45 pastinaak puree recepten

INGREDIENTEN

3 pastinaken kookroom boter, 2 aardappels zout peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-04-2010
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 grote winterwortels, 1 grote pastinaak (of koolselderij), 2 kruimige appels, Groentebouillon, Nootmuskaat, Peper/zout

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-11-2012
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

De pastinaak is met zijn zachte anijssmaak een heerlijke "Vergeten" groente die goed als groente gebruikt kan worden.

INGREDIENTEN

1200 gram Pastinaak, 400 gram Aardappels, 1 bouillon blokje, 4 Sjalotten, 400 gram Geraspte kaas Finesse room (blue band)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gram aardappels ( kruimig), 250 gram pastinaak, 100 ml. room, 50 gram boter, 1 ei geraspte nootmuskaat, 2 eetlepels truffeltapenade, citroensap

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-2012
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gr aardappelen, 250 gr pastinaak, zout, 1 dl melk, klontje boter

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2010
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Columbus ontdekte de aardappel, maar voor die tijd deed men alles met pastinaak

INGREDIENTEN

Pastinaak, wortels, uien, boter, muscaatnoot, peper, zout en melk

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-11-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Door de pastinaak niet zo`n zware stampot met een ietwat anijsachtige achtergrond..

INGREDIENTEN

Ca 150 gr schoongemaakte spruiten, ca 150 gr gesneden pastinaak, ca 300 gr geschilde kruimige aardappels, nootmuskaat, peper, zout, melk en boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

800 gr. pastinaak;800 gr. aardappels;5 lente-uitjes; 1 rookworst;100 gr. ontbijtspek/spekjes;75 gr. geraspte kaas; 3 eetl. selderij;½ ltr. melk;50 gr. boter; peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een hartige taart, vegetarisch met een vergeten groente pastinaak. Lekker kruidig en overal in te gebruiken.

INGREDIENTEN

250 gram pastinaak, 50 gram sjalot of ui, 2 eieren,4 eetl gruyere,100 gram volle kwark,100gram gerijpte geitenkaas,1eetl. olie,olijven naar smaak,1 blikje ansjovis,peper,tijm, bladerdeeg.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Tip: Een goede aardappelpuree moet luchtig zijn en op de tong smelten.
Het gebruik van een mixer is dan ook uit den boze. Want aardappels die met een mixer worden gepureerd worden een taaie en plakkerige brij.
Dus gebruik een puree stamper

INGREDIENTEN

400 gr aardappelen, 250 gr pastinaak, zout, 1 dl melk, klontje boter

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2010
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Niet alleen pastinaak, maar ook wortelen, knolselderij, schorseneren en pompoen lenen zich voor deze stamppot.

INGREDIENTEN

Zout, peper, 4-5 lente-uitjes, in dunne ringen, 1 rookworst, in 8 stukken, 600-800 g aardappelen, geschild, in stukken, 800 g pastinaken, geschild, in stukken, 40 - 50 g boter, 100 g magere ontbijtspek, in reepjes, 50-75 g geraspte jonge kaas, 1/2-1 dl hete melk, 2-3 el fijngesneden bladselderij

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Niet de gekonfijte schil van de cederappel, maar het vlees. Het rundvlees, het schouderstuk van de voorbout, om precies te zijn. `Paleron`, zou Escoffier zeggen. Tot een paar jaar terug door sterrenrestaurants hartgrondig geminacht. Maar nu opeens één van de kroonjuwelen op de menukaart (`The pride of place`, zoals wij Engelsen zeggen...), te midden van foie gras, kreeft en tarbot. Wat dat betekent? In ieder geval dat wij van Covent Garden al jarenlang supertrendy bezig zijn, want bij ons staat `t al sinds de jaren `90 op de kaart.

Daarom nu hier een sukade-recept. Met onder andere blaadjes van wilde knoflook. Die zijn tegenwoordig volop te vinden. In het bos, maar soms ook in je eigen tuin (zoals bij mij in Ransdorp, waar ze 3 jaar geleden zijn komen aanwaaien...). Heerlijk in soepen en sauzen of fijngesneden in de salade.

INGREDIENTEN

VERZAMEL (voor 4 personen):, 4 sukadelapjes van elk 200 gram, 2 uien fijngesneden, 1 winterpeen fijngesneden, 1 prei fijngesneden, 350 dl rode wijn, 1,5 l runderbouillon, 4 laurierblaadjes, wilde knoflookblaadjes, verse tijm, zout en peperkorrels, boter, , Terwijl de ingrediënten voor het garnituur zijn:, 1 knolselderij, 3 pastinaken, 2 grote aardappelen, 2 eetlepels crème fraîche, 250 gram boter

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op16-08-2009
  • Engels Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Een heerlijke puree, die overal bij past. Heel eenvoudig om klaar te maken.

INGREDIENTEN

750 gr. Wortelen, 750 gr. Pastinaken (wittpenen), 50 gr. Boter, Bieslook, voor het erveren

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2008
  • Engels Bijgerecht
  •  30-60 min.

Dit was het gerecht van de avond. Wel bewerkelijk, maar dan ook super lekker. Een echte aanrader.

INGREDIENTEN

10 struisvogelfilets á 100gr., , Marinade:, 2 tenen knoflook, 2 eetl. Vers rozemarijn gehakt, 1 ingelegde citroen, Olijfolie, Plukje saffraan, 2 eetl.verse tijm, , Saus:, 2,5 dl.rode wijn(merlot), 5 dl. kippenbouillon, 150 gr. granaatappelpitjes, 120 gr.fFrambozen, 4 eetl. grenadine, 2 eetl. boter, , Pastinaken, 15 kleine pastinaken (moeten 3 plakjes p.p. worden), 1 citroen, 9 eetl. bruine suiker, 9 eetl. boter, , , Puree 1, 1 kg. middelgrote aardappelen, 5 tenen knoflook, 50 gr. boter, 3 dl. room, Zout en peper, , , , , , , Puree 2, 500 gr. diepvrieserwten, 500 gr. artisjokharten uit blik, uitgelekt, 2,5 dl. koksroom, 4 tenen knoflook fijngestampt, ½ ui gesnipperd, 1oo gr. boter, 1 eetl. olijfolie, Zout,peper, , Puree 3, 1 kg. zoete aardappelen, 1 eetl. olijfolie, 50 gr. boter, 2 tenen knoflook,fijngestampt, 1 theel. gehakte oregano, 1 eetl. gehakte tijm, 1 eetl. gehakte koriander, 1 eetl. gehakte dragon, 3 dl. melk, Zout,peper

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op09-03-2012
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Het feest kan beginnen..deze pittige warme koekjes kan je 1 dag van tevoren bereiden. Dit geweldig recept is goed voor 24 stuks

INGREDIENTEN

-2 pastinaken (gehakt), -100 g droge broodkruimels, -200 g cornedbeef (fijngesneden), -1 eierdooier, -1/4 ui (fijn gesnipperd), -20 g verse munt (fijngehakt), -1 eetlepel citroensap, -3 th lepels grove mosterd, -2 eetlepels bloem, -1 ei en 1 eetlepel melk, -60 ml olijfolie, -150 g pittige tomatenchutney, -24 verse munt blaadjes (garnering)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-04-2003
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 aardappelen, bintje1 pastinaak150 gr. kervel2 eetl. zure roomkruidenzout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2003
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 aardappelen (Bintje), -1 pastinaak, -150 g kervel, -2 eetlepels room (zure), -kruidenzout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2002
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 aardappelen (Bintje), 1 pastinaak, 150 g kervel, 2 eetlepels room (zure), kruidenzout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2002
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Voor 4 personen; 284 kcal per portie

INGREDIENTEN

Knolselder 400 gram, aardappelen 500 gram, pastinaak 1, uien 2, olijfolie 1 eetlepel, tijm, rozemarijn, melk klein scheutje, nootmuskaat, peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2004
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een mot werd op de Place Pigalle
door duizelingen overvallen;
Mk raakte,"zegt hij, vndervoed van
al dat gaatjesondergoed.
"Van dit recept van soep raak je echt niet ondervoed.

INGREDIENTEN

1 dl. pastinaak (witte peen), 1/2 dl. knolselderij, 1 dl. prei, 1/2 dl. peterselie, 2 theel. kervel, 2 theel. bouillonpoeder

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op20-07-1999
  • Regionaal
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

1 kg lamscarré, 4 sneeën witbrood (oud), 4 eetl. olijfolie bak & braad (Oil & Vinegar), 75 g roomboter, 3 eetl. saveurade Fréjus (Oil & Vinegar), 1 bos jonge wortels geschild, 8 eetl. olijfolie met sinaasappel (Oil & Vinegar), 1 kg kruimige aardappels in stukken, 300 g pastinaak in stukken, 125 ml crème fraîche, pesto al tartufo naar smaak (Oil & Vinegar)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-11-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Hertenbiefstuk 140 gr p.p., Zuurkool, Paddenstoelen, o.a. champignons, shiitake, oesterzwam of duurdere soorten zoals pied de mouton cantharellen en trompets de la morte, Wat jus van het hert als saus, Puree van aardappel of pastinaak, Sjalotje, Witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekkere variatie op het traditionele gerecht

INGREDIENTEN

1 klein struikje andijvie, 1 pastinaak in kleine stukken gesneden of grof geraspt, 1 ui of 2 sjalotten gesnipperd, 1/2 tl kerrie, scheutje olie, 150 g bulgur, of gierst, of 700 g aardappelen, 1/2 appel, 75 g cashewnoten, 1/2 bekertje zure room, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2000
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Winterwortels en bospenen schrappen of schillen, waspeen en snackwortels zijn kant-en-klaar om rauw te eten, te koken of roerbakken.

INGREDIENTEN

1. 3x winterwortel grof geraspt, blikje uitgelekte mais, bakje fijngeknipte bieslook, handje grof gehakte pinda`s, sap van halve citroen, theelepel mosterd, paar eetlepels neutrale olie, , 2. Bos wortels in gelijke stukken gesneden, 2el olie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, grof gehakte koriander, , 3. 3x winterwortel in dikke schuine plakken, (zoete) ui in halve ringen, 2el olie, 3el ketjap manis, 1el honing, 200ml water, , 4. Bos wortels zonder loof, 25 g boter, 1el geraspte verse gember, 1el citroensap, 1el suiker of honing, 100ml water, paar eetlepels sesamzaadjes?, , 5. 2 winterwortels, 1 grote pastinaak (of knolselderij), 2 kruimige aardappels allemaal in gelijke stukken gesneden, 1el boter, 50ml groentenbouillon, nootmuskaat., , 6. Bos wortels in gelijke stukken of plakken, 2el olie, 2el pijnboompitten, 1el gembersiroop of honing, 1tl grof geraspte sinaasappelschil, sap van een halve sinaasappel., , 7. 2 grote winterwortels, 1 stevige appel, beiden grof geraspt, handvol blanke rozijnen, 100ml zure room, 1el mayonaise, halve uitgeperste sinaasappel of 1el citroensap., , 8. Bos wortels zonder loof, paar eetlepels olijfolie, 1el grove zoutkorrels, handje verse basilicumblaadjes in reepjes geknipt

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-08-2013
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

100 g wortelen, 100 g pastinaak, 20 cl room, 1 ei 1 eierdooier, 1 onbespoten sinaasappel, 80 g fijne suiker, 15 g boter, kaneelpoeder, boter om in te vetten, 1 of 2 sinaasappelen om te garneren.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-11-2001
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Een lekker stamppotje met salie en kaas

INGREDIENTEN

8 ons aardappelen, 8 ons pastinaak, 5 el olijfolie, 1/2 bakje salie(5 gr alleen de blaadjes), 3 rode uien (in ringen), 1 volle lepel appelstroop, 150 ml appelsap, 1 lepel maizena (om te binden), 150 gr. oude kaas, 125 gr. creme fraiche

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2014
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Goed gevuld en speciaal door het gebruik van pastinaak wortels.

INGREDIENTEN

2 dl groene linzen, 2 teentjes knoflook, scheutje olie, 200 gr fijn geraspte pastinaak, blik tomaten 400 gr (in stukjes), 1 liter water 2 bouillon blokjes, 1 theel thijm, 1/2 theel zout, 1 eetl tom. puree, 1 laurier blad

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Feestelijk vismaaltje.

INGREDIENTEN

- 4 scholfilets van 150-200 gr. p.p.;, - 3 rode uien in ringen;, - 2 teentje knoflook, gekneusd;, - 3 dl rode wijn;, - bouquet garni (bijeengebonden);, - schil van ? citroen;, - 1 potje zure room;, - 1 eetlepel gehakte kervel;, - 500 gr. pastinaak;, - korianderpoeder (ketoembar);, - 1 eikenbladsla;, - room;, - szechuanpeper., - snufje zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pastinaak in kleine blokjes, peper en zout, 350 g spruiten gehalveerd, 750 g kruimige aardappelen geschild en in kleine blokjes, 10 el olijfolie extra vierge, 250 g gekookte kastanjes, 1 appel in grove blokken, 40 g walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, 4 el peterselie grofgehakt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De enigszins zoete pastinaaksmaak wordt vermengd met pittige kerriepoeder en verse kruiden voor een hartige, stevige puree

INGREDIENTEN

650 g pastinaak, zout en zwarte peper, 3-4 takjes peterselie, 25 g boter, 1 el kerriepoeder (mild of scherp), 4 el zure room

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2000
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere slanke soep, volgens een amerikaans recept.

INGREDIENTEN

450 g schone wortelen., 1 (110 g) small pastinaak wortel, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden., 1 (65 g) kleine ui, in kleine stukjes., 1 (40 g) bleekselderie, in stukjes van 5 cm., 710 ml groenteboullion, 1/4 theelepel nootmuskaat., 110 g spinazie blaadjes, klein gesneden, 30 g croutons

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pastinaak, 1 winterwortel, 1/2 pompoen, 1/2 knolselderij, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 2 tl tijmblaadjes, vers of gedroogd, chilipeper uit de molen (of poeder), 2 runderbouillon tabletten, 1 groentenbouillon tablet, extra vergine olijfolie, versgemalen zwarte peper en (zee)zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 eetl olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, ½ venkelknol, in blokjes, 200 gram pastinaak, geschild en in blokjes, ½ theel basilicum, ½ theel oregano, ½ theel tijm, 750 gram tomaten in blokje ( of groot blik), ½ dl groentenbouillon, 150 gram aubergine in blokjes, 2 courgettes, grof gesneden, 1 rode paprika, grof gesneden, 2 blikken bonen a 5 dl naar keuze (uitgelekt en afgespoeld), 150 gram stevige tofu, in blokjes, 15 gram verse (Italiaanse) peterselie, gehakt, Zout peper uit de molen, 1 eetl olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, ½ venkelknol, in blokjes, 200 gram pastinaak, geschild en in blokjes, ½ theel basilicum, ½ theel oregano, ½ theel tijm, 750 gram tomaten in blokje ( of groot blik), ½ dl groentenbouillon, 150 gram aubergine in blokjes, 2 courgettes, grof gesneden, 1 rode paprika, grof gesneden, 2 blikken bonen a 5 dl naar keuze (uitgelekt en afgespoeld), 150 gram stevige tofu, in blokjes, 15 gram verse (Italiaanse) peterselie, gehakt, Zout peper uit de molen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-02-2011
  •  …
  •  30-60 min.

Mooi wild recept.

INGREDIENTEN

3 stuks Sjalotten, 4 stuks Fazantenkarkassen, 2 deciliter Kippenfond, 100 gr. Knolselderij, 1 takje Tijm, 1 stuk Laurierblad, 3 deciliter Room, 0.50 deciliter Cognac, 8 stuks Schorseneer, 0.50 stuk Citroen, 250 gr. Pastinaak, 1 snufje Zout, 1 snufje Peper, 1 snufje Nootmuskaat, 4 stuks Fazantenfilets, 6 stuks Kastanjechampignons, 1 eetlepel Truffel zomer, 1 klontje Boter, 1 scheut Citroensap, 15 gr. Kaas Parmezaanse, geraspte, 4 takjes Kervel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zeeduivel in katenspek

INGREDIENTEN

- 2 aardappels, , - 800 gram pastinaak, , - extra vierge olijfolie, , - boter, , - zout, , - peper, , - 400 gram pomodori tomaten, , - enkele takjes kervel, , - enkele takjes dragon, , - enkele takjes koriander, , - een paar blaadjes basilicum, , - 1 teen knoflook, , - 1 Spaanse peper, , - olijfolie, , - rode wijnazijn, , - circa 700 gram zeeduivel, , - 4 plakken katenspek, , - wat bloem, , - 4 kleine sateprikkers, , - scheut olijfolie, , - 4 stronken witlof, , - wat bruine basterdsuiker, , - 200 gram pastinaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 kippenpoten, 400 gram knolgroenten (knolselderij, pastinaak, peterseliewortels, knolraap, wortel, gemer, prei), 4 reuzengarnalen, 2 eieren, 1 theelepel sesamolie, 3 kruidnagels, 400 gram bospaddestoelen, 1 gesnipperd sjalotje, 1 eetlepel gesneden bieslook, 250 gram champignons, 2 gekookte aardappels, 1 dl melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stoofpotje voor 4 pers.

INGREDIENTEN

1 kg rundstoofvlees, 1 grote ui; 4 wortelen; 2 preien, 4 takjes witte selder, 2 flesjes blond abdijbier, 4 teentjes knoflook, een kruidentuiltje van verse tijm en peterseliestelen, zout, , voor de garnituur:, , een assortiment seizoengroenten zoals wortel, prei, pastinaak, paksoi?, verse platte peterselie, kervel en koriander, 4 kwarteleitjes, een scheutje alchoholazijn, aardappelpuree, broodkruim, 2 appelen, 1 stuk verse mierikswortel, 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-02-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

650 g pastinaak, zout en peper, 3-4 takjes peterselie, 25 g boter, 1 el kerriepoeder, 4 el zure room

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2009
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 gr. runderriblappen in blokjes, 2 eetl. pittige mosterd, 50 gr. boter, 1 rode ui gesnipperd of in ringen, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 80 gr. spekreepjes, 150 gr. champignons in plakjes, 100 gr. zilveruitjes, 1eetl. bloem, 1 flesje westmalle dubbel (donkerbruin bier), 200 ml runderbouillon (van tablet), 2 eetl. azijn, 1laurierblaadje

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op13-02-2013
  • Nederlands
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

2 bollen knoflook, 1 ui, 1 kleine knolselderij, 4 pastinaken, 3 el milde olijfolie, 1-1 1/2 l kippenbouillon, 2 dl slagroom, 75 g blauwe kaas, versgemalen zwarte peper, zeezout

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-02-2004
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies