Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roquefort tompouce recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

40 gram Roquefort kaas, 2 el creme fraiche, 1 klein bolletje gember, 4 rechthoekige kaaskantjes, spuitzak met kleine kartelmond, 4 amuselepels

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-10-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  60-120 min.

Een leuk borrelhapje gemaakt van kaaskantjes van Smelik. Snel gemaakt en de kaascreme kan goed worden voorbereid.

INGREDIENTEN

1 pakje kaaskantjes van Smelik (supermarkt) - 150 gr roquefort of een andere blauwe kaas - 1/8 ltr creme fraiche - gehakte peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-11-2003
  •  
  •  0-10 min.

Een verrassend hartig dessert van gestapelde deeglaagjes gevuld met blauwe kaas en geitenkaas.

INGREDIENTEN

3 plakjes bladerdeeg, ontdooit, 4 eetl. huttenkase, 4 eetl. volle yoghurt, 100 gr. roquefort, vers gemalen peper, 150 gr. zachte geitenkaas, 1/2 paprika, heel fijn gesneden, 1 teentje knoflook, geperst, 1 dl. creme fraiche, losgeklopt, 2 eetl. pistachenoten, grof gehakt,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-07-2004
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Mosselschelpen, garnalen, creme fraiche, witte wijn, geraspte kaas, peterselie, witbrood, palingfilet, ui, dille, citroen, veldsla, krulandijvie, pate, cranberrycompote, broccoli, wortel, rode paprika, groene paprika, champignons, bleekselderij, olie, azijn, mayonaise, verse kruiden, creme fraiche, witlofblad, garnalen, mango, komkommer, citroenrasp, zout, peper, soesjes zonder vulling, ham, asperges, grote champignons, paneermeel, vleesragout, kip, groenten, kruidenmayonaise, bladerdeeg, roquefort, kaastaart of groentetaart, tuinkers, geitenkaas, roomkaas met bieslook, palingfilet, ei, vismousse, kerstomaten, meloenbolletjes, rauwe ham, muntsaus of munt, rucolasla, gerookte heilbotfilet, notenolie, kappertjes, zwarte peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-09-2002
  • Frans
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top