Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Paasgebak recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

Zie biscuit, zie boterroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg, 400 gram margarine, 800 gram bloem, 200 gram suiker, 3 dooiers, 1/2 theelepel geraspte citroenschil, water, Voor de vulling, 400 gram suiker, 400 gram amandelen, 3 eiwitten, 1 dessertlepel Orange Blossom (cocktail gemaakt met 1 1/4 oz Gin, sinaasappelsap),

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Ook Denemarken heeft zijn paasgebak. Gemakkelijk en mooi !

INGREDIENTEN

-600 g diepvries bladerdeeg, -bloem om uit te rollen, DE VULLING:, -200 g magere kwark, -1 eierdooier, -30 g suiker, -snufje zout, -geraspte citroenschil, -30 g rozijnen, VERDER voor het bestrijken:, -wat water en 1 eierdooier

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2003
  • Scandinavisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Ook geschikt als ontbijtgerecht.

INGREDIENTEN

8 plakken bladerdeeg (diepvries), bloem om te bestuiven, 150 gram (magere) kwark, 1 eierdooier, 25 gram suiker, zout, geraspte schil van 1/2 citroen, 25 gram rozijnen, 1 ei, boter om in te vetten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Eet ze warm of koud.

INGREDIENTEN

8 plakken bladerdeeg (diepvries), bloem om te bestuiven, 150 gr kwark, 1 eierdooier, 25 gr suiker, zout, geraspte schil van 1/2 citroen, 25 gr rozijnen, 1 ei, boter om in te vetten, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-03-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top