1. Home
  2. Recepten
  3. Risotto Zalm

Risotto zalm recepten (82) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie

Als je van risotto houd is dit een heerlijk recept

INGREDIENTEN

400 gr (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes) 200 gram gerookte zalm (in reepjes) 1 uitje (gesnipperd) olijfolie

Bereidingswijze

Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie. Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen, net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren, nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt. Lekker met gemengde sla.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

risotto met courgette en gerookte zalm

Een variatie met een lekkere en aparte smaak door de dille en de gerookte zalm.

INGREDIENTEN

1 kleine ui1 courgette150 - 200 gr. gerookte zalm2 takjes verse dille (of 1/3 theelepel gedroogde)40 gr. boter of margarine300 gr. risotto rijst1 dl. witte wijn1 l. visbouillon2 eetl. creme fraichezoutpeper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-05-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto

Italiaanse verrukking in een half uurtje klaar. Lekker in combinatie met gegrilde zalm (met citroen en kappertjes uit de oven)

INGREDIENTEN

Risotto-rijst, gedroogde tomaten, ui, knoflook, wortel, courgette, prei, olijfolie, groene pesto, geraspte kaas, tuinkruidenbouillon, basilicum, geroosterde zonnebloempitten

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met zalm

Info: Slank op je sloffen

INGREDIENTEN

150 gr verse zalm zonder graat, 1 middelgrote ui, gesnipperd, 1/2 venkelknol, in stukjes gesneden, 1 klein blikje zoete mais, uitgelekt, 100 gr diepvrieserwtjes, 3 dl bouillon, 1/2 glas witte wijn, 1/2 glas water, 1/2 theel oestersaus, vers gemalen peper en zout, 100 gr risottorijst, 1 theel zonnebloemolie, 2 partjes limoen,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met zalm

Snel, maar o zo lekker

INGREDIENTEN

Zalmsnippers (350 gr.), 1 courgette, 1 ui, 1 knoflookteentje, kippenboullion, 1 glas droge witte wijn, 400 gr. risotto, zout, peper,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met zalm

INGREDIENTEN

400 g verse zalm, ontgraat, in stukjes 2 cm, 2 el olijfolie, 1 ui, fijngesneden, 1 prei, in dunne ringen, 2 koppen risottorijst, bijv. arborio, 125 ml witte wijn, 1 l visbouillon (of kippen), kokend, snufje saffraandraadjes, 2 el citroensap, zout, peper, een paar partjes citroen, ter garnering

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zalm Risotto

INGREDIENTEN

150 gr risoto rijst, 2 ons zalmsnippers, 1 winterwortel of ?10 kleine worteltjes, 1 prei, 2 dl witte wijn, ? 6 dl visbouillon, peper en zout, wat dille,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met gerookte zalm en bieslook

Een recept van Lassie

INGREDIENTEN

150 g Risotto rijst, 2 sjalotjes (gesnipperd), 1 teen knoflook, 4? dl kruidenbouillon (van tabletten), 150 g gerookte zalmsnippers, 50 g gesnipperde bieslook, 40 g Parmezaanse kaas,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met venkel en gerookte zalm

De venkel in de risotto combineert mooi met de gerookte zalm. Dit is een van mijn favorieten!

INGREDIENTEN

- 400 gram risotto rijst, - olijfolie, - 1 ui, gehakt, - 1 teen knoflook uit de pers, - 2 stengels bleekselderij, gehakt, - 1 knolletje venkel, gehakt, - de toppen (het groen) van de venkel, gehakt, - 2 wijnglazen vermouth (Noilly Prat heeft mijn voorkeur), - 1 liter tuinkruiden of groente bouillon, - 200 gram gerookte zalm, - room, - roomboter

  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2005
  • Italiaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met gerookte zalm

Risotto met gerookte zalm Recept van het Voedingscentrum

INGREDIENTEN

1 bosuitje, ± 6 dl visbouillon, 1 eetlepel olie, peper, 200 gram risottorijst, 1 dl droge witte wijn, 150 gram gerookte zalm, dille (vers of diepvries)

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2009
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met spinazie, gerookte zalm en geitenkaas

INGREDIENTEN

400 gr arborio (risotto) rijst, 1 liter water, 2 visbouillonblokjes, 600 gr verse spinazie, 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes), 200 gram gerookte zalm (in reepjes), 1 uitje (gesnipperd), olijfolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Risotto met asperges, zalm en garnalen

Na een feestje had ik zalm en garnalen over en nog een groot blik asperges in de kast. Zo ontstond dit recept. SUPER LEKKER!! volgens mijn man en ik was het daar mee eens.

INGREDIENTEN

400 gram gekookte asperges ( kan uit pot of blik ) - 100 gram gerookte zalm - 100 gram grote garnalen - 150 gram risotto rijst - 1 visbouillontablet - eventueel wat aspergevocht - glas witte wijn - 2 eetlepels olijfolie - 1 klein sjalotje - 1 lente-uitje - 2 eetlepels fijngesneden bieslook - peper, zout - paprikapoeder - paar druppels tabasco - scheutje room of klontje boter

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-02-2007
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zalm risotto met spinazie

Een simpel recept voor een smakelijke risotto gevonden in een receptenboekje van Rema 1000 - een supermarktketen in Noorwegen.

INGREDIENTEN

500 gram zalmfilet, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper, , 9 dl groentenbouillon, 1 ui, 2 knoflookteentjes, 3 dl risotto rijst (270 gram), 2 eetlepels wittewijnazijn, 250 gram verse spinazie, 1 komkommer

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-07-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

risotto met gerookte zalm

Visrisotto

INGREDIENTEN

150 gr. risottorijst, 2 gesnipperde sjalotten, 1 teen knoflook, 4.5 dl. kruidenbouillon, 150 gr. gerookte zalmsnippers, 50 gr. fijngeknipte bieslook, 40 gr. Parmezaanse geraspte kaas, 3 el. olijfolie.,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-12-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met zalm en mascarpone

Goede risotto met gerookte zalm

INGREDIENTEN

1 el ui (kleingesneden), 2 el boter, 2 el olijfolie, 200 gr gerookte zalm (in dunne reepjes), 60 ml wodka of witte wijn, 380 gr risotto- of carnaroli-rijst, ruim 1 liter visbouillon, 220 gr mascarpone (of minder vette zure room), 2 el kaviaar, 1 el bieslook (grof gehakt)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

romige risotto met broccoli en zalm

INGREDIENTEN

300 g risotto rijst,1 blikje broccoliroosjes,1 bakje zuivelspread light paprika&kruiden

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-05-2011
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Risotto met gerookte zalm en garnalen

INGREDIENTEN

200 gr risotto rijst, 4 dl boullion, 2 dl witte wijn, olie, 100 gr peultjes, 1 rode paprika, 150 gr gerookte zalm (in reepjes), 125 gr garnalen, verse kruiden: oregano, basilicum, peterselie, rozemarijn, ui (gesnipperd)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Risotto met courgette en gerookte zalm

INGREDIENTEN

1 kleine ui, 3/4 courgette, 150 gr gerookte zalm, 2 takjes verse of 1/3 theelepel gedroogde dille, 40 gr boter, 300 gr risottorijst (Arborio), 1 dl witte wijn, ± 1 liter visbouillon, 2 eetlepels crème fraîche, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Risotto geitenkaas en zalm

Dit recept zal in vele variaties voorbij komen, maar mijn moeder die zeer precies was, maakte het zo.

INGREDIENTEN

750 ml kippenbouillon, olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 300 gram risotto rijst, 1 glas witte wijn, 600 gram verse spinazie, 200 gram gerookte zalm, in reepjes, 200 gram zachte geitenkaas

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-09-2013
  •  
  •  20-30 min.

Risotto met gerookte zalm

INGREDIENTEN

1,5 l visbouillon, 3 el olijfolie, 550 g risotto rijst, 1,8 dl droge witte wijn, 300 g verse spinazie, fijngesneden, 200 g milde geitenkaas, verkruimeld, 45 g gesnipperde bieslook, 125 g gerookte zalm, gehakt

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met rucola en zalm

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

20 g boter, 1 ui, gesnipperd, 1 pak risottorijst (Lassie), 1 zak rucola à 125 g (C1000), 720 ml tuinkruidenbouillon (van tabletten), 1 citroen, uitgeperst, 1 1/2 tl knoflookpuree (uit het koelvak),potje à 90 g (C1000), 200 g gerookte zalm, in reepjes, versgemalen peper, 30 g geraspte Parmezaanse kaas

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2007
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met scampi's en gerookte zalm

Hoofdgerecht voor 4 personen; bereidingstijd: 25 min.

INGREDIENTEN

- 250 g rijst voor risotto (Mediterraneo, Bosto), - 500 g kleine scampi's (diepvries), - 15 witte asperges (diepvries), - 200 g paprikamix (diepvries), - 200 g gerookte zalm (blokje), - 3 tomaten, - 1 ruime eetl. mascarpone, - 3 dl visbouillon (1/2 blokje opgelost in 3 dl heet water), - 1 dl droge witte wijn, - 2 eetl. boter, - 1/2 ui, - 50 g cashewnoten, - 1 capsule saffraan, - peper en zout

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-04-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met Gerookte Zalm

INGREDIENTEN

1 bleekselderij, 2 el olijfolie, 2 sjalotten, gesnipperd, peterselie (blad), fijnsnijden, 300 g risottorijst, 750 ml tuinkruidenbouillon (van 1 1/2 tablet), 100 g verse roomkaas naturel, 100 g gerookte zalm, in reepjes

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Risotto met witte asperges en zalm

Met dit heerlijke gerecht komt je direct in lentesferen. Risotto lijkt een moeilijk gerecht maar als je er bij blijft kan er in feite niks fout gaan. De witte asperge, ook wel de koningin van de groente, komt in dit gerecht erg goed tot zijn recht. De combinatie van gerookte zalm met een zalmmoot was eigenlijk toevallig omdat ik van allebei niet zoveel in huis had, maar het bleek een super lekkere combinatie te zijn. Natuurlijk kun je ook gewoon een van beiden soorten zalm gebruiken. N.B.: Je kunt ook rauwe aspergestukjes gebruiken maar voeg deze dan al meteen in het begin toe, tegelijk met de sjalot. Door de aspergeschillen eventjes te koken (met een groentebouillonblok) krijg je toch het gewenste effect van de extra smaak door de aspergebouillon.

INGREDIENTEN

- 500 gram witte asperges, - 1 groentebouillontablet, - 2 sjalotten, gesnipperd, - olijfolie, - 300 gram risottorijst, - 200 ml droge witte wijn, - 100 gram Pecorino (of Parmezaan), - klont roomboter (50 gram), - 100 gram gerookte zalm, - 1 zalmmoot, - enkele blaadjes basilicum, - peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2019
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

risotto met groene asperges en zalm

INGREDIENTEN

2 teentjes look fijn gesneden, kwart ajuin fijn gesneden, 2 koppen arboriorijst (risottorijsr), 1 groot glas witte wijn, klont boter + olijfolie + volle room 2dl, ongeveer twee liter hete kippenboullion, 1 bussel groene asperges, 1 mooi stuk zalm (3a400 gr), 75 gram vers geraspte parmesan, peper zout

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met zalm en dille

INGREDIENTEN

1 zakje KNORR Finesse Vis-Dillesaus, - 1 teentje knoflook, - 40 gram boter, - 400 gram risottorijst, - 900 ml Knorr tablet visbouillon, - 300 gram verse zalmfilet, - 100 ml room, - 100 gram gerookte zalm, - 2 eetlepels verse dille, - 1 citroen, , , , , , ,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met zalm en dille

INGREDIENTEN

- 1 zakje KNORR Finesse Vis-Dillesaus, - 1 teentje knoflook, - 40 gram boter, - 400 gram risottorijst, - 900 ml Knorr tablet visbouillon, - 300 gram verse zalmfilet, - 100 ml room, - 100 gram gerookte zalm, - 2 eetlepels verse dille, - 1 citroen,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Risotto met courgette en zalm

INGREDIENTEN

1 kleine ui;, 3/4 courgette;, 150 gr gerookte zalm;, 2 takjes verse of 1/3 theelepel gedroogde dille;, 40 gr boter;, 300 gr risottorijst (Arborio);, 1 dl witte wijn;, ? 1 liter visbouillon;, 2 eetlepels creme fraiche;

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-06-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gerookte zalm risotto

INGREDIENTEN

750 ml groentebouillon, 3 el olijfolie, 2 grote sjalotten, fijngesnipperd, 2 plakjes gerookt zalm, ½ stronk broccoli (in kleine roosjes), 12 cherrytomaatje, 200 g risottorijst, 1 klein glas droge witte wijn, 100 gr in plakjes gesneden champignons, 2 eetlepels mascarpone of crème fraîche, 1 el fijngehakte verse basilicum en bieslook, 1 bol mozzarella in blokjes

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met uien en zalm

INGREDIENTEN

40 g boter, 2 uien, gesnipperd, 300 g risottorijst (Lassie), 1 dl Huiswijn wit droog vin de pays des Cotes de Gascogne, 9 dl kippenbouillon (van tabletten), 150 g gerookte zalm, in reepjes, 4 bosuitjes, in ringetjes, 60 g geraspte Parmezaanse kaas, versgemalen peper,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met uien en zalm

Risotto met uien en zalm

INGREDIENTEN

40 g boter, 2 uien, gesnipperd, 300 g risottorijst (Lassie), 1 dl Huiswijn wit droog vin de pays des Cotes de Gascogne, 9 dl kippenbouillon (van tabletten), 150 g gerookte zalm, in reepjes, 4 bosuitjes, in ringetjes, 60 g geraspte Parmezaanse kaas, versgemalen peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Risotto met venkel en zalm

Risotto met venkel en zalm

INGREDIENTEN

1 ui, gesnipperd, 1 grote venkelknol, in reepjes gesneden (het groen bewaren voor garnering), 1 eetl olijfolie, 400 g risottorijst, 1 eetl Pernod (slijter), l L groentebouillon, 1 blik John West Rode zalm (418g), uitgelekt en losgemaakt, 1 eetl boter, 100 g Parmezaanse kaas, geraspt,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

risotto met garnalen en zalm

INGREDIENTEN

1 citroen, 25 g boter, 1 ui, gesnipperd, 300 g Lassie risottorijst, 5 dl tuinkruidenbouillon (van tabletten), 1 el C1000 olijfolie traditioneel, (vergemalen) peper, zout, 4 stukken zalmfilet à 100 g, 150 g gepelde roze garnalen,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-07-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto Met Zalm En Artisjokbodems

Mediterraan Rijstgerecht

INGREDIENTEN

1,5 kopje droogkookrijst, zoete witte wijn, groentebouillon, 200 gram gerookte zalm, een groot blik artisjokkenbodems, 1 grote rode ui, kruiden-geitenkaas, olijfolie, italiaanse kruiden

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2001
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met zalm(blik)

Vanavond deze risotto gemaakt (gefantaseerd). Mijn man vond dit helemaal geweldig, vandaar ik het recept maar plaats.

INGREDIENTEN

, 400 gr risotto rijst2 uien gesnipperd, 300 ml witte wijn, 800 ml water 1 runderbouillon tablet voor de saus2 el boter 1 groot blik zalm 2 kleine blikjes tomatenpuree 100 gr Parmezaanse kaas 1 tl oregano zout en peper. 2 el olijfolie,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Risotto met asperges, zalm en garnalen

INGREDIENTEN

300 g asperges (witte en groene), 200 g zalmfilet, 1 courgette, 1 ui, 2 eetlepels olijfolie, 300 g risottorijst (arborio), ca. 1 1/2 l visbouillon (van tabletten), 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 200 g (grote) gekookte garnalen, 20 g boter.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met gerookte zalm

INGREDIENTEN

1 bosuitje;, ± 6 dl visbouillon;, 1 eetlepel olie;, 200 gram risottorijst;, 1 dl droge witte wijn;, 150 gram gerookte zalm;, dille (vers of diepvries).

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

RISOTTO MET GARNALEN EN ZALM

INGREDIENTEN

=1 CITROEN = 25 GR.BOTER = 1 UI GESNIPPERD =300 GRAM, LASSIE RISOTTORIJST = 5 DL.TUINKRUIDENBOUILLON (van, tabletten) =1 EETL.OLIJFOLIE = VERSGEMALEN PEPER,ZOUT., =4 STUKKEN ZALKFILET A 100 GRAM = 150 GRAM GEPELDE, ROZE GARNALEN.

  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-07-2009
  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Risotto met groene asperges en gerookte zalm

Zaaalige risotto. Volgens mijn man: dit moet je vaker maken!!! We hebben gesmuld.

INGREDIENTEN

250 gram risotto rijst ( liefst Arborio ) - 500 gram groene asperges - 1 klein sjalotje - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 glas witte wijn - 1 kruidenbouillontablet - 1 klein pakje boursin of andere kruidenkaas met knoflook - 150 gram gerookte zalm - 2 eetlepels geraspte pecorino kaas - klont roomboter

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Groene asperges met zalm en risotto

Smulmaaltijd zonder veel voorbereidingen. Voorichtig met de vingers ; we hebben er maar 10 !

INGREDIENTEN

Groene asperges1 kg, Zalmmoten 4 stuks, Risotto Funghi 400 gr, Sjalotjes 4 stuks, Knoflook 4 tenen, Chilipoeder 1 theelepel, Bieslook handje vers geknipt, Spaanse peper (zoet)1 hele zonder pitjes, Groentebouillonblokjes 3 x, Visbouillonblokjes1 x, Witte wijn1 glas, Viskruiden

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2014
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Risotto met spinazie, gerookte zalm en geitekaas

Niet de meest goedkope combinatie, maar wel een heel lekkere! De geitekaas maakt het geheel zacht en romig, en de zalm zorgt voor een lekkere zoute toets.

INGREDIENTEN

400 gr arborio (risotto) rijst, 1 liter water, 2 visbouillonblokjes, 600 gr verse spinazie, 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes), 200 gram gerookte zalm (in reepjes), 1 uitje (gesnipperd), olijfolie

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste risotto zalm recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top