Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

377.708 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Eigenlijk ben ik best wel een 'soep'mens, dat wil zeggen dat ik het echt graag eet en ook redelijk vaak maak. Vind het ook leuk om zo af en toe iets nieuws te proberen, zo ook deze keer. Maar de echte aanleiding was dat mijn jongste kleinzoon (net 1 jaar) zijn broodmaaltijd momenteel lastig eet. Hij houdt wel van soep dus mijn schoonzoon had eigenlijk met een gekke bek mij gevraagd om een lekkere soep te maken die dan gecombineerd kon worden met zijn broodmaaltijd om uit te proberen of het op die manier wel zou lukken. En het werkte!

INGREDIENTEN

2 middelgrote uien, 3 grote tenen knoflook, 2 courgettes, 2 avocado's, 1 komkommer, 6 kippenbouillonblokjes, 200 ml creme fraiche, 500 gram kippedijen (of kipfilet), 100 gram vermicelli (optioneel), 3 liter water, vers gemalen 4-seizoenenpeper, 5 eetlepels olijfolie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Wereld
  •  30-60 min.

Ik ben fan van alles wat je kan inmaken vooral als het anders is van smaak kleur of vorm zo ook deze knoflooktenen  zoutig van de ketjap maar ook eeen zuurtje van de azijn heerlijk! Hierdoor wordt je geprikkeld om te bedenken waar je dit in kan verwerken dat is nou zo leuk aan koken  met ingemaakte producten.   

INGREDIENTEN

8 tot 10 bollen knoflook, 360 ml sojasaus, 360 ml blanke azijn, 240 ml water, 2 tot 3 eetl.suiker, ,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Koreaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Ik weet niet waar dir recept vandaan komt. Vond een kladje in een schrift. Ik heb nog gezocht op Smul maar kon het niet vinden. Daarom nu dit recept. Lekker makkelijk en heerlijk!

INGREDIENTEN

500 gr. witvis (ik had kabeljauw); 1 eetl. olijfolie; 65 ml(?) Thaise currypasta ( ik heb ca. 1½ eetl. rode genomen); 1 eetl. donkere basterd suiker; 2 theel. vissaus; ½ theel. kurkuma; 165 ml. kokosmelk; 300 gr. sperziebonen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een smakelijk pastagerecht.

INGREDIENTEN

- Farfalle (of een andere pasta), - 125g chorizo, - 200g kipfilet, - 250g chamignons, - 200 ml crème fraiche, - 2 teentjes knoflook, - 1 eetlepel peterselie (vers of gedroogd), - 1 glas witte wijn, - Peper en zout, - wat boter, - Scheut olijfolie, - 1 ui, - handje zwarte Olijfjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevonden tussen een stapel recepten

INGREDIENTEN

100 gr. spekblokjes, 400 gr. varkenspoulet, 3 rode paprika's, 50 gr. boter, 2 gesnipperde uien, 2 á 3 teentjes knoflook, uitgeperst, 3 eetl. bloem, 1 klein blikje tomatenpuree, 1,5 eetl. (scherpe) paprika, bouillontabletten voor 1,5 l., zout, en peper (versgemalen), flinke mespunt suiker, 2 á 3 eetl. fijngesneden bieslook.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Europees
  •  30-60 min.

Lekker met een frisse groene salade en frites of gebakken krielaardappeltjes.

INGREDIENTEN

1 ui, 2 el maiskorrels (uit een pot of blikje), 1 el kappertjes, 750 gram gehakt, 1 beschuit, 1 ei, 2 tl tijmblaadjes, 2 tl sambal oelek, zout, zonnebloemolie, 12 kleine tomaten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik verzamelde vroeger, voor het computer tijdperk, allerlei lekkere recepten, uit tijdschriften. en daar is dit er één van. deze recepten tikte ik dan netjes uit en als er een foto was, plakte ik deze er bij. en nu kom ik vanalles tegen. lekkerrrrr.

INGREDIENTEN

3 Golden Delicious appels, 225 gr. suiker, 2 theel. kaneel., 4 eieren, 250 gr. gesmolten roomboter, 150 gr. gezeefde cakemeel, 1 theel. gezeefd bakpoeder, 1 eetl. vloeibare honing.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Engels
  •  60-120 min.

*

INGREDIENTEN

El arachideolie, 100 gram gerookte spekblokjes, 500 gram gesnipperde uien, 2 el honing, 50 gram bloem, 1tl zout, versgemalen peper, 800 gram riblappen, 3 el rode wijnazijn, 1 el scherpe mosterd, 500 ml donker bier, 1 el gehakte verse tijm of 1 tl gedroogde tijm, 2 el gehakte verse bladselderij

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Typische Thaise rundvlees salade die wel een beetje pittig is.

INGREDIENTEN

400 gram Biefstuk, ossenhaas of jodenhaas., 4 eetlepels vissaus (echte Thaise), sap van 1 grote limoen, 1 theelepel suiker, 1/2 theelepel gemalen chilipoeder., 1 medium rode ui. in dunne partjes., 8 cherry tomaatjes (Geen hele zoete), Salade blaadjes, chilipeper, komkommer, halve limoen in partjes om de schaal op te maken., Voor het garneren 15 gram hele verse munt en 15 gram koriander blaadjes en steeltjes (Niet de wortels)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Thais
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere broodjes voor de lunch of brunch.

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g, 1 el bloem

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Met zalm kun je super goed variëren. Vaak maak ik zalm in de oven. Deze keer had ik zalm met huid gekocht en dan wordt de zalm lekkerder in de pan. Een uurtje marineren en dan in weinig olie bakken. Lekker sausje erbij en smullen maar.

INGREDIENTEN

2 mooie moten zalm (liefst met huid), 1 eetlepel olijfolie, 100 ml slagroom (voor wie veel saus wil neemt wat meer room), peper, zout, , Marrinade:, 2 eetlepels roze peperkorrels, 1 flinke eetlepel lemon pepper van Jonnie Boer (Euroma), zout (liefs vers gemalen), sap van 1/2 uitgeperste citroen, 1/8 ltr droge witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere lunch met warme brie.

INGREDIENTEN

4 sneetjes oerbrood, 300 gr brie, 80 gr gedroogde abrikozen, geweld, 40 gr abrikozenjam, 4 theelepels geschaafde amandelen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Wereld
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Lekkere lunch met vis.

INGREDIENTEN

20 g (vloeibare) boter of margarine, 2 grote uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, geperst, 500 g kruimige aardappelen, in stukjes, 4 John West Ansjovisfilets in olijfolie (50 g) uitgelekt, fijngehakt, 1 liter kippen- of groentebouillon, 200 ml slagroom (light), 1 blik John West Makreelfilet met een vleugje Zonnebloemolie (85 g), 3 el grof geknipte bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Vis
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijk gerecht met malse vis.

INGREDIENTEN

4 Pangasiusfilets (600g), 150g Go-Tan Boemboe Sajoer Bloemkool, Optie: Go-Tan Kokosmelk, 150g Taugé, 200g Wortel, 200g Sperziebonen, 250g Go-Tan Miehoen, scheutje Go-Tan Sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Deze salade heb ik voor het eerst gemaakt en zeker niet voor de laatste keer. Ik zocht een lekkere salade bij de gebakken gemarineerde zalm die ik zou maken en stuitte op internet op een dergelijk recept. Met mijn eigen aanpassingen ontstond deze lekkere frisse salade.

INGREDIENTEN

250 gram sperziebonen, plm. 6 kerstomaatjes of meer naar smaak (schoongemaakt en gehalveerd), 2 lenteuitjes, schoongemaakt in smalle ringetjes gesneden, 2 eetlepels gehakte peterselie, (eventueel nog een eetlepel uitgelekte kappertjes), , Dressing:, 1 teentje knoflook, gepeld en fijn gesnipperd, 2 eetlepels witte wijnazijn, 5 eetlepels olijfolie, 1/2 eetlepel vloeibare honing, zout, peper (liefst vers gemalen), 2 theelepels pittige Franse mosterd, , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

We kookten voor 2 altijd 1kg. asperges wat we eigenlijk te veel vonden. Ben op zoek gegaan naar een soep, uit wat verschillende recepten gecombineerd en naar eigen smaak aangepast. We maken hem nu in de aspergetijd regelmatig en iedereen vind hem erg lekker.

INGREDIENTEN

-400gr. Asperges in stukjes, -1ltr. groentebouillon van 2 tabletten, -100gr. hamreepjes, -3 hard gekookte eieren, -250ml. kookroom, -2 sjalotjes fijn gesneden, -Roomboter, € Bieslook,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zag dit recept op tv bij Ramon Beuker. Heb een aantal dingen naar eigen smaak aangepast en nu roept iedereen over dit recept. Heel de familie en vrienden maken deze soep regelmatig op deze manier.

INGREDIENTEN

-1 eetl. zonnebloemolie, -1 ui, in dunne ringen, -250 g kastanjechampignons in plakjes, -2 flinke theel. Thaise (rode) currypasta, -1 pot kippenbouillon met kippenvlees en 2 potten water, -1 kippenbouillontablet, -200 ml kokosmelk, -Allesbinder, -1 Streng mihoen(glasnoedels Conimex),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Aziatisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heb een aantal gerechten gecombineerd tot ik aan het beste resultaat was. Maak het op deze manier regelmatig en iedereen vind de soep erg lekker. 

INGREDIENTEN

-1 eetl. zonnebloemolie, -1 ui, in dunne halve ringen, -2 teentjes knoflook, -1tl. Gemberpoeder, -0,5tl. Citroengraspoeder, -100ml. appelmoes, -2 el. suiker, -0,5 ltr. gezeefde tomaten ( of 2 blikjes tomatenblokjes in sap), -2 flinke theel. Thaise (rode) currypasta, -1 pot kippenbouillon met kippenvlees en1 pot water, -200 ml kokosmelk, -1 Streng mihoen(glasnoedels Conimex)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere vegatarische burgers.

INGREDIENTEN

250gr kidneybonen, 130gr mais, 3 tenen knoflook, 1 middelgrote ui, 15gr mosterd, 20gr worcestersaus, 40gr ketjup, 5gr surinaamse sambal, 15gr sesamzaad, Havermout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Entrecote is niks anders dan biefstuk met een randje vet , helaas wordt er tegenwoordig de vet rand afgesneden, tot wel 25 % , te klein . haal bij je slager gewoon een lap met aan de bovenkant een volledige rand vet , dit bak je mee, liefhebbers eten het mee, anderen snijden het er af na bakken.. vergeet alle comericiele recepten van croma  en anderen die je online vindt, dit is beter!  

INGREDIENTEN

Half blok blue band, 2 entrecote met dikke vetrand, zout en peper uit de molen,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heel erg simpel om te maken

INGREDIENTEN

250 gr. boter, 200 gr. pure chocola, 1 groot ei, 1/2 tl vanillepoeder, 350 gr. bruine basterdsuiker, 450 gr. meel, 2 tl bakpoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker bij een indiase curry.

INGREDIENTEN

130gr zelfrijzend bakmeel, 65ml melk, 5ml plantaardige olie, 2/3 flinke tenen knoflook (geperst), 1tl korianderpoeder, 1tl komijnpoeder, 5gr suiker, peper en zout, , Ghee

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Indiaas Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Dit is een oud familierecept. Makkelijk om te maken, heerlijk om te smaken.

INGREDIENTEN

1 (soep)kip, 2 liter water, 2 uien, 4 wortels, 1 knolselderij, 1 tomaat in stukjes, 1 el zout, 1/2 tl kerriepoeder, 3 takjes peterselie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Arabisch
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Gewoon simpel pannekoekenrecept voor 6 kleine pannekoeken van circa 75 gram.

INGREDIENTEN

250ml volle melk, 125gr gezeefde bloem (tarwe, volkoren, haver of een mix), 2 eieren, Snufje zout, Boter of margarine om te bakken.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Door de jaren heen heb ik veel sparerib recepten en de verschillende bereidingswijzen ervan geprobeerd. Volgens velen zijn de alle lekkerste spareribs, ca. 2,5 uur rustig op een BBQ gegaard, op de juiste temperatuur en diverse keren in die tijd ingesmeerd met een lekkere marinade. Echter ik moet eerlijk bekennen dat ik meestal niet zoveel geduld heb en dat het me ook al verschillende keren is overkomen dat ze meer zwart dan bruin van de BBQ afkwamen en / of nog niet gaar waren. Dit recept is echt de oplossing voor waanzinnige lekkere spareribs die gewoon niet kunnen mislukken. De bereidingstijd van ruim 2 uur lijkt misschien erg lang echter tijdens het " wellen " kun je gewoon andere dingen gaan doen. Bij deze spareribs mag je kluiven echter zoenen is al voldoende om het vlees van het bot af te krijgen. De ingrediënten zijn aangegeven per kilo spareribs, wil je meer dan de verhoudingen aanpassen.

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor het koken:, , 1 kg varkensribben, 1 teentje knoflook geperst, 1 gesnipperde sjalotje, 1 el citroensap, 500 ml runderbouillon, 350 ml cola, 1 tl tomatenpuree, 1 flinke tl scherpe Dijonmosterd, 1 el honing, 1 steranijs, , Ingrediënten voor marinade:, , 50 ml ketjap Asin, 1 flinke el bruine suiker, 1 flinke el tomatenpuree, 1 klein tl sambal badjak, 1 tl djahe of versgeraspte gember, 1 el honing

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Het recept is van mijzelf, ontstaan met ingredienten die ik in huis had. het regende hard, wou niet naar de super,

INGREDIENTEN

Ijsbergsla, aardappelen, ui, spekjes mager, braadworst, peper en zout, beetje bouilon van blokje., klontje boter, drie eetlepels olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bijzonder recept, met gefrituurde courgette!

INGREDIENTEN

200 gr spaghetti;, 1 courgette om te frituren;, extra vergine olijfolie;, 1 teentje knoflook;, Mint;, geraspte Parmezaanse kaas of nog lekkerder: ricotta salata;, zwarte peper;, om te frituren: olijfolie.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit heerlijke recept heb ik meegenomen uit Tanzania, waar ik een aantal jaar doorgebracht heb. Het is een heerlijke variant op de lokale rijst met een soort spinaziepapje, wat zowel vlees als vis vergezelt. Een beetje Indiase draai ook eraan gegeven. Iedereen die het voor het eerst eet bij mij is blij verrast; wat een smaaksensatie! En zo makkelijk te maken. Het blijft de grote favoriet bij mijn kinderen en aanhang

INGREDIENTEN

500-600 gram kippendijtjes zonder bot (kipfilet kan ook, maar is droger en minder smaakvol), 1 ui, gesnipperd, 2/3 teentjes knoflook, uit de pers, 1 rode peper naar smaak, fijn gesneden, 2/3 eetl goede curry poeder (ik vind de surinaamse erg lekker, maar iedere favoriet is te gebruiken), 1 blik kokosmelk (ong. 450 ml), 1 eetlepel pindakaas, 1 pak spinazie a la creme (ong. 450 gr, diepvries), peper en zout (kippenbouillonpoeder) naar smaak, olie of geklaarde boter, Eventueel verse gehakte koriander ter garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zelf gemaakt smaak lekkerder.

INGREDIENTEN

6 grote droge rode pepers, 1 t vers gemalen witte peper, 1 e grof zeezout, 2 e verse koriander, fijn (of koriander wortel als je het zelf kweek), 3 cm verse gember, 8 teentjes knoflook, 1 stengel citroengras, fijn, 1 rode ui, fijn, 1 t trassie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Aziatisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Geïnspireerd door de afkeer van al die BBQ sausjes uit potjes en flesjes met verdikkingsmiddelen en geur- kleur- en smaakstoffen die meestal nogal melig smaken. Volgens vele vrienden de beste!

INGREDIENTEN

100 gram griekse yoghurt of 200 gram magere yoghurt; 30 gram mayo; handje rucola: handje kappers (gezouten of zuur); één flinke teen knoflook en peper en zout.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Ik wilde experimenteren met mosselen en zocht een Indonesische variant.

INGREDIENTEN

2 kilo schoongemaakte mosselen, 1 blikje kokosmelk, ongezoet, 1 rode peper zonder zaadjes, 1 theelepel sambal oelek., 1 stengel citroengras (uit de toko), 2 djeroek poeroet blaadjes (idem), 1 eetlepel vissaus, stukje verse gember fijngehakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 3 bosuitjes, in ringetjes, 1 bosje koriander, 1 theelepel bruine basterdsuiker

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijk recept van mijn vader, lekker voor op de bbq maar ook voor een verjaardag.

INGREDIENTEN

1 kilo kipfilet (bio), 5 tenen knoflook, 3 verse rode pepers of 6 gedroogde, 2 uien, 1 duim verse gember (5 bij 1 cm), 150ml zoete ketjap, 200ml zonnebloemolie, 2 tl. korianderpoeder, 1 tl. laospoeder, 1 tl. komijnpoeder, 1 tl. gemberpoeder, Peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2015
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mijn vriend Ed schreef ken jij pytti panna? Dat is een Zweeds gerecht. Ik heb het net gegeten. Zondag aten we raclet dus ik had nog een paar aardappels in de schil.  Vandaar weer eens pytti panna.

INGREDIENTEN

Snij drie gekookte aardappels, schilletje er af, in blokjes., Snijdt 1 ui in kleine stukjes., Neem een pakje spekblokjes, ( ik had blokjes runderrookworst, maar het kan met alle restjes vlees)., En twee eieren.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ik heb jaren terug een recept gekregen van een cliënt van toen.  Omdat ik nu een koolhydraatarm "dieet" volg heb ik het hier en daar wat aangepast. Dus i.p.v. vet vlees zoals spek en worst heb ik er kalkoenreepjes in gedaan.  

INGREDIENTEN

250 gr spliterwten (half zakje), 1 liter water, 1 bouillonblokje (ik heb er zelf kippenbouillon gedaan), 100 gr kalkoenreepjes (vleeswaar),

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Heerlijk licht stamppotje wat echt heel lekker smaakt bij de zomerse temperaturen van nu!

INGREDIENTEN

800 gr aardappelen, geschild en in stukken, 1/2 doosje tuinerwtjes (diepvries), 1 zak spinazie (300 gr), 1 zak andijvie (300 gr), 200 gr gerookte zalm snippers, 200 gr hüttenkäse, bosje bieslook, fijngesneden, (versgemalen) p&z, (versgemalen) nootmuskaat

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schenk als drank;Smaakvol bier als Konick of La Chouffe.

INGREDIENTEN

=1 grote Ui. =500 gram Rundergehakt., =4 eetl. Olijfolie. =450 gram aardappelblokjes, =1 grote Tomaat. (in 4 plakken), =4 plakken Brie. =200 gram gemengde salade., =1 Komkommer (in plakjes), =6 zwarte Olijven zonder pit, gehalveerd., =3-4 eetl.Yoghurtdressing

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

 WOW heerlijk. Zekerlijk voor herhaling vatbaar..

INGREDIENTEN

, 750 g sukadelappen, in grote blokjes gesneden, olie voor bakken, 1 steranijs, 1 t vijfkruidenpoeder, 5 cm kaneelstokje, 1 e oestersaus, 1 e vissaus, 1 e hoisinsaus, 2 e rijstwijn, 1 e bruine suiker, 2 e lichte sojasaus, zout, zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Dat kan anders! een zaaaai gerecht toch spannend krijgen, niks leuker dan dat.  

INGREDIENTEN

2 schouder karbonades, van het bot af in hapklare blokjes gesneden, 2 grote aardappels, gekookt, half, niet gaar, 4 ons sperziebonen, geblancheerd, 3 el soja saus minder zout ( kikoman ), 1 el mosterd, 1 tl knoflookpasta, 2 tl olijfolie, , half kuipje mix sajoer boontjes, 1 el pindakaas met of zonder noot, maar met is lekkerder., , een lekkere pot zuur erbij, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-08-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top