17 ramon beuk recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Ramon Beuk is een van de leukste tv-koks (naast Jamie Oliver) en hij heeft vaak lekkere recepten, zoals deze Brownies met WALNOTEN!!

INGREDIENTEN

Voor 20 Brownies100 gram pure chocolade, 125 gram zachte boter, 150 gram donkerbruine basterdsuiker, 2 eieren, 1 tl vanille essence, 100 gram bloem, 1 tl bakpoeder, zout, 150 gram gedopte walnoten, boter om de vorm mee in te vetten (of bakpapier om in de vorm te leggen),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2004
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Witlof met ham en kaas uit de oven staat hoog op het lijstje van Hollandse keukenklassiekers. Maar om witlof nu iedere keer op deze manier te bereiden is een beetje saai. Vandaag bereiden we daarom een variatie op de klassieker: we gebruiken dezelfde ingrediënten, maar trekken een andere bereidingstechniek uit de kast. Er zijn meer wegen die naar witlof ham-kaas leiden!

INGREDIENTEN

4 karbonades, 6 stronken witlof, 100 gr achterham, 1/2 dl room, 100 gr geraspte kaas, 1 eetlepel verse rozemarijn, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 jonge eend, 2 dl witte wijn, olijfolie, 1 l. kippenbouillon, 2 dl room, 50 gr.roomboter in blokjes, 8 plakken ontbijtspek, , -, 1 knolselderij, 1 ui, 1 teentje knoflook, sap van een 1/2 citroen schil bewaren voor raspen, 1/2 citroen in schijfjes, 2 el verse basillicum, peper en zout,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2011
  •  
  •  60-120 min.

Heerlijk Recept van Ramon Beuk. ~~Eigenlijk is risotto gek spul. Bij de meeste rijstsoorten, pasta en aardappels doen we ons best om te zorgen dat het niet plakkerig wordt, terwijl dat bij een goede risotto juist de bedoeling is. Deze Italiaanse rijstsoort staat bekend om zijn grote absorberende werking: De ronde Arborio korrels nemen maar liefst vier keer hun gewicht in vocht op.

INGREDIENTEN

, 2 verse tonijnsteaks, , 1 eiwit, , 2 handenvol cassavechips, , ½ ui, , 200 g risotto, , 6 dl kippenbouillon, , 150 g verse spinazie, , 50 g verse Parmezaanse kaas, , ½ dl room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een makkelijk recept waar je weinig aan toe moet voegen.

INGREDIENTEN

250 gram cherrytomaten, 20 zwarte olijven, 1 bos basilicum, grofgehakt, peper/zout, 2 el olijfolie, 1 mozzarellabol, in plakken gesneden, 2 el olijfolie, 10 plakken salami, 300 g dunne lintpasta, gekookt, 150 g spinazie, 3 el Parmezaanse kaas, grofgeraspt, 2 el basilicum, grofgehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-07-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

RISOTTO:3 kipfiltets, 200 g risotto rijst, 1 dl witte wijn, 2 dl kippenbouillon, 2 el verse parmezaan, 1 teentje knoflook, olijfolieSAUS:1 dl witte wijn, 1 dl kippenbouillon, 1 fijngesnipperde sjalot, 2 eidooiers, 100 gr roomboter, bieslook, risotto

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 ongepaneerde schnitzels, 4 middelgrote, aardappelen, 4 tenen knoflook, 2 eidooiers, 1 kilo wilde spinazie, 2 sjalotten, 6 el sojasaus, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 drumsticks, 2 komkommers, 2 tenen knoflook, 1/2 dl. zoete ketjap, 1 dl water, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels gehakte koriander, 6 eetlepels olie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2006
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, 300 g gerookte zalmplakken, 200 g peulen, 1 ui, 1/2 dl witte wijn, 1/2 dl room (Finesse 0% vet), 4 aardappelen, 1 tl mosterd, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Wijntip: 2012 Sainte-Croix-du-Mont 'Chteau Dorlac'

INGREDIENTEN

1 ananas, 3 el olijfolie, 120 g witte chocolade, 3 eieren, 2 el suiker, 1 dl Prosecco

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  • Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gr rundergehakt, 1 ui, 1 bouillonblokje, 400 gr haricots verts, 50 gr pijnboompitten, 2 eieren, 2dl room, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2006
  •  
  •  30-60 min.

Wijntip: 2012 Pinot Noir d'Alsace

INGREDIENTEN

650 g beenham, 2 dl olijfolie, 200 g sperziebonen, 8 bospenen, 2 preien, 1 dl Prosecco, 100 g boter, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met brie gevulde schnitzel met peultjesrijst en romige saus

INGREDIENTEN

2 (ongepaneerde) scnitzels, gerookte ontbijtspek, brie, kappertjes, rode wijn, kippenbouillon, zure room, mosterd, rijst, peultjes, olijfolie, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker bij een High Tea of een Paasbrunch!

INGREDIENTEN

250 g witte chocolade, 1 el suiker, 125 g boter, 150 ml slagroom, 50 g suiker, Twinkelz lentehagel, Plastic folie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  10-20 min.

Wijntip: 2012 Sainte-Croix-du-Mont 'Chteau Dorlac'

INGREDIENTEN

1 l yoghurt, 1 kg aardbeien, 3 el suiker, Plastic folie

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  

Lekker voor Pasen!

INGREDIENTEN

1 pak mix voor volkorenbrood, 3 bollen mozzarella, 200 g salami, 100 g Grana Padano kaas, 1 potje pesto, 4 el olijfolie, Blaadjes verse basilicum, Keukenmachine, Plastic folie

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-03-2014
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

Wijntip: NV Crmant d'Alsace Brut

INGREDIENTEN

5 eieren, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 3 el olijfolie, 50 g Grana Padano, 4 el slagroom + 1 dl slagroom, 2 el gehakte bieslook, Peper en zout, 1 dl witte wijn, 50 g boter

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  10-20 min.
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies