Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta

Pasta recepten

Pasta, wie is er niet dol op? Het is een eenvoudig ingrediënt in vele soorten en maten. Van dunne slierten tot brede repen en van holle buisjes tot gevulde vierkantjes: met iedere soort kan eindeloos gevarieerd worden. Het geheim van pasta is dus even eenvoudig als het product zelf: je combineert het met alles wat je zelf lekker vindt, dus valt het ook niet tegen. Er is één voorwaarde: verse pasta is het allerlekkerst! Neem er dus de tijd voor en maak zelf je pasta. Op deze pagina vind je de meest populaire pastarecepten met verse, of kant-en-klare penne, spaghetti, tagliatelle, macaroni, ravioli, cannelloni of lasagne.

Vind je alles lekker uit de Italiaanse keuken? Kijk dan even naar deze pagina met Italiaanse recepten.

Cannelloni Meer Cannelloni recepten »
Jamie Oliver Meer Jamie Oliver recepten »
Lasagne Meer Lasagne recepten »
Macaroni Meer Macaroni recepten »
Pastasalade Meer Pastasalade recepten »
Penne Meer Penne recepten »
Ravioli Meer Ravioli recepten »
Spaghetti Meer Spaghetti recepten »
Tagliatelle Meer Tagliatelle recepten »
Suggesties kookboeken

Neem een beenham, en gaar hem op iets andere manier dan de verpakking, dus niet in de oven, maar in een braadpan, met wat kruiden , voor een uur of 3 , is dat lekker? ja , trek het uit elkaar met een vork , en voila pulled pork , anders , …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Chermoula of charmoula is het Noord Afrikaanse antwoord op pesto. Het wordt vaak als marinade gebruikt voor vis en zeevruchten in de Algerijnse, Libische, Marokkaanse en Tunesische keuken (maar het is ook erg lekker op toast, en bij vlees en bij groente). Er zijn veel verschillende recepten voor chermoula, maar in de meeste recepten zijn de belangrijkste ingredienten knoflook, koriander, komijn en citroen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

Tijdens een avondje met vrienden dit heerlijke gerecht gegeten. De familie was er daarna ook snel fan van! Komt regelmatig op tafel.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Mijn favoriete pasta, en mijn favoriete gerecht! Onwijs lekker..  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Restje is weer salade voor lunch. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

 De koffie geeft de saus een zachte smaak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

250 g schelpjespasta; 2 zakjes verse basilicum (a 15 g); 1 teen knoflook, fijngesneden; 2 eetlepels citroensap; 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge; 1 zak bosuitjes (3 stuks), in ringetjes; 4 tasty tom tomaten, in vieren; 2 zakjes minibolletjes mozzarella (kaas, a 125 g), uitgelekt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Populaire Pasta kookboeken:
Top