33 pizza calzone recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

Voor het deeg, , * 280 ml water, * 2 eetlepels olijfolie, * 390 gram bloem, * 1 theelepel suiker, * 1/2 theelepel zout, * 7 gram (1 zakje) gist, , Voor de vulling, , * Bolognesesaus voor 4 personen, * 100 gram verse spinazie, * 4 theelepels olijfolie, * 100 gram geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem - 250 ml water - 2 eetlepels olijfolie - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 40 gram pijnboompitten - 5 takjes peterselie - 2 eetlepels olijfolie - 200 gram rundergehakt - 200 gram roerbakgroenten - 1/2 pakje tomato fritto van Heinz - cayennepeper - druppels citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 1 pak mix voor pizzabodem (Honig), * 2 eetlepels olijfolie, * bakpapier, * 2 uien, * 2 teentjes knoflook, * 40g pijnboompitten, * 5 takjes peterselie, * 2 eetlepels olijfolie, * 200g rundergehakt, * 200g roerbakgroenten, * ½ pakje tomato fritto (Heinz), * cayennepeper, * druppels citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem2 eetl olie2 uien2 teentjes knoflook40 gr pijnboompitten5 takjes peterselie2 eetl olijfolie200 gr rundergehakt200 gr roerbakgroenten1/2 pakje tomato frittocayennepepercitroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem(Honig), 4 eetlepels olijfolie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 40g pijnboompitten, 5 takjes peterselie, 200g rundergehakt, 200g roerbakgroenten,1/2 pakje tomaten fritto(Heinz), cayennepeper, paar druppels citroensap.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere vegetarische dubbelgelagen pizza

INGREDIENTEN

Pizzamix (225 gr), 125 ml water, olijfolie, bakje champignons, 1 prei, knoflook, 250 gr gorgonzola (of andere blauwe schimmel kaas, beetje bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een vegetarische, dichtgeklapte pizza, met spinazie, champignons en ei.

INGREDIENTEN

* 1/2 pak mix voor pizzadeeg, * 1 ei, * 100 gram champignons, * 1 ui, * 200 gram spinazie a la creme, * 2 eetlepels olie, * 1 mespuntje tijm, * zout, peper, * 1/2 eetlepel koffieroom

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-09-1999
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Pizza Calzone

INGREDIENTEN

1 rol vers pizzadeeg met tomatensaus, Alle ingredienten die je lekker vindt bij een pizza. bv: rauwe ham/ mozzarella/ champignons/ paprika/ ui/ oregano/peterselie en knoflook., 2 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 stuks, Benodigdheden, Basisdeeg: 250 g bloem-20 g gist-1,25 dl water-zout-4 eetlepels olijfolie of kant-en klaar deeg., Vulling: 2 tomaten-100 g gekookte hamblokjes-150 g mozzarella-150 g ricotta-2 eieren-30 g geraspte parmezaanse kaas-peper-zout-4 eetlepels olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekkere dubbelgeklapte vegetarische pizza

INGREDIENTEN

1/2 pak witte broodmix, 1,5 dl water, olijfolie, boter, 1 ui, 1 paprika, 2 teentjes knoflook, 250 g champignons, 6 olijven, roomkaasje van 100 g (Monchou bv), 100 g geraspte belegen kaas, oregano

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-12-1998
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker gerecht dat zowel warm als koud gegeten kan worden.

INGREDIENTEN

•300 gram witte bloem, •1 zakje gedroogde gist, •4 eetlepels olijfolie, •zout en vers gemalen peper, •1,5 deciliter lauwe melk, •250 gram champignons, •5 tomaten, •100 gram salami, •100 gram (lams)gehakt, •200 gram parmezaanse kaas, •1 grote ui, •8 eetlepels tomatenpuree, •1 grote teen knoflook, •1 geklopt ei voor het bestrijken,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

't Is wel wat werk, maar zeker de moeite waard.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 1,5 zakje gedroogde gist * 1 theelepel suiker * 250 gram bloem * 2 eetlepels olijfolie * 0,5 theelepel zout, Voor de saus: 1 fles sugocosa tomatensaus met kruiden., Voor de vulling:, 0,5 theelepel oregano * 0,5 groene paprika * 0,5 rode paprika * 50 gram champignons * 100 gram geraspte belegen kaas * 6 plakjes salami * 2 plakjes ham * 4 ansjovisfilets * 2 gekookte eieren, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Italiaans
  •  60-120 min.

De Calzone krijgt een mooie structuur wanneer hij wordt bestrooid met bloem.

INGREDIENTEN

1 pak koelvers Tante Fanny Pizzadeeg 400gmet potje saus 200 g, Stel de ingreditensamen naar uw eigen smaak, zoals:, Ham, Ma, Feta kaas, Champignons, Olijven, Paprika, Ui,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

DEEG:, 450 gram bloem, 2 zakjes droge gist, 2 theelepels zout, 10 gram bruine suiker, 8 eetlepels olijfolie, 2 dl lauwwarme melk, SAUS:, 200 gram tomaten puree, 8 grote tomaten, vers gemalen peper, theelepel zout, 2 tenen knoflook, eetlepel italiaanse kruiden, VULLING:, 250 gram verse champignons, 2 grote uien, 250 gram salami, 250 gram halfom gehakt, 300 gram geraspte kaas, 300 gram ananas stukjes, 1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-03-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

* 800 gr bloem., * 200 gr bloem,type oo(pastabloem)., * 1 eetlepel zout., * 1 eetlepel bruine suiker., * 14 gr gedroogde gist., * 650 ml lauw water., * 5 pruimtomaten., * 4 eetlepels olijfolie., * 2 tenen knoflook., * 100 gr Italiaans salami., * 2 eetlepels kappertjes., * 4 eetlepels kleine,zwarte olijven., * 2 bollen mozzarella., * 1/2 bosje basilicum., * Peper & zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-10-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pizza Calzone

INGREDIENTEN

1/2 zakje gist, 1 tl witte basterdsuiker, 2,5 dl warm water, 250 gram bloem + extra om te bestuiven, 1 tl zout, 2 el olijfolie + extra, 400 gram gepelde tomaten, 1 tl oregano, 2 tenen knoflook fijngesneden, 1 bakje kastanjechampignons, 150 gram yorkham, 1/2 bakje romaatjes gehalveerd, 1 bol mozzarella,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-10-2013
  • Italiaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 pak Honig Mix voor Pizzabodem, 150 gram witte druiven, 2 blikjes artisjokharten, 200 gram roquefort, 1 blik tomatenblokjes, 2 thl gedroogde oregano, zout, peper, 1/2 zakje verse bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-06-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem (450 g), 150 g witte druiven, 2 blikjes artisjokharten, 200 g roquefort (kaas), 1 blik tomatenblokjes (450 g),2 theelepels gedroogde oregano, zout, peper, 1/2 zakje verse bieslook.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak honig mix voor pizzabodem, 150 gram witte druiven, 2 blikjes artisjokharten a 185 gram, 200 gram roquefort, 1 blik tomatenblokjes a 400 gram, 2 theelepels gedroogde oregano, zout, peper, half zakje verse bieslook

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-03-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak pizzadeeg, 200 gram zalm, 150 gram veldsla, 100 ml room, 3 Uien, 50 gram Parmezaanse kaas, 4 eetlepels olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

In het kader van het onderwerp voor kookclub 2006 (verpakte recepten) en deelname van het namaken van een recept van Jamie Olivier Kookwedstrijd heb ik deze 2 uitdagingen gecombineerd.

INGREDIENTEN

1 recept voor pizzadeeg, bloem om mee te bestuiven, olijfolie, 500 gemengde paddestoelen (schoongemaakt en instukjes gescheurd),4 tenen knoflook,gepeld en in dunne plakjes gesneden, 4 takjes verse tijm (alleen de blaadjes),50 gr. boter, zeezout en zwarte peper uit de molen, 2 dl vliegensvlugge tomatensaus, 300 gr gewassen spinazie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2012
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem ( 450 gram ), 4 eetlepels olijfolie, 3 bosuitjes, 2 blikjes royal mail tonijnstukjes in olijfolie ( a 185 gram ), 12 groene olijven zonder pit, 1 blik tomaatblokjes ( 400 gram ), 1 zak gemengde sla ( 200 gram ), 6 eetlepels knoflookdressing ( fles a 270 ml ).,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een beetje werk, een heleboel smaak

INGREDIENTEN

1/2 pak witbroodmix, 50 gr. boter, 2 el olie, 1 ui, 1 paprika, 250 gr. paddestoelen, 2 kleine tomaten, peper, 100 gr. Mon Chou, 1 blikje tom.puree, 1 tl oregano, ca. 75 gr. geraspte belegen kaas, , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-05-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? ? pak brooddeeg, ? 50 gr boter, ? 2 el olie, ? 2 kleine tomaten, ? 1 rode paprika, ? 100 gr Mon Chou, ? 1 blikje tomatenpuree en/of rode pesto, ? 1 thl oregano, ? ca. 75 gr. geraspte Goudse kaas, ? 1 ui, ? 250 gr champignons of andere paddestoelen, ? zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-03-2001
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 pak pizzadeeg (merk la Tua farina), 150 gr ricotta, 3 el droge Italiaanse kruiden, 150 gr parmaham, 75 gr verse spinazie, 3 liter frituurolie ( liefst een combinatie met olijfolie)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Oud recept uit de Margriet
Heb ik al een paar keer gemaakt.

INGREDIENTEN

1 pak pizzamix* olijfolie* boter* melk* 250 gr. champignons in plakjes* 1 teen knoflook* 1 blik tomaatstukjes* 150 gr. hamblokjes* 200 gr. Mozzarella in reepjes gesneden* 4 eetlepels basilicum (vers of diepvries)* 3 eetlepels geraspte oude kaas* zout en peper (uit de molen)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Per Portie:
415 kcal
26 gram eiwit
14 gram vet
46 gram koolhydraten

INGREDIENTEN

1 pak mix voor pizzabodem (450 gram), 2 blikjes tonijn op water in stukjes of 300 gram achterham, in blokjes, 2 bosuitjes, 2 tomaten, 1 rode paprika, 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels gedroogde Italiaanse kruiden, snufje zout, 10 zwarte olijven zonder pit, 12 teentjes geperste knoflook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2011
  •  
  •  20-30 min.

Makkelijk recept van Life & cooking

INGREDIENTEN

- 1 courgette, - 1 stronk broccoli, - 2 eetlepels olijfolie of vloeibare margarine, - 1 blik pizzadeeg, - 3-4 eetlepels Pesto Genovese, - 100 gram geraspte oude kaas, - 1 ei,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-02-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Danone pizzadeeg, zoete uien, paprika, champignons, salami, geraspte kaas, tomatencoulis (of kant en klaar van danerolle, oregano. olijfolie, evt, eitej voor een calzone en goede bakplaat met gaatjes er in.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mmmm. We hebben weer gesmuld. Iedereen kent wel de calzone. In feite een pizza, maar dan dichtgeklapt en met een royalere vulling. Dit is echt een hele hap, maar hij is snel te maken en lekkerder dan die van een Italiaan. Er zit namelijk veel meer in, dus heeft ook meer smaken en deeg is lekker krokant. Met vullingen kan je eindeloos varieren, maar deze is bijzonder rijk. Maak dus vanaf nu je eigen calzone. Hoeveelheden zijn voor 2 stuks.

INGREDIENTEN

500 gr bloem, 1 zakje gist, 4 el olijfolie, 275 ml lauw water, , 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomatenblokjes, 150 gr salami, 150 gr gekookte ham, 250 gr champignons, 1 zakje oude geraspte kaas, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper, Oregano, Tijm, Basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zelf pizza maken is een fluitje van een cent, en eigenlijk ook veel leuker
dan bestellen, omdat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je hem belegt.
De ingrediënten zijn lang houdbaar, dus eigenlijk behoren die tot de
basisuitrusting van je keukenkastjes.
Het belangrijkste onderdeel van de pizza is natuurlijk de bodem, en voor het
maken ervan kun je het beste het traditionele recept volgen.
Natuurlijk zijn er ook een aantal tips & tricks die handig van pas komen
bij het pizzabakken.

INGREDIENTEN

Ingredienti: (voor 4 pizzas), 25 g verse of 10 g gedroogde gist, 400 g bloem, 2,5 dl lauw water, 1 theelepel zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2010
  •  
  •  10-20 min.

Een heerlijke omelet met een vulling die je normaal in een loempia zou verwachten. Hmmmmm. Lekker snel, lekker lekker

INGREDIENTEN

4 eieren, peper en zout, Voor de vulling: Chinese kool * prei of lenteui * 2 ons tauge * saoen (=chinese vermicelli) * 1 verse rode peper * knoflook * trassi * Ve-Tsin * 1 eetl. maizena

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2001
  • Indonesisch
  •  10-20 min.

Een heerlijk verwarmend paddestoelengerecht voor als je weinig tijd hebt maar toch trek in iets heerlijks.

INGREDIENTEN

Per persoon:, , 3 plakjes bladerdeeg, een half bakje champignons/paddestoelen, een bol knoflook, of een halve, een flinke lepel creme fraiche, een handje parmezaan, tijm, peper, zout, cayennepeper naar smaak, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2014
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Zet met gemak de lekkerste salades op tafel!

van 39,99
Alleen vandaag 30,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies