Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

532 pastei recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een heerlijke pastei in krokant omhulsel met een verrassende vulling van kippenvlees, amandelen en ei

INGREDIENTEN

* 600 gram uien, * 1 bosje peterselie, * 6 takjes koriander, * 2 schoongemaakte kippen, * 3 eetlepels olie, * 30 gram boter, * 2 eetlepels ras al-hanout, * 2 mespuntjes saffraan, * 200 gram ontvliesde amandelen, * 3 eetlepels suiker, * 5 eieren, * kaneel, * poedersuiker, zout en peper, , Voor de pastilla:, * 100 gram boter, * 1 eigeel, * filodeeg,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-10-2004
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pastei met groenten en kip.

INGREDIENTEN

6 kippepoten (of kipfile), azijn of sap van citrusvrucht, 6 pimentkorrels, 50 gram margarine, 1 laurierblaaje, 1 takje selderrij, 3 bouillonblokjes, nootmuskaat, zwart peper, 1 ui, 1 groot blik doperwten/wortlen, 1 klein blikj of flesje gemengde groenten, 3 hardgekookte eieren, 1 eetlepel kapprtjes, 1 pak roomboter, bladerdeeg, 2 tomaten, 1 eetl. tomatenketchup, 1 verse peper, 4 augurken.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-09-1999
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Het woord pastei doet een borrelhapje vermoeden. Dit is echter een ovengerecht; het heeft wel iets weg van een 'Shepherd's Pie'

INGREDIENTEN

Aardappelpuree van 2 a 3 zakjes(of 20 aardappels), 500 gram gehakt, 500 gram worteltjes (half)gaar, 500 gram (diepvries)doperwten (half)gaar, 2 uien, 3 gekookte eieren, in plakjes, gehaktkruiden, nootmuskaat, (restje)jus, boter, water

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-05-2005
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Een recept uit de Australische keuken, uit de tijd van de pioniers.

INGREDIENTEN

750 gram mager rundergehakt, 250 gram fijngesneden bacon, 1 kopje paneermeel, 1 theel. zout, peper naar smaak, 1 eetlepel worcestershire sauce, 1 kopje melk, 1 theel. gedroogde thijm

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-02-2000
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

Aardappelen,boter, 1 ei,paneermeel,groot blik spercibonen,groot blik doperwten,half blik wortelen,2 grote uien,2 blikken knakworst zout en zwarte peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-08-2006
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

? 500 g hamlappen, ? 1 grote ui, ? 1 rode peper, ? 3 eieren, ? 2 tomaten, ? 1 zakje verse peterselie (30 g), ? 50 g boter, ? 4 eetlepels ketjap asin, ? 250 ml vleesbouillon (van tablet), ? 10 plakjes bladerdeeg (diepvries), ? 1 zak worteltjes en doperwten, panklaar 350 g), ? 1 theelepel piccalilly, ? 2 eetlepels kappertjes, ? 3 eetlepels paneermeel, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-01-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit gerecht kan men als een zondagsschotel beschouwen. Het is voedzaam en makkelijk. pastei wordt gemaakt met aardappelpuree. Deze is met kip; gehakt kan ook zie recepten andere Smullers

INGREDIENTEN

1 (soep)kip of kipfilet (naar smaak, 25 gr djamoer koeping(*) = Chinese Champignons, 25 gr sedep malam(*) (witte nachtlelie in gedroogde vorm), 200 gr worteletjes, 1/2 blik doperwtjes, 100 gr peultjes, 1/2 spitskool, 2 eieren, 2 kippenbouillontabletten, 3 sjalotjes

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-02-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 gewassen kipfilets, 2 teentjes knoflook, 1 rode ui (fijn gesneden), 3 maggiblokjes, 0.5 theelepel witte & zwarte peper, 0.5 theelepel piment, 1 pot dopperwtjes en worteltjes gemengd, 6 augurken, 10 zilveruitjes, 1 theelepel kappertjes, 1 eetlepel tomatenpuree, 3 pakjes bladerdeeg,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2012
  • Surinaams
  •  20-30 min.

Heerlijk als voorafje op een toastje of bij de borrel! Een heerlijke zelf gemaakteleverpastei waarbij je alle registers open kunt trekken! Hoe decadent wil je het hebben? Lever Room Boter Alle verdere ingredienten naar keuze om het uw fijnproevers naar de zin te maken!

INGREDIENTEN

Kippenlevers: ca 500 gram, 2 Sjalotten, fijn gesnipperd, 2 tenen knoflook, gehakt, Azijn voor het zuurtje:, ca 15 ml sherryazijn of, ca 7 ml witte wijnazijn + 10 ml witte balsamico azijn, 150 gram boter, 100 ml room, 25 ml cognac (of vieux) om af te blussen, 10 gram zeezout (of kleurzout om de kleur van de pastei langer te bewaren), peper naar smaak,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-02-2014
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een pastei met kipfilet, ontbijtspek, champignons, aardappeltjes en een romige saus.

INGREDIENTEN

200 gram mager ontbijtspek, in reepjes, 600 gram champignons, 400 gram kipfilet, 450 gram voorgekookte mini-krieltjes, 1 zakje Knorr Finesse saus champignon-bacon, 1 blaadjes laurier, 2 kruidnagels, z p, 5 plakjes bladerdeeg, 1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2000
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 eetl. arachide- of zonnebloemolie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, geperst, 500 gr. kipfilet, in kleine stukjes, zout en versgemalen peper, 2 tomaten, gepeld en in blokjes, 1 kippenbouillontablet, 100 ml water, 200 gr. diepvriesdoperwten, 1 kleine winterwortel, geschrapt en in blokjes, 4 zoetzure augurken, in blokjes, 2 eetl. gehakte verse (platte) peterselie, 1 pakje diepvries bladerdeeg, ontdooid, 2 hardgekookte eieren, in plakjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Surinaams
  •  30-60 min.

Gezonde ovenschotel bedekt met bladerdeeg

INGREDIENTEN

* 1 pakje bladerdeeg,, * 1/2 doosje champignons,, * 1 klein potje wortelen/doperwten,, * 4 augurken,, * 4 tomaten,, * 2 grote uien,, * 1 ons tauge,, * 1/3 potje kappertjes,, * 1 grote kipfilet,, * 3 eieren,, * 2 teentjes knoflook,, * een theelepeltje sambal,, * ketjap,, * zout/peper,, * kerriepoeder,, * paprikapoeder.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-09-1999
  • Surinaams
  •  60-120 min.

Weer eens wat anders met wild.

INGREDIENTEN

1 kilo ontbeend hertenvlees, 60 gram boter, 3 plakjes doorregen spek, in blokjes, 2 grote uien, 3 eetlepels bloem, 1/2 theelepel mosterdpoeder, 4 eetlepels port, 1,25 deciliter rode wijn, 6 jeneverbessen, 2,5 deciliter kippen- of vleesbouillon, 30 gram gedroogde paddestoelen,10 minuten in water geweekt, 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes, peper, 1/4 kopje gehakte peterselie, 375 gram bladerdeeg, 1 ei, losgeklopt

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Toen ik klein was woonden we in Indonesie en op zondag aten we bij paatje en maatje Hollands op zijn Indisch, b.v. dit recept van de baboe van mijn oma, en ik vind deze pastei nog steeds lekker

INGREDIENTEN

1/2 kilo aardappels, 250 gr rundergehakt, 1 winterpeen, 1 prei, 1/2 bosje selderij, klein bl. doperwten, 3 eieren, 10 gr laksa(chin.vermicelli) paneermeel, boter, 1t knoflook, KRUIDEN: 1/2 tl nootmuskaat, 1/2 tl kaneelpoeder, 1/2 tl kruidnagelpoeder, 1/2 tl peper, 1/2 tl kerriepoeder, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een pastei zonder deeg, heerlijk en voedzaam

INGREDIENTEN

400 gr aardappelen-140 gr runder gehakt-125 gr champignons-1 klein bliklje/potje wortelen met doperwten extra fijn-50 gr so-oen (long kou vermicelli te koop in toko)-zout/peper/nootmuskaat-1 teentje knoflook-1 theel djahe-2 eetl bruine suiker-4 eetl ketjap manis (zoet)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2001
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Een pastei ofwel hartige taart van Surinaamse origine, dit recept kreeg ik van een cursiste van me.

INGREDIENTEN

Voor het deeg: 250 gr. bloem, mespunt zout, 1 theel. bakpoeder, 100 gr boter, 1 ei, scheutje melk, Voor de vulling: ? 1 pond kipfilet, 1 flinke ui, 2 tomaten, 1 groot blik erwtjes en worteltjes, 1 flesje kappertjes, 3 eieren, zout, peper, nootmuskaat, 1 maggiblokje, (verse) peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-10-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een echte engelse chickenpie - verrassend door het gebruik van eieren

INGREDIENTEN

250 gram kipfilet * 6 plakjes diepvries bladerdeeg * 4 dl. kippenbouillon * 1 doosje champignons * 2 preien * 30 gram boter * 40 gram bloem * 4 hardgekookte eieren * 1 ei * 75 gram ham (dikke plak)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Engels Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijke pastei, in de herfst en winter gebruik je volop paddestoelen naar keuze en aanbod. Heerlijk met een frisse groene sla.

INGREDIENTEN

, 1 taartbodem kruimeldeeg (versafdeling), 200 gr gerookte spekblokjes, 500 gr paddestoelen in plakjes volgens aanbod of smaak, (eekhoorntjesbrood, oesterzwammen, kastanjechampignons), 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel gehakte peterselie, sap van ? citroen, olijfolie, boter, 20 gr bloem, 3 dl melk, 2 eierdooiers, 3 eetlepels geraspte parmezaan, peper en zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-09-2004
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke groene pastei.... favoriet bij mijn kinderen en boordevol vitamientjes..... Kijk ook eens op mijn website: http://www.puur-eten-leven.nl/

INGREDIENTEN

350 gram verse spinazie, 300 gram diepvries erwten, 250 gram gebroken sperziebonen, 200 gram prei, 2 uien, 300 Gram kipfilet vleeswaren met kruiden, 150 gram verse roomkaas kruiden, 2 tenen knofloof, 6 eieren, 1 grote hand geraspte kaas, Handje verse perterselie, Groot blik croissantdeeg of bladerdeeg

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2017
  • Europees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een makkelijk recept dat er feestelijk uitziet

INGREDIENTEN

2 pakjes roomboterbladerdeeg, groot blik gemengde doperwtjes/worteltjes, 1/2 flesje kappertjes (of iets minder), 2 augurken, 2 uien, 4 hardgekookte eieren, 1 panklare kip of 500 g gehakt, peterselie, tomaat, peper, zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2000
  • Surinaams
  •  30-60 min.

Dit recept is voor 1 grote pastei of ongeveer 30 kleintjes. Voor het gemak bladerdeeg gebruikt en geen deeg.

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 2 tenen knoflook, 1 ui gesnipperd, 4 maggiblokjes, halve theelepel witte of zwarte peper, 1 pimentbal, 1 takje selderij, 1 pot doperwten en wortelen, 6 normale augurken, 10 zilveruitjes, 1 theelepel kappertjes, 1 eetlepel tomatenpuree, 3 eetlepels olie, 4 eieren, 3 pakjes bladerdeeg 30 stuks, bakpapier

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2013
  • Surinaams
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

600 gr. hertengoulash vlees, 100 gr. harde boter, 1/2 el. milde paprikapoeder, 1/2 tl. gemalen piment of chilipoeder, 1/2 el. gedroogde oregano, 1 grote rode paprika, in stukken, 2 tenen knoflook in plakjes, 1 grote ui, grof gesnipperd, 100 ml. wildfond of vleesfond, 200 ml. rode wijn, 150 gr. bloem, 1 eidooier, losgeklopt met zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-01-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

150g bloem, 1/4 kop maizena of polenta, 90g boter in klontjes, 2 el. ijskoud water;vulling: 440g kidneybeans(blik), 1/2 kop tacosaus, 3/4 kop geraspte chaddar, 260g uitgelekte mais(blik), 1/2 kop tacosaus(extra), 2 el. tomatenpuree, 1 middelgrote avocado, 2 el. zure room

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-11-1999
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 8 el olijfolie, * 2 tenen knoflook, geperst, * 1 aubergine, in dunne plakjes, * 1 courgette, in dunne plakjes, * 1 rode paprika, in reepjes, * 2 tl gedroogde oregano, * 1 blik super-croissantdeeg (6 stuks), * 3 aardappelen vastkokend, geschild, * 1 pakje witte kaas (200 g), verkruimeld, * 2 eieren, losgeklopt, * 2 el sesamzaad (bakje 100 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

600 gr. hertengoulash vlees, 100 gr. harde boter, 1/2 el. milde paprikapoeder, 1/2 tl. gemalen piment of chilipoeder, 1/2 el. gedroogde oregano, 1 grote rode paprika, in stukken, 2 tenen knoflook, in plakjes, 1 grote ui, grof gesnipperd, 100 ml. wildfond of vleesfond, 200 ml. rode wijn, 150 gr. bloem, 1 eidooier, losgeklopt met zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-01-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

VOOR VULLING:, 750 g rundergehakt, 2 uien, fijn, 1 t oregano, 1/4 t nootmuskaat, 1 e Worcestersaus, 375 ml water, 2 e bloem, 2 blokjes runderbouillon voor 1 lt. bouillon, 1 t zout, 1/2 t zwarte peper, , VOOR DEEG:, Genoeg Bladerdeeg, zelf maken of gekocht bladerdeeg voor 8 ovenschaaltjes, 1 ei dooier aangemaakt met koffiemelk.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Een authentiek Russisch recept. De Russische naam is: Koulibiak

INGREDIENTEN

Voor het deeg: 350 gr bloem* 225 gr koude boter* zout* 4 el ijskoud water., Voor de vulling: 1,5 dl rijst met ronde korrel* 3 dl visbouillon getrokken van zalmafval* 400 gr zalmfilet in dunne plakken* 4 hardgekookte eieren* 2 el fijngehakte verse dille* wat verse salie* zout* peper.

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-07-1999
  • Internationaal Voorgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 ui, fijngesneden, 1 wortel, fijngesneden, 1 stengel bleekselderij, fijngesneden, 100 g rauwe ham, fijngesneden, 500 g rundergehakt, boter, 3 dl rode wijn, 1 dl gezeefde tomaten, 4-5 dl vleesbouillon, 1 1/2 dl slagroom, 700 g aardappelen, 3 el peterselie, fijngesneden, 60 g geraspte parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix), -2 theelepels Exotimex Knoflook, -100 gram Aardappelsticks (frietsticks), -50 gram Kouseband, -Madam Jeanette peper, -2 (450 gram per pakje) pakjes bladerdeeg, -250 gram kipfilet, -400 gram groentemix, -1/2 ui, -4 hardgekookte eieren, -3 takken selderij, -zout, -olie, -2 theelepels tomatenpuree,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-10-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker pittig gerecht!

INGREDIENTEN

2 el zonnebloemolie, 2 uien gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 500 gr kipfilet in blokjes, 1 bouillontablet kip, 100 ml water, 200 gr diepvriessperzieboontjes of erwtjes, 1 kleine winterwortel in blokjes, 4 augurken in blokjes, 2 el peterselie, of neem gedroogde, 1 pakje bladerdeeg, 2 hardgekookte eieren, flinke lepel goed kerrie, bijv massala, evt. lepel sambal,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Surinaams
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

250 gram varkenslapjes * 200 gram gerookt spek * 2 sneden rauwe ham * 500 gram gemengd gehakt * 400 gram varkenslever * vers gemalen peper * zout * 1 glaasje jongen jenever * 1 fijn gehakt uitje * 2 geperste teentjes knoflook * 3 fijn gehakte sjalotjes * 1 eetlepel peterselie * tijm * marjolein * 1 flesje donker bier * dunne sneetjes vet spek * 2 blaadjes laurier * 12 gekneusde jeneverbessen.

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-10-2006
  • Belgisch Bijgerecht
  •  > 120 min.

Indische variatie op de Hollandse keuken. Die van mijn moeder is het lekkerst!

INGREDIENTEN

1 groot blik doperwtjes en worteltjes, 1 ui, 1 groot blik sperzieboontjes, 2 blikjes Smac, 4 eieren, 600 gr aardappelen, 1 el. suiker, maizena, 0.5 dl koffieroom of -melk, boter, scheutje melk, zout, peper, nootmuskaat, 2 bouillonblokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2002
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ovenschotel van kip met bladerdeeg. Makkelijk en van te voren te maken!

INGREDIENTEN

Zakje kleine krieltjes, 4 kipfilet, 2 doosjes champignons, 2 laurierblaadjes, 2 kruidnagelen, 2 zakjes saus finesse ?champignon-bacon?, 1,5 ons bacon, ongeveer 6 plakjes (roomboter)bladerdeeg.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-01-2005
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vegetarische ovenschotel

INGREDIENTEN

500 gram prei, 250 gram wortelen, 2 tomaten, 1 groentenbouillonblok, 2 eetlepels olie, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels italiaanse keukenkruiden, 1 pot witte bonen in tomatensaus, 1 eetlepel mosterd, peper, 150 gram kaas of meer, eventueel afdekken met bladerdeeg

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze pastei is echt smullen!!

INGREDIENTEN

VOOR KORST:, Zure room korstdeeg, , VOOR VULSEL:, 3 kg lamsschenkels, 500 ml kippen of groentebouillon, 1 grote ui waar 10 kruidnagels is ingedrukt, 1 verscheurd laurierblad, 5 peperkorrels, 4 medium-groot aardappelen, in blokjes gesneden, , VOOR SMAAKSTOFFEN:, 1 t koriander, 2 teentjes knoflook, fijn, 1/2 t cayenne, 2 t mosterd poeder, 2 t witte suiker, 4 e witte wijnazijn, 2 t zout, 1/2 t gemalen zwarte peper, maïzena aangemaakt met water, 1 grote ui waar 10 kruidnagels is ingedrukt, 1 geklopt eidooier

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-03-2010
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pateit zijn altijd lekker bv op feest.

INGREDIENTEN

250 g bloem, 1 theelepel bakpoeder, 100 g boter, 1 ei, 500 g kippeborst, 1 grote ui, 2 tomaten, ? blik wortels, ? blik doperwten, 1 bouillonblokje,1 potje kappertjes, 3 gekookte eieren, peterselie, boter, zout, nootmuskaat, peper, water, melk.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-06-2000
  • Surinaams
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 bakje oesterzwammen - 1 bakje kastanjechampignons - 1/2 ons bacon - 30 gr boter - 30 gr bloem - 1 el peterselie - 1 tl tijm - 2 1/2 dl kruidenbouillon - zwarte peper - 1/2 dl slagroom - flinke scheut sherry, Deeg: 120 gr boter - 200 gr bloem - 3 el ijskoud water

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-10-1999
  • Internationaal
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

300 gr bladerdeeg,250 gr gehakt,2 eetl. paneermeel,1 ei+ 2 hardgekookte eieren,5 olijven zonder pit,1 rood pepertje(uit blik),1 ui,2 eetl. vloeibare tomatenpuree,1 theel. gedroogde oregano.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2004
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

80 gram boter - 1 groot konijn - 250 gram bloem - 2 dl water - 2 eetlepels olie - 2 dl cognac - 200 gram borstspek - 2 eieren - 300 gram bardeerspek - peper, zout - tijm - varkensgehakt - laurier

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2002
  • Internationaal Voorgerecht
  •  0-10 min.

Het ziet er lekker uit,bevat geen vlees en kan tevoren worden klaargemaakt.Voor 2 personen als hoofdgerecht of 4 personen als bijgerecht.Je weet niet wat je ziet en proeft.

INGREDIENTEN

1 aubergine-2 tomaten-4 sjalotten-50 gr champignons-1 teentje knoflook-pakje bladerdeeg-30 gr boter-peper en zout-snufje cayenepeper- 1/2 el vers gehakte basilicum-1/2 el fijngehakte peterselie-1 ei- 1 eierdooier- 3 elroom- nootmuskaat.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2004
  •  
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top