Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

38 quichedeeg recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

De basis van quichedeeg is korstdeeg. De verhouding bloem:boter is grofweg 2:1 (250 g bloem op 125 g boter), 1 ei, 4 el water. Het geheim van een krokante korst is zo koel mogelijk deeg. Gebruik koude hulpmiddelen, koude boter, kneed niet te lang en laat het deeg afkoelen in de ijskast voordat het verwerkt wordt.

INGREDIENTEN

250 g bloem + 2 el extra, 1 tl suiker, 150 g koude boter + 1 tl extra, 1 ei, 100 ml koude melk, , Voor de vulling:, 4 eieren, 20 g bloem, 250 g melk, 250 ml slagroom, 1 muskaatnoot

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-06-2011
  •  
  •  0-10 min.

Bron: Life & Cooking

INGREDIENTEN

1 pak quichedeeg, 1 bosje lente-uitjes, 250 gram spekblokjes, 4 eieren, 200 cc (ml) creme fraiche, 100 gram geraspte kaas, zout, peper, nootmuskaat, quichevorm van ca. 24 cm doorsnede,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere quiche en makkelijk te maken

INGREDIENTEN

2 stronken broccoli, 5 eieren, 1 zakje geraspte kaas, 250 ml creme fraiche, 1 blikje cocktailworstjes, diepvriespakje kant en klaar quiche-deeg of bladerdeeg van koopmans. (je kunt ook zelf een quichedeegje maken met bloem, boter en ei).

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Als de zon niet wil schijnen haal ik hem zelf wel in huis met deze hartige taart met een zonnig karakter Kinderlijk eenvoudig om te maken en toch superlekker.

INGREDIENTEN

- 1 struik broccoli, - 1 rol deeg voor hartige taart (of 7 plakjes), - punt brie, - 1 bakje zongedroogde tomaatjes, - handvol geroosterde pijnboompitten, - 3 eieren, - 200 gram crème fraiche, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2017
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Quichedeeg:, - 250 g bloem, - 150 g boter, - een beetje koud water, , Voor de vulling:, - 200 g gerookte zalm, - 200 g feta, - 500 g spinazie (bv diepvries, maar zonder room), - half potje zongedroogde tomaten (~50 g), - 4 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-01-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vrijwel iedereen kent en is dol op deze pizza. Een van de bekendste Pizza?s die er is. De Pizza wordt geserveerd met Gehakt, tomaten, champignons, Mascarpone en Parmezaanse kaas!! TOP dus!

INGREDIENTEN

VOOR QUICHEDEEG: 225 gram bloem mespuntjes zout 60 gram boter circa 1,2 dl melk BELEG: 1 el olijfolie 1 kleine ui in ringen gesneden 250 gram rundergehakt 2 teentjes knoflook, geperst 60 gram champignons, in plakjes gesneden 1 blik (240 gram) gehakte tomaten 1 tl gedroogde gemengde tuinkruiden 1 el tomatenpuree zout en versgemalen peper 3 el Mascarpone (roomkaas) 4 el Parmezaanse kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke taart voor bij de koffie of na het diner.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 2 citroenen (liefst biologisch), 6 blaadjes gelatine, 500 g yoghurt, 50 g poedersuiker, 100 ml . slagroom opkloppen, 100 g suiker, 100 ml water, Boter voor het invetten van de vorm, 500 g bakbonen voor het blindbakken van de bodem, Munt of citroenmelisse voor decoratie.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2015
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke quiche die de hele tafel met verstomming slaat, zeker als je verklapt dat er aardappelen in het spel zijn

INGREDIENTEN

4 bloemige aardappelen 250 ml room 6 eieren 200 ml melk, muskaatnoot, 8 el boter 200 g bloem 350 gr. zalmfilet, peterselie, peper en zout, parmezaankaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke Franse quiche met gerookte zalm.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 400 g gerookte zalm in dunne plakjes, 1-2 el mierikswortel garaspt, 150 g . Mascarpone, 3 eieren, 1 el bloem, 1/8 l melk, 1/8 l . slagroom, Witte peper en zout gemalen, 1/2 bosje dille fijn gehakt, Boter voor het invetten van de quichevorm

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-07-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een klassiek Frans gerecht.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 250 g spekblokjes, 1 ui gepeld en in fijne ringen gesneden, 4 eieren, 150 g creme Fraiche, 1 mespunt nootmuskaat geraspt, 1 mespunt Cayennepeper, Zout en Peper gemalen, Boter voor het invetten, Een beetje gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze quiche is ook erg lekker voor de lunch.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 1 kleine courgette in de lengte in dunnen plakken gesneden, 1 potje gedroogde tomaten in stukjes gesneden, 1 kleine ui in ringen gesneden, 250 g roomkaas, 3 eieren, Peterselie fijn gehakt, Zout en Peper gemalen, Boter om de bakvorm in te vetten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Buitengewoon heerlijke quiche met verse paddestoelen. Hartig gerecht voor in de herfst.

INGREDIENTEN

5 plakjes Quichedeeg uit de diepvries., 100 gr. shii-takes, 100 gr. cantharelen, 100 gr. pied de mouton, 4 eieren, 1oo gr. ontbijtspek in kleine stukjes gesneden, 250 ml slagroom of half room en half melk, klontje biologische roomboter, gedroogde tijm/peper/zout/gehakte peterselie, 50 gr. sjalotjes, 1 teen knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-09-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke hartige taart! Ook lekker voor de lunch.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 600 g aardappelen kruimig, 200 ml melk, geraspte nootmuskaat, 400 g gehakt, 2 wortelen gewassen en in dunne schijfjes gesneden, 2 middelgrote uien gepeld en fijn gesneden, 2 teentjes knoflook geperst, 1 el tomatenpuree, 1/8 l groentenbouillon, Een beetje paprikapoeder, Zout en peper gemalen, 500 g linzen om blind te bakken, Boter om de bakvorm in te vetten

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2015
  • Engels Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

, , * Kant-en-klaar quichedeeg, * 250g spruitjes, fijngehakt, * 1 eetlepel olijfolie, * 1 ui, fijngehakt, * 50 g gerookt spek, in blokjes, * 1 teentje knoflook, fijngehakt, * 3 eieren, * 3 dl room, * 50 g gemalen kaas, * 2 eetlepels fijngehakte peterselie, * Zout, * Versgemalen zwarte peper, * Versgemalen nootmuskaat,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Kant-en-klaar quichedeeg, 1 eetlepel olijfolie, 500 g oesterzwammen, 500 g champignons, Zeezout en versgemalen zwarte peper, 1 eetlepel boter, 2 kleine sjalotjes, fijngehakt, 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt, 70 g geraspte Emmentaler, 20 cl melk, 20 cl room, 6 eieren, licht opgeklopt, Vers gemalen nootmuskaat, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2009
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke taart met verse frambozen.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, Sap van 2 citroenen en 1 sinaasappel, 250 g creme Fraiche, 100 g poedersuiker, 3 eieren, 2 eidooiers, 1 snufje zout, 1 zakje vanillesuiker, Boter voor het invetten van de vorm, 500 g r. gedroogde linzen voor het blind bakken van de bodem, , Voor de garnering:, 100 g frambozen, 2 el kandijsuiker, 5 blaadjes munt

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-07-2015
  • Engels Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een lekkere hartige taart voor de lunch of diner.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 2 kleine kipfilets in stukjes gesneden, 60 g doperwten, 1 stengel bleekselderij fijn gesneden, 1 middelgrote wortel geschild, in kleine blokjes gesneden, 1/2 rode paprika ontpit, in kleine blokjes gesneden, 1 grote ui gepeld, in kleine blokjes gesneden, 1 teentje knoflook gepeld en fijn gesneden, 1 stuk gember geschild en fijn gesneden, 4 el olie om te braden, Zout en peper gemalen, 1 el currypoeder naar smaak, 100 ml yoghurt, 2 el . kippenbouillon, 50 g . slagroom, 1 ei om te bestrijken, Boter om de bakvorm in te vetten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2015
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hartige taart met courgette en knoflook.

INGREDIENTEN

Springvorm van 24 cm doorsnee., 1 pak mix voor quiche of, 1 pak quichedeeg uit diepvries, 75 gr boter, extra voor invetten, 2 courgettes, 5 takjes basilicum, 1 teen knoflook, 3 eieren, 125 ml zure room, 125 gorgonzola, zout, peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Via Smulweb kreeg ik een kaaspakket van Delekkerstekaas.nl thuisgestuurd om te proeven. Ik kreeg meteen inspiratie om er een paar heerlijke gerechten mee te maken en dit is er eentje van. De basis is afgeleid van een Quiche Lorraine. Een quiche zoals deze kun je natuurlijk met allerlei kazen maken. Ik heb hier gewoon alle 6 de kazen gebruikt die ik had gekregen. Het lekkere van zoveel verschillende soorten is dat ieder hapje dat je neemt opnieuw een heerlijke verrassing is. Ook is het een ideaal om restjes mee op te maken na een feestje die anders toch maar worden weggegooid.

INGREDIENTEN

1 pakje quichedeeg of 1 rol baderdeeg, 200 gram gerookte spekblokjes, 100 gram hamreepjes, 5 eieren, 200 ml room, 2 uien, peper, zout en nootmuskaat, 300 gram kaas (in dit geval 50 gram van elke kaassoort, ik gebruikte hiervoor, pittige boerenkaas, Brie de Meaux, Epoisses, Morbier, Gorgonzola en Galet Cendrfermier, maar je kunt ook gewoon kaas nemen die je zelf lekker vind of die je voorhanden hebt)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2014
  • Frans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke quiche voor bij de lunch of diner.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 4 grote wortels geborsteld en met de kaasschaaf in dunne plakjes gesneden, 2 lente ui in ringetjes gesneden, 4 eieren, 200 g . slagroom, 1 el olie om te bakken, Zout en peper gemalen, 1 mespunt nootmuskaat geraspt, Boter voor het invetten van de quichevorm, 1 bosje bieslook fijn gesneden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke quiche met rode bieten en feta.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 400 g rode bieten gekookt, geschild en in partjes gesneden, 3 eieren, 125 g creme Fraiche, 3 eieren, Zout en peper gemalen, 1 mespunt geraspte nootmuskaat, 1 mespunt komijnzaad, 75 g amandelen grof gehakt, 100 g fetakaas in kleine blokjes, 1/2 prei in fijne ringen gesneden, Boter voor het invetten van de vorm

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-07-2015
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke quiche voor de lunch of diner.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Quichedeeg 300 g, 600 g Hokkaido pompoen ontpit, in dunne parten gesneden, 1 kipfilet (ca. 175 g), Zout en peper gemalen, 2 el olie om te bakken, 1 teentje knoflook geperst, 8 takjes thijm fijn gehakt, 3 eieren, 150 ml melk, 150 g geitenkaas, Gedroogde chilivlokken naar smaak, Boter voor het invetten van de quichevorm

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-07-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 pak kant en klaar quichedeeg, 4 eieren, 125 ml crème fraîche, peper /zout, 100 g geraspte Gruyère, 5 trostomaten, basilicum, 2 mozzarellabollen, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel bloem om te bestuiven, 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vetten, 1 courgette, 100 g rucola sla, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2012
  •  
  •  10-20 min.

Dit is de echte klassieke pizza uit Napels. En met 45 minuten zitten we aan tafel.

INGREDIENTEN

VOOR QUICHEDEEG: 225 gram bloem mespuntjes zout 60 gram boter circa 1,2 dl melk BELEG: 6 tomaten, ontveld en in plakjes gesneden 60 gram ansjovisfilet uit blik enkele verse basilicumblaadjes 100 gram mozzarella in plakjes gesneden olijfolie peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-03-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram tomaten uit blik - 1 eetlepel olijfolie - 1 middelgrote ui - 1 teentje knoflook - 1 theelepel gekneusde zwarte peperkorrels - 1/2 theelepel gemalen kaneel - 1/2 theelepel gemalen kruidnagel - 600 gram rundergehakt - 40 gram rozijnen - 1 eetlepel appelazijn - 35 gram geroosterde amandelschilferss - 1,6 kilo kant-en-klaar quichedeeg - 1 ei - plantaardige olie om te frituren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Benodigdheden:, Quichedeeg:, 300 g bloem, 150 g boter, snuifje zout, 1 dl koud water., , Vulling:, 500 g Oesterzwammen, 150 g gekookte ham, 1 prei, 125 g Belgische camembert, 10 olijven, 2 eetlepels olie, 20 g boter, 20 g bloem, 4 dl melk, 2 eierdooiers, peper, 2 eetlepels fijngehakte kruiden (kervel, peterselie, bieslook).,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-12-1999
  • Belgisch
  •  > 120 min.

Quichedeeg vindt ik vaak  tja ik noem het maar "stoffig " smaken. vandaar filodeeg.

INGREDIENTEN

16 vellen filodeeg, 400 gram bladspinazie, klontje boter, 300 gram milde blauwader kaas, 100 gram geroosterde pijnboompitten, 5 eieren, 50 gram geraspte parmesan, rasp van 1 citroen, 1 eetlepel olijfolie + extra olijfolie voor invetten filodeegvellen, cayennepeper, zout & peper, ,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-07-2015
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 gr basisdeeg (Quichedeeg, plattekaasdeeg pindadeeg of bladerdeeg., 500 gr broccoli,zout,100 gr gekookte ham,100 gr gerookte ham,3 eieren,100 gr yoghurt,1 dl melk of room,peper, koriander,100 gemalen kaas, Basis quichedeeg:200 gr bloem,100 gr vetstof,snuifje zout,1 dl koud water

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2003
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Voor deze Pizza kunt U elke salamisoort nemen(behalve Cotta salami).De lekkerste soorten vindt u in een Italiaanse delicatessenwinkel.

INGREDIENTEN

VOOR QUICHEDEEG: 225 gram bloem mespuntjes zout 60 gram boter circa 1,2 dl melk BELEG PIZZABODEM: Tomatensaus 3 el olijfolie 500 gram uien in ringen gesneden 2 tl suiker ca. 70 gram salami, in plakjes gesneden 30 gram olijven gevuld met piment gehakte verse marjolein (eventueel gedroogde).

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Het recept voor deze runderempanada's komt uit het nieuwste kookboek van de beroemde Donna Hay, 'Nieuwe Klassiekers'. Lees ook mijn boekrecensie hiervan! http://www.smulweb.nl/artikelen/198302/Book-review-nieuwe-klassiekers-van-donna-hay

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 3 tenen knoflook, geperst, 400 g rundergehakt, 1 tl gemalen komijn, 1 tl mild paprikapoeder, 1 tl heet paprikapoeder (pimentón), 2 tl gedroogde oregano, 125 ml runderbouillon, zeezout en grofgemalen zwarte peper, 25 g ongezouten boter, 40 g krenten, hand bladpeterselieblaadjes, fijngehakt, plus extra, voor erbij, 1 lente-ui, in dunne ringetjes, 4 vellen kant-en-klaar quichedeeg , 1 ei, losgeklopt, 1 el melk, kant-en-klare tomatenrelish, voor erbij

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

5 plakjes quichedeeg (diepvries), 500 gr. rundergehakt, 1 pakje mon chou, halve courgette, halve aubergine, 1 rode paprika, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 3 grote eieren, 100 ml. slankroom, zout, peper, 3 el verse peterselie, geraspte kaas, olijfolie, boter om in te vetten.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-03-2000
  •  
  •  60-120 min.

De ingrediënten in huis voor allebei en geen keuze kunnen maken wat het gaat worden. Dus werd het een mix van beide, en dat viel verrassend goed in de smaak 😋  Hier het recept als het je wat lijkt, of net als wij geen keuze konden maken... De saus erbij, ja dat is helemaal hoe je hem wilt, de een wil hem zoeter dan de ander. Vandaar dat ik het er maar zo heb bijgeschreven... De basis is oké 😉  

INGREDIENTEN

Rol Tante Fanny quichedeeg of 1 doosje bladerdeeg/hartige taart ontdooid, , 6 eieren, P&z, Scheutje ketjap manis, Djahe en ketoembar naar smaak, 1 ui in halve ringen, 1 prei in dunne ringetjes, 1 rode + 1 groene paprika in reepjes, 75 gr worteljulienne, 125 gr champignons in plakjes, 1 klein bakje taugé, Fijngesneden bladselderij, , Saus:, 4 dl kippenbouillon van 1 blokje, 1 blikje tomatenpuree, Scheutje ketjap manis, Scheutje rijstazijn, Lichte basterdsuiker naar smaak, Appelmoes naar smaak, Maizena, 1 klein potje doperwtjes, afgegoten en afgespoeld, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-2017
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

Olie, 1 zakje gyroskruiden (Sylvo), 1 ui, 1 pak mix voor hartige taart 'naturel', 1 1/2 dl melk, 3 eieren, 50 g boter of margarine, 150 g geraspte kaas, 500 g lamsboutlapjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-01-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke quiche, die alle eters aan tafel zal verbazen, zeker als ze horen dat er aardappel gebruikt zijn. LET OP: HET DEEG MOET 1 UUR IN DE KOELKAST

INGREDIENTEN

4 bloemige aardappelen; 8 eetlepels boter; 200 gr. bloem; peper en zout; nootmuskaat; 6 eieren; 350 gr. zalmfilet; 200 ml. melk; 250 ml. (slag)room; verse peterselie en parmezaanse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-06-2008
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Lekkere gevulde quiche. Met sla erbij, heb je een lekker maaltijd op tafel.

INGREDIENTEN

* 1 quiche deeg, * 4 eetlepels paneermeel, * 1 ui, * 1 pakje spekjes, * 1 prei, * 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes, * 125 ml crème fraîche, * 100 g geraspte kaas, * 3 eieren, * 1 theelepel verse tijm, peterselie en dragon (naar keuze), * 200 g gehakt, * 2 teentjes knoflook, * 1 grote stuk Brie, * olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-06-2017
  • Europees
  •  30-60 min.

Een heerlijke quiche die de hele tafel met verstomming slaat, zeker als je verklapt dat er aardappelen in het spel zijn...

INGREDIENTEN

*4 bloemige aardappelen *250 ml room *6 eieren *200 ml melk *Muskaatnoot *8 eetlepels boter *200 gr bloem *350 gr zalmfilet *Peterselie *Peper *Zout *Parmezaankaas

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2007
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Zachte maar ook pittige taart.

INGREDIENTEN

- 200 gr bloem, - 50 gr vloeibare boter, - 50 gr melk en daarna 100 ml melk, - 5 eieren, - 1 bakje ricotta, - 600 gr verse spinazie, - 350 gr romaatjes, - 100 gr parmezaanse kaas, - 3 tenen knoflook, - uienpoeder, - zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2013
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

750 gr. uien, Olijfolie, 1 laurierblad, 1 takje tijm, zout, versgemalen peper, 1 teentje knoflook, 2 dl tomatenblokjes (blik à 400 gr.), mespuntje suiker, 1 blikje pizzadeeg, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 theelepel gedroogde oregano, 1 blikje ansjovisfilets

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-05-2008
  • Frans
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top