1. Home
  2. Recepten
  3. Pasteitje Gorgonzola

Pasteitje gorgonzola recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pasteitje met Gorgonzola

Aperitiefje

INGREDIENTEN

2 el pijnboompitten150 g Gorgonzola 24 minipasteitjes

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175?C

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Haal ze uit de pan om verder aanbranden te voorkomen.Snijd de Gorgonzola in kleine stukjes. 2. Vul elk pasteitje royaal met Gorgonzola en bestrooi met pijnboompitten.3. Verwarm de pasteitjes ca. 8 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gorgonzola pasteitje

Met rode uien en gorgonzola gevuld pasteitje

INGREDIENTEN

4 rode uien in dunne sliertjes gesneden, 3-4 takjes rozemarijn, 4 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper, 150 gram gorgonzola, klein beetje boter. Voor het deeg: 170 gram bloem, zout, 85 gram koude boter, 3 eetlepels koud water.

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Heerlijk Pasteitje van gorgonzola en pijnboompitten

Ja een simper voorgerechtje kan haast niet. Maar echt een toppertje!!

INGREDIENTEN

4 pateibakjes 1 el pijnboompitten 100 g gorgonzola

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Amuse: Pasteitje Met Gorgonzola

Voor 12 stuks

INGREDIENTEN

1 el pijnboompitten, 75 g gorgonzola, 12 minipasteitjes (kant en klaar Jos Poell).

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2001
  •  
  •  20-30 min.

Hapjes klein en fijn

Gebruik eetbare amuselepels voor ieders gemak

INGREDIENTEN

Voor het hoorntje met gerookte zalmtartaar, 1 pakje mini-hoorntjes, sprietjes bieslook, 50 g gerookte zalm fijngehakt, citroensap, 1 theelepel mierikswortelcreme of mosterd, , Voor de lepel met gerookte eendenborst, peper, 25 g verse roomkaas, gemengde sla ter garnering, 90 g gerookte eendenborst in plakjes, amuselepels, , Voor het pasteitje met gorgonzola en peer, 12 kleine bladerdeegpasteitjes, 12 blaadjes bleekselderij, Decoratiesaus balsamico bruin, 1 theelepel citroensap, 100 g gorgonzola, 1 eetlepel pijnboompitten, 1 rijpe handpeer geschild en in kleine stukjes, , , Voor de lepel met eiersalade, zout en peper, krulpeterselie ter garnering, 150 g scharreleisalade, amuselepels, 12 groene mini asperges in drieen gesneden, , , Voor het hoorntje met chocolademousse, 0.5 eetlepel Mokka-chocolade hagelslag, 12 muntblaadjes, 1 schaal duo-mousse chocolade/witte choco, 1 pakje mini-hoorntjes, 1 tube mango decoratiesaus, , Voor het pasteitje met krabsalade, sla voor garnering, 1 theelepel seroendeng, 10 korianderblaadjes, 1 theelepel sambal, 2 takjes koriander fijngehakt, 10 kleine bladerdeegpasteitjes, 150 g krabsalade

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Spinazieragout

Snelle, veggie dish. En heel presenteerbaar

INGREDIENTEN

Diepvriesspinazie, champignons, boter, bloem, geraspte kaas of gorgonzola, peper, pasteibakjes (2/3 pp), pijnboompitten

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste pasteitje gorgonzola recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top