Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta

Pasta recepten

Pasta, wie is er niet dol op? Het is een eenvoudig ingrediënt in vele soorten en maten. Van dunne slierten tot brede repen en van holle buisjes tot gevulde vierkantjes: met iedere soort kan eindeloos gevarieerd worden. Het geheim van pasta is dus even eenvoudig als het product zelf: je combineert het met alles wat je zelf lekker vindt, dus valt het ook niet tegen. Er is één voorwaarde: verse pasta is het allerlekkerst! Neem er dus de tijd voor en maak zelf je pasta. Op deze pagina vind je de meest populaire pastarecepten met verse, of kant-en-klare penne, spaghetti, tagliatelle, macaroni, ravioli, cannelloni of lasagne.

Vind je alles lekker uit de Italiaanse keuken? Kijk dan even naar deze pagina met Italiaanse recepten.

Cannelloni Meer Cannelloni recepten »
Jamie Oliver Meer Jamie Oliver recepten »
Lasagne Meer Lasagne recepten »
Macaroni Meer Macaroni recepten »
Pastasalade Meer Pastasalade recepten »
Penne Meer Penne recepten »
Ravioli Meer Ravioli recepten »
Spaghetti Meer Spaghetti recepten »
Tagliatelle Meer Tagliatelle recepten »
Suggesties kookboeken

Met deze Oranje curry kun je op elk Oranje feestje goed voor de dag komen. Natuurlijk eet je dit niet alleen met Koningsdag of andere speciale Oranje aangelegenheden want je kunt beter elke week lekker eten dan maar 1 of 2 keer per jaar De inspiratie van dit gerecht was een recept van Nigella Lawson. Een geweldige kok waar ik een grote bewondering voor heb. Ik hoop dat ze het niet erg vind dat ik er mijn eigen draai aan heb gegeven Een beetje van Nigella en een beetje van mezelf dus.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Alles in 1 pan is niet alleen makkelijker voor de afwas het smaakt ook nog eens extra lekker! Deze one pot pasta is altijd lekker zowel warm als koud voor de lunch de volgende dag. Mijn filmpje kijken waar ik dezde pasta maak? Kijk dan op https://youtu.be/Vbpj06RCSfc of op http://www.kootjekookt.nl .  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Super snelle en lekkere wok, die je ook kan bereiden door stukjes kip of tofoeblokjes. -Mits toevoeging van 2 dl lichte room op het einde krijg je een smeuïger effect -Voor een rijkere smaak kan u 2 eetl. tomatenpuree, 1 dl Alpro soya Cuisine (plantaardig alternatief voor room), 1/2 blokje groentebouillon en stukjes verse ananas toevoegen.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een lekkere maaltijdsoep met pasta , typisch Italiaanse boerenkost , uiteraard eten we er een stuk Ciabatta bij . Je kan de bereiding van het gerecht ook bekijken vanaf je pc -surf naar njam-tv en zoek het recept op, je kan alles dan mooi volgen op film  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Weer 5 lekkere hapjes , niet al te lastig , wel al te lekker vis, vlees van alles wat, persoonlijk getest en goed bevonden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

ontstaan door wat te experimenteren lekkere gezinsschotel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

250 g schelpjespasta; 2 zakjes verse basilicum (a 15 g); 1 teen knoflook, fijngesneden; 2 eetlepels citroensap; 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge; 1 zak bosuitjes (3 stuks), in ringetjes; 4 tasty tom tomaten, in vieren; 2 zakjes minibolletjes mozzarella (kaas, a 125 g), uitgelekt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Populaire Pasta kookboeken:
Top