12 paasbrunch recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Voor bij de paasbrunch.

INGREDIENTEN

Hartige eieren:, 250 gram roomboter of mayonaise, 1 theelepel kerrie, 8 eieren, , Gevulde chocolade-eieren met, chocolademousse:, 250 gram chocolade puur, 125 gram suiker, 6 eiwitten, 500 ml slagroom, 3 eidooiers, 1 eetlepel cognac, 6 halve chocolade paaseieren, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-04-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Paasbrunch: open omelet met feta, tomaat en Gandaham-reepjes

INGREDIENTEN

8 kerstomaatjes - 3 lente-uitjes - 1 zakje rucola - 100 g Ganda-ham - 75 g fetakaas - 1 focaccia-brood (voorgebakken) - 5 eieren - 2 eetl. xeresazijn - 6 eetl. walnootolie - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. basilicum - 2 eetl. bieslook - 1 eetlepel munt - versgemalen zwarte peper - zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2008
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 fris-zure appels, 250 gram aardbeien, 1 zoete meloen (geen watermeloen), 500 gram pitloze witte druiven, 2 bananen (niet te rijp), 1 groot blik ananas op siroop, 100 ml Karvan cevitam citroen, (eventueel vloeibare zoetstof),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2012
  •  
  •  10-20 min.

Ik ben geen patissier en al helemaal geen taartgoeroe zoals velen hier, maar voor deze kaneelbroodjes mogen ze me 24/7 bellen. Erg leuk voor de paasbrunch (daar is het recept eigenlijk voor bedoeld), maar ook een leuke herfstklassieker. Soms heeft de Lidl ze ook warm uit de oven en neem ze dan mee. Genoeg voor 9 stuks en leuk om samen met de kinderen te maken en ze likken hun vingertjes erbij af.

INGREDIENTEN

voor het deeg, , 400 gram bloem, plus extra om het werkblad mee te bestuiven, 4 gram instant gist, 25 gram (lauw) water, 30 gram boter, op kamertemperatuur, 30 gram suiker, 125 ml melk, op kamertemperatuur, ½ ei, snufje zout, Optioneel: poedersuiker, , voor de vulling, , 115 gram donkerbruine suiker, 65 gram boter, op kamertemperatuur, 15 gram kaneel poeder,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-03-2015
  • Wereld
  •  60-120 min.

Ik was recepten aan het zoeken voor de paasbrunch, er is zoveel en wil elk jaar weer iets anders. Mijn oog viel hierop, niet de kip en het ei, maar wel de vis en het ei. Ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super lekker! Als je straks een luxe paasbrunch wilt maken dan kom je hiermee heel goed  voor de dag.

INGREDIENTEN

5 eieren maat M, 150 gr gerookte zalmsnippers (kopen bij de visboer), Olijfolie, 1 el creme fraiche, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout fijn, Paar stelen verse bieslook (lente ui kan ook prima),

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-03-2015
  • Vis
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit is ook een hele leuke klassieker voor je paasbrunch straks. Iedereen weet hoe een gebakken ei of een omelet op brood smaakt. Presenteer dat gebakken ei nu eens in je brood want dat vindt iedereen leuk. Met Pasen gaat het allemaal om de presentatie van het ei en de kinderen vinden het prachtig. Enige wat je nodig hebt is een snee vers brood, een ei en een uitsteekring (zie foto's).

INGREDIENTEN

4 sneetjes vers mais wit (Pain de Madeleine), 4 eieren M of L, Snufje zeezout, Snufje versgemalen zwarte peper, Klein beetje roomboter, Romatomaten ter garnering,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-03-2015
  • Europees
  •  0-10 min.

O la la dit is mooi en lekker! Wil je met Pasen eens een ander eitje, maak dan deze Chinese eitjes. Echt een geweldig recept en kan niet missen deze subtiele smaken. Toevallig zag ik het op de televisie en sprak mij onmiddellijk aan. Niet moeilijk te maken, maar houd rekening met een nachtje marineren. Dan heb je ook iets speciaals. Prettige paasdagen allen!

INGREDIENTEN

8 eieren XL, 2 el thee blaadjes, 1 schil van een sinaasappel, 2 steranijsjes, 1 kaneelstokje, 6 el sojasaus, 3 gedroogde chilipepertjes, 1 grote bak verse tuinkers (of andere kiemgroente),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-04-2015
  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mmmm een prachtig eitje waar, als je erin snijd, het eigeel zo wegloopt. Een must op elke paasbrunch en je kan er talloze dingen mee doen, zie onder. In een restaurant of hotel betaal je er goud geld voor. Even oefenen en dan gaat het vanzelf.

INGREDIENTEN

1 tl keukenzout, 1 dl azijn, 4 kakelverse eieren, 2 liter water, Zeezout, Zwarte peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-04-2014
  • Wereld
  •  0-10 min.

-

INGREDIENTEN

4 briochebroodjes (te koop bij de bakker) of 1 briochebrood (te koop bij de supermarkt), 4 bolletjes Hertog Stroopwafelfeest, , Extra nodig:, 4 eierdopjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Frans
  •  10-20 min.

Palmpasenhaantjes voor het (paas)ontbijt

INGREDIENTEN

Pak wittebroodmix (500 Gram),3 eetlepels kristalsuiker,25 gram(room)boter,3 dl lauw water 4 hard gekookte eieren, 1 eiwit, 4 krenten.Tip: Uiteraard kun je de haantjes ook maken van bloem en losse gist.Vooral heel goed gaat dit als je dan het deeg in de broodmachine maakt.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-04-2004
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

5 blaadjes gelatine, -1 blikje roze zalm a 400 g, -200 g verse roomkaas, -2 tl geraspte mierikswortel, -1/4 l slagroom, -peper en zout, -citroensap, -1 bosje Amsterdams vet of veldsla, Eventueel:, -1/2 bosje radijs, -1 citroen, -dille of peterselie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Koffie

  •  …
  •  
  • Geplaatst op20-04-2003
  •  
  •  
Dagdeal
Bestel nu »

4x Smult + Powerfood van Friesland naar New York van Rens Kroes.

van 39,95
Alleen vandaag 19,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Het populairste kookboek van dit jaar cadeau! In Rens` nieuwe boek staan ruim 70 gezonde recepten voor ontbijt, snacks en diner. Je krijgt `m cadeau bij 4x Smult magazine, samen € 19,95 (ipv 39,75) >>… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies