Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ramon beuk recepten (21) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.

INGREDIENTEN

, 2 kipfilets, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 el fijngehakte basilicum, 1 fijngesneden rode peper, 1 tl suiker, 1 el limoensap, 150 gram pasta (penne, fusilli), 1 dl kookroom, 75 gram pittige, geraspte kaas, olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ramon Beuk is een van de leukste tv-koks (naast Jamie Oliver) en hij heeft vaak lekkere recepten, zoals deze Brownies met WALNOTEN!!

INGREDIENTEN

Voor 20 Brownies100 gram pure chocolade, 125 gram zachte boter, 150 gram donkerbruine basterdsuiker, 2 eieren, 1 tl vanille essence, 100 gram bloem, 1 tl bakpoeder, zout, 150 gram gedopte walnoten, boter om de vorm mee in te vetten (of bakpapier om in de vorm te leggen),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2004
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Witlof met ham en kaas uit de oven staat hoog op het lijstje van Hollandse keukenklassiekers. Maar om witlof nu iedere keer op deze manier te bereiden is een beetje saai. Vandaag bereiden we daarom een variatie op de klassieker: we gebruiken dezelfde ingrediënten, maar trekken een andere bereidingstechniek uit de kast. Er zijn meer wegen die naar witlof ham-kaas leiden!

INGREDIENTEN

4 karbonades, 6 stronken witlof, 100 gr achterham, 1/2 dl room, 100 gr geraspte kaas, 1 eetlepel verse rozemarijn, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 jonge eend, 2 dl witte wijn, olijfolie, 1 l. kippenbouillon, 2 dl room, 50 gr.roomboter in blokjes, 8 plakken ontbijtspek, , -, 1 knolselderij, 1 ui, 1 teentje knoflook, sap van een 1/2 citroen schil bewaren voor raspen, 1/2 citroen in schijfjes, 2 el verse basillicum, peper en zout,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2011
  •  
  •  60-120 min.

Heerlijk Recept van Ramon Beuk. ~~Eigenlijk is risotto gek spul. Bij de meeste rijstsoorten, pasta en aardappels doen we ons best om te zorgen dat het niet plakkerig wordt, terwijl dat bij een goede risotto juist de bedoeling is. Deze Italiaanse rijstsoort staat bekend om zijn grote absorberende werking: De ronde Arborio korrels nemen maar liefst vier keer hun gewicht in vocht op.

INGREDIENTEN

, 2 verse tonijnsteaks, , 1 eiwit, , 2 handenvol cassavechips, , ½ ui, , 200 g risotto, , 6 dl kippenbouillon, , 150 g verse spinazie, , 50 g verse Parmezaanse kaas, , ½ dl room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Eigenlijk is dit recept van Ramon Beuk een voorgerecht voor 4 personen, maar het is zo lekker dat ik er een hoofdgerecht van heb gemaakt.

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 1 ui, 2 Granny Smiths, 6 steranijs, 5 el appelstroop, 1 tl kaneel

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-04-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een lekker hapje van Ramon Beuk.

INGREDIENTEN

1 bosje groene asperges, 100 gram ontbijtspek, 6 blaadjes basilicum, 3 el olijolie.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2007
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.

Een makkelijk recept waar je weinig aan toe moet voegen.

INGREDIENTEN

250 gram cherrytomaten, 20 zwarte olijven, 1 bos basilicum, grofgehakt, peper/zout, 2 el olijfolie, 1 mozzarellabol, in plakken gesneden, 2 el olijfolie, 10 plakken salami, 300 g dunne lintpasta, gekookt, 150 g spinazie, 3 el Parmezaanse kaas, grofgeraspt, 2 el basilicum, grofgehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-07-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 ongepaneerde schnitzels, 4 middelgrote, aardappelen, 4 tenen knoflook, 2 eidooiers, 1 kilo wilde spinazie, 2 sjalotten, 6 el sojasaus, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 drumsticks, 2 komkommers, 2 tenen knoflook, 1/2 dl. zoete ketjap, 1 dl water, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels gehakte koriander, 6 eetlepels olie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2006
  •  
  •  10-20 min.

Gestoofde sucade met scherpe mosterd en rucolastampot. Recept van Ramon Beuk. (met foto)

INGREDIENTEN

500 gram sucade? liter runderbouillon2 sjalotjes2 tenen knoflook2? lepel (een half blikje) tomatenpuree300/350 gram rucola450/500 gram aardappels1 rode peper0,8 dl slagroom0,25 dl. olijfolie1 eetlepel truffelolie? eetlepel scherpe mosterd1 eetlepel gehakte koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-01-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

400 gr rundergehakt, 1 ui, 1 bouillonblokje, 400 gr haricots verts, 50 gr pijnboompitten, 2 eieren, 2dl room, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2006
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, 300 g gerookte zalmplakken, 200 g peulen, 1 ui, 1/2 dl witte wijn, 1/2 dl room (Finesse 0% vet), 4 aardappelen, 1 tl mosterd, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Wijntip: 2012 Sainte-Croix-du-Mont 'Chteau Dorlac'

INGREDIENTEN

1 ananas, 3 el olijfolie, 120 g witte chocolade, 3 eieren, 2 el suiker, 1 dl Prosecco

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  • Nagerecht
  •  10-20 min.

Wijntip: 2012 Pinot Noir d'Alsace

INGREDIENTEN

650 g beenham, 2 dl olijfolie, 200 g sperziebonen, 8 bospenen, 2 preien, 1 dl Prosecco, 100 g boter, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met brie gevulde schnitzel met peultjesrijst en romige saus

INGREDIENTEN

2 (ongepaneerde) scnitzels, gerookte ontbijtspek, brie, kappertjes, rode wijn, kippenbouillon, zure room, mosterd, rijst, peultjes, olijfolie, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker bij een High Tea of een Paasbrunch!

INGREDIENTEN

250 g witte chocolade, 1 el suiker, 125 g boter, 150 ml slagroom, 50 g suiker, Twinkelz lentehagel, Plastic folie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  10-20 min.

Een recept van Ramon Beuk, 1 van mijn favoriete televisiekoks! Zeker in deze tijd van het jaar lijkt me dit recept erg toepasselijk!

INGREDIENTEN

Voor de gehaktletter:, 6 plakken bladerdeeg, 1 eidooier, 300 g rundergehakt, 2 el verse oregano, zonder takjes, 1teentje knoflook, geperst, 100 gram pistachenoten, fijngehakt, zout, 1 el cayennepeper, 2 eierdooiers, Voor de groenten uit de oven:, 2 rode paprika?s, 4 gekookte aardappelen, in partjes, 5 tomaten, 20 zwarte olijven, zout/peper, 3 el olijfolie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2004
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker voor Pasen!

INGREDIENTEN

1 pak mix voor volkorenbrood, 3 bollen mozzarella, 200 g salami, 100 g Grana Padano kaas, 1 potje pesto, 4 el olijfolie, Blaadjes verse basilicum, Keukenmachine, Plastic folie

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-03-2014
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

Wijntip: 2012 Sainte-Croix-du-Mont 'Chteau Dorlac'

INGREDIENTEN

1 l yoghurt, 1 kg aardbeien, 3 el suiker, Plastic folie

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  

Wijntip: NV Crmant d'Alsace Brut

INGREDIENTEN

5 eieren, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 3 el olijfolie, 50 g Grana Padano, 4 el slagroom + 1 dl slagroom, 2 el gehakte bieslook, Peper en zout, 1 dl witte wijn, 50 g boter

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  •  
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top