Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

353 roti recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Het zoveelste roti-recept op het smulweb, maar deze is zo lekker!

INGREDIENTEN

Voor de roti: 500 gr. zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 150 gr. gele spliterwten, 1 eetl. gemalen komijnzaad, 2 tn. uitgeknepen knoflook, 100 ml. olie, zout en peper., voor de rotimix: 350 ml (= ong. 2 kopjes) water, 2 tn. uitgeknepen knoflook (te vervangen door een theel. uienpoeder), een fijngesneden kleine ui, een half rood pepertje of 1 gedroogd pepertje, 2 eetl. olie, 2 eetl. kerrie (dit luistert nauw, het moet speciale Surinaamse zijn, ik gebruik 'Nandan Massala'), 1 theel. vetsin, 2 bouillonblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree, 6 middelgrote geschilde aardappelen, 1 dubbele kipfilet in blokjes, 3 hardgekookte eieren, 250 gr. kousenband of dunne spercieboontjes in kleine stukjes gesneden of geknipt.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-03-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker lekker

INGREDIENTEN

4 eieren, 2 tn knoflook, 2 of 3 verse rode perpers, 1 ui, 500 gr aardappelen, 400gr kouseband of sperziebonen, zonnebloemolie, 1 eetl tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 2 eetl kerriepoeder (surinaams heet te koop bij de toko)500 gr kippedijen of drumsticks,4 rotivellen (te koop bij de toko), halve eetl djinten(gemalen komijn)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2007
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker Surinaams gerecht (allerhande)

INGREDIENTEN

4 kippebouten (ca. 1 kilo), zout, peper, 50 gr boter, 300 gr zelfrijzend bakmeel, 500 gr sperziebonen, 750 gr vastkokende aardappelen, 1 grote ui, 1 rode peper, 5 eetl. olie, 2 eetl. kerriepoeder, 3 theel. koriander, 2 theel. djinten (komijn), 2 teentjes knoflook (zelf doe ik altijd meer), 1 kippebouillontablet, 1 zakje santen (Conimex), bloem om te bestuiven

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-1999
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bekend gerecht uit Suriname!!

INGREDIENTEN

4 kippebouten (ca. 1 kilo), 50 g boter of margarine, 300 g zelfrijzend bakmeel, 500 g sperziebonen, 750 g vastkokende aardappels, 1 grote ui, 1 rode peper, 5 eetlepels olie, 2 eetlepels kerriepoeder, 3 theelepels gemalen koriander, 2 theelepels gemalen komijn (djinten), 2 teentjes knoflook, 1 kippebouillontablet, 1 zakje santen (Conimex), 3 eetlepels bloem om te bestuiven, zout, peper, plasticfolie, aluminiumfolie, deegroller.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit is een onderdeel voor Roti speciaal.

INGREDIENTEN

ROTI:, - 500 gr bloem extra om uit te rollen, - 1 eetlepel bakpoeder, - 12 eetlepels gesmolten boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Roti koeken [toko], klein bosje kouseband[toko], 5 eieren, aardappels [5a6], 6 kleine kipkluifjes zonder vel, massala [hindoestaanse kerry,toko], 2 tomaten, 1 uitje

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker gemakkelijk, toch heel lekker, en voedzaam,

INGREDIENTEN

Kippenfilet, Roti, panekoeken, (tekoop in de supermarkt) Groenten sperziebonen paprika, roti marinade (te koop bij tropische winkel),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-09-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een warme maaltijd met aardappels en groente maar net effe anders...

INGREDIENTEN

Roti pannekoek van de toko., 2 aardappels, 200 gram spercie's, eetlepel masalakerrie, eitje, 2 eetlepels kokos

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-06-2000
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

- 1ui, - 4 kippepoten, - 2 teentjes knoflook, - kerrie (massala), - aardappelen, - kouseband, - roti pannekoeken, - 1 bosje selderij

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-12-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Roti met aardappelvulling

INGREDIENTEN

DEEG: 1 kg bloem, 3 glazen lauw water, 1 theelepel baksoda, 1 theelepel bakpoeder, scheutje zonnebloemolie., VULLING: 1 kg geschilde aardappels, 2 tot 3 teentjes knoflook, 2 tot 3 eetlepels geroosterd en grof gestampte komijnzaad, beetje cayennepeper, zout, flinke klont boter. Verder nog nodig droog meel om goed te kunnen kneden en gesmolten boter om de roti te bakken.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een recept uit Suriname, een beetje pittig, maar dat heeft U zelf in de hand.

INGREDIENTEN

1 kip, kool,5 a 6 aardappels, pannekoeken, zout, peper, veel kerrie, sambal, zoute ketjap, zoete ketjap,sambal,tomaat, klein maggi blokje, boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-04-1999
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pittige kip

INGREDIENTEN

Kippenbout of poot, 1 grootte ui, 1 madam chanet, 4 grootte aardappels, 2 tomaten, spercibonen, knoflook, olie of boter, massala poeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-1998
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg kipfilet, 650 gr kouseband (of verse spercieboontjes), 700 gr aardappels, 500 gr uien, 3 eetlepels kerrie massala, 2 eetlepels garam massala, 6 teentjes knoflook, zout en peper naar smaak, half kopje komijnzaad, 1 kg bloem, 6 eieren, 1600 ml melk, boter (om in de bakken), olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-03-2010
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Veel lekkerder dan uit een pak en niet moeilijk

INGREDIENTEN

* 2 eieren, * 1 spitskool, * 200 gr kousenband, * 2 aardappelen, * 1 ui, * 2 drumsticks, * 2 kipkarbonades, * 3 eetl olie', * 1 volle lepel massala (toko), * mespunt gemalen kardemon, * 4 kant en klare roti (toko, diepvries)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Altijd lekker

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen:, , 500 gram gesneden kipfilet of 4 kippenpoten (ontvellen, wassen in azijn en in stukken hakken) kruiden met knoflookpoeder en zout en 5 minuten om en om bakken in een (bodempje) zonnebloemolie. 2 grote gesneden uien, 8 teentjes fijn geperste knoflook, en 2 volle theelepels tomatenpuree toevoegen en meebakken. Tot slot 2 gesneden tomaten 1 minuutje meebakken. 2 volle eetlepels Massala, 4 maggiblokjes (zie foto mag ook 2 kippenbouillon blokjes van Knorr), 1 Madame Jeanette peper en 1 eetlepel suiker en een half glas water toevoegen en het vlees zachtjes gaar sudderen. Let op: de peper heel mee laten koken. Alleen als je het pittig wilt een stukje van de peper zonder pitjes toevoegen. Na 10 minuten 4 hard gekookte eieren nog minstens 15 minuten laten meekoken met de kip. Eventueel nog wat water toevoegen., , 8 grote aardappelen (vastkokende) in vieren delen en in een pannetje met water (gevuld tot aan de aardappelen), 4 teentjes knoflook, 2 eetlepels massala en 2 maggiblokjes gaar koken, waarbij het vocht grotendeels opgedroogd is., , 500 à 750 gram kousenband in langwerpige stukjes snijden en met 2 teentjes knoflook en 1 a 2 maggiblokjes in zonnebloemolie gaarbakken (eventueel een klein beetje vocht toevoegen)., , Tot slot de kousenband door de aardappelen mengen., , En klaar is je roti met kip!! Vergeet je rotiplaten niet 

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-02-2015
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Roti uit de surinaamse keuken

INGREDIENTEN

1kg kipfilet,1kg lamslappen,8 grote vastkokende aardappelen,8 eieren,pond kouseband,1 blik (groot) gepelde tomaat,5 grote zoete uien,4 teentjes knoflook, 2koffie koppen massala,5 bouillonblokken,theelepel peper, 1 laurierblaadje, en madame yenette sambal bij de toko.halve liter zonnebloem olie

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-06-2003
  • Surinaams
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Roti duurt lang om te maken deze roti heb ik zelf gemaakt. De ingrediënten die ik gebruik zijn al klaar om direct te gebruiken waardoor je sneller klaar bent om te gaan eten.

INGREDIENTEN

500 gr.Krieltjes., Zout., 3 tenen knoflook., ½ el gemalen komijn., 1 kipdrumstick., ½ ui., 100 gr. Kouseband., ½ el masala.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-09-2011
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Roti uit de Surinaamse keuken! Omschrijving Wat Nederlanders een pannekoek noemen, kun je niet vergelijken met Roti. Hoewel ze qua uiterlijk veel op elkaar lijken zijn er verschillen.

INGREDIENTEN

Ingredienten, , 500 gr. Bloem, 2 theelepels bruissoda, 3 dl. water, 1 theelepel bakpoeder, boter of zonnebloemolie, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-11-2000
  • Surinaams
  •  0-10 min.

Het gaat alleen om de roti hoe moet je het maken dus de pannekoek.

INGREDIENTEN

2-3 theelepels Exotimex Knoflook, 250 gram Gele Split Erwten, 1 Madam Jeanette peper, 500 gram zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 2 theelepels gemalen komijnzaad, 100 ml. olie, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-10-2014
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2-3 teentjes Knoflook, 250 gram Gele Split Erwten, 1 Madam Jeanette peper, 500 gram zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 2 theelepels gemalen komijnzaad, 100 ml. olie, zout, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker en gemakkelijk surinaams gerecht. Het is niet veel werk; wel lange "kooktijd". De plain-roti's koop ik gewoon bij het Surinaamse eethuis.

INGREDIENTEN

* Stukken kip of kippenpoten, evt. drumsticks, * aardappelen, * kouseband, * Massala, * 4 teentjes knoflook, * Pepers of sambal, * bouillonblokjes, * kant-en-klare roti's

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-06-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Orginele Hindoestaans Rottie

INGREDIENTEN

Kilo kipfilet of 1 hele grote kip, 4 eetlepel masala (hindoestaanse kerrie), 1 kilo aardappelen, 2 grote tomaten, 3 uien, 4 teentjes knoflook, 1/2 verse peper, 2 laurierblaadjes, zout, olie, boter, 4 gekookte eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-06-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Of dit authentiek is? nee dat denk ik niet, maar wel eeeeeeeeerg lekker!

INGREDIENTEN

300 gr. sperciboontjes of kouseband, 200 gr. kipfilet of gekookte kip in stukjes, 350 gr. aardappels (of de hoeveelheid die je normaal schilt voor 2 personen), 1 grote ui, peper en zout naar smaak, een zakje gedroogde santen of een half zakje champignonsaus, 2eetlepels gemalen koriander, 1eetlepel masala kerrie (of gewone), 1eetlepel gemalen komijn, 3eetlepels olie, 4-6 tortilla pannenkoeken(kant en klaar)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Roti, kouseband en kip

INGREDIENTEN

Voor de kip;, , uitje, sambal, surinaamse kerrie (kerrie masala), kip, komijnpoeder, knoflook, , Uitjes snijden, knoflook pellen. De uitjes fruiten, sambal knoflook 3 eetlepels kerrie en 1 eetlepen komijn erbij met wat olijfolie. Dan de kipe erbij en het geheel lekker bruin braden. Daarna water erbij doen met wat Madam Jeanet peper erbij (een halve toevoegen als het niet te heet moet worden). Het geheel een half uur zachtjes laten koken., , Kouseband schoonmaken en in stujes snijden. In een pan wat uitjes fruiten en knoflook toevoegen met een schepje sambal en dan de kouseband (of boontjes) toevoegen en roerbakken., , Daarnaast kun je er ook aardappels bij serveren; het liefst zoete aardappels, deze koken en in stukjes snijden. Deze daarna bakken met uitjes, sambal en kerrie poeder., , Binnenkort krijg ik het recept voor pindasoep., , Succes ermee en hoor graag of het gelukt is.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2001
  • Antiliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pond kipfilet/kippevleugels, 4 hardgekookte eieren, 4 ons kouseband, 2 uien, 2 tenen knoflook, 1 tomaat, 4 grote aardappelen, masala, sambal, zout, peper, 1 roti-plaat (pannekoek) per persoon, water

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-09-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Wat Nederlanders een pannekoek noemen, kun je niet vergelijken met Roti. Hoewel ze qua uiterlijk veel op elkaar lijken zijn er verschillen.

INGREDIENTEN

500 gr. Bloem, 2 theelepels bruissoda, 3 dl. water, 1 theelepel bakpoeder, boter of zonnebloemolie,

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-11-2000
  • Surinaams Bijgerecht
  •  0-10 min.

Veel goedkoper dan in de winkel of rotisjop en niet zo heel veel werk!

INGREDIENTEN

* 250 gram bloem, * 1 theelepel bakpoeder, * zout, * 1,5 dl melk, * bloem om werkblad mee te bestuiven, * boter (vloeibare is het handigst, anders wat boter alvast van te voren laten smelten)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-12-2001
  • Surinaams Bijgerecht
  •  30-60 min.

Wat Nederlanders een pannekoek noemen, kun je niet vergelijken met Roti. Hoewel ze qua uiterlijk veel op elkaar lijken zijn er verschillen.

INGREDIENTEN

500 gr. Bloem, 2 theel. bruissoda -, 3 dl. water -, 1 theel. bakpoeder -, boter of zonnebloemolie.,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2000
  • Surinaams Bijgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

* 1 kopje gele spliterwten, * 1 tl komijnzaad, * 2 teentjes knoflook, * 1 klein uitje, * rood Spaans pepertje, * 500 gr zelfrijzend bakmeel, * zout, ? 2.5 dl water, * 2 el olie, * gesmolten boter of margarine om mee te bakken

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Surinaams Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, # rotipannenkoekjes, # 1 hardgekookt ei per persoon, # 250 gr kousenband, # 250 gr vastkokende aardappelen, # 2 el hindoestaanse kerrie, # 1 teen knoflook, # 1 ui, # handje koriander, # zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2007
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ik wil dit recept graag met jullie delen omdat ik aleen maar positiefe reacties krijg en iedereen heel vaak vraagt of ik roti wil maken Ik hou erg van koken en hou dan ook van dingen proberen vandaar deze roti en met liefde en een eigen draai gemaakt

INGREDIENTEN

2 lepels sambal, Masala kruiden (bij de toko), Knoflookpoeder, Paprikapoeder, Gemberpoeder, Bouilonblokjes, 4 Knoflookteentjes, 2 grote uien, 3 eieren, 500 gram sperziebonen, 4/5 grote aardappels, 2 per persoon 6 kippenpoten bij de slager, Kokommer, Azijn en suiker, Zonnebloemolid,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-03-2017
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gr. bloem, zout, 20 gr. gist, olie.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-10-1999
  • Surinaams
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

125gr zelfrijzend bakmeel*1ui*1 rode spaanse peper*250gr sperciebonen(of kouseband)*2 aardappelen(300gr)*2 kippepoten(500gr)*zout*peper*5el olie*1el kerrie massala*1el tomatenpuree*knoflook*1/2 kippebouillonblokje*2el boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Makkelijke variatie op surinaamse roti.

INGREDIENTEN

1 teentje knoflook. 1 bakje ajam opor (konimex). /-250 gr kipfilet. /- 200 gr spercieboontjes. /- 4 aardappelen. bloem en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-08-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pittig en eenvoudig te maken gerecht, en verrassend lekker. Dat de combinatie van aardappelen, sperziebonen en kip zo lekker kan zijn...

INGREDIENTEN

Sperziebonen 500 gram, aardappelen 1000 gram, flinke ui, knoflook, enkele teentjes naar smaak, sambal, 2 theelepels, kipfilet, 5 a 6 ons, kerrie, flinke eetlepel, komijnzaad (djinten), eetlepel, kippenbouillonblokjes, 2 x, gemalen kokos, 125 gram, wraps (groot), 2 per persoon,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-01-2013
  • Surinaams
  •  30-60 min.

Aardappel boontjes kip lekker pittig

INGREDIENTEN

Voor de roti:500g zelfrijzend bakmeel1/4 rodepeper 1teen knoflook 6el bloem 11/2 dl zonnebloemolie peper 1 el zout, voor de vulling:250grpompoenvruchtvlees 250gr kouseband of sperzieboontjes 1 ui 1 teen knoflook 1/4 peper 4el zonnebloemolie 21/2dl groentebouillon zout peper 4kipcarbonaatjes of drumsticks flinke el masala

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-06-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Even wat werk, maar dan heerlijk smullen

INGREDIENTEN

4 kippenbouten (ca 1 kilo); zout; peper; 50 g boter; 300 g zelfrijzend bakmeel; 500 g sperziebonen; 750 g vastkokende aardappels; 1 grote ui; 1 rode peper; 5 el olie; 2 el kerriepoeder; 3 el gemalen koriander; 2 tl gemalen komijn; 2 teentjes knoflook; 1 kippenbouillontablet

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-10-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Zelfrijzend bakmeel , Olie, Kipfilet , Sojasaus, Aardappels , Knoflook, Sperziebonen , Zout, Uitje , Kerriepoeder, Eieren,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  •  
  •  0-10 min.

Roti is van oorsprong een Hindoestaans gerecht. Het is een erg geliefd gerecht onder de Surinaamse bevolking, en onder de Nederlandse bevolking, mede door de massala en de roti plaat.

INGREDIENTEN

Ingrediten voor het vlees, - 800 gram kipbouten, - 1 ui (versnipperd), - 2 teentje knoflook ( geperst), - 1 1/2 eetlepel massala, - 1 theelepel tomatenpuree, - 1 kopje water, - 1 1/2 eetlepel tuinkruidenbouillon (of 3 maggiblokjes), - mespunt zwarte of witte peper, - 4 eetlepels zonnebloem olieIngrediten voor dekousenbanden aardappel:, - 400 gram kouseband, - 6 grote aardappelen ( in grote blokje snijden), - 1 teentje knoflook ( geperst), - 1 eetlepels tuinkruidenbouillon ( 2 maggiblokjes), - 1 kleine ui (versnipperd), - 1 eetlepel massala, - 1 theelepel tomatenpuree, - 1 kopje water, - mespunt zwarte of witte peper, - 6 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-03-2014
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pittig recept .Bestaande uit groente, vlees,aardappelen en pannekoeken

INGREDIENTEN

Voor de vulling : pond hamlapjes, 4 flinke uien, bakje champignons, 4 ons spercieboontjes of kouseband, 1,5 ons magere spekblokjes, stukje kaas ( naar smaak..jonge,belegen.....) hete kerry poeder, peper, zout, sambal, 3 kleine aardappeltjes, olie, evt. een rode peper. Geraspte oude kaas., Voor de pannekoeken : pannekoekenmix of bloem, melk, drie eieren, zout en boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top