7 paastoetje recepten

INGREDIENTEN

1 l melk, 150 gr paprijst, 1 gr zout, 20 gr vanillesuiker, 100 gr kristalsuiker, 15 gr gelatinepoeder, 1 dl water, 400 gr abrikozen of perziken of pruimen, 2 eieren

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-03-2004
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Zomaar ontstaan...

INGREDIENTEN

Vanille roomijs, per coupe twee bolletjes, volle yoghurt, slagroom, 2 eetlepels suiker, paashagel (van De Ruyter), Croque'ice (Oetker)

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-03-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1liter melk150 gr paprijst1 gr zout20 gr vanillesuiker100 gr kristalsuiker15 gr gelatinepoeder1 dl water400 gr abrikozen of perziken of pruimen2 eieren

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-03-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Dit is geen recept van Marianne Oud. Helaas door fout op mijn pagina gekomen 24-3-2006

INGREDIENTEN

Deze tiramisu met advocaat is een heerlijk paastoetje., , 1 kleine el nescafe, 2 blaadjes witte gelatine (ca 3 gr), 2 el kokend water, 2 el kahlua (koffie likeur), ca 8 italiaanse lange vingers(savoiardi) bij oa Lidl te koop, 125ml slagroom, 1 el suiker, 125 gr mascarpone (? bakje), 100ml advocaat, 50 gr geraspte bittere chocolade,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Een recept voor een overheerlijk paastoetje:

INGREDIENTEN

1 l melk, 150 gr paprijst, 1 gr zout, 20 gr vanillesuiker, 100 gr kristalsuiker, 15 gr gelatinepoeder, 1 dl water, 400 gr abrikozen of perziken of pruimen, 2 eieren,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 l melk, 150 gr paprijst, 1 gr zout, 20 gr vanillesuiker, 100 gr kristalsuiker, 15 gr gelatinepoeder, 1 dl water, 400 gr abrikozen of perziken of pruimen, 2 eieren.,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Paastoetje

INGREDIENTEN

1 liter melk *, 150 gram paprijst *, 1 gram zout *, 20 gram vanillesuiker *, 100 gram kristalsuiker *, 15 gram gelatinepoeder *, 1 dl water *, 400 gram abrikozen of perziken of pruimen *, 2 eieren.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-03-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies