Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta

Pasta recepten

Pasta, wie is er niet dol op? Het is een eenvoudig ingrediënt in vele soorten en maten. Van dunne slierten tot brede repen en van holle buisjes tot gevulde vierkantjes: met iedere soort kan eindeloos gevarieerd worden. Het geheim van pasta is dus even eenvoudig als het product zelf: je combineert het met alles wat je zelf lekker vindt, dus valt het ook niet tegen. Er is één voorwaarde: verse pasta is het allerlekkerst! Neem er dus de tijd voor en maak zelf je pasta. Op deze pagina vind je de meest populaire pastarecepten met verse, of kant-en-klare penne, spaghetti, tagliatelle, macaroni, ravioli, cannelloni of lasagne.

Vind je alles lekker uit de Italiaanse keuken? Kijk dan even naar deze pagina met Italiaanse recepten.

Cannelloni Meer Cannelloni recepten »
Jamie Oliver Meer Jamie Oliver recepten »
Lasagne Meer Lasagne recepten »
Macaroni Meer Macaroni recepten »
Pastasalade Meer Pastasalade recepten »
Penne Meer Penne recepten »
Ravioli Meer Ravioli recepten »
Spaghetti Meer Spaghetti recepten »
Tagliatelle Meer Tagliatelle recepten »
Suggesties kookboeken

Ik houd van de herfst en ik houd van koken. Pasta's en erechten met gehakt zijn vaak favoriet. Daarom deze zelfbedachte herfstpasta, meet inspiratie van bestaande stoofpotjes en pastasauzen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit eenvoudige maar lekkere recept 'uit grootmoeders tijd' kan als nagerecht of als bijgerecht geserveerd worden.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Altijd handig om in je koelkast te hebben: een hele gerookte makreel. Met wat groenten en brood,rijst of pasta erbij zet je snel een smaakvolle maaltijd op tafel. Trek met behulp van een mesje het vel eraf en snijd de vis voorzichtig open. Nu kunj vanaf de staart heel makkelijk de grote graat verwijderen. Check nog even op kleine graatjes en je vis is klaar om op te eten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Met dit recept hoef je nooit meer een pakje currypasta uit de supermarkt te kopen. Dit recept kan je altijd aanpassen naar eigen smaak. Zo is jouw curry altijd precies pittig genoeg! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Het recept van deze heerlijke knolselderijsoep vond ik op de internetsite van elleeten.nl. Ik heb al vaak knolselderijsoep gemaakt en al een aantal recepten van knolselderijsoep op mijn pagina staan. Deze soep vonden we wel bijzonder lekker door de toevoeging van appel en de garnering van de rucola-walnoot-pesto. []rucolapesto is meer dan je nodig hebt voor de soep, maar smaakt heerlijk op een lekker stukje stokbrood, lekker in de pasta of in tomatensoep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Italiaanse vurige klassieker - spicy - !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lekkere Italiaanse klassieker . De speciale smaak van deze pasta is het gevolg van de beste Italiaanse durumtarwe, brons matrijs extruderen en lange droogtijd. Deze ingrediënten transformeren Grano Armando van eenvoudige pasta in een authentieke delicatesse voor de smaakpapillen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit Antwerps "kind gerechtje", smaakt ook erg lekker bij de volwassenen als tussendoortje of als snel dessertje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Populaire Pasta kookboeken:
Top