Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

8 pizza quattro stagioni recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Heerlijke pizza met vlees en groente

INGREDIENTEN

*1x de ingeredienten/bereiding voor pizzadeeg (zie ingezonden artikelen), *1x in de ingredienten/bereiding voor pizzasaus(zie ingezonden artikelen), *geraspte kaas(50 a 100 gram), *anderhalf handje champignons, *anderhalf handje paprika(liefst 3 kleuren), * 2 plakken ham(door de helft,is dus 1 plak), * 3 plakjes salami, *snufje oregano

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor een heerlijk krokante pizza:, , Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen), , 500 gr bloem, 250 ml water (lauwwarm), 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist, 3 el olijfolie, 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje), 1 tl suiker, eventueel: 1 tl gedroogde oregano, , Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!, , ---------------, , Tomatensaus, Mozzarella, Ham (of rauwe ham), Olijven, Champignons, Artisjokken (harten, evt uit blik), Parmezaan of Oude Kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 pakken steenovenbodem (koelvers), !25g kerstomaatjes, 1 zoete punt paprika, 150g champignons, 200g. achterham, 100g parmazaan, 500g tomaten, 5 eetlepels sladressing bieslook, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-10-2009
  • Italiaans
  •  20-30 min.

voor 2 grote pizza's; bereidingstijd: 20 min. + 30 min. rusttijd

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, , - 800 g bloem (bv. pizzabloem of patisseriebloem), - 1 blokje verse gist, - 2 dl lauwe melk, - 2 eetl. olijfolie, - een snuifje zout, , Voor het beleg:, , - tomatenbedje, - 150 g gedroogde hesp (in reepjes), - 100 g gesneden champignons (vers of diepvries), - olijven, - 400 g artisjokharten (blik), - 150 g zeevruchtencocktail of gekookte en gepelde scampi's, (diepvries), - geraspte mozzarella, - gemalen parmezaan, - olijfolie, - kruiden:, oregano, basilicum, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-07-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

- 175 gr bloem, - 10 gr gist, - 1 dl lauwe melk, - zout, - olijfolie, - 100 gr champignons, - 10 olijven, - 250 gr gekookte mosselen, - 4 gepelde tomaten, - 50 gr mozzarella, - 1 blik artisjokharten, - peper, - zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-11-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 x basisrecept pizzadeeg, 1 x basisrecept pizzasaus, 2 theelepels italiaanse kruiden, 4 plakjes kiprollade, 2 plakken gekookte ham, 1 blikje asperges, 1 blikje ansjovisrolletjes, 1 tomaat, 1 kleine ui, 50 gram champignons, 1/4 groene of rode paprika, 3 eetlepels maïskorrels, 4 plakjes salami, eventueel 4 artisjokhartjes (uit blik), 150 gram oude kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-05-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2x de ingredienten voor pizzadeeg, 1x de ingredienten voor pizzasaus, 2 theelepels italiaanse keukenkruiden, 4 plakjes kiprollade, 2 plakken gekookte ham, 1 blik asperges, 1 blik anjovisrolletjes, 1 tomaat, 1 kleine ui, 50 gram champignons, 1/4 rode of groene paprika, 3 eetlepels maiskorrels, 4 plakjes salami, eventueel artisjokken (uit blik), 150 gram geraspte kaas.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-09-2008
  •  
  •  60-120 min.

EEN HEERLIJK TOETJE

INGREDIENTEN

3 eetlepels pijnboompitten, 0.5 zakje gedroogde gist, 0.5 theelepel zout, 0.5 theelepel kaneel, 0.5 theelepel anijszaad, rasp van 0,5 citroen, 200 g bloem + bloem voor bestuiven, 1 eidooier, 2 eetlepels Extra Vergine olijfolie, 3 eetlepels rum, 4 eetlepels polenta, 40 g boter, gesmolten, 3 eetlepels (fijne) kristalsuiker, 1.5 dl mascarpone, 500 g gemengd fruit naar keuze, , , , , , , , , , , , , , , , ,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-05-2005
  • Italiaans Nagerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top