Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

13 pecan pie recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Heerlijke smeuige pecan pie!

INGREDIENTEN

Deeg, , 100 g tarwegries, 50 g bloem, 100 g boter, 75 g suiker, 1 ei, , Pecan vulling, , 110 g boter, 3 eieren, 100 g witte basterdsuiker, 170 g ahornsiroop, 1 mespuntje zout, 1 vanillestokje, 225 g pecannoten

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-09-2012
  • Amerikaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Lekker toetje of als nagerecht van het kerst-diner

INGREDIENTEN

250 gr patentbloem, 100 gr poedersuiker, 1/2 tl zout, 280 gr pecan noten, 150 gr keukenstroop, 75 gr lichte basterd suiker, 75 ml slagroom-

  •  …
  •  
  • Geplaatst op28-11-2014
  •  
  •  

Traditioneel noord amerikaans recept. als je van zoet houdt is dit ideaal.

INGREDIENTEN

1 pie shell uit de vriezer., 190 ml suiker, 1 el bloem, 1 tl zout, 250 ml donkere corn syrup (maisstroop)(vrij dunne stroop), 2 eieren, 125 ml koffiemelk, 250 pecans of andere noten, 1 tl vanille

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-1999
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

125 gram boter, 250 gram suiker, 250 ml light karo siroop, 3 eieren geklopt, 250 gram stukjes pecan noten, 1 ongebakken 22 cm grote taartbodem (zelfmaken of klaar gekochte),

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-04-2005
  • Amerikaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

225 gr. bloem (+ extra voor bestrooien);, zout;, 185 gr. koude boter (+extra voor invetten);, 75 gr. donkere basterdsuiker;, 3 eieren;, 1 eetl. zelfrijzend bakmeel;, 125 ml schenkstroop;, 150 gr. pecannoten, droge peulvruchten

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Amerikaans Nagerecht
  •  20-30 min.

Zooooo lekker

INGREDIENTEN

•Voor de bodem:, •225 gram bloem, •100 gram boter, •25 gram kristalsuiker, •1 eierdooier, •2 eetlepels koud water, •Voor de vulling:, •75 gram boter, •100 gram donkerbruine basterdsuiker, •2 eetlepels stroop, •1 afgestreken theelepel zout, •2 vanillestokjes (alleen het merg), •3 eieren, •2 eetlepels double cream (eventueel te vervangen door crΓ¨me fraiche), •225 gram pecannoten,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2012
  • Engels
  •  20-30 min.

Perfect toetje voor liefhebbers van zoet!

INGREDIENTEN

3 eieren, 200 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 3 dl stroop of 'lyle's golden syrup', 50 g boter, 350 pecannoten (ongezouten) 1 el geraspte sinaasappelschil, 1 tl kaneel. Voor de bodem: 200 g bloem, 150 g boter, 80 g basterdsuiker, 1 eidoor, snufje zout.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-06-2002
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Taart met noten en zoete aardappelen.

INGREDIENTEN

VOOR DE PIE: 3 el zachte boter, 2 el suiker, 1 mespuntje zout, 1 ei, 1 el koude melk, 160 gram bloem. VOOR DE VULLING: 2 grote zoete aardappelen gaar gekookt, 50 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 ei romig geslagen, 1 el room, 1 el zachte boter, 1 zakje vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 1 mespuntje kaneel, 1 mespuntje nootmuskaat, 1 mespuntje speculaaskruiden. VOOR DE TOPPING: 180 gram suiker, 150 gram stroop, 2 eieren, 1,5 el gesmolten boter, 4 zakjes vanillesuiker, 1 tl kaneel, 1 mespuntje zout, 100 gram gehakte pecannoten, 10 halve gepelde pecannoten voor de garnering.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Taart met noten en zoete aardappelen.

INGREDIENTEN

Voor de pie: 3 el zachte boter, 2 el suiker, 1 mespuntje zout, 1 ei, 1 el koude melk en 160 gr bloem., Voor de vulling: 2 grote zoete aardappelen gaar gekookt, 50 gr licht bruine basterdsuiker,1 ei romig geslagen, 1 el room, 1 el zachte boter, 1 zakje vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 1 mespuntje kaneel, 1 mespuntje nootmuskaat en 1 mespuntje speculaaskruiden., Voor de topping: 180 gr suiker, 150 gr stroop, 2 eieren, 1 1/2 el gesmolten boter, 4 zakjes vanillesuiker, 1 tl kaneel, 1 mespuntje zout, 100 gr gehakte pecanoten, 10 halve gepelde picanoten voor de garnering.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-12-2000
  •  
  •  60-120 min.

Pecan-karameltaart. Ook lekker met walnoten als je geen pecannoten hebt, of pijnboompitten.

INGREDIENTEN

Deeg:, 250g bloem125g boter1 eidooier125g suikersnufje zoutpuntje kaneelevt. wat koud water, , Vulling:, 250g suiker3 eieren125g suikerstroop50g gesmolten boter1 zakje vanillesuiker250g pecannoten / walnoten of 300g pijnboompitten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2008
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lime pie uit louisiana

INGREDIENTEN

VOOR DE BODEM, 150gr bloem, 50gr ongezouten pecannoten,fijngemalen, 1eetl poedersuiker, 125gr boter,in blokjes, VOOR DE VULLING EN TOPPING., 4limoenen, 6eieren,gesplitst, 400gr gecondenseerde melk, 175gr witte basterdsuiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-11-2008
  • Amerikaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 kopjes aangedrukte bruine suiker2 kopjes bloem1 kopje gehakte pecannoten2 eieren500g gesmolten boter (GEEN MARGARINE), ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2005
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Een rijke, machtige en ontzettend lekkere taart.

INGREDIENTEN

1 gebakken bodem van korstdeeg, VULLING:75 gram boter of margarine, 150 gram donkerbruine basterdsuiker, 4 eieren, 100-150 gram pecannoten grof gehakt., 2.5 dl stroop, 2 theel vanille-essence of 1 eetl witte rum, 1/2 theel zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-12-1999
  • Amerikaans
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top