Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta

Pasta recepten

Pasta, wie is er niet dol op? Het is een eenvoudig ingrediënt in vele soorten en maten. Van dunne slierten tot brede repen en van holle buisjes tot gevulde vierkantjes: met iedere soort kan eindeloos gevarieerd worden. Het geheim van pasta is dus even eenvoudig als het product zelf: je combineert het met alles wat je zelf lekker vindt, dus valt het ook niet tegen. Er is één voorwaarde: verse pasta is het allerlekkerst! Neem er dus de tijd voor en maak zelf je pasta. Op deze pagina vind je de meest populaire pastarecepten met verse, of kant-en-klare penne, spaghetti, tagliatelle, macaroni, ravioli, cannelloni of lasagne.

Vind je alles lekker uit de Italiaanse keuken? Kijk dan even naar deze pagina met Italiaanse recepten.

Cannelloni Meer Cannelloni recepten »
Jamie Oliver Meer Jamie Oliver recepten »
Lasagne Meer Lasagne recepten »
Macaroni Meer Macaroni recepten »
Pastasalade Meer Pastasalade recepten »
Penne Meer Penne recepten »
Ravioli Meer Ravioli recepten »
Spaghetti Meer Spaghetti recepten »
Tagliatelle Meer Tagliatelle recepten »
Suggesties kookboeken

Pittige eend die we eerst goed laten marineren , daarna de dag zelf braden we ze en we serveren er wilde rijst en spinazie bij . Wat een heerlijk kruidenaroma !  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Ook dit recept vond ik op internet en komt geloof ik van de Jamie site maar ik heb het ook weer helemaal aangepast naar onze smaak. Was echt 'n over heerlijk macaroni gerecht maar wel wat anders dan gewoon door de kruiden. Gemakkelijk en snel klaar voor dan smakelijk eten veel succes en plezier met maken!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Gua Bao is een gestoomd Taiwanees broodje. Het smaakt heerlijk met allerlei verschillende vullingen. Deze vulling met varkensspek moet je een keer proberen!  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Ma po tofu is misschien wel het bekendste gerecht uit de Sichuan keuken. Het bestaat uit zachte tofu en gehakt in een rode pittige saus van Sichuan peperkorrels en chilibonenpasta. Alle ingrediënten met een * zijn te koop bij een van de vestigingen van Amazing Oriental of in hun webshop! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Een makkelijk en feestelijk voorgerecht uit de oven dat we enkele uren op voorhand al klaar kunnen maken zodat het alleen maar 25 min in de oven moet  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Spaghetti bolognese wordt in Italie iets anders gemaakt maar dit is de simpele en verrukkelijke manier die ik van mijn moeder geleerd heb. De keuken zal heerlijk smaken na het maken van deze saus!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Met dit warme weer is een stevige soep heerlijk. Ik heb het recept voor een pompoensoep. Niet zomaar een pompoensoep, maar een pittige pompoensoep volgens Thais recept. Deze soep is heerlijk met wijn. Denk aan een rosé wijn, gewürztraminer, Pinot Blanc of Riesling! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Populaire Pasta kookboeken:
Top