1. Home
  2. Recepten
  3. Red Snapper

Red snapper recepten (32) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

red snapper

Red snapper op een bedje van puree met postelein met een heerlijke saffraansaus

INGREDIENTEN

4 stukjes Red Snapper van 100 gr p/st. 250 gram aardappelen, 100 gr postelein, 50 cc koksroom, 25 gr boter, beetje nootmuskaat en 1 eetl creme fraiche. Voor de saffraansaus is nodig 2 dl visfond, 1 dl witte wijn, 2 eetl creme fraiche, 1 mespunt saffraandraadjes, ?dl fijne olijfolie en ijskoude boter

Voorbereiding

Zorg voor ijskoude boter in de freezer Bloem de stukjes Red Snapper licht. Verwarm de oven voor op 180?C. 4 voorverwarmde borden

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook deze.Doe in een steelpannetje de visfond, de wijn en de saffraan en laat dit 20 minuten trekken. Voeg de olijfolie en de creme fraiche toe en maak de saus af met een mixer en dmv ijskoude stukjes boter bij te voegen. Bak de stukjes vis gedurende 2 minuten op de huidzijde en leg ze op de andere zijde in een ovenschaaltje, doe er een beetje peper en zeezout over heen en plaats ze in de oven gedurende 9 minuten. In de tussentijd zijn de aarappelen aan de kook, doe de room, roomboter, creme fraiche en nootmuskaat erbij en mix dit tot een puree. Voeg op het laatst de fijngesneden postelein toe en breng op smaak met peper en zout. Doe op ieder bord twee scheppen puree en leg de filets met de huidzijde naar boven op de puree. Versier het gerecht met de saus en laat een beetje extra achter op het bord.

  • Amerikaans Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Amerikaans Tussengerecht
  •  20-30 min.

Red Snapper

Lekker vis met een knapperend korstje

INGREDIENTEN

4 Red Snappers, 2 eetlepels boter, 1 1/2 eetlepel honing, 2 eetlepels mosterd, 1/4 kopje broodkruimels of paneermeel, 1/4 kopje fijngehakte amandelen., 2 theelepel peterselie, 1 uitgeperste citroen, zout en peper en kruiden naar smaak.,

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-04-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

red snapper (roodbaars)

Een heerlijk gegrilde vis.

INGREDIENTEN

Red Snapper; 4 lenteuitjes; 4 tlp. rode currypasta; 4 tlp. cocosmelkpoede; r2 limoentjes

  • Thais
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-01-2002
  • Thais
  •  30-60 min.

red snapper (roodbaars)

INGREDIENTEN

Red Snapper4 lenteuitjes4 tlp. rode currypasta4 tlp. cocosmelkpoeder2 limoentjes

  • Thais
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2002
  • Thais
  •  30-60 min.

cajun red snapper

Pittige Red Snapper

INGREDIENTEN

1tl. paprikapoeder, 1/4tl. cayenepeper,1tl. gemalen zwarte peper, 1tl.gedroogde thijm, 1/2tl uienpoeder, 1tl.gedraagde basilicum, 1tl.knoflookpoeder, 1/4tl.gedroogde oregano, 2 el.boter, 1el. lichte olijfolie, 6 flinke red snapper filets en zout naar smaak

  • Antiliaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-08-2001
  • Antiliaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Asian Red Snapper

Geweldig recept voor de BBQ/Grill of oven

INGREDIENTEN

Red Snapper, en voor de marinade five spice powder (2 tlp), honing (2 tlp), knoflook (2 teentjes), soya saus (1/3 kop)

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-07-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Red snapper met citrussalsa

Simpel en slank, maar ook wxtreem lekker is deze frisse salsa, bereid met verschillende citrusvruchten, peper en koriander. In dit geval is een madame Jeanette peper gebruikt, maar een Spaanse rode peper mag ook. Die is iets milder. De verhouding grapefruit, sinaasappel en limoen kan onderling verschillen, afhankelijk van de eigen smaak. Bovendien kan ook mandarijn worden toegevoegd voor een extra `zoetje`.

INGREDIENTEN

1 Madame Jeanette pepertje of rode Spaanse peper, 1 grapefruit, 2 (hand) sinaasappels, 1 limoen (of citroen), 1 lente-uitje, enkele takjes koriander, 4 red snapper filets, boter of olie om te bakken.

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-05-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Escabeche van red snapper met wilde-rijstsalade

Een visgerecht voor 4 personen met een rijstsalade en bananenchips. Bron: Elle Eten

INGREDIENTEN

* 2 Red Snapperfilets van elk ca. 140 gram, Voor de marinade:, * sap en schil van 1 limoen, * 3 el witte azijn, * 1 stengel bleekselderij, * 2 sjalotjes, klein gesneden, * 1 pepertje, fijn gesneden, * 1 el korianderzaad, * 1 tl suiker, * 1/2 tl zout, Voor de rijstsalade:, * 200 gr gekookte witte en wilde rijst, * 1 gele paprika, * 3 tomaten, * 50 gr ontpitte groene olijven, * 2 el kappertjes, * 3 takjes oregano, * 1 el limoensap, * 2 el olijfolie, Voor de bananenchips:, * 1 bakbanaan, * chilipoeder, * olie om te frituren

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-08-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

GEKARAMELLISEERDE RED SNAPPER MET CITROEN

Z

INGREDIENTEN

6 knoflooktenen, 3 rode pepers, 2 citroen, 3 tomaten, 4 eetl teriyakisaus, 2 eetl palmsuiker, 4 snappers, bosje verse koriander, 3 bosui, 2 eetl olie

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-06-2013
  •  
  •  0-10 min.

Red snapper uit de oven

INGREDIENTEN

1 schoongemaakte red snapper (evt. te vervangen door 1 kg rode poon), zout, 2 limoenen, 2 teentjes gesnipperde knoflook, 2 gesnipperde bosuitjes, 2 kookbananen, 2 ons gerookt spek, boter

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-10-1999
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Red Snapper A La Nadia

Red Snapper is een stevige witte vis, die dat ondanks dat ie lang in de oven moet, toch heerlijk blijft.

INGREDIENTEN

2 schoongemaakte red snappers, 1 winter-wortel, 100 gr champignons, 1 citroen, dille, zout, peper en olijfolie

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2001
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Escabeche van red snapper met wilde rijstsalade

Een lekker stukje visfilet uit de marinade met een heerlijke rijstsalade en daarbij geserveerd: bananenchips.

INGREDIENTEN

2 Red Snapperfilets van elk ca. 140 gram, , Voor de marinade:, * sap en schil van 1 limoen, * 3 el witte azijn, * 1 stengel bleekselderij, * 2 sjalotjes, klein gesneden, * 1 pepertje, fijn gesneden, * 1 el korianderzaad, * 1 tl suiker, * 1/2 tl zout,, Voor de rijstsalade:, * 200 gr gekookte witte en wilde rijst, * 1 gele paprika, * 3 tomaten, * 50 gr ontpitte groene olijven, * 2 el kappertjes, * 3 takjes oregano, * 1 el limoensap, * 2 el olijfolie,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-12-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Red-Snapperfilet met krokant laagje

Red Snapper of andere visfilet, zoals tilapia lekker klaargemaakt in de oven

INGREDIENTEN

2 stevige red snapper filets, , 1 zacht wit broodje (als ze klein zijn 1), de schil van een stevige citroen, , 2 eetlepels fijngehakte peterselie, , zout en peper uit de molen, naar smaak, , stevige scheut olijfolie, , wat \\\\\\\\\\\\\\\"nootjes\\\\\\\\\\\\\\\" boter, , een teen knoflook uit de pers, optioneel

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige Thaise viscurry met prei &; paprika

Het idee voor dit heerlijke gerecht kwam ik tegen in de nieuwsbrief van VISRECEPTEN. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt, want in minder dan een half uur staat deze heerlijk geurende curry op tafel. Een prettige bijkomstigheid is dat de ingrediënten allemaal goed verkrijgbaar zijn zodat je niet stad en land af hoeft te lopen om je inkopen te doen.  Ik heb het recept helemaal aangepast zodat er in feite weer een heel nieuw recept is ontstaan.

INGREDIENTEN

- 400 gram koolvis filet. (Andere vissoort zoals kabeljauw, zeeduivel of Red snapper kan ook), - 200 gram scampi's, - 2 el arachide olie, - 2 el Thaise rode currypasta, - 1 blik kokosmelk (400 ml), - 1 flinke prei, - 2 paprika's (1 rode en 1 groene), - 2 uien, - 3 el vissaus, - 1 el suiker, - 2 tl tamarinde pasta, - evt. visbouillon, - handvol koriander om mee te garneren, - 400 gram rijst (Pandan of Basmati)

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2015
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

huachinango veracruzano

Red Snapper uit Veracruz, Mexico

INGREDIENTEN

1 kg. Red snapper in stukjes., 3 Tomaten., Jalape?os (grote Mexicaanse peper), naar smaak; ik gebruik er meestal 4 a 5., 1 Kop tomatenpuree uit blik., 1/2 Kop gesneden uien., 2 Teentjes knoflook., 2 Lepels olijfolie., 2 Lepels maiskiemolie., 3 Lepels peterselie., 1 Lepel wijnazijn., 1 Theelepen suiker., Laurier naar smaak., Oregano., 2 Lepels kappertjes., Klein potje olijven., Limoen., Zout en peper., Water of een beetje visbouillon.

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-05-2001
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Gegrillde vis met olijvensaus

Joop's verleidingsrecept. Dit kookte hij voor mij toen we voor de eerste keer afspraken.

INGREDIENTEN

11/2 dl olijfolie, 1 tl hete pepersaus, 4 dikke visfilets (zoals red snapper, tonijn, zeekarper, zeeduivel) a 175-200 gram, 2 teentjes knoflook, 125 gram ontpitte zwarte olijven, 1 blikje tomatenpuree (70 gram), 1/2 dl droge rode wijn, 1 el citroensap, zout, versgemalen peper.

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-02-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tanzania: Viscurry

Zeer pittige curry met red snapper of brasem.

INGREDIENTEN

1 grote red snapper of brasem, het sap van 1 citroen, 3 el plantaardige olie, 1 gesnipperde ui, 2 tenen knoflook uit de knijper, 3 el kerriepoeder, 400 g tomaten uit blik (gehakt), 1 opgehoopte lepel gladde pindakaas (bij voorkeur zonder zout), 1/2 groene paprika (in reepjes), 2 plakjes verse gember (geschild), 1 groene chilipeper (gehakt en zonder zaadjes), 6 dl visbouillon, 1 el fijngehakte verse koriander, zout, versgemalen peper

  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2000
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Snelle bouillabaisse

Elle 2-2002

INGREDIENTEN

1 pot visfond; paar draadjes saffraan; 100 bacon, in stukjes; 300 g visfilet (zalm, tilapia, red snapper), in mootjes; 200 g noorse garnalen; 1 el roomboter; 3 el bloem; 1 tl cayennepeper; evt scheutje witte wijn; 1 bekertje zure room; sneetjes stokbrood, bij het serveren

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-03-2005
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Snelle bouillabaisse

INGREDIENTEN

1 pot visfond, paar draadjes saffraan, 100 g bacon, in stukjes, 300 g visfilet (zalm, tilapia, red snapper), in mootjes, 200 g Noorse garnalen, 1 el roomboter, 3 el bloem, 1 tl cayennepeper, evt. scheutje witte wijn, 1 bekertje zure room, sneedjes stokbrood

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-05-2002
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Stoofpotje van vis met venkel, Pernod en Gruyère

Ik heb dit stoofpotje kort geleden gegeten in een restaurant en vond het zo lekker dat ik het heb "nagemaakt". Dit is mijn versie....

INGREDIENTEN

Voor 4 personen:, 2 sjalotjes, fijn gesnipperd, 1 grote venkelknol, 200 gr. in kleine blokjes, rest in smalle repen van ca. 1 cm, 4 tomaten, ontpit en ontveld, in kwarten, 2,5 dl witte wijn, 1 dl Pernod, 4 dl visfond, 4 dl (kook)room, 1 el bloem en 1 el vloeibare boter, 1 tl suiker, zout en peper, 200 gr Pangafilet of andere stevige witvis, 200 gr Rode Mul of Red Snapper, 100 gr Zalmfilet, 200 gr Gruyère, geraspt, 4 el gedroogd broodkruim, 1 el roomboter, Boter of olie om mee in te vetten

  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-02-2012
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

vis op sichuan-wijze

Je frituurt, roerbakt en stooft dit gerecht in een en dezelfde pan. Super gewoon! De vis wordt in zijn geheel bereid en dat kan makkelijk in zo`n grote wok. Zo behoudt de vis haar sappigheid. Ook de typisch oosterse smaakmakers komen bij het visvlees goed tot zijn recht. Bovendien is het gerecht supersnel klaar en spectaculair om te zien.

INGREDIENTEN

1 stevige vis van ± 1 kg, bijv. red snapper of zeebaars, schoon, schubben verwijderd, zout, 5 dl olie om in te frituren (arachide-, zonnebloem- of maïsolie), 3 el zoete chilisaus, 2 el japanse sojasaus (Kikkoman), 1 1/2 dl kippenfond (pot), 1 tl maizena, 2 el droge sherry, 4 cm gemberwortel, geschild, geraspt, 4 teentjes knoflook, geperst, 2 vleestomaten, in partjes, 2 lente-uitjes, in ringen, 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd, in reepjes, 1 tl bruine basterdsuiker of Javaanse suiker, 2 el fijngesneden koriander, ± 8 takjes koriander voor garnering, ,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

In bananenblad gestoomde vis

Mijn favoriete Indonesische visgerecht!

INGREDIENTEN

600 gram roodbaars filet of red snapper, in stukjes, 1 stengel sereh, 2 stuks laos, 8 blaadjes djeroek peroet', 2 teentjes knoflook, suiker, zout, 100 gr geraspte kokos, 1 volle el sambal ( badjak, manis of een andere), 4 bananenbladeren, 4 el kokosmelk, 100 gr groene kool, fijngesneden', 4 blaadjes basilicum, olie,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-04-2008
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vispotje uit Guyana

Als u dit recept bekijkt, denkt u onmiddellijk aan de Caraïben (wegens de gebruikte kruiden). En dat klopt: hoewel Guyana op het vasteland van Zuid-Amerika ligt, wordt het beschouwd als een deel van het Caraïbische Gebied.

INGREDIENTEN

4 dl water, 500 g red snapper filet, of een andere filet van witte vis, in hapklare stukjes gesneden, 3 middelgrote, gepelde uien, in schijfjes gesneden, 2 gepelde en fijngesneden tomaten, 1 rode paprika, zaadjes verwijderd, in blokjes gesneden, 1/4 theelepel cayennepeper, 1 laurierblad, 1/4 theelepel gedroogde basilicum, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel zwarte peper, 1/2 theelepel paprika, snuifje gedroogde rozemarijn, 1 eetlepel citroensap, 1/2 theelepel olie

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-02-2019
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

vis op chichuan wijze

INGREDIENTEN

1 stevige vis van ± 1 kg, bijv. red snapper of zeebaars, schoon, schubben verwijderd, zout, 5 dl olie om in te frituren (arachide-, zonnebloem- of maïsolie), 3 el zoete chilisaus, 2 el japanse sojasaus (Kikkoman), 1 1/2 dl kippenfond (pot), 1 tl maizena, 2 el droge sherry, , 4 cm gemberwortel, geschild, geraspt, , 4 teentjes knoflook, geperst, , 2 vleestomaten, in partjes, , 2 lente-uitjes, in ringen, , 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd, in reepjes, , 1 tl bruine basterdsuiker of Javaanse suiker, , 2 el fijngesneden koriander, , ± 8 takjes koriander voor garnering

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-08-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Cajun-Tilapiafilet

Heerlijk pittige vis met een knapperig aardappelkorstje in een geroosterde paprikasaus!

INGREDIENTEN

4 tilapiafilets (red snapper, baars of andere beetje vette vis kan ook), 2 middelgrote rauwe aardappels (geschild en geraspt op een grove rasp), bieslook, 4 tl dijonmosterd, 2 tl Creoolse seasoning (evt. kant en klare cajunkruiden),, Voor de saus: 1 el olijfolie, 1 grote rode of oranje paprika, peper, zout, bouillon, 1 ui, 1 teen knoflook, halve tl verse basilicum, snufje cayennepeper, 2 dl kippebouillon, 1 el zure room.,, Voor de seasoning: 2,5 el paprikapoeder, 2 el zout, 2 el knoflookpoeder, 1 el zwarte peper, 1 el uienpoeder, 1 el cayennepeper, 1 el gedroogde oregano, 1 el gedroogde tijm. Alle ingredienten zorgvuldig mengen.

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2002
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ikan Pantai Jimbaran

Smulvis voor wie van pure sterke smaken houdt

INGREDIENTEN

Naast al die Mexicaanse happen zijn jullie nu wel toe aan een Aziatische smaak, dachten wij. Daarom deze vis: dit is bijna zoals wij hem in Bali aten: red snapper, gebarbecued op het strand, net opgevist uit de zee waarin we hongerig geworden waren van het zwemmen, binnengebracht in de kleine, fraaibeschilderde en met boomstammetjes gestabiliseerde kano's., Zorg voor:, 1 baars of brasem van ca 750 g, schoongemaakt (maar nog idyllischer is zelf ontschubben enzo), 1 duimnagel zout, 1 tot 5 spaanse pepers (naar smaak), 2 lepels vissaus, 2 uien, in partjes, stuk gemberwortel (ter grootte van een pink) in dunne plakjes, 3 tenen knoflook, in dunne plakjes, , later toe te voegen:, 2 limoenen, bananeblad (evt alufolie), ketjap,

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-11-1999
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Visfilets in kokossaus

INGREDIENTEN

4 grote red snapperfilets - sap van 1 limoen -, peper/ zout oregano - 1 el olijfolie - 1 gesnipperde ui -, 4 fijngesneden tenen knoflook - 1 ontvelde tomaat, zonder pitjes, fijngesneden -, 1 in boogjes gesneden stengel bleekselderij - 1 blikje ongezoete kokosmelk -, 1/8 liter ananassap - 1 laurierblaadje - 1 tl tomatenpuree - verse peterselie,

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Filetes de pescado con coco (visfilets in kokossaus).

INGREDIENTEN

4 grote Red Snapperfilets, sap van 1 limoen, peper/ zout, oregano (naar smaak), 1 el. olijfolie, 1 ui gesnipperd, 4 teentjes knoflook (fijngesneden), 1 tomaat, ontveld, zonder pitjes, en fijn gesneden, 1 stengel bleekselderij gesneden, 1 blikje ongezoete kokosmelk, 125 ml anansap, 1 laurierblaadje, 1 tl. tomatenpuree, verse peterselie

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

tomaten-vis

Grote vlees tomaten met vis o.a red snapper of roodbaars.

INGREDIENTEN

Vis als 2redsnapper of 2rood baars schoon gemaakt en met limoen gewassen laten uitlekken.!grote ui fijn gesneden, en 4 vleestomaken,zwarte peper, zout.3 schijven citroen.

  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2002
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rode Poon Met Tomaten

Rode poon is een heel hartige en niet dure vis die bij elke marktviskraam te krijgen is. Op deze manier is hij makkelijk te bereiden en superlekker. Andere vissen gedijen ook onder dit sausje, bijvoorbeeld red snapper en rode mul.

INGREDIENTEN

2 el olijfolie; vier rode ponen of twee grote door de helft, NB: grote vissen hebben grote graten welke makkelijker te verwijderen zijn, ik kies dus altijd voor 2 grote vissen ipv vier kleine; pond rijpe tomaten; 1 gehakte ui; 1 gehakt teentje knoflook; 2-3 el gehakte peterselie; 1,5 dl witte wijn, zout, versgemalen zwarte peper.

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2001
  • Frans
  •  20-30 min.

Red-Snapperfilets met roze peperdressing

De red snapper komt uit de Golf van Mexico en de Zuidoost Atlantische kustwateren van de Verenigde Staten.

INGREDIENTEN

, 4 red-snapperfilets van ca 200 gram met vet 4 el olijfolie, 2 el limoensap, 1 el fijngehakte, ingemaakte gember, 2 tl roze peperkorrels, 1 handvol verse koriander, 1 tl fijngehakte citroengras, 2 el plantaardige olie, Gestoomde sperziebonen, in diagonale stukjes,

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

tapado

INGREDIENTEN

, tomaat ui paprika schaaldieren en vis, cocos, bakbananen,

  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2010
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste red snapper recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top