14 paasbrunch s recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Voor bij de paasbrunch.

INGREDIENTEN

Hartige eieren:, 250 gram roomboter of mayonaise, 1 theelepel kerrie, 8 eieren, , Gevulde chocolade-eieren met, chocolademousse:, 250 gram chocolade puur, 125 gram suiker, 6 eiwitten, 500 ml slagroom, 3 eidooiers, 1 eetlepel cognac, 6 halve chocolade paaseieren, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-04-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Paasbrunch: open omelet met feta, tomaat en Gandaham-reepjes

INGREDIENTEN

8 kerstomaatjes - 3 lente-uitjes - 1 zakje rucola - 100 g Ganda-ham - 75 g fetakaas - 1 focaccia-brood (voorgebakken) - 5 eieren - 2 eetl. xeresazijn - 6 eetl. walnootolie - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. basilicum - 2 eetl. bieslook - 1 eetlepel munt - versgemalen zwarte peper - zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2008
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 fris-zure appels, 250 gram aardbeien, 1 zoete meloen (geen watermeloen), 500 gram pitloze witte druiven, 2 bananen (niet te rijp), 1 groot blik ananas op siroop, 100 ml Karvan cevitam citroen, (eventueel vloeibare zoetstof),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2012
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Minder vet én minder zout dan een gekochte eiersalade, maar veel lekkerder!

INGREDIENTEN

4 hardgekookte eieren (eidooier moet hard zijn maar niet groen!), 1 bosui/lente-ui, 25 gram zoutarme mayonaise, 1 tl zoutarme mosterd, 50 gram griekse of turkse yoghurt, peper, bieslook, kerriepoeder, paprikapoeder, selderie, peterselie, 1 kleine fijn gesneden augurk, citroensap, (eventueel losalt/bewust zout)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2012
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mmmm een prachtig eitje waar, als je erin snijd, het eigeel zo wegloopt. Een must op elke paasbrunch en je kan er talloze dingen mee doen, zie onder. In een restaurant of hotel betaal je er goud geld voor. Even oefenen en dan gaat het vanzelf.

INGREDIENTEN

1 tl keukenzout, 1 dl azijn, 4 kakelverse eieren, 2 liter water, Zeezout, Zwarte peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-04-2014
  • Wereld
  •  0-10 min.

-

INGREDIENTEN

4 briochebroodjes (te koop bij de bakker) of 1 briochebrood (te koop bij de supermarkt), 4 bolletjes Hertog Stroopwafelfeest, , Extra nodig:, 4 eierdopjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Frans
  •  10-20 min.

Een heel gemakkelijk te maken salade voor op de hapjestafel tijdend een feest.

INGREDIENTEN

8 eieren*150 tot 200 gram schouderham*mayonaise*eventueel een paar druppels maggi*eventueel wat verse bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-04-2000
  •  
  •  10-20 min.

Croissantdeeg met een zachte vulling van
gerookte zalm en omelet heerlijk

INGREDIENTEN

5 eieren2 el slagroomzout en peper1 el.fijngesneden tuinkruiden(dille,bieslook)2 tl.boter1 groot blik croissantdeeg(370 gr.)4 grote plakken gerookte zalm50 gr.waterkers

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 eieren M of L, 4 eetl. groentenbouillon met peper, 1 eetl. olie, 1 gehakte ui, 1 kleingesneden groene paprika, 1 theel. sambal oelek, 150 g kiemgroente als taugeacute;, stokbrood, komkommerplakjes en radijsjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2003
  •  
  •  10-20 min.

Heerlijk gevulde croissants met (eventueel zelfgemaakte) amandelspijs, heb ze geserveerd bij een brunch en iedereen vond ze heerlijk

INGREDIENTEN

1 blikje danerole croissantdeeg voor 6 grote croissants, zakje geschaafde amandelen, 200 gram amandelspijs of zelf maken: 100 gram gepelde amandelen, 100 gram kristalsuiker, een eiwit en wat citroenrasp of sap naar smaak. maal de amandelen zeer fijn, draai heel kort de suiker mee en kneed de citroenrasp en het eiwit door het amandel/suikermengsel tot een samenhangend, iets stevig mengsel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-09-2004
  • Frans
  •  20-30 min.

Palmpasenhaantjes voor het (paas)ontbijt

INGREDIENTEN

Pak wittebroodmix (500 Gram),3 eetlepels kristalsuiker,25 gram(room)boter,3 dl lauw water 4 hard gekookte eieren, 1 eiwit, 4 krenten.Tip: Uiteraard kun je de haantjes ook maken van bloem en losse gist.Vooral heel goed gaat dit als je dan het deeg in de broodmachine maakt.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-04-2004
  •  
  •  60-120 min.

Grappig koekje voor de pasen

INGREDIENTEN

450 gr diepvries bladerdeeg, beetje bloem, 1 eigeel, 60 gr suiker, el geklaarde boter., Vulling: 1 klein blikje abrikozen, sap van 1 citroen, 80 gr suiker, 2 bekertjes yoghurt (400 ml), 2 el apricot brandy, 5 blaadjes witte gelatine, 150 ml slagroom.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Duits
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Koffie

  •  …
  •  
  • Geplaatst op20-04-2003
  •  
  •  
INGREDIENTEN

5 blaadjes gelatine, -1 blikje roze zalm a 400 g, -200 g verse roomkaas, -2 tl geraspte mierikswortel, -1/4 l slagroom, -peper en zout, -citroensap, -1 bosje Amsterdams vet of veldsla, Eventueel:, -1/2 bosje radijs, -1 citroen, -dille of peterselie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Leer echt Indonesisch koken in Amersfoort!

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies