129 rollade braden recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Van mijn moeder geleerd

INGREDIENTEN

1 rollade, mosterd, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-06-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Met satesaus, komkommer en tauge.

INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade (ca. 700 gram) *, 2 eetlepels olie *, 40 gram boter of margarine *, zout, peper *, ? kleine komkommer *, 2 eetlepels gezouten pinda's *, 1 pakje satesaus (a 2 zakjes elk voor 0,15 l (Knorr) *, 50 gram tauge (schaaltje a 250 gram) *, 1 theelepel sambal oelek.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Duitsche rollade

INGREDIENTEN

4 runderlapjes, 2 ons spekvet, 2 uien

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-12-1999
  • Duits Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gebraden rollade met knoflook

INGREDIENTEN

Veel knoflook, kruiden, boter en een procureur rollade. Deze kun je bij de slager bestellen. Dan moet je wel vragen of hij het aan de binnen en buitenkant vast wil inkruiden. Procureur is halsvlees en een beetje vet. Dat is het lekkerste voor een rollade, omdat dit vreselijk mals en zacht wordt na het braden.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Voor 6 tot 8 personen.

INGREDIENTEN

50 gr boter, 1 varkensrollade van ongeveer 1 kg, 1 gepelde en gesnipperde ui, 1 in ringen gesneden prei, 4 in plakjes gesneden worteltjes, 1 el fijngehakte peterselie, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, 1-1/2 dl runderbouillon, 1-1/2 dl bier>br>, 1 el maizena, 1 dl koffieroom, zout en zwarte peper uit de molen,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade (ca. 700 g), 2 eetlepels olie, 40 g boter of margarine, zout, peper, 100 g champignons fijn (bakje a 250 g), 75 g katenspek (plakjes), 1? dl droge rode wijn, 1 zakje jachtsaus (voor 0,25 l, Knorr

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg magere varkensrollade, 1 kleine ui, 100 g boter of margarine, 150 g rozijnen, kaneelstokje, mespuntje kruidnagelpoeder, 1 dl bouillon (van tablet),

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-06-2002
  • Bijgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade a 500 g, 175 g abrikozen (blik), 1 ui, 75 g boter of margarine, ? dl witte port, 1 bekertje creme fraiche, 4 toefjes peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg magere varkensrollade, 1 kleine ui, 100 g boter of margarine, 150 g rozijnen, kaneelstokje, mespuntje kruidnagelpoeder, 1 dl bouillon (van tablet),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade (ca. 700 g), 2 eetlepels olie, 40 g boter of margarine, zout, peper, 2 sinaasappels, 3 eetlepels dry sherry, 2 bosuitjes, 15 g boter of margarine (voor de saus), 1 zakje jus speciaal met pittige kruiden (voor 0,25 l, Knorr),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Gedroogde pruimen, droge sherry, appelsap, 500-600 g varkensfricandeau, 100 g ontbijtspekplakjes, 300 g kalfsgehakt, rozemarijnpoeder, gedroogde oreganoq 1 ei, knoflook, bakboter, droge witte wijn, vleesbouillon, ma?zena, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

We kunnen een rollade gewoon braden en aansnijden, maar we kunnen een rollade ook in een apart jasje steken!!

INGREDIENTEN

, 1 runderrollade van ca 750 gram 125 l slagroom75 gr boter4 uien, gesnipperd2 el mosterdaluminium folie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-01-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Feestelijke rollade met cranberrysaus.

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, geperst, 4 eetlepels olijfolie, 1 varkensfiletrollade (ca. 750 gram), 3 laurierblaadjes, enkele takjes tijm, 50 ml rodebessenjenever (of cranberrysap), 75 gram suiker, 1 zakje verse cranberry`s (340 gram),

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-12-2011
  •  
  •  60-120 min.

Redelijk makkelijk hoofdgerecht voor de kerst

INGREDIENTEN

30 gram boter,1 varkensfiletrollade(ca.750 gram),1 dl rosewijn,5 teentjes knoflook,5 takjes rozemarijn,1 avocado,1/2 courgette,1/2 pot groene pesto(a 190 gram,Grand'Italia),1 eetlepel frambozenazijn,zout,peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-12-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Bijzondere saus op eenvoudige wijze

INGREDIENTEN

1 kg varkens(filet)rollade, Mosterd, Zout & peper, 200 gr boter, 2 dl bouillon, 3 dl (vers) sinaasappelsap, 50 gr bloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-07-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade (ca. 700 g), 2 eetlepels olie, 40 g boter of margarine, zout, peper, ? kleine komkommer, 2 eetlepels gezouten pinda's, 1 pakje satesaus (a 2 zakjes elk voor 0,15 l, Knorr), 50 g tauge (schaaltje a 250 g), 1 theelepel sambal oelek,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

VOEDINGSWAARDEN (per eenpersoonsportie)

Energie:450 kcal

Eiwit:43 g

Vet:21 g

Koolhydraten:22 g

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, geperst, 4 eetlepels olijfolie, 1 varkensfiletrollade (ca. 750 g), 3 laurierblaadjes, enkele takjes tijm, 50 ml bessenjenever of cranberrysap, 75 g suiker, 1 zakje verse cranberry‚€≤s (340 g)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-12-2013
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

750 g. varkensfilet, 1 zakje nassi kruidenmix, 1 el. sambal goreng, 50 g. boter, 2 bolletjes gember, 2 el. ketjap manis, 1/2 el. maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-09-1999
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 varkensfiletrollade (ca. 700 g), 2 eetlepels olie, 40 g boter of margarine, zout, peper, ? kleine komkommer, 2 eetlepels gezouten pinda's, 1 pakje satesaus (a 2 zakjes elk voor 0,15 l, Knorr), 50 g tauge (schaaltje a 250 g), 1 theelepel sambal oelek,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 varkensrollade a 500 g, 85 g boter of margarine, 1 pakje bladerdeeg (10 plakjes), 1 sjalotje, 1 aardappel, ? stengel bleekselderij (of ? paprika), ? bakje champignons, 4 takjes peterselie, 3 takjes selderij, 1 teentje knoflook, 1 theelepel tijm, 1 eetlepel bloem, 1 ei, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg. magere varkensrollade (lende of schouderfilet), 40 gr. boter of margarine, 1 winterwortel, 1-2 uien, 100 gr. ontbijtspek in blokjes, 1/4 l. witte wijn of bouillon, 1 blikje tomatenpuree a 70 gr., 1 laurierblad, 1 takje of mespunt tijm, zout, peper, 100 gr. champignons, 1 el. maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-10-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

*1 eetlepel grof zeezout, *1 eetlepel suiker, *1 varkensrollade van 1 ? - 2 kilo, *3 tot 4 eetlepels arachide olie, *1 eetlepel grofgemalen zwarte peper, *1 theelepel Szechuanpeper, *2 bollen knoflook, *2 kleine rode pepers, *10 salieblaadjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-04-1999
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Feestelijk vlees uit de oven.

INGREDIENTEN

2 eetl. jeneverbessen4 vijgenolijfoliepeperzout800 gr. varkensfilet, of -rollade1 bosje salie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vlees of kip in een deegjasje, variant op de Romer topf.

INGREDIENTEN

B.V. een lamsbout, een kip een rollade of eigenlijk alles wat je in de oven kan doen., 1 kilo of meer Meel, zo mogelijk duro(pastameel), water

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-03-1999
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Voor deze rollade koop je een nog niet opgerolde rollade en je vraagt er een rolladenetje bij, want de vulling maak je zelf.
Let op de wachttijd van 8 uur !

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, 100 g abrikozen in stukjes, 1 dl port, 1 el boter, 100 g spekblokjes, 3 teentjes knoflook, 300 g kalfsgehakt, 1 losgeklopt ei, 2 sneetjes ontkorst witbrood, verkruimeld, 4 gedroogde tomaten op olie in reepjes, 4 lente-uitjes fijngesneden, 1 el fijngesneden rozemarijn, 1 el fijngesneden tijm, 1 el fijngesneden oregano, 1 el paprikapoeder, zout, peper., voor de rollade:, 1 runderlenderollade van 11/2 kg, 50 g boter, 2 el olie, 3 dl vleesfond, 1 dl rode wijn, 1 dl room culinair.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-01-2001
  • Frans
  •  60-120 min.

Heerlijk om de geuren van dit vlees in je huis te ruiken

INGREDIENTEN

175 gram bakboter, 1 fijngehakte prei, 100 gram fijngehakte champignons, 1 teentje knoflook, ? tl. gedroogde tijm, peper, zout, 3 el. gehakte peterselie, 5 el. witte broodkruimels, 1 kilo varkensrollade (om zelf rollade te maken), 2 dl. vleesbouillon, 4 el. creme fraiche, 1 el. maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-08-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Niet moeilijk, wel heerlijk!

INGREDIENTEN

1 varkenshaasje (250 gr.), 2 eetlepel verse roomkaas met kruiden (paturain), 100 gr. bacon (plakjes), 25 gr. boter, 1 blikje perzikschijfjes ( AH nettogew. 225 gr. ), Rollade touw of breikatoen,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

In deze recepten gaan ik van uit dat jij zelf of jou poelier een hele kip aan één stuk uitbenen. Als alternatief kan jij kipfilet of ontbeende kippenbout in 1 persoon porties gebruiken.

INGREDIENTEN

1 in zijn geheel uitgebeende kip met vel, , VULLING 1: , Ingrediënten, plakken achterham, groene pesto, ricotta, zout, peper, olijfolie, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met de vel kant naar onder., 2. Geur kip met zout en peper., 3. Doen ham over binnenkant van kip., 4. Smeer groene pesto over ham., 5. Verdeel ricotta kaas over binnenkant., 6. Bind kip tot rol met bindtouw., 7. Bak kippenrollade tot bruin en gaar in olijfolie., 8. Laat kippenrollade 15 min. staan en snijd in plakken., , , VULLING 2: , , Ingrediënten, 6 gedroogde pruimen, geweekt in lauw water en uitgelekt, 100 g rundergehakt, 1 sneetje witte brood zonder korst, verkruimeld, zout, peper, mespunt kruidnagelpoeder, 1 ei, ontbijtspek, olie, , Bereidingswijze, 1. Maal vulling ingrediënten samen in keukenmachine., 2. Rol op tot kippenrollade., 3. Steek rollade vast met 1 of 2 saté stokjes en rol plakjes ontbijtspek om rollade., 4. Bak rollade in olie aan alle kanten mooi van kleur., 5. Plaats kippenrollade met olie in een braadpan en bak verder in oven tot gaar bij 180*C. Terwijl jij de rollade zo nu en dan keren en met olie bedruipen., 6. Laat rollade voor 10 min. rusten en snijd in plakken., , VULLING 3: , , Ingrediënten, 130 g couscous, 175 ml hete kippenbouillon, 1 ui, fijn, 2 teentjes knoflook, fijn, 1/2-1 rode peper, fijn, 50 g gedroogde abrikozen, in kleine blokjes, 2 e peterselie, fijn, 1 e citroensap, zout, peper, 1 ei,geklopt, 50 g boter, 16 groter plakjes bacon of Italiaanse spek of ontbijtspek, , Bereidingswijze, 1. Doen couscous in een glazen bak en verdeel hete bouillon erover., 2. Bedek bak met deksel en laat vijf minuten staan tot alle bouillon is opgenomen door couscous., 3. Smelt helft van de boter in een grote koekenpan en fruit ui en knoflook tot glazig., 4. Meng door couscous de uienmengsel, rode peper, abrikoos, groene kruiden, zout, peper, citroensap en ei., 5. Leg kip met rugkant naar onder op werkvlak en verdeel couscous vulling eroverheen., 6. Rol kip in lengte op tot rollade en rol de spek eromheen., 7. Plaats rollade op een stuk aluminiumfolie en rol rollade op in folie., 8. Bak rollade in oven voor zo 40 min. bij 180-200*C., 9. Haal rollade uit folie en bak verder tot gaar en mooi krokant van buiten. (zo 20 min.), 10 Laat 10 min. rusten en snijd rollade in plakken., , VULLING 4: , , Ingrediënten, plakjes gerookte ham of gerookte zalm, geraspt gruyèrekaas, zout, peper, olie, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met vel kant naar onder op werkplank en geur kip met zout en peper., 2. Verdeel ham of zalm en kaas over kip en rol kip op tot rollade., 3. Bind kippenrollade op met bindtouw of saté stokjes., 4. Bak kippenrollade tot gaar in olie in een braadpan., 5. Laat 10 min. rusten en snijd in plakken., , VULLING 5: , , Ingrediënten, 50 g ricotta kaas, olijven tapenade (zwarte olijven, groene olijven (in gelijke hoeveelheden), zongedroogde tomaten uit olie, knoflook, augurk, peterselie, ansjovispasta, citroensap, zout, peper, olie uit pot van gedroogde tomaten of olijfolie. In keukenmachine tot een smeerbare pasta gemaald.), olijfolie voor braden, , Bereidingswijze, 1. Meng de kaas en de tapenade., 2. Leg kip met vel kant naar onder en verdeel kaas en tapenade mengsel over kip., 3. Rol op tot rollade en bind met bindtouw of saté stokjes., 4. Doen in een ovenschaal., 5. Sprenkel olijfolie over rollade en bak in oven bij 180*C voor 45 min. of tot door en door gaar., 6. Laat voor 10 min. staan en verwijder dan bindtouw of stokjes., 7. Snijd rollade in plakjes., , VULLING 6: , Ingrediënten, zout, peper, mosterd, plakken doorregen spek, paprikapoeder, ui heel fijn gesnipperd, augurk fijn, bloem, boter, tomaten ontveld en in partjes gesneden, hete kippenbouillon of gevogelte fond, , Bereidingswijze, 1. Leg kip met vel kant na onder op werkblad en geur binnenkant van kip met een klein beetje zot en peper., 2. Verdeel een dunne laagje mosterd over kip en bedekt kip met plakjes spek., 3. Geur met paprikapoeder en verdeel ui en blokjes augurk erover., 4. Rol kip in lengte op tot rollade en bind op met binddraad of saté stokjes., 5. Rol rollade door bloem die met zout en peper op smaak gebracht is., 6. Bak kip tot bruin in boter en voeg kippenbouillon of fond met tomatenstukjes erbij zodat rollade voor het helft onder staan., 7. Stoof rollade gaar en laat 15 min. rusten op een snijplank., 8. Indien nodig kook jij de saus in tot een dikker saus of anders bind jij saus met maïzena., 9. Serveer saus er apart bij.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Na de bevalling van mijn dochter was ik wat aangekomen en ik wilde graag weer terug naar mijn oude gewicht.Ik wilde geen streng dieet gaan volgen maar was op zoek naar produkten die toch lekker zijn maar vetarm.
Deze heb ik gevonden en heb daar een lijst van gemaakt. Samen met mijn beste vriendin ben ik begonnen. Het stimuleerd om het samen te doen! Mijn vriendin is 12 kilo kwijt en ik 7 kilo. En het blijft er ook af!

Dit is de lijst van produkten die vallen onder een verantwoord voedingspatroon. De produkten zijn vet- en caloriearm.

Ik heb de produkten verzameld uit allerlei tijdschriften, kookboeken en dieetprogramma's. Ik ben door deze produkten te gaan gebruiken afgevallen en voel me veel beter. Natuurlijk is het in het begin even wennen. Ik ben er nu bijna anderhalf jaar mee bezig en ben er al helemaal aan gewend.

INGREDIENTEN

VLEES, VIS, KIP EN EI, Bij voorkeur magere vleessoorten zoals , ? tartaat, ? magere hamlappen, ? magere runderlappen, ? haaskarbonade, ? biefstuk, ? ongepaneerde schnitzel, ? kip zonder vel, ? kalkoen, ? bijna alle soorten vis, ? eieren (2 a 3x per week), , HARTIG BROODBELEG, ? 20 of 30 (smeer)kaas, ? cottage cheese, ? achterham, ? filet americain, ? fricandeau, ? kalkoenham, ? magere rollade, ? rookvlees, ? gekookt ei, ? sandwichspread, ? lekker beleggen met augurk, tomaat of komkommer, , ZOET BROODBELEG, ? jam, ? halvajam, ? appelstroop, ? vruchtenhagel, , KOEKJES, SNOEP EN TAART, ? kauwgom, ? pepermunt, ? zuurtje, ? biscuit, ? rijstwafel/Snack a jacks, ? cafe noir, ? (volkoren) ontbijtkoek, ? vruchtenvlaai, ? eierkoeken, ? lange vingers, ? kaneelbeschuitjes, ? frou frou, ? crackers, , BAKKEN EN BRADEN, ? vloeibaar frituurvet, ? bak-,braadvet en margarine met max. 25 gr. verzadigd vet, ? alle soorten olie, , SAUZEN, ? rode sauzen, ? sauzen op basis van olie zoals slasaus, ? bechamelsaus met halfvolle melk, ? yogonaise, , SNACKS EN ZOUTJES, ? japanse mix, ? ongezouten noten, ? studentenhaver, ? popcorn naturel, ? zouten stokjes, ? blokje kaas 20, ? toastjes met filet americain, eiersalade, tonijnsalade of slanke smeerkaas,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-03-2002
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Pikante varkensrollade uit de Romertopf.

INGREDIENTEN

1 varkensrollade ca. 1 kg (ongekruid), zout, peper, mosterd, 1 teentje knoflook, 1/2 el boter, 2 uien, paar takjes bladselderij, 1 dl water

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 kiprollade van 6 ons, wat margarine om in te braden, handvol champignons,3 el creme fraiche, 1 el grove mosterd, 1/2 tl aardappelzetmeel, 2 el fijngeknipte basilicum, peper, zout, evt. knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 g. varkensrollade (niet gekruid), versgemalen peper en zout, 50 g. boter, 2 grof gesneden uien, 100 g. gesneden wortel, 2 teentjes knoflook, 2 kruidnagels, 2 blaadjes laurier, 2 takjes tijm, 1/4 liter water of kippenbouillon, 4 eetlepels rinse appelstroop, 500 g. zuurkool, 30 g. roomboter, 1 stevige appel in plakjes gesneden, 1 glas witte wijn, 400 g. warme aardappelpuree met bieslook en creme fraiche,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere varkensfiletrollade in wijn gebraden. Heerlijk zacht !

INGREDIENTEN

Varkensfiletrolade ca. 1 kilo (gekruid), (verse) thijm, honing, 2 a 3 dl volle rode wijn, boter en olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-03-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met Mexicaanse salade

INGREDIENTEN

Voor de rollade:, 1 Mexicaanse mini-rollade (ca. 500 gram), peper uit de molen., Voor de salade:, 200 gram chorizo in reepjes (Spaanse worst), 200 gram rode en groene paprika in fijne blokjes, 150 gram maoskorrels (uit blik), 150 gram gesnipperde ui, 100 gram radijs in dunne plakjes, zout, suiker, Tabasco, citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-05-1999
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

750 g varkensfiletrollade, op kamertemperatuur, (versgemalen) peper, zout, 2½ el C1000 Bakken & Braden vloeibaar, 1½ dl droge witte wijn, 4 el grove mosterd, 1 el tarwebloem, 1 dl slagroom,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-04-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Rollade van varkenslende van 2 1/2 kilo - 2 eetlepels fijngehakte verse tijm - 1 eetlepel dijonmosterd - 1,25 dl droge sherry of witte wijn - 1,25 dl ketjap manis - 1,25 dl plantaardige olie - 2 grote tenen knoflook - waterkers voor garnering

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2004
  •  
  •  60-120 min.

Mooie combinatie van asperges, varkensrollade en room.

INGREDIENTEN

1 varkens filetrollade, 2 bosjes groene asperges, 1 pakje frisroom en 1/8 liter slagroom, 1/2 borrelglaasje droge sherry, peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-11-1998
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Zweeds kerstmenu volgens Allerhande

INGREDIENTEN

Ca. 800 g varkensfricandeau (of -filet), ? zout en peper, ? 1 kleine appel, ? 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g, AH), ? 1 eetlepel citroensap, ? 40 g boter of margarine, ? 1 1/2 droge witte wijn, ? 1 dl vleesfond (pot a 380 ml), ? 1 dl slagroom, ? 1 eetlepel pruimenconfiture (pot, Bonne Maman), ? 1/2 eetlepel appelstroop, ? 1 eetlepel maizena, , ? rollade (opbind)touw, ? keukenpapier, ? aluminiumfolie, ? lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-12-2001
  • Scandinavisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Eiwitrijk hoofdgerecht volgens de leer van arts Howard Hay, ca. 425 Kcal / 1785 KJ

INGREDIENTEN

Voor de groenten:, 4 stengels prei (500 gr gebruiksklaar), 4 uien, 1 eetl boter, 2 eetl vegetarische bouillon (instantpoeder), 1/2 theel nootmuskaat, 40 gr amandelsnippers, 5 eetl slagroom, Voor de rollade:, 2 kalkoenschnitzels (a 150 gr), 1,5 eetl plantaardige olie, Voor de saus:, naar keuze 1 - 2 maatschepjes plantaardige bindmiddel (reformwinkel), ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

*1 reerollade, *1 potje cranberriecompote, *2 dl. slagroom, *2 tl. kaneel, *60 gr.boter of margarine, *allesbinder of maizena, , Tip:, Voeg water of bouillon toe bij het braden.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Zet met gemak de lekkerste salades op tafel!

van 39,99
Alleen vandaag 30,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies