Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 rudolph van veen recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen, 10 eetlepels olijfolie, 50 gram spekreepjes, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 4 paprikas (rood en groen), 2 eetlepels bloem, 1.5 eetlepel paprikapoeder of chilipoeder, 1 blikje tomaatstukjes (400 gram), 1 deciliter rode wijn, 2 deciliter Rundvleesbouillon, 2 theelepels tijm, 4 vastkokende aardappelen, 250 gram sperziebonen

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-01-2010
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 sjalotten, 2 teentjes knoflook, 2 rode peper, 100 à 200 g gesneden witte kool of Chinese kool, 150 g kip in blokjes, 150 g grote garnalen, gepeld, 2 el zoute ketjap (ketjap asin), 1 el sambal oelek, 2 eieren (geklutst), 600 g gestoomde of gekookte rijst van de vorige dag, 1 bosui, verse spinazie, zout, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijk gevuld speculaas dat door gebruik van karnemelk een frisse smaak krijgt.

INGREDIENTEN

125 g boter, 125 g bruine basterdsuiker, 250 g bloem, 25 g karnemelk, 12 g speculaaskruiden, 2 g zout, 2 g bakpoeder, 500 g amandelspijs, 1 ei, 50 g amandelen,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-11-2008
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ontbijtkoek uit de winkel smaakt me niet altijd. Deze ontbijtkoek vind ik heerlijk. Je kunt er lekker mee variëren door er bijvoorbeeld gember, noten, gedroogd fruit door te mengen of de koek te bestrooien met greinsuiker. Het recept van Rudolph was voor een grote koek. Ik heb de hoeveelheid gehalveerd voor een kleinere koek. Ik heb nog een mespunt zout toegevoegd omdat ik vind dat dit bij zoete gerechten de smaak verbeterd.De lange baktijd is de koek echt waard!

INGREDIENTEN

250 gram bloem, 4 gram bakpoeder, In plaats van bloem en bakpoeder kun je ook zelfrijzend bakmeel gebruiken., 250 gram donkerbruine basterdsuiker, 1 theelepel kaneelpoeder, 1 theelepel nootmuskaatpoeder, 1/4 liter melk, mespunt zout, boter of olie om de vorm in te vetten

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2013
  • Nederlands
  •  60-120 min.
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top