Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

We kunnen het recept helaas niet meer voor je vinden.

382.641 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Zelf bedacht

INGREDIENTEN

Mosselen & 'n b.v. tafelrookoven

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-07-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Apart , en geheel naar eigen smaak te maken, deze nachoschotel . Voordeel is dat je ingredienten kan toevoegen of weglaten wat je niet lekker vind

INGREDIENTEN

Benodigdheden, 500 gr. mager rundergehakt, 3 a 4 eetlepels cajunkruiden, 1 ui in ringen, 1 rode en 1 gele paprika, 250 gram grof gesneden champignons, , 2 vleestomaten, 100 gr. cheddar, 200 gram geraspte kaas (mag best pittig zijn ), 200 gram tortillachips (naturel maar cheese is ook heel lekker), 1 eetlepel jalapegnopepers (potje), ik had de groene, die zijn wat milder, de rode zijn ook lekker maar neem dan wat minder want die zijn erg pittig

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2016
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chimichurri is een combinatie van een marinade en een salsa en maakt de biefstuk heerlijk pittig..

INGREDIENTEN

=1 teen Knoflook, gepeld. = 3 eetl.rode Wijnazijn., =100 ml Olijfolie + 1 eetlepel., =1 tl. Cayennepeper, =2 tl. fijne Mosterd. = 1 tl. gedroogde Oregano., =1 rode Peper, zonder zaadjes.fijngehakt., =1 sjalotje, fijngesnipperd., =2 eetl. Peterselie, fijngehakt., =1 eetl. verse Oregano, fijngehakt., =4 Biefstukken, op kamertemperatuur.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Volledig maaltijd.

INGREDIENTEN

, 1 heel wit brood, 3 gekookte en geschilde aardappelen, 400 gram kidneybonen, 2 grote tomaten, 1 gesneden ui, 200 ml groentebouillon, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 teentjes geperste knoflook, 1 eetlepel gesneden gember, 2 eetlepels currypoeder, 0,5 gesneden groene peper, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel koriander, 1 theelepel zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze makkelijke smoothie is een heerlijke dorstlesser tijdens zonnige zomeravonden. Het recept vind je ook in Smult 12. Wil je Smult ook thuis ontvangen? Hier vind je onze aanbiedingen » http://www.smult.nl/#smult-aanvragen

INGREDIENTEN

600 g watermeloen uit de koelkast, geschild, in blokjes, sap van 1 citroen, 300 ml gingerale, 4 toefjes verse munt, ijsblokjes

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Dit zoete bakrecept komt uit de zomerse Smult 12! Wil je Smult ook thuis ontvangen? Hier vind je onze aanbiedingen » http://www.smult.nl/#smult-aanvragen

INGREDIENTEN

4 verse abrikozen, in partjes, 4 el sinaasappellikeur, 1 bakje bramen, 4 eieren, 75 g fijne kristalsuiker, 100 g bloem, 50 g boter, gesmolten, 200 ml crème fraîche, 250 ml volle melk, poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Ontdekt in Frankrijk. Heerlijk bij warm weer als je geen trek hebt in 'zwaar' tafelen

INGREDIENTEN

1 komkommer, geschild in dunne plakjes, 1 dl magere kwark, scheutje witte wijnazijn en/of citroen, puntje franse mosterd, 2 eetlepels fijngehakte bieslook, evt teentje knoflook of knoflookpoeder, zout, peper

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Frans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Een heerlijke amuse met de zilte smaak van de Atlantische oceaan met een krokante topping. 

INGREDIENTEN

24 wilde oesters. liefst Gillardeau, 12 handjes wilde spinaziebladeren, gewassen, ½ grote bol rustiek wit brood met harde korst, 1 bos platte peterselie, gewassen, 3 tenen gekookte knoflook, 250 gram boter, 1 limoen, Zout en peper,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-07-2016
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit recept kwam ik tegen in jawel, "Mijn Geheim", dat ik door zat te bladeren. Vandaag is het op tafel gekomen en het was echt superlekker, echt een aanrader! Papaja's zijn over het algemeen goed verkrijgbaar bij de supermarkt, koop wel een iets rijpe! Het recept komt van de Surinaamse familie Chotes (kan helaas geen schuin streepje op de 'e' zetten, sorry daarvoor!

INGREDIENTEN

1 grote papaja, geschild & gehalveerd en zonder de pitjes, 750 ml azijn (+ ca 1 el extra), 3 pimentkorrels, gekneusd, Versgemalen zeezout, 3 tenen knoflook, schoongemaakt, 2 dl tomatenketchup, 2 dl ketjap manis, Versgemalen zwarte peper, 6 kippenpoten, 1 middelgrote ui, gesnipperd, 3 lente-uitjes, in ringetjes, 1 grote tomaat, in stukjes, Flinke scheut mais- of zonnebloemolie, 1 kippenbouillonblokje, 1 tl versgemalen nootmuskaat (of geraspt)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een heerlijke combinatie, en lekker gezond.Zo kom je snel aan je 2 stuks fruit per dag.

INGREDIENTEN

400 ml water, 1 appel (granny Smith), 1 granaatappel, 1/2 watermeloen, ijsblokjes, , , , € Handje ijsklontjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Dit gerecht gaat van moeder op dochter en misschien nog wel verder!

INGREDIENTEN

240 gr lange vingers, 100 gr roomboter, 6 eetlepels melk, , 200 g monchou, 1 zakje vanillesuiker, 120 gr witte basterdsuiker, 4 eetlepel limoensap, 250 ml slagroom, , 550 gr uitgelekte kersen op lichte siroop, 12 blaadjes gelatine, 2 potten kersenjam

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit was heerlijk!

INGREDIENTEN

400 g kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf), 30 ml olijfolie, 30 ml citroensap, 1/2 lente-ui, fijn, 1/2 prei in dunne halve ringen gesneden, 2 teentjes knoflook, fijn, 2 geroosterd rode paprika, in blokjes, 100 d gedroogde tomaten in stukjes verdeeld, 125 ml witte wijn, 1 e verse peterselie, fijn, 1 e verse dille, fijn, 150 g fetakaas verkruimeld, zout, zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekkere vegetarische ovenschotel die ook bij niet vegetariers in de smaak zal vallen !

INGREDIENTEN

12 cannelloni, 1 ui, 2 teentjes look, 1 aubergine, 1 courgette, 3 el Solo Vloeibaar, 5 dl passata, 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Mediterraan, 2 bolletjes mozzarella, verse basilicum, 75 g Parmezaanse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Een zomers voorgerecht dat naar meer smaakt........geserveerd met een huisgemaakte ratatouille

INGREDIENTEN

1 aubergine, 16 scampi's, 1 kleine rode paprika, 1 kleine gele paprika, 1 kleine courgette, 1 kleine rode ui, 1 teentje look, 1/2 eetlepel geritste tijm, 4 tomaten (gepeld en zonder de zaadjes), Solo Vloeibaar, olijfolie, peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Zomerse vegetarische ovenschotel die super lekker is en zo eenvoudig om zelf te bereiden.

INGREDIENTEN

2 eetlepels Solo Vloeibaar, 2 sjalotjes, 1 dl kant-en-klare tomatensaus, 1 eetlepel Bertolli pesto, 2 aubergines, 1 courgette (kleine)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere zomerse borrelhap, snel klaar en super !

INGREDIENTEN

1 aubergine in ca 8-10 plakjes, 2 tomaten, 1 bol mozzarella, 1 tl gedroogde basilicum ( of verse blaadjes), 8-10 tl boursin kruiden kaas met knoflook en fijne kruiden

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2016
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Mmmm wij vinden dit thuis een heerlijk gerecht. Zonder pakjes en zakjes!  

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, 350 gr. kipfilet, 1 ui, 50 gram bakboter, 2 eetlepel kerriepoeder, 50 gram bloem, 6 dl runderbouillon, 2 dl room, ananasstukjes, zout/peper, peterselie, Basmati rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

De combi pittig, hartig en zoet is erg lekker. Door de groentes in de keukenmachine (of staafmixer met bakje) een beeetje fijn te malen wordt de smaak lekker intens.

INGREDIENTEN

3 ons kipfilet, 1,5 rode paprika (of 2 kleine), 2 uien (evt. rode ui), 1 prei, 3 tenen knoflook, blik abrikozen op sap, blikje tomatenpuree, uitgelekte blik tomaten, sambal oelek, bouillonpoeder (of zout), peper, (zilvervlies)rijst, olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Het oorspronkelijke recept vind je in het engelstalige boek '250 Home Preserving Favorites' geschreven door Yvonne Tremblay. Het recept vraagt om 5 cups, dus 1.25 L suiker. Ik heb voor het indikken van de jam minder suiker gebruikt en als alternatief Agar Ager poeder erdoor gedaan, en een beetje met water aangemaakte maizena.

INGREDIENTEN

500 gram ongezwavelde gedroogde abrikozen van AH, 1 liter water, 375 ml vers geperste sinaasappelsap, 60 ml citroensap, 1.25 L suiker, 1 à 2 el geraspte sinaasappelschil, 60 ml Amaretto

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Lekker en makkelijk recept voor het maken van Koffie Roomijs In het originele recept wordt Illy Espressolikeur gebruikt, maar ik vond alleen de koffielikeur van Illy.

INGREDIENTEN

300 ml AH (Bio) room, 175 gr Friesche Vlag gecondenseerde melk, 2 el (Illy) koffielikeur, 2 el (Aldi) oploskoffie,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.

Kokkinisto =rood maken van vlees door het  in tomatensaus te bereiden. Kotopoulo = kip. Tijdens mijn vakantie in Griekenland mocht ik een dagje meekijken in de keuken van de Taverna van de accommodatie waar wij verbleven (Ranzo Ionio).  Een ontzettend leuke kans die ik natuurlijk met beide handen aangreep. Dit is een van de recepten die ze daar die dag klaarmaakten. Thuis heb ik het nagemaakt en iedereen vond het zo lekker dat ik het zeker nog vaker ga maken. Ik vond het verrassend om te zien dat ze daar gebruik maakten van specerijen die ik niet zo voor de hand liggend vond zoals kurkuma en kerrie. Maar volgens Kostas en Stella, die ik deze dag mocht volgen,  waren ze de laatste jaren daar ook een beetje aan het experimenteren met ingrediënten Leuk om te horen want zelf hou ik ook wel van een beetje creatief koken TIP: Lekker met http://www.smulweb.nl/recepten/1444629/Griekse-gebakken-aardappelen-met-knoflook-oregano-en-citroen en http://www.smulweb.nl/recepten/1430725/Griekse-boerensalade-met-ijsbergsla

INGREDIENTEN

- 1 kilo kip in stukken (bijvoorbeeld 8 kippendijen), - 2 uien, - 4 tenen knoflook, - ½ glas droge witte wijn, - 3 tomaten, - olijfolie, - zwarte peper, - grof zeezout, - kerrie, - kurkuma, - evt. kipkruiden,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het meest voor de hand liggend is om zulk soort aardappelen in de oven te roosteren maar omdat deze al vol zat met andere gerechten moet ik iets anders verzinnen. Ik heb zodoende het een en ander aangepast en omdat het op deze manier ook heel erg lekker was, ga ik het zo zeker nog wel vaker maken. De oregano geeft aan dit gerecht de typisch Griekse smaak/geur. Ik heb in dit recept een halve citroen gebruikt, maar hou je van een meer uitgesproken smaak (of heb je een kleine citroen) dan kun je natuurlijk ook het sap van een hele citroen gebruiken.

INGREDIENTEN

- 1 kilo aardappelen (ik heb kleine aardappeltjes in de schil gebruikt), - 3 tenen knoflook, - 1 el gedroogde oregano, - citroensap (1 kleine of ½ grote), - peper en zout, - olijfolie,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Grieks Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Met rode bessen struiken in de tuin wordt je vanzelf creatief. Omdat ze hier thuis de gewone rode bessenjam wel een beetje gehad hebben, en omdat de combinatie rode bes/aardbei mij wel lekker leek, heb ik de proef op de som genomen. Deze heerlijke jam was het resultaat. 

INGREDIENTEN

- 750 gram rode bessen, - 500 gram aardbeien, - 500 gram geleisuiker speciaal, - 2 borrelglaasjes aardbeien likeur, - sap van ½ citroen,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-07-2016
  • Regionaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Er zijn een duizend en een zoetzuur sauzen, deze saus hoort bij de betere. 

INGREDIENTEN

500 g witte visfilets (zoals kabeljauw, schelvis of zeebaars), in blokjes, olie voor bakken, , marinade, 1 t zout, 1 eiwit, 1 e maïzena, , Meng marinade ingrediënten goed en marineer vis voor 15-30 min. in marinade.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

In plaats van Rose Bier, ook lekker met Tequila lime bier of Radler lime of corona.

INGREDIENTEN

=4 Limoenen, =2 eetl.Suiker, =2 bakjes Frambozen, =6 flesjes Wieckse Rose Bier. (a 250 ml.)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Geniet van een heerlijke zomerse sangria.

INGREDIENTEN

=1 fles rode wijn in een kan (inh.1,8 liter), =100 ml.Sinaasappellikeur, =250 gram Watermeloen, =1 Schoongeboende Sinaasappel., =Verse Muntblaadjes, =Koolzuurhoudend Mineraalwater

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Nederlands
  •  > 120 min.

De lekkerste recepten die eenvoudig te maken zijn !

INGREDIENTEN

=125 gram Aardbeien in plakjes., =1 bakje Frambozen., =2 eetl. verse Oreganoblaadjes, =4 flesjes Jillz Raspberry 0,0 procent

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Binnen de 50 minuten heb je een heerlijke zoete knabbel.......

INGREDIENTEN

1 el krenten, 1 el rozijnen, 1 sinaasappel, het sap, 200 g pure chocolade, 160 g Solo, 3 eieren, 160 g fijne kristalsuiker, 90 g Maïzena® Plus, 150 g fijngehakte noten

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Bij zwoele zomerdagen horen lekkere drankjes.

INGREDIENTEN

=2 Verse Perziken., =1 Bakje rode Bessen., =1 Bakje Bramen., =1-2 Eetl. Honing =, =Sap van een 1/2 Citroen., =6 flesjes Jillz Orginal.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Binnen de 50 minuten heb je een lekker en gemakkelijk snoepje....

INGREDIENTEN

200 g Solo, 60 g bloem, 1 tl bakpoeder, 160 g rietsuiker, 80 g cacaopoeder, 1 snuifje zout, 4 eieren, 200 g pure chocolade of chocoladedruppels

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Natuurlijk is Waterzooi een Belgisch gerecht bij uitstek met kip/vis en groenten..Totdat onze Jiri ermee aan de slag ging en er zijn eigen draai aan gaf met deze heerlijke schotel als resultaat;) Smullen geblazen! 

INGREDIENTEN

50 gr boter en scheutje olijfolie, 2 kipfilets, schoongemaakt en in blokjes, 2 grote uien, in halve ringen, 2 grote tenen knoflook, in plakjes, 1/2 groen pepertje, in ringetjes, 500 gr gemengde groenten naar smaak, grofgesneden (bv pakket AH), 6 dl kokosmelk (1,5 blikje), 1 kippenbouillonblokje, 400 gr tijgergarnalen (diepvries, gepeld), bosje fijngesneden bladselderij

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gemaakt van wat ik nog in huis had.

INGREDIENTEN

200 gr rijst, laos, djintan, koriander, katoembar, djahe (kruiden van Conimex), 1 el ketjap manis, 1tl sambal., , 1 rode paprika, 1/2 prei, 1 kipfilet, 1/2 ui, 2 tomaten, kippenbouillonpoeder (bij de toko verkrijgbaar), olie, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2016
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Volledig Veganistisch.

INGREDIENTEN

15 ml (1 e) olijfolie, 1 ui, in halve ringen, 1 kleine prei, in ringen, 2 wortelen, in blokjes, 4 teentjes knoflook, geplet, 25 g gedroogde porcini-paddenstoelen, 1 t zout, 500 g champignons (zoals kastanje champignons), gesneden, bouquet garni, gemaakt van 2 takjes tijm, 3 salieblaadjes, 2 laurierblaadjes, 2 takjes oregano en peterselie stelen, 250 g gemengde, paddenstoelen, geplukt en gesneden (shiitakes oesterzwammen potobello), 15 ml (1 e) olijfolie, zout, zwarte peper, 2 t maggi, 1 t veganistische bouillon (vitam -zonder gist)

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.

Quesadilla's met een Italiaans tintje . Een heerlijk eenvoudige doordeweekse lunch of lichte maaltijd.

INGREDIENTEN

4 bloemtortilla's, 8 eetlepels pizza- of pastasaus, 100 gr geraspte mozzarella, 4 plakken prosciutto, in stukjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit brood is heerlijk en staat bol van de bananen. Al mijn vrienden en familie vinden mijn bananenbrood heerlijk - getoast is het ook heel lekker. Als je dit recept eenmaal geprobeerd heb dan zul je nooit meer overrijpe bananen weggooien!

INGREDIENTEN

, 250 gr bloem, 1 tl baksoda, snufje zout, 115 gr boter, 115 gr bruine suiker, 2 losgeklopte eieren, 500 gr geprakte overrijpe bananen,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Chicken pot pie met erwtjes en worteltjes onder een dakje van bladerdeeg

INGREDIENTEN

4 plakken bladerdeeg, 175 gr kip, 125 gr champignons, in plakjes, 20 gr bloem + om te bestrooien, 15 gr boter, 125 ml kippenbouillon, 2 eetlepels creme fraiche, 1 klein uitje, Pot erwtjes en worteltjes a 350 gr, Snuf gedroogde tijm, Boter of olie om te bakken, ½ ei

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Wat de krabsoep zo apart maakt is dat deze in een uitgehold brood zit. Langs de pier in San Fransisco zijn deze dan ook overal te krijgen  en zie je overal toeristen met een brood gevuld met soep rondlopen.

INGREDIENTEN

-3 sjalotjes, , - 400 g aardappelen, , - 300 g krabvlees of surimi, , - 40g boter, , - 75 g doorregen spek of bacon, , - 40 g bloem, , -1 I melk, , €" 1/2 I visbouillon, , - Worcestershiresaus, , -1 bosje bieslook, , - peper en zout, , - 4 harde broodjes (die je goed tot soepkom kan maken)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Smaak! alles zit in dit broodje , zoet, zuur , pittig . een waardig nummer 10

INGREDIENTEN

1 meergranen stokbrood, 1 gram groene peper pate, 1 pot boerenjongens, 1 zakje baby spinazie, 1 el frambozen jam, 1 el kappertjes ( uitgelekt ), 1 el rode bessen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-07-2016
  • Fusion
  •  10-20 min.

Heerlijk frisse kokommersalade

INGREDIENTEN

½ komkommer; 1 rode ui; 2 eetl. gezouten pinda's; 3 bosuitjes; 4 eetl. Thaise zoete chilisaus; 2 eetl. rijstazijn.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-07-2016
  • Europees Bijgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top