Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

6 pasteitje gorgonzola recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Aperitiefje

INGREDIENTEN

2 el pijnboompitten, 150 g Gorgonzola, 24 minipasteitjes

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Met rode uien en gorgonzola gevuld pasteitje

INGREDIENTEN

4 rode uien in dunne sliertjes gesneden, 3-4 takjes rozemarijn, 4 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper, 150 gram gorgonzola, klein beetje boter. Voor het deeg: 170 gram bloem, zout, 85 gram koude boter, 3 eetlepels koud water.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Ja een simper voorgerechtje kan haast niet. Maar echt een toppertje!!

INGREDIENTEN

4 pateibakjes 1 el pijnboompitten 100 g gorgonzola

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Voor 12 stuks

INGREDIENTEN

1 el pijnboompitten, 75 g gorgonzola, 12 minipasteitjes (kant en klaar Jos Poell).

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2001
  •  
  •  20-30 min.

Gebruik eetbare amuselepels voor ieders gemak

INGREDIENTEN

Voor het hoorntje met gerookte zalmtartaar, 1 pakje mini-hoorntjes, sprietjes bieslook, 50 g gerookte zalm fijngehakt, citroensap, 1 theelepel mierikswortelcreme of mosterd, , Voor de lepel met gerookte eendenborst, peper, 25 g verse roomkaas, gemengde sla ter garnering, 90 g gerookte eendenborst in plakjes, amuselepels, , Voor het pasteitje met gorgonzola en peer, 12 kleine bladerdeegpasteitjes, 12 blaadjes bleekselderij, Decoratiesaus balsamico bruin, 1 theelepel citroensap, 100 g gorgonzola, 1 eetlepel pijnboompitten, 1 rijpe handpeer geschild en in kleine stukjes, , , Voor de lepel met eiersalade, zout en peper, krulpeterselie ter garnering, 150 g scharreleisalade, amuselepels, 12 groene mini asperges in drieen gesneden, , , Voor het hoorntje met chocolademousse, 0.5 eetlepel Mokka-chocolade hagelslag, 12 muntblaadjes, 1 schaal duo-mousse chocolade/witte choco, 1 pakje mini-hoorntjes, 1 tube mango decoratiesaus, , Voor het pasteitje met krabsalade, sla voor garnering, 1 theelepel seroendeng, 10 korianderblaadjes, 1 theelepel sambal, 2 takjes koriander fijngehakt, 10 kleine bladerdeegpasteitjes, 150 g krabsalade

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Snelle, veggie dish. En heel presenteerbaar

INGREDIENTEN

Diepvriesspinazie, champignons, boter, bloem, geraspte kaas of gorgonzola, peper, pasteibakjes (2/3 pp), pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top