370.364 nieuwste recepten

Deze paddenstoelensaus is op verschillende manieren te combineren. B.v. pasta of vlees.

INGREDIENTEN

5 plakken gerookt spek, in reepjes, Naaldjes van een takje rozemarijn, 200 gr champignons, in plakjes, Marsalawijn, 150 ml slagroom, 1 eetlpl (Engelse) mosterd

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Wereld
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ook dit stond hier met Pasen op tafel als garnituurtje bij het malse lamsvlees. Heel simpel en snel te maken en lekker aromatisch door de verse tijm. Kun je in de zomer ook bij lamskoteletten, varkenskarbonades, kippenbouten of kebab van de barbecue geven. Dit is zeer slank, zit vol vitamines en is erg lekker.

INGREDIENTEN

100 gr feta, 1 aubergine, 5 trostomaten, 4 teentjes knoflook, 5 takjes verse tijm, Olijfolie, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Grieks Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke visschotel.

INGREDIENTEN

6 middelgrote vastkokende aardappels, 2 kleine witte uien, gepeld, 240 gr kabeljauw, in blokjes, 200 gr comtkaas, geraspt, 400 ml slagroom, 1 rrtlpl verse tijmblaadjes, snuf paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Heerlijk mals bij de borrel met ajvar, tzatziki of feta dip (staan op mijn pagina), maar ook zo natuurlijk met een beetje bonte salade voor de kleur.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt HOH, 10 dunne plakken gerookt ontbijtspek of bacon, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 el paneermeel, 50 gr geraspte jong belegen kaas, 50 ml slagroom, 1 tl kerriepoeder, 1 el paprikapoeder, 1 halve el zwarte peper, 1 el gesnipperde peterselie, Zeezout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Bulgaars Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een andere manier van asperges eten

INGREDIENTEN

1 kg nieuwe aardappels, 1 kg witte asperges, 1 bosje lente-uitjes, 500 gr stevige visfilet (b.v. tilapia of zalm), 4 eetlpls fijngehakte peterselie, 2 zakjes Knorr saus voor asperges (of maak zelf saus)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Heerlijke ovenschotel

INGREDIENTEN

1 grote ui, grofgesneden, 500 gr krielaardappels in plakjes van 1/2 cm, 2 1/2 eetlpls olijfolie, 4 haaskarbonades of varkensbiefstukjes 180 gr, 250 gr kerstomaatjes, 4 takjes tijm, blaadjes geplukt, extra tijmtakjes voor garnering, 100 ml droge witte wijn, 100 ml vleesbouillon, 100 gr feta, verkruimeld, geraspte schil van 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Yummie, yammie dit is wel n van de lekkerste stukjes gehakt om te eten voor mensen die van gekruid en pittig gehakt houden. Het lijkt op Cevapcici, maar is het niet want hier zit meer smaak aan door gebruik van verschillende soorten paprika en pepers. Echt een gehakt smaaksensatie, niet droog, maar supermals. In de zomer ook prima en snel op de barbecue te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gr mager rundergehakt, 500 gr HOH gehakt, 4 teentjes knoflook, 1 bosje (35 gr) verse peterselie, 2 grote rode uien, Rijkelijk olijfolie, 2 el paprikapoeder zoet of gerookt zoet, 2 el paprikapoeder pikant, 1 afgestreken el vers gemalen 4 seizoens- of bij gebrek zwarte peper, Zeezout, 3 el paneermeel of 3 beschuitjes, 1 tl bakpoeder

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Balkan Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pittig stoofgerecht met veel ui, natuurlijk knoflook en peper.
In 3 kwartier op tafel, dag 2 eigenlijk nog lekkerder!

INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, in niet te kleine stukken gesneden, versgemalen peper en zout, , 4 el arachide- of zonnebloemolie, 5 grote uien, in halve ringen, 4 grote tenen knoflook, in plakjes, 1 groene peper, in ringetjes, 6 el ketjap manis, 2 el ketjap asin, 3 el gembersiroop, 3 dl kippenbouillon, van 1 tablet, fijngesneden bladselderij naar smaak, fijngesneden koriander naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Simpele bladerdeeg hapjes met salami, geitenkaas en pesto.

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg, 10 plakjes salami, geitenkaas, pesto, geraspte kaas

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum

INGREDIENTEN

2 sjalotten, 350 g champignons, 14 basilicum blaadjes, 335 g orzo, 15 g pijnboompitten, 300 g gemengde kool, 100 g Parmezaanse kaas, 750 ml groentebouillon, 2 el olijfolie, Peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum

INGREDIENTEN

2 sjalotten, 350 g champignons, 14 basilicum blaadjes, 335 g orzo, 15 g pijnboompitten, 300 g gemengde kool, 100 g Parmezaanse kaas, 750 ml groentebouillon, 2 el olijfolie, Peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik bent aan experimenteren met verschillende benaderingen tot wat wij als Bami kennen te maken. Deze gerechtis weer zo een variatie.

INGREDIENTEN

1 kipfilet-in dunne plakjesolie voor roerbakken VOOR SAUS: 1 e rijstwijn of droge sherry, 1 t maizena, 1 e suiker, 1 t vissaus, 1 t lichte sojasaus, 3e hoisinsaus, 1 e oestersaus, kookvocht van bami VOOR GROENTEN: 2 teentjes knoflook-fijn, wortel-plakjes dun gesneden, selderij-plakjes dun gesneden, 1 ui-in dunne halve ringen, dunne halve ringetjes prei, champignons-in plakjes chilisaus (sambal) naar smaak (ik gebruikte eigen gemaakte chiliolie, geroosterd sesamzaadjes voor garnering

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Deze recept is een combinatie van ingredienten die in verschillende oost Aziatische landen gebruikt worden.

INGREDIENTEN

4 kipfilets in sate grote blokjes gesneden, satestokjesVOOR MARINADE: 2 uien-fijn, 80 ml half volle yoghurt, 1 e pindaolie of zonnebloemolie, 1/2 t ketoembar, 2 cm verse gember, fijn, 1 t zout, 1 t komijn, 1/2 t geelwortel, 1/2 t zwarte peper VOOR SAUS: 5 e pindakaas, 8 e water, 2 e lichte sojasaus, 2 e witte rijstazijn, 1 e honing, 1 e sesamolie, 1 e verse koriander-fijn, 2 t verse gember-geraspt, 1 teentje knoflook-fijn, 1 rode peper-fijn

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Aziatisch
  •  120 min. <

Lekkere Amerikaanse stijl koekjes

INGREDIENTEN

- 100 gram bloem, - 1 tl bakpoeder, - 1/2 tl zuiveringszout, - 50g havermout, - 100g m&ms (zonder pinda), - 100gram gehakte chocola half puur/half melk, - 50 gram lichte basterdsuiker, - 50 gram donkere basterdsuiker, - Noten naar keuze/smaak, - 75g gesmolten boter, - 1 ei

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Lekker pittig hapje voor bij de borrel

INGREDIENTEN

- 20 groene jalapeno pepers, - Bakje naturel roomkaas, - 5 plakjes cheddar smeltkaas, - 50 gram uitgebakken spekjes, fijner gehakt of verkruimeld, - Paneermeel, - Bloem, - Melk, - Olie om in te frituren

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Lekkere brood-achtige pretzels. Je kunt ze zoet of hartig maken.

INGREDIENTEN

, 1 zakje droge gist, 50 gram suiker, 270 gram witte brood mix, gezeefd, 270 gram zelfrijzend bakmeel, gezeegd, , , Om in te dompelen:, , 7 dl heet water, 150 gram baking soda (je kunt goedkoop een groot pak halen bij de Chinese toko), , , Topping:, , 125 gram gezouten roomboter, Zeezout uit de molen, Eventueel geraspte kaas, Of een suiker en kaneel mengsel,

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Preistampot

INGREDIENTEN

1 kilo kruimige aardappelen, 600 gram gesneden prei, 4 gekookte eieren, 200 gram rauwe ham in reepjes, 1 bakje peterselie, 1 bakje roomkaas met knoflook (125 gram), peper, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  30-60 min.

Pompoen - kaasschotel uit de oven

INGREDIENTEN

1,2 kilo kruimige aardappelen, 1 pompoen, 1 beker zure room (125 ml, 1 rode paprika in blokjes, 150 gram blauwadderkaas of 150 gram roombrie, zout, peper

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  • Vegetarisch
  •  
  • Eigen recept

Een leuke afwisseling op de traditionele asperges. Ook leuk om alles afzonderlijk op tafel te zetten zodat iedereen zelf zijn eigen wrap kan samenstellen. DIY Doe It Yourself. Voor degenen die graag een sausje of dressing willen: de dille-lemonsaus (van Hela) smaakt hier prima bij.

INGREDIENTEN

, 500 gram (witte) asperges, 1 bakje kruidenroomkaas, 200 gram gerookte zalm, 100 gram Hollandse garnalen, 1 krop slatrio (of een zakje gemengde sla, 4 tortilla wraps, evt. dille-lemonsaus (van Hela),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2014
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Meestal maak ik mijn aspergesoep met ei en ham zoals het andere recept wat ik hier al heb staan en dat al veel lof heeft gehad. Deze keer heb ik gerookte zalm gebruikt en het viel dan ook erg goed in de smaak. Daarom wil ik ook deze variant met jullie delen.

INGREDIENTEN

, 1 kilo witte asperges, 1.5 liter kookvocht van de schillen, 200 ml kookroom, 2 groentebouillon blokken, 200 gram gerookte zalm in reepjes, 50 gram boter/50 gram bloem (roux), 2 el gehakte dille of peterselie, 50 gram roomboter om de asperges in te wokken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2014
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

210g margarine, 150g wiite bastendsuiker, 4 eieren, 300g tarwebloem, geconfijt fruit, rozijnen

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Dit was een van onze heerlijke paasdisjes afgelopen dagen met vrienden, echt super smullen en het was echt allemaal op. Hoeft geen Pasen te zijn, je kan dit ook eten wanneer je wilt. Je waant je al een beetje in Italie op vakantie. Niet complex, veel smaken, makkelijk en weinig geld. Geef er verse Tricolore Pasta bij want dat staat extra feestelijk.

INGREDIENTEN

4 kipfilets (scharrelkip), 1 bakje 250 gr cherry tomaten, 1 plantje basilicum, 100 gr roomkaas, 200 ml slagroom, 125 gr buffelmozzarella, Klein scheutje droge witte wijn, 1 el olijfolie, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, Kruidenboter, Geraspte Parmezaanse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2014
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Een heerlijk bijgerecht of als zomerse salade te gebruiken. Inspiratie uit Plenty van Ottolenghi, aangepast naar mijn smaak.
De combinatie van de Mung Linzen, met de rode wijn azijn, geroosterde aubergine en yoghurt is zaligmakend.

INGREDIENTEN

Gespleten Mung Linzen (1 kopje), 1 rode ui, provinciaalse kruiden (of een bosje tijm), laurier, rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie 1 eetlepel, koriander 1,5 eetlepel, goede rode wijnazijn 2 eelepels, goede olijfolie, witte wijnazijn, dot volle yoghurt

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Wereld Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk bijgerecht of als zomerse salade te gebruiken. Inspiratie uit Plenty van Ottolenghi, aangepast naar mijn smaak.
De combinatie van de Mung Linzen, met de rode wijn azijn, geroosterde aubergine en yoghurt is zaligmakend.

INGREDIENTEN

Gespleten Mung Linzen (1 kopje), 1 rode ui, provinciaalse kruiden (of een bosje tijm), laurier, rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie 1 eetlepel, koriander 1,5 eetlepel, goede rode wijnazijn 2 eelepels, goede olijfolie, witte wijnazijn, dot volle yoghurt

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Wereld Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk bijgerecht of als zomerse salade te gebruiken. Inspiratie uit Plenty van Ottolenghi, aangepast naar mijn smaak.
De combinatie van de Mung Linzen, met de rode wijn azijn, geroosterde aubergine en yoghurt is zaligmakend.

INGREDIENTEN

Gespleten Mung Linzen (1 kopje), 1 rode ui, provinciaalse kruiden (of een bosje tijm), laurier, rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie 1 eetlepel, koriander 1,5 eetlepel, goede rode wijnazijn 2 eelepels, goede olijfolie, witte wijnazijn, dot volle yoghurt

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Wereld Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk bijgerecht of als zomerse salade te gebruiken. Inspiratie uit Plenty van Ottolenghi, aangepast naar mijn smaak.
De combinatie van de Mung Linzen, met de rode wijn azijn, geroosterde aubergine en yoghurt is zaligmakend.

INGREDIENTEN

Gespleten Mung Linzen (1 kopje), 1 rode ui, provinciaalse kruiden (of een bosje tijm), laurier, rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie 1 eetlepel, koriander 1,5 eetlepel, goede rode wijnazijn 2 eelepels, goede olijfolie, witte wijnazijn, dot volle yoghurt

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Wereld Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 el olijfolie, 2 tenen knoflook (fijngesneden), 1 blik pomodorini (400 g, Cirio), 1 bakje rozemarijn (15 g), 750 g lamsracks, 4 el balsamicoazijn gerijpt op hout, 300 g tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een iets minder vette maar zeker zo lekkere panna cotta. Houd wel rekening met een wachttijd van 4 uur.

INGREDIENTEN

, 300 ml volle melk, 300 ml room, 180 gram suiker, 8 passievruchten, 2 vanillestokjes, 5 blaadjes gelatine,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Dit heerlijke vegetarische voorgerecht heb ik naar onze eigen smaak aangepast en er ook fotos bij gemaakt. Een aanrader als je een etentje hebt en niet enkel met Pasen. Prima van tevoren te maken. Onderaan vind je de link naar het originele recept.

INGREDIENTEN

75 gram gezouten boeren roomboter, 350 gram prei in fijne ringetjes, 8 hardgekookte eieren, 2 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, puntpaprika in hele kleine stukjes, 1 el ( knoflook) mosterd, 1 el mayonaise, 1 el geraspte kaas, Peper en zout uit de molen

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op21-04-2014
  •  …
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Maak van de nood een deugd. Ik loop tegenwoordig met plezier in mijn tuin naar mooie jonge zevenblad blaadjes te zoeken. Een pesto geheel van eigen bodem. Zevenblad schijnt een gunstige werking te hebben bij gewrichtsklachten. Volgens mij is het ook goed voor je hart want je hoeft je niet meer druk te maken om onkruid in je tuin.

INGREDIENTEN

, 1 vergiet vol schoon gewassen kleine zevenbladblaadjes, 6 halve walnoten, 1 teen knoflook, Koolzaadolie, Ongeveer 1 volle el heel fijn gesneden belegen Stolwijker kaas, Mespunt zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Deze ontzettend leuke (en lekkere) Italiaanse broodjes gebakken voor de paasbrunch. Het was, op de paasstol na, het toppertje van de broodjes. Niet alleen vreselijk lekker, maar vooral de presentatie is zo leuk. Ontzettend makkelijk en snel te maken in de ochtend en goed voor te bereiden. De hoeveelheden heb ik afgewogen met de digitale keukenweegschaal en is precies genoeg voor een muffinvorm met 12 malletjes.

INGREDIENTEN

200 ml water, lauwwarm, 1 zakje droge gist, 400 gr bloem, 1 tl zeezout, 1 tl suiker, 50 ml olijfolie, 1 el gedroogde rozemarijn, 1 el gedroogde oregano

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mmmm. Smullen. Een gezonde en supersnelle hap waar je versteld van staat hoe lekker dit is. Ideaal voor de weekenden als je toch gezond en slank wil eten, maar ook snel klaar wilt zijn. Twee wraps per persoon is voldoende voor ons en zeker na het uitgebreid borrelen met allerlei hapjes. De lekkerheidsgraad van dit hapje is hoog dus smullen maar.

INGREDIENTEN

4 tortillas, 1 zakje gemengde ijsbergsla, 2 lenteuitjes, 2 grote trostomaten, 2 grote wortels, 1 blik tonijn op water, 200 gr roomkaas met kruiden, Philadelphia

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Vis
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mmmm. Nog een erg lekker borrelhapje (of als kleurrijk garnituurtje bij gegrild vlees). Makkelijk en snel te maken als je bijvoorbeeld een paprika stoplicht hebt. Met of zonder gasten een erg leuk en lekker hapje dus probeer en proef zelf maar.

INGREDIENTEN

200 gr roomkaas met kruiden (Heks en Kaas), 3 paprikas, verschillende kleuren, 1 teentje knoflook, 1 el creme fraiche, 12 plakjes gerookte bacon, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mmmm. Echt heerlijke hartige, krokante, balletjes voor bij de borrel of als snack op feestdagen. Makkelijk en snel te maken en vreselijk lekker. Als ze net gebakken en dus nog warm zijn dan zijn deze balletjes wel heel erg verleidelijk. Dit is een royale portie voor 4 6 personen. Met verjaardagen en veel gasten kun je de dubbele hoeveelheid maken want ze zijn zo weg.

INGREDIENTEN

250 ml kwark, 300 gr bloem, 1 zakje bakpoeder, 6 el olijfolie, 8 el melk, 1 el suiker, 1 tl zeezout, 100 gr gebakken uitjes, 100 gr rauwe ham, 200 gr geraspte oude kaas of gruyere

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mmmm heerlijk fingerfood, snel gemaakt, mooie kleur en super crispy. Lekker bij de borrel, snel klaar en niet vet! Ook de kleine Smullertjes lusten hier wel pap van en ook prima als bijgerecht bij een diner of lunch. Deze malse, krokante, kip is echt super lekker.

INGREDIENTEN

400 gr verse kipfilet, 2 eieren, Scheutje halfvolle melk, 50 gr paneermeel, 100 gr cornflakes, Kerriepoeder, Vers gemalen zwarte peper, Paprikapoeder, pikant, Snufje knoflookpoeder, Zeezout, Arachideolie (= pindaolie)

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2014
  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Het is 10 minuten werk, maar dan heb je ook een kakelverse en superlekkere eiersalade op tafel staan. Ik heb er wat gemaakt, maar dit is met vlag en wimpel de allerbeste. Niet alleen met Pasen lekker, maar ook bij de barbecue, op de camping, de weekenden of zomaar.

INGREDIENTEN

6 niet te hard gekookte eieren, 8 augurkjes, 125 ml magere yoghurt, 2 tl dijon mosterd, 1 el mayonaise, 1 teentje knoflook, 1 tl kappertjes, uitgelekt, 2 el vers gesnipperde peterselie, Vers gemalen zwarte peper, Snufje cayennepeper, Zeezout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-04-2014
  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Provencaalse kip met o.a. zongedroogde tomaten, mozzarella en pijnboompitjes, geserveerd met gebakken krieltjes.

INGREDIENTEN

* 4 Kipfilets (600 a 750gr), * 400 gr Sperziebonen, * 1 kg Krieltjes, * 3 (kleine) Potjes zongedroogde tomaten (met tuinkruiden). Een klein potje weegt 215 gr (120 gr uitgelekt). Let op! niet afgieten, het vocht gaat door het gerecht., * 2 a 3 teentjes knoflook, * Peper, * Provencaalse kruiden, * Olijfolie, * Bakboter, * 3 Mozzarella's, * 1 ui, * Klein blikje tomatenpuree, * 200gr Creme fraiche, * 4 e.l. Pijnboompitten (half bakje van de supermarkt bakafdeling)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-04-2014
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke zoet/zure/pittige kipkerrie kersen taart gemaakt van lichte bladerdeeg en niet geheel onbelangrijk...Super easy om te maken.

INGREDIENTEN

Dit is voor ongeveer 3 a 4 persone;, , 3 stukken kipfilet (ongeveer 3 a 400 gram), kerriepoeder, 300 gr pitloze kersen (staat gelijk aan een grote pot), pakje geraspte kaas (naar eigen keuze), potje zure room, 1 ei, 1 pak bladerdeeg (naturel of roomboter en op kamer temp.), eetlepel zonnebloem olie, , het recept is meer toevoegen naar eigen smaak. houd u meer van kip doet u er meer kip in, wilt u juist meer kersen voeg dan naar eigen smaak meer kersen toe., heeft u een hoge springvorm voeg dan van alles meer toe tot de springvorm goed gevult is.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke zoet/zure/pittige kipkerrie kersen taart gemaakt van lichte bladerdeeg en niet geheel onbelangrijk...Super easy om te maken.

INGREDIENTEN

Dit is voor ongeveer 3 a 4 persone;, , 3 stukken kipfilet (ongeveer 3 a 400 gram), kerriepoeder, 300 gr pitloze kersen (staat gelijk aan een grote pot), pakje geraspte kaas (naar eigen keuze), potje zure room, 1 ei, 1 pak bladerdeeg (naturel of roomboter en op kamer temp.), eetlepel zonnebloem olie, , het recept is meer toevoegen naar eigen smaak. houd u meer van kip doet u er meer kip in, wilt u juist meer kersen voeg dan naar eigen smaak meer kersen toe., heeft u een hoge springvorm voeg dan van alles meer toe tot de springvorm goed gevult is.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies