Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ratatouille montignac recepten (3) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

30 ml olijfolie, 3 teentjes knoflook, gemalen, gedroogde perterselie, 1 aubergine, in blokjes van 1cm, Kaaspoeder "Formagio di pasta", 1 courgette, in plakjes, zout, 1 gele paprika, in stukken, 1 vleestomaat, in stukken, 150 gr champignons, in plakjes, 1 ui, in ringen, 100 gr geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-01-2012
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Vegetarisch recept volgens de methode Montignac; uit: Montignac stap voor stap, de eerste zes weken. Koolhydraatmaaltijd.

INGREDIENTEN

2 aubergines, in plakken gesneden, 2 rode uien, in plakken gesneden, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 theel verse tijmblaadjes of, 1 eetl gedroogde tijm, 2 courgettes, in plakken gesneden, 2 dl vetloze kippen- of groentebouillon, 2 eetl balsamico-azijn of citroensap, peper en zout, fijngehakte groene kruiden, , Voor de garnituur:, Zilvervliesrijst, gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking, Komkommer, lente-ui en citroensap naar behoefte,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-10-2000
  • Montignac
  •  60-120 min.

Koolhydraatmaaltijd fase I

INGREDIENTEN

600gr ontvelde tomaten, 3 groene paprika's, 1 aubergine, 1 komkommer of courgette, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm en basilicum fijn geknipt, zout en peper.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2000
  • Montignac
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top