGREDIENTEN

750 gram riblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, zout en peper, 3 tomaten, 2 el olijfolie, 1 tl safraanpoeder, 1 tl kaneel, 1 tl gemberpoeder, 0.5 liter runderbouillon, sap van een halve citroen, 400 gram aardappels, 200 gram dadel (gedroogd), 5 takjes verse munt,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-09-2004
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Even wat snijwerk maar daarna een feest van smaak en geur!

INGREDIENTEN

6 eetl. olie om in te bakken, 1000 gr. lamsvlees in blokjes, 1 eetl. lamsvlees kruiden (slager), 1 ui in ringen gesneden, 2 trostomaten in vieren gesneden, 1 eetl. fijngehakte platte peterselie, 1 teen knoflook fijgehakt, 1 eetl. fijngehakte koriander of 2 theel. gedroogd blad, 3/4 l. rundvlees bouillon, 1 courgette in grove stukken, 1 citroen (wassen) in plakken gesneden en bestrooid met zout en suiker, 100 gr.dadels zonder pit, peper uit de molen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-10-2010
  • Marokkaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Je kan de Tajine gebruiken als een stoofpan wil je meer Tajine recepten Ik heb er nog 2eigen recepten.laat me maar weten

INGREDIENTEN

2el olijfolie,600gr lamsvlees in blokjes Zout,peper, 2uien gesnipperd 4teentjes knoflook(fijn snijden)2tl komijn2tl koriander.(gemalen) 2tl milde / pikant half tl kaneelpoeder Kaneelstokje meestoven 400ml Lamsfond.12gedroogde abrikozen in reepjes 5 verse vijgen.plekjes of toch schillen 3el koriander fijngehakt

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-09-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

200 gr. Basmatirijst, 300 gr. Rundvlees, 150 gr. Abrikoos gedroogde, 1 stuk Appel, 150 gr. Haricot vert, 1 stuk Paprika gele, 1 teentje Knoflook, 10 draadjes Saffraan, 2 theelepels Paprikapoeder, 1 theelepel Cayennepeper, 2 theelepels Kaneel, 2 takjes Koriander verse, gehakte, 2 eetlepels Sesamzaad, 2 deciliter Water

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 gram runderlappen in blokjes, Courgette gehalveerd en in plakjes, 1 winterwortel gehalveerd en in plakjes, 2 uien gesnipperd, 1 teentje koflook gesnipperd, 2 eetlepels olie, 2 eetlepels ras el hanout (kruiden turkse winkel), 1 eetlepel honing, Kaneelstokje, 15 abrikozen gehalveerd, Bouillon,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Langzaam gekookt met pompoen, kleverige pruimen en kikkererwten

INGREDIENTEN

, 600 g kwaliteit stoof rundvlees, olijfolie, 1 ui, gepeld en fijngehakt, 1 klein bosje verse koriander, 400 g kikkererwten uit blik, uitgelekt, 400 g gehakte tomaten uit blik, 800 ml groentebouillon, 1 kleine pompoen, ongeveer 800g, ontpit en snijd ze in stukken 5cm, 100 g pruimen, ontpit en grof gescheurd, 2 eetlepels geschaafde amandelen, geroosterd, , Voor het kruidonmengsel:, zeezout, versgemalen zwarte peper, 1 afgestreken eetlepel ras el hanout kruidenmix, 1 afgestreken eetlepel gemalen komijn, 1 afgestreken eetlepel gemalen kaneel, 1 afgestreken eetlepel gemalen gember, 1 afgestreken eetlepel zoete paprika, , * Ras el hanout ( Arabisch voor " top van de winkel " ) is een mix van de beste kruiden die een leverancier heeft in zijn winkel . Het mengsel varieert afhankelijk van wie het verkoopt, maar kan een combinatie van ergens van 10 tot 100 specerijen zijn . Het omvat meestal nootmuskaat, kaneel, foelie, anijs, kurkuma, cayennepeper, peper, gedroogde laos, gember, kruidnagel, kardemom, peper, piment en lis wortel .

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-01-2014
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Basisrecept voor beginnende tajinekokers, een echte tajine is leuk maar niet noodzakelijk. Makkelijk vooraf te maken, het wordt lekkerder door even een nachtje te rusten!

INGREDIENTEN

1-1,5 kilo lamsvlees (van de schouder bijvoorbeeld) met bot, 1 grote ui, twee theelepels koenjit/kurkuma, twee mespuntjes gemberpoeder, kaneelstokje, peper, zout, olijfolie. Tien gedroogde pruimen en tien gedroogde abrikozen, handje amandelen, eetlepel sesamzaad, kaneelpoeder, twee eetlepels honing.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-01-2005
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een heerlijk tajinegerecht, nu eens geserveerd op rijst (maar couscous kan natuurlijk ook

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 500 gram rundvlees (stooflappen, sucadelappen, etc.);, 2 uien;, ongeveer 250 gram groene ontpitte olijven;, 1 teen knoflook;, 2-3 wortelen;, (verse) thijm naar smaak;, 1 blaadje laurier;, 1 koffielepel paprikapoeder;, zout en peper naar smaak;, 1 vleestomaat;, 1 eetlepel tomatenpuree;, olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-02-2013
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Ja hoor, de tajine-ideetjes zijn nog lang niet uitgeput; hier is weer zo`n fijne hartig-zoete combinatie waar de Marokkaanse keuken zo bekend om is.

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 500 gram zacht rundvlees (of lamsvlees);, 1 ui;, 2 tenen knoflook;, 1 eetlepel olijfolie;, 1 koffielepel zwarte peper;, 1 koffielepel zout;, 1 koffielepel kurkuma;, 1 koffielepel gemalen komijn;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel gemberpoeder;, 1 glas water., , Voor de pruimen/abrikozen-bereiding:, 1 glas water;, 1 eetlepel suiker of honing;, 1 kaneelstokje (naar keuze; je mag het, ook weglaten als je niet zo van kaneel houdt);, 250 gram gedroogde pruimen;, 125 gram gedroogde abrikozen;, een handje witte amandelen;, sesamzaad.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-08-2013
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Bloemkool met een sausje kan ook heel lekker zijn of bestrooid met een beetje nootmuskaat; zó maakte mijn moeder het vaak. Dit recept vind ik toch wel een beetje spannender en lekkerder; een heerlijke rundvleestajine met gefrituurde bloemkoolroosjes.....

INGREDIENTEN

1 bloemkool;, 500 gram rundvlees (of kalfsvlees);, 1 handje kikkererwten (1 nacht laten, weken in water of anders gekookt uit blik, ook prima);, 1 ui;, 2 eetlepels zonnenbloemolie;, zout en zwarte peper naar smaak;, 1/2 koffielepel kaneelpoeder;, 1/2 eetlepel paprikapoeder., , Voor de gefrituurde bloemkool:, 2 eieren;, 1 scheutje melk;, zonnenbloemolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-01-2013
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Dit recept komt uit het boek Kookkaravaan.

INGREDIENTEN

800 gr lamsschenkel of rundvlees, in stukken gesneden, 3 el zonnebloemolie, 1 grote ui, fijngehakt, 2 teentjes knoflook, geplet, klein bosje bladpeterselie en koriander, samengebonden, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kurkuma, 1/2 tl ras el hanout, 10 draadjes saffraan, 1/2 tl zout, 1/2 tl gemalen peper uit de molen, 1 kaneelstokje, , pruimensaus, 200 gr gewelde pruimen, 3 eetlepels honing, 1 tl oranjebloesemwater, 1/2 tl kaneelpoeder, , garnering, 150 gr gepelde amandelen, geroosterd, handje sesamzaadjes, geroosterd, 3 eieren, gekookt en gepeld

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-06-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere, niet al te moeilijk te maken rundvleestajine; heb je geen tajine dan kan je ook in een gewone kookpan/hapjespan bereiden.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, geschild, pitjes er uit en in stukken;, 2 zoete aardappelen (met samen ongeveer hetzelfde, gewicht als de pompoenstukken) geschild en in stukken;, 2 vastkokende aardappelen, geschilde en in stukken;, 300 gram rundvlees (kalfsvlees mag ook);, 3 eetlepels olijfolie;, 1 ui;, 1 teen knoflook;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel venkel- of anijspoeder;, zout enpepernaar smaak;, 250 ml. water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2014
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere, niet al te moeilijk te maken rundvleestajine; heb je geen tajine dan kan je ook in een gewone kookpan/hapjespan bereiden.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, geschild, pitjes er uit en in stukken;, 2 zoete aardappelen (met samen ongeveer hetzelfde, gewicht als de pompoenstukken) geschild en in stukken;, 2 vastkokende aardappelen, geschilde en in stukken;, 300 gram rundvlees (kalfsvlees mag ook);, 3 eetlepels olijfolie;, 1 ui;, 1 teen knoflook;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel venkel- of anijspoeder;, zout en peper naar smaak;, 250 ml. water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2014
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit recept is voor 4-6 porties. Voor 6-8 porties dienen alle ingredienten met de helft te worden vermeerderd, maar het blik tomaten van 400 gram te behouden

INGREDIENTEN

- 3/4 kg smoor rundvlees, ontvet en gesneden in stukken van 2 cm, - 1 tl paprikapoeder, - 1 tl cayennepeper, - 1 tl kaneelpoeder, - 1/2 tl gemalen gember, - 2 geperste teentjes knoflook, - 4 el olijfolie, - 2 el tomatenpuree, - 4 sjalotten, in vier gesneden, - 1 grote aardappel, gesneden in blokjes van 1 cm, - 2 grote wortelen, gesneden in blokjes van 1 cm, - 400 gr blik gehakte tomaten, - 2 el vers gehakte peterselie, - 60 gram groene olijven, zonder pitten

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-03-2014
  • Marokkaans
  •  > 120 min.

Een lekkere, niet al te moeilijk te maken rundvleestajine; heb je geen tajine dan kan je ook in een gewone kookpan/hapjespan bereiden.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, geschild, pitjes er uit en in stukken;, 2 zoete aardappelen (met samen ongeveer hetzelfde, gewicht als de pompoenstukken) geschild en in stukken;, 2 vastkokende aardappelen, geschilde en in stukken;, 300 gram rundvlees (kalfsvlees mag ook);, 3 eetlepels olijfolie;, 1 ui;, 1 teen knoflook;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel venkel- of anijspoeder;, zout en peper naar smaak;, 250 ml. water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2014
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere, niet al te moeilijk te maken rundvleestajine; heb je geen tajine dan kan je ook in een gewone kookpan/hapjespan bereiden.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, geschild, pitjes er uit en in stukken;, 2 zoete aardappelen (met samen ongeveer hetzelfde, gewicht als de pompoenstukken) geschild en in stukken;, 2 vastkokende aardappelen, geschilde en in stukken;, 300 gram rundvlees (kalfsvlees mag ook);, 3 eetlepels olijfolie;, 1 ui;, 1 teen knoflook;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel venkel- of anijspoeder;, zout en peper naar smaak;, 250 ml. water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2014
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere, niet al te moeilijk te maken rundvleestajine; heb je geen tajine dan kan je ook in een gewone kookpan/hapjespan bereiden.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, geschild, pitjes er uit en in stukken;, 2 zoete aardappelen (met samen ongeveer hetzelfde, gewicht als de pompoenstukken) geschild en in stukken;, 2 vastkokende aardappelen, geschilde en in stukken;, 300 gram rundvlees (kalfsvlees mag ook);, 3 eetlepels olijfolie;, 1 ui;, 1 teen knoflook;, 1 kaneelstokje;, 1 koffielepel venkel- of anijspoeder;, zout enpepernaar smaak;, 250 ml. water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-03-2014
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top