Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Portabello gevuld recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Zo'n lekker grote champignon gevuld met een mengsel van ei, kaas, kruiden, groenten en spekreepjes. Heerlijk op de BBQ of in de oven (voor een warm voorgerecht of een lekker bijgerecht).

INGREDIENTEN

, 4 Portabellas, 4 eieren, 3 el spekreepjes, 2 teentjes knoflook, fijn gehakt, 1/2 bakje champignons, fijn gehakt, 2 lente-uitjes, in heel dunne ringetjes, 1 kleine rode peper, fijn gehakt, 1/2 el vers gehakte peterselie, 5 el geraspte kaas, vers gemalen peper & zout,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere Portabello gevuld in pizza style. Koolhydraadarm dus heel goed voor de slanke lijn.

INGREDIENTEN

Portabello ( champion ), gekruide olijfolie ( bv knoflookolie ), 4-6 plakken belegenkaas ( zelf gesneden ), 1 grote tomaat, Italiaansekruiden mix, Knoflookpoeder, peper/zout

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-06-2011
  • Slanke keuken Voorgerecht
  •  0-10 min.

Ik vind hem zo het allerlekkerst!! Gevuld met tomatentapenade, gebakken kipfiletreepjes, tomaatjes, wat lekkere smaakmakers en afgemaakt met wat plakjes mozzarella en Italiaanse Pizzakruiden.... SMULLEN!!!

INGREDIENTEN

, 2 portabello's, tomaten tapenade, 2 trostomaten, 1 teentje knoflook, 1 rode ui, 1 sjalotje, 150 gram kipfilet, 1 mozzarellakaasje, olijfolie, versgemalen peper & zout, Italiaanse Pizzakruiden (Silvo),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-10-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze lasagne word gevuld met groente, ham en een kruidige tomatensaus met gehakt. (deze vulsel is ook geschik voor cannelloni)

INGREDIENTEN

500 g lasagne vellen van 10 X 6cm., 2 e olijfolie, 60 g boter, 1 grote ui, fijn, 1 groot grof geraspte winterwortel, 2 - 3 bleekselderij stengels in kleine blokjes, 150 g gesnipperde champignons (op de foto heb ik portabello champignons gebruikt voor een extra lekkere smaak), 450 g tomaten uit blik, fijn, 250 g rauwe ham in blokjes (of andere lekker soort ham), 250 ml sterke runderbouillon (van blokje), 40 g bloem, 150 ml witte wijn, 300 g kalfs of rundergehakt of gemengd), boter voor ovenschaal, 1 t zout, 3/4 t peper, 1 vol t aromat, 1 t nootmuskaat, 100 g parmezaanse kaas, (ik gebruik ook zoms gaar restjes varkensvlees met een neutralen smaak in kleine stukjes gesneden om door deze lasagne te doen)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2008
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gekruide aardappelpuree met kaas, in een 'bakje' van portabello's

INGREDIENTEN

3 grote aardappels6 Portabello's met een min. doorsnede van 7 1/2 cm.3 eetl., belegen, geraspte kaaskoksroomklontje boternootmuskaat1 theel. zout1, theel. versgemalen witte peper1 eetl. olijfolie, paar sprietjes bieslook

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-2004
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top