3.192 rode kool recepten

  • Top 100

Snelle en superlekkere variant op Sis kofte. Gezond junkfood bestaat!

INGREDIENTEN

1 sjalot, fijngesnipperd, 1 rode (punt)paprika, in kleine blokjes, 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden of uit de pers, 150 g rundergehakt (of lamsgehakt als je dat kunt krijgen), 1 el olijfolie, zout en (versgemalen) peper, 4 (bloem) tortillas, snuf nootmuskaat, 2 tl komijn, 2 tl kaneelpoeder, 2 tl cayennepeper, 1 el paprikapoeder, Eventueel: peterselie, fijngesneden, 1/4 krop ijsbergsla of witte kool, in reepjes gesneden, Voor de pizzasaus:, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, 3 el bouillon, 1 el olijfolie, Voor de yoghurtsaus:, 1,5 dl Bulgaarse yoghurt, witte peper, zout, 1-2 teentjes knoflook, ca. 6 blaadjes munt (kan ook weggelaten worden, vervang eventueel door koriander of peterselie), Eventueel extra:, Sweet chillisauce

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2006
  • Turks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van!

INGREDIENTEN

450 gr rode kool met appel (diepvries), 250 gr rundergehakt, aardappelen (zoveel als je gewend bent), paneermeel, kerrie, paprikapoeder, zout, peper en knoflookpoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-11-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dit rijstgerecht bevat zeer weinig calorien, zodat je rustig een tweede keer kunt opscheppen.

INGREDIENTEN

1 pak rijst, 3-4 ons kipfilet, in kleine blokjes gesneden., 1 grote ui, gesnipperd, 1 rode paprika, klein gesneden, 250 gram witte kool, zwarte peper, knoflookpoeder, Olijfolie., , Voor de marinade:, 50 ml.Ketjap, 3 eetlepels azijn, zwarte peper, knoflook, cayennepeper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2001
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kruidige mihoen boordevol groente, kip en garnalen.

INGREDIENTEN

250 gram Chinese Eiermie, Gember, Knoflook, Zwarte peper, Sambal, Soyasaus of ketjap, Citroensap, 250 gram kipfilet of mager varkensvlees, Ui, Kurkuma,Kerriepoeder, Chilipoeder, Trassi, 100 g ham in reepjes of handje garnalen, 1 rode paprika (in reepjes gesneden), 1 bakje champignons in plakjes, 1 prei in dunne ringen gesneden, 1 bos lente-uitjes fijn gesnipperd, Houdt u van extra groenten in uw Chinese Mie, voeg dan nog 250 gram groenten toe. Kies uit: witte kool, taugé, champignons, paksoi, Chinese kool, wortel, (lente)ui, broccoli en rode paprika of neem een zak Chinese of Thaise Roerbakgroenten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2007
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Luigi mocht vroeger op z'n verjaardag kiezen wat hij wou eten.Rode kool was vroeger z'n favoriet.Dit gerecht past uitstekend bij een stoofschotel voor rundvlees/wild,te vinden elders op m'n pagina.

INGREDIENTEN

-1 rode kool.zeer fijn gesneden., -1 ltr. water., -5 eetl.suiker., -4 kruidnagels., -2 kaneelstokjes., -1 laurierblad., -4 gekneusde peperkorrels., -[geheim]1/2 steranijs., -[geheim]1 eetl.gedroogde gember.[djahe]., -[geheim]1 glas rode port., -[geheim]3 plakjes ontbijtkoek., -4 in stukjes gesneden appel., -1 dl. azijn., -[geheim]3 eetl.lindehoning., -mespuntje zout.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Frans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke ouderwetse hachee die het lekkerste is om deze 1 dag tevoren te maken.

INGREDIENTEN

, 500 gr.hacheevlees of runderlappen (op kamertemperatuur), 500 gr.uien, 2 th.l.rietsuiker, 2 eetl.bloem, 5 dl.runderbouillon van tablet, 1 fl.leffe bruin of bruin bier, 2 blaadjes laurier, 2 kruidnagels, 100 gr.margarine, flinke scheut olie(om te bakken), Peper en zout, 2 sneetjes peperkoek in blokjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op26-09-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Een bekend gerecht in een eigentijds jasje. Minder gekruid dan voorheen toen vooral de specerijen de smaak van de rode kool (te) sterk beinvloedden.
Rode kool is vrijwel het gehele jaar door verkrijgbaar. Toch beschouwen we in ons land de rode kool als een typische herfst- en wintergroente. In Frankrijk daarentegen wordt rode kool, net als zuurkool, graag 's-zomers gegeten.

Vroeger werden er naast appels ook wel rozijnen en/of krenten in de rode kool verwerkt. Dat doet men niet of nauwelijks meer. Ook de kruiderij is wat minder opvallend dan in de tijd van onze (over)grootmoeders die vrij royaal omsprongen met peperkorrels, kruidnagelen en kaneel.

INGREDIENTEN

1 middelgrote rode kool ca. 1.4 kg - zout - 6 zwarte peperkorrels - licht gekneusd - 6 kruidnagels - 1 pijpje (ca. 5 cm.) kaneel - 1 klein laurierblad - 1 grote ui, gesnipperd - 2 zure appels, in kleine stukjes gesneden - 40 gr. boter - 30 gr. suiker.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-10-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

De heilige drie-eenheid van rodekool, appel en kruidnagel, maar dan met extras en heel langzaam in de oven gestoofd. Zo lekker heb je rodekool nog nooit gegeten!

INGREDIENTEN

1 kg rodekool - 450 gr. zure appels (goudrennetten, geschild en in kleine stukjes) - 450 gr. (rode) uien, kleingesneden - 1 a 2 tenen knoflook, fijngesneden - 1/4 v/e muskaatnoot, geraspt - 1/4 tl kaneel - 4 kruinagels, fijngestampt of 1/4 tl kruidnagelpoeder - 3 afgestreken el bruine basterdsuiker - 3 el wijnazijn - 15 gr. boter - versgemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2004
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Super de luxe lekker en herinnert je aan je kindertijd.

INGREDIENTEN

500 gr. sukadelappen of riblappen; ketjap manis; azijn of rode wijn; 2 plakken ontbijtkoek; 1 ui; mosterd; 1 laurierblaadje; kruidnagels; tijm; oregano; basilicum; peper; tomatenketchup; appelstroop

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-09-2006
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Het originele rodekool recept! Vries de helft in!

INGREDIENTEN

1 rode kool (ruim 1 kilo), of 800 gr. gesneden rode kool, 200 gr. suiker, 60 gr. boter, 1 flinke ui, 1 appel, 1 groot laurier-blad, 2 kruidnagels, 1 dl. rode bessensap, 1,5 dl. water, 30 gr. rijst, 1 dl. azijn, zout, peper, 1 theel. gemalen kaneel.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-02-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Grootmoeders tip:
Je kunt de hachee ook eens met appeltjes en stroop maken. Laat daarvoor de azijn achterwege en voeg 2 el. rinse appelstroop toe. Stoof 2 geschilde, in partjes gesneden zure appels de laatste 15 min. met de hachee mee. Of snijd 2 tomaten klein en stoof die nog 10 min. mee.

INGREDIENTEN

5 uien, 50 gr. boter, 600 gr. hacheevlees, zout, peper, 2 el. bloem, 1 runderbouillonblokje, 1/2 l. warm water, 2 el. azijn, 1 tl. suiker, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op25-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Wie draadjesvlees niet kent mist wat! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er een beetje tijd voor uittrekken, maar het resultaat is verschrikkelijk lekker mals vlees. Echt goed suddervlees werd vroeger veel meer gegeten. Zet je haast eens opzij of neem wat tijd voor op je vrije dag voor deze nostalgie!

INGREDIENTEN

600 gram magere runderlappen, 60 gram boter, Zout, peper, 2 uien, 2-3 tenen knoflook, 2 tomaten, 3 kruidnagels, snufje foelie, 2 laurierblaadjes, 1 1/2 dl runderbouillon (evt van blokje), 1 1/2 dl rode wijn (meer indien nodig), 1 sneetjes ontbijtkoek, (eventueel wat zout indien nog nodig)

  •  Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op09-10-2012
  • Nederlands Bijgerecht
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Met dit curry gerecht kun je eindeloos variëren. De basis blijft steeds hetzelfde maar de spitskool kun je vervangen door Chinese kool, paksoi of zelfs door gewone witte kool.
In plaats van gewone champignons kun je ook kastanje champignons, oesterzwammen of shi-take nemen. het is dus eigenlijk gewoon een beetje afhankelijk van wat je in huis haalt of wat je voorhanden hebt. Doordat je de groenten gewoon in de curry doet trekken de smaken goed door elkaar en is het gerecht ook prima geschikt om het voor 2 dagen tegelijk klaar te maken. De 2e dag is het misschien zelfs nog lekkerder en ook invriezen is geen enkel probleem.

INGREDIENTEN

- 600 gram kipfilet, - ½ spitskool, - 250 gram champignons, - 1 ui, - 1 rode peper, - handvol basilicum, - bosje koriander, - 3 lenteuitjes, - 4 tenen knoflook, - 1 blik kokosmelk, - 2 tot 4 el rode curry pasta, - 4 kaffir lime leaves, - 4 el vissaus, - 1 el suiker, - evt. 1 kopje water, - arachide olie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2013
  • Thais
  •  20-30 min.

Erg mooi lahmacun (fonetisch lah - madjoen)recept.
Opgetekend en vertaald van Youtube.

INGREDIENTEN

Ingediënten:, Voor de bodem kunt u grote wraps (tortilla`s) of grote pitah broodjes gebruiken, , Voor de vulling:, 1 Pond lamsgehakt (of mager rundergehakt, of een mix van beiden), 1 middelgrote rode ui, klein versnipperd, 1 middelgrote rode peper, zeer fijngehakt (zonder zaden), ½ groene paprika, versnipperd, ½ bosje bladpeterselie, zonder stengel, medium versneden, Pak / blikje tomatenpartjes plm 400gr, uitgelekt, 2 el sambal oelek of rode peper pasta, 1,5 tl gedroogde munt, 1 el paprikapoeder, zoet, ½ tl chilipoeder, 1 – 2 el bloem, 2 teentjes knoflook, geperst of zeer fijngehakt, 1 – 1,5 tl zout, , Eventueel als bijgerecht een combinatie van 1 of meerdere ingrediënten:, ijsbergsla in reepjes, Tomatenpartjes, Rode ui reepjes, Citroen partjes, Rode kool reepjes, geblancheerd, Julienne wortelreepjes, Verse munt voor de garnering, , Saussuggesties:, Knoflooksaus (dun, bijna vloeibaar), Sambalsaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-06-2011
  • Turks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept van Sonja Bakker

INGREDIENTEN

350 gram mager rundvlees, 2 uien, 1 scheut olijfolie, 2 dl bouillon, tijm, laurier, 1 pot rode kool, aardappelmeel, 2 grote goudrenetten, aardappelpuree van een kilo aardappelen, 50 gram geraspte 30+ kaas en 3 el paneermeel.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2007
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Variatie op een oud recept

INGREDIENTEN

Rode kool genoeg voor 4 personen, 2 el olie, 375 ml. fijn gehakte rode ui, 2 teentjes knoflook uitgeperst, 2 appels, geschild, zonder klokhuis en klein gesnipperd, 2 1/2 dl bouillon (kip of groenten van blokje), 1/2 dl rode wijn azijn, 2 el bruine suiker, evt. laurierblad, zout en peper naar smaak

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-1998
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zelfs het basisrecept is voor velen al een kunst. Ja, rode kool raakt uit de tijd. We hebben geen geduld meer om hier even de keuken voor in te moeten. De meesten van ons kopen een pot in de super want dat staat voor makkelijk en snel. Misschien weten we gewoon niet hoe het moet. Afijn, hieronder de eenvoudigste beschrijving die gewoon niet kan mislukken.

INGREDIENTEN

500 gram rode kool, fijngesneden, 3 goudrenetten (als die er nog niet zijn Elstar), 1 theelepel kaneel, 3 kruidnagels, 1 grote of 2 kleine laurierblaadjes, Peper, Zout, Allesbinder, 3 eetlepels bruine suiker, 1/4 liter water

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2012
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

50 gram gesneden rode kool, 1 rode ui, 2 appels (bij voorkeur goudreinetten), 50 gram boter, 1 dl rode wijn, 2 el citroensap, 2 flinke lepels appelstroop, zout, versgemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-07-2002
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

Rode kool met de smaak van vroeger

INGREDIENTEN

Rode kool( 1 1.5 kg), 2.5 dl azijn, 250 gr suiker, 10 kruidnagelen, 5 laurierblaadjes en 1 kaneelstokje.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-07-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Limburgs stoofvlees, een Limburgse specialiteit!

INGREDIENTEN

Wat heeft u nodig :, , 600g sucadelappen, 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd., Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een, gewone Nederlandse mosterd., zout, versgemalen peper, 2 eetlepels boter, 3 uien, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels Provençaalse kruiden (Silvo), 3 blaadjes laurier, 4 plakken ontbijtkoek, 2 flesjes Trappistenbier (à 30cl)

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op27-01-2008
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

Rode kool appelen

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-10-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

KOOL

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-04-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Bij wild is rode kool gewild. Een eenvoudig recept/

INGREDIENTEN

Een potje rode kool, 1 schijfje citroen, 3 kruidnagelen.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-12-1999
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Een recept van Weight Watchers uit mijn afvalperiode (het is dus slank!), maar ik had de rode kool nog nooit zo lekker gegeten

INGREDIENTEN

- 1 rode kool, - 1 appel (Boskoop), - 1 sjalot, - 1 eetl. plantaardige olie, - 200 ml. droge rode wijn, - 100 ml. water, - 2 eetl. rode wijnazijn, - 1 laurierblad, - 4 kruidnagels, - kaneelstokje, - 3 eetl. rozijnen, - zout en peper uit de molen, ,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2006
  • Frans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Lekker zoet en gezond

INGREDIENTEN

Verse Rode Kool, een pot appelmoes, zout en kaneel poeder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bijdrage van Janou

INGREDIENTEN

250 gr rode kool, 2 eetlepels water, 1 appel, 2 kruidnagels, 1 laurierblaadje, 1/2 eetlepel azijn, eventueel kaneel en suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-06-1999
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

5 kilo rode kool, 1 liter rode wijn, 3 blikken appelmoes, 3 kaneelstokjes, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dagdagelijkse groente, voor meerdere dagen.

INGREDIENTEN

1 rode kool,1 grote ui,6 eetlepels witte suiker, 2 laurierbladen, 1/2 halve kruidnoot geraspt, zout,1 afgestreken soeplepel kaneel,een klont boter, 3 grote zure appels.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-11-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

De groente die het meest vanuit de diepvries en uit potten gegeten wordt. Lastig om te maken, maar niet met dit recept. Ik maak altijd een flinke hoeveelheid, zodat ik wat in de vriezer kan stoppen.

INGREDIENTEN

1 kilo rode kool * 1 eetlepel azijn * 1 ui of 3 sjalotjes * 1 eetlepel boter * 3 dl water zout * 2 kleine of 1 groot laurierblad * 4 kruidnagelen * 1 1/2 theelepel kaneel * 3 zure appels * 1 volle eetlepel appelstroop

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 rode kool, 2-3 goudreinetten, zout, 1 laurierblad, 5 kruidnagelen, suiker. azijn, boter.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Door alle culinaire invloeden vergeten we wel eens hoe lekker een gewoon basis-recept kan zijn. Daarom kunt u voortaan elke keer een basis-recept voor groente, vlees of vis op onze site vinden.
BRON:www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 rode kool (ca. 900 g), , 4 kruidnageltjes, , 1 eetlepel suiker, , zout, , 30 g boter, , 2 eetlepels (kruiden)azijn, , peper, , (aardappelmeel)

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-01-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Zo smaakt gewone rode kool het allerlekkerst

INGREDIENTEN

*1 rode kool of 500 gr. gesneden rode kool, *2 uien, *2 appels, *1 eetlepel azijn, *1 laurierblad, *1 tl. kaneel, *1 tl. komijnzaad, *2 tl. koriander, *1/4 tl. cayennepeper, *2 kruidnagelen, *zout, *2 dl. sinaasappelsap, *2 dl. water

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-02-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 rode kool--2 appels (goudrenetten)--2 kruidnagels--2 jeneverbessen--1 eetl. azijn--1 theel. zout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Zoek niet verder, maar probeer dit recept. Dit is de allerlekkerste. Van mijn moeder.

INGREDIENTEN

1 rode kool, 4 grote Goudreinetten, 200 gram suiker, 3 eetlepels azijn, 4 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, snufje zout, 1 kaneelstokje.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

- rode kool, - zuot, kruidnagel, laurier, - suiker, - appelen, - azijn

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-12-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Met appeltjes en gember

INGREDIENTEN

1 kleine rode kool, heel fijn gesneden, 2 kleine appels, geschild, 3 bolletjes stemgember, scheutje gembersiroop, scheut citroensap, 2 el bruine basterdsuiker, 1/2 tl zout, laurierblaadje

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

5oo gr. rode kool, 1 gesnipperde ui, 4 laurierbladen, 2 kruidnagels, tijm, peper, zout, kaneel, azijn, suiker, 250 gr.appelmoes en rode wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-01-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker met het Hachee recept!

INGREDIENTEN

1 pond rode kool, 1 kleine ui, 2 goudrenetten, 1 bl. laurier, 1 theel. kaneel, scheutje azijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-09-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Reken per persoon 200 g rode kool

INGREDIENTEN

750-1000 g rode kool,1 uitje, laurierblaadje, 2 kruidnagels, zout, 2 appels, azijn, suiker.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik had altijd moeite om rode kool goed klaar te maken, ik kreeg het nooit lekker.
Nu heb ik dit oude recept gekregen van de oma van mijn buurvrouw en nu kan ik zelfs rode kool lekker krijgen!

INGREDIENTEN

1 Rode kool, 2 beetje zure appels, 2 kopjes water, 1 kopje dessertrijst, 1 kopje suiker, 1 kopje azijn, zout, peper, nootmuskaat, 1 laurierblad, kaneel, 2 kruidnageltjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-01-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies