Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

386.313 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Ik was op een Turkse bruiloft. Daar wert dit geserveerde . Het was heerlijk . .De dag er na heb ik het gemaakt. Zonder recept.

INGREDIENTEN

275 gram bulger, 1 paprika rood en 1 geel, 1 ui rood, 2 thee lepel knoflook, 1 thee lepel zout, 2 bouillon blokjes kip aan gemaakt met 500 mililieter water, 1 eetlepels cajene poeder, 1 theelepel aromat, 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel boter, 2 eetlepels tomaten blokjes uit blik

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Turks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vanwege een test  voor weer een zaterdagavond snacks , dit vandaag gebakken ,  combi van gevuld ei gebakken ei , ei , en nog eens ei . aangezien iedereen op smul het nog steeds na de paas over eieren en eisalade heeft , al dan niet van een bedrijf wat niet meer bestaat , wat ik raar vindt , want als dat allemaal zo lekker was daar waren ze niet falliet , en als ik de ingedienten bekijk , denk ik heb ik daar ooit 5 euro voor betaald?  maar goed , das weer een ander verhaal.  om kort te gaan eigenlijk is het gewoon een gepaneerd ei met vulling, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan.  

INGREDIENTEN

1blikje tonijn, 4 eieren, 2 hard gekookt 2 schuimig geklopt, bordje bloem, ei 2x, paneer, 2 tl kipkruiden zonder zout, 2 tl mosterd, 1 1/2 el mayo, 3 tl worcestersaus, bakboter ( wilde niet frituren ), peterselie, gerookt paprika poeder mild,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Europees
  •  10-20 min.

Een soep die hier vaak gegeten word. 

INGREDIENTEN

1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 preien, 2 aardappelen, 1 l kippen (of groente) bouillon, 3 eetlepels grove mosterd, 50 ml kookroom, peper, 4 plakjes ontbijtspek, verse peterselie, olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Europees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een prima soep voor een bijvoorbeeld een wildmenu

INGREDIENTEN

1 pot paddestoelenfont 350 ml, 1/2 blokje bouillon (groente- of paddenstoelen-), 150 g paddestoelen mix, takje tijm, sjalotje, teentje knoflook, olijfolie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Errug lekker bijgerecht. De familie stelde voor om het de volgende keer als hoofdgerecht te maken (maak dan dus meer van die units maken, dan doe je toch iets goed?)

INGREDIENTEN

2 zoete puntpaprika's, een bakje geitenkaas spread (bettine), handje pijnboompitjes, 2 eetlepels verse bieslook, olijfolie, versgemalen peper

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-04-2017
  • Wereld Bijgerecht
  •  10-20 min.

Makkelijk te maken en heerlijke ovenschotel met weinig werk eraan. €Buiten dat is het ook nog eens budgettechnisch gezien goed voor de portemonee!

INGREDIENTEN

Scheutje olijfolie, 2 uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 500 gr half-om gehakt, 1 rode paprika, in blokjes, 1/2 bakje champignons (125gr) in schijfjes, potje doperwtjes, uitgelekt (middelgroot potje), 1/2 runderbouillonblokje, 2 dl warm water, 250 gr macaroni, beetgaar gekookt, 2 eieren, losgeroerd, 75 gr geraspte jongbelegen kaas, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2017
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit zalige stoofpotje is een smakelijke no-nonsens schotel. Een superlekkere portie gezonde kost waar de portefeuille blij van wordt. Alles kan op voorhand worden gemaakt,je hoeft het enkel te verwarmen en de rest van de avond zit je bij je gasten

INGREDIENTEN

2 kippenbillen (Grote eters of kleine kippenbillen? Reken dan een gerust eentje per persoon!), 2 kippenborstfilets, 2 el olijfolie, boter, 1 ui, 2 teentjes look, 2 el paprikapoeder, 1 el bloem, 250 ml kippenbouillon, 2 rode paprika, 4 tomaten, 100 ml zure room, Peper & zout, 4 el verse platte peterselie, fijngesneden

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-04-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Wat een ontdekking ! Een zelfgebakken brood waarvoor de mouwen niet eens opgestroopt hoeven te worden. Dit brood moet niet gekneed worden. Yep, je leest het goed. Het enige wat je nodig hebt is tijd.

INGREDIENTEN

-410 g tarwebloem, -350 ml water, -2 en 1/2 tl instant gist (bijv. gist van dr. Oetker), -1 en 1/2 tl zout,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-04-2017
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Lekker ouderwets, kan ook geserveerd worden als voorgerecht

INGREDIENTEN

-6 sneetjes gekookte beenham, -1 bussel gestoomde asperges (of buiten het seizoen uit glas), - een handvol peterselie, -2 gekookte eitjes, -1 in blokjes gesneden tomaat., , Voor de saus :, -1 pot vetarme yoghurt (500g), -1 el citroensap, -1 tl straffe mosterd, -een handvol verse peterselie en een handje verse bieslook.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Misschien wel 1 van de beste kookprogramma,s elke dag op tv , dagelijkse kost op belgie 1 , soms lastig , meestal verasend , lekker , en zonder poeha gepresenteerd. soepje voor liefhebbers , smaken en ingredienten zullen niet iedereen kunnen bekoren.  

INGREDIENTEN

Lavas/maggikruiden, 6 dl kokosroom, geen melk, 2 tl. groene currypasta, enkele blaadjeslaurier, enkele takjestijm, 2 tenenknoflook, 5 dlwitte wijn, 2 kg mosselen, 3 stengels bleekselderij met wat groen, olijfolie, 2 uien, peper, zout, 2 venkelknollen, 1steranijs, currypoeder, kurkumapoeder, boter

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2017
  • Europees
  •  20-30 min.

Naar n verloren recept gemaakt en bij elkaar gezocht. op internet.

INGREDIENTEN

1 kipfilet, beetje bloem, scheutje olijfolie, 175 gr. plakken mager ontbijtspek, 1 komkommer, 3 tomaten, 4 kleine of 2 grote eieren, 125 gr rucola, 0,5 krop IJsbergsla, 0,5 potje zongedroogde tomaatjes in de olie, 400 gr grote champgnons, gemalen peper en natriumarme aromat,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Europees
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Als je het koolhydraatarme dieet volgt, mis je af en toe een broodje. Met dit recept heb je toch het idee dat je brood eet.

INGREDIENTEN

3 eieren, 250 gr Kwark, 100 gr amandelmeel, 50 gr zonnebloempitjes, 30 gr Chiazaadjes, 20 gr psyllium of gebroken lijnzaad, 10 gr bloem kokos, 1/2 tl zout, 2 tl bakpoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Europees
  •  30-60 min.

Makkelijk te maken en altijd lekker.

INGREDIENTEN

DROGE INGREDIENTEN:, 70 gram kokosbloem, 115 gram sukrin 1, 25 gram cacaopoeder, 1tl bakpoeder, 1/2 tl backing soda, 1/2 tl oploskoffie, 1/2 tl zout, 1/4 tl xanthan gum, NATTE INGREDIENTEN:, 6 grote eieren, 1/2 tl vanille, 1/2 tl stevia, 2 tl azijn, SAMEN SMELTEN:, 115 gram gezouten boter (of kokosmelk), 30 gram pure chocolade (fijn gehakt), ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Europees
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Dit recept van pulled pork zit zo vol van smaak dat er een MMMM geluid uit je keel opstijgt.

INGREDIENTEN

1,5 kilo kotelet of procureur, 250 ml gezeefde tomaten, 60 ml appel cider azijn, 1/4 tl uienpoeder, 1/4 tl knoflookpoeder, 1/4 tl tijm, 1/4 tl oploskoffie, 1/4 tl cacaopoeder, 1 tl komijnpoeder, 1/2 tl chili poeder, 2 el zoetstof, 1/2 tl zout

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Amerikaans
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Lekker als afkoelertje op een warme dag

INGREDIENTEN

0,5 banaan, 65 Gram aardbeien, 1 eetlepel aardbeien jam, 100 ml melk, 1,5 vol vanille ijs, 1 zakje vanille suiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.

Weer een gemakkelijk recept maar heerlijk op smaak met de pepersaus.

INGREDIENTEN

Voor de pepersaus:, 3 el sojasaus, 1 theel. witte wijnazijn, 0.5 el bruine basterdsuiker, 120 ml water, ½ runderbouillonblokje, 0.5 el versgemalen zwarte peper, 0.5 el maizena, Voor de wok:, 1 rode paprika in blokjes, 1 rode ui in kwarten gesneden, ½ bakje champignons in schijfjes, 300 gram voorgekookte krieltjes doormidden gesneden, 150 gram peultjes 3 min. geblanceerd., 250 gram kogelbiefstuk in reepjes (niet te dunne), zonnebloemolie, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker voor bij de koffie

INGREDIENTEN

1 ei, 200 Gram bloem, 100 Gram suiker, 150 Gram boter, 20 gram Jam

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit recept is lekker als een afkoelertje op een warme dag

INGREDIENTEN

30 ml cocos melk, 65 Gram ananas, 100 ml melk, 1,5 bollen ijs, 1 of 2 Vanille suiker zakjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.

Heb deze spaghetti maar naar me eigen vernoemd, weer eens wat anders... €Pittige spaghetti, niet met gehakt of kip, maar met geplukte makreel. €Probeer het eens, echt een aanrader! €

INGREDIENTEN

1 zak verse spaghetti (AH), scheutje zonnebloemolie, 2 sjalotjes, fijngesneden, 1 pepertje, fijngesneden, 6 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 tl trassie, 2 vleestomaten, ontveld en in blokjes, 1 gerookte makreel (visboer, liever niet van de Appie/EmTe etc etc, verschil proef je wel!), 4 dl tomatensap, 1 kippen- of visbouillontablet, verkruimeld, scheutje ketjap manis, fijngesneden bladselderij, gebakken uitjes, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ok, dat healthy was natuurlijk een leugen , maar het rijmt lekker, voor iedereen die gisternacht al lekker bezig is geweest , en vandaag nog even door moet . of gewoon als je zin hebt in een vette bek .

INGREDIENTEN

8 verse knakworst, 4 bruine afbak pistolets, dressing:, 250 ml zure room, 125 ml mayonaise, 75 gram Blauwader kaas; Gorgonzola, Stilton of als je iets milder wilt, Danish Blue, 2 tl knofpasta, 1 el droge sherry, verse bieslook, Vers gemalen zwarte peper, opmaak:, 4 el. atjar atjar ketimoen uitgelekt, 200 gram waterkers, 6 plakken streaky bacon elke plak in 3 stukken, , , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2017
  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Deze karbonades worden niet in de koekenpan maar in de oven gebakken. Lekker Italiaans gekruid, bedekt met pancetta (Italiaans ontbijtspek) en als topping een stukje zachte gorgonzola. De karbonades komen heerlijk knapperig uit de oven. Smullen.....! Ergens kwam ik een dergelijk recept  tegen, maar aangepast aan wat ik in huis had en mijn eigen fantasie gebruikt.

INGREDIENTEN

2 schouderkarbonades, plm. 8 plakjes pancetta (Italiaans lichtgerookt ontbijtspek) eventueel te vervangen door ontbijtspek, peper, oregano, gorgonzola dolce (zacht van smaak)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ik had toevallig een pot Limburgse mosterd staan en wilde wel weer eens mosterdsoep eten. Deze mosterdsoep viel wel heel erg in de smaak. Mijn man was echt verrukt van deze soep en zei dat ik de soep "morgen wel weer mocht maken". Deze soep is weer een combinatie van diverse gelezen recepten met wat eigen toevoegingen.

INGREDIENTEN

1 middelgrote ui, gepeld en gesnipperd, plm. 30 gram roomboter, 2 + 1 middelgrote preien, schoongemaakt in kleine stukjes gesneden, 2 middelgrote aardappelen, geschild en in kleine blokjes gesneden, 1 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel kurkuma, plm. 1 liter kippenbouillon (zelfgemaakt of van tabletten), 3 eetlepels (Limburgse) mosterd, 1/2 dl slagroom, peper, zout, paar druppels worcestersaus of maggi, plm. 150 gram magere spekreepjes, knapperig gebakken in een droge koekenpan, 4 eetlepels fijngehakte peterselie, , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Het is nog zo koud, dat een lekkere maaltijdsoep er altijd in gaat. Linzensoep uit Toscane is bijna altijd vegetarisch, gevuld met heel veel groenen en aangevuld met pasta of blokjes aardappel. Bij de soep wordt altijd brood gegeten. Mijn recept is een combinatie van verschillende andere recepten en wat eigen toevoegingen.

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 1 middelgrote rode ui, gepeld en gesnipperd, 4 teentjes knoflook, gepeld en gesnipperd, 2 flinke wortelen, schoongemaakt, in kleine blokjes gesneden, 2 stengels bleekselderij, gewassen, geschild, in kleine blokjes, 1 kleine courgette, uiteinden verwijderd, in kleine blokjes, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 blikje tomatenblokjes, plm. 400 gram inhoud, ¼ liter droge rode wijn, 2 laurierblaadjes, 1 flinke eetlepel gedroogde oregano, 1 flinke eetlepel gedroogde tijm, 1 klein gedroogd Spaans pepertje (peperoncino), 2 theelepels vloeibare honing, Plm. 1 ½ liter groentebouillon of kruidenbouillon, Groot blik linzen, uitgelekt, afgespoeld (inhoud plm. 760 gram), 50 gram kleine macaroni, Zout, peper, , Verse basilicum, Vers geraspte Parmezaanse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Dit zijn de lekkerste gehaktballen van de hele wereld. Of in ieder geval, de lekkerste die ik tot nu toe proefde. Het recept is afkomstig van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle waar ze om vijf uur €s middags met z'n allen eerst gezamelijk eten voor de gekte losbarst. Het recept is verrassend simpel.De gehaktballen worden eerst krachtig aangebraden voor een mooi goudbruin korstje en vervolgens heel zachtjes gegaard in krachtige vleesfond. De fond vormt tevens een heerlijke jus voor over je aardappel of groente. De gehaktballen zijn super sappig en mals, maar toch ook lekker stevig.  

INGREDIENTEN

400 gr rundergehakt, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels grovemosterd, 1 tl cayenne peper, 2 eieren, 80 gr paneermeel, 3 el roomboter, 1 pot vleesfund(pot)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Super lekker, én origineel recept deze frisse Karnemelk-Kokostaart met rabarber en een bodem van Bastognekoekjes... echt een aanrader!

INGREDIENTEN

Voor de bodem:, , 1 pak Bastogne koekjes, (= ca. 260 gr.), 125 gr. gesmolten roomboter, Voor de vulling:, , 250 ml. slagroom, 100 gr. suiker, 280 ml. karnemelk, 200 gr. santen (kokoscrème), in kleine stukjes gesneden, 8 blaadjes gelatine, sap van 1 citroen, evt. takjes verse munt voor de garnering, Voor de rabarber:, , ca. 4 stengels rabarber, 100 gr. suiker, 150 ml. water, 1 vanillestokje,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Ik raad je dit gerecht echt aan

INGREDIENTEN

300 gr basmatirijst, 2 komkommers, 1 eetrijpe mango, 300 gr kipgehakt, 2 sjalotten, 1 rode peper, 2 el (aramide )olie, 1 bakje koriander (15 gr)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wij hebben dit recept online gevonden en vervolgens zelf geprobeerd.

INGREDIENTEN

250 gram gemengde sla naar keuze | 150 gram dungesneden ham naar keuze, bijv. serrano-ham | 30 gram walnoten | 1 rode ui in halve ringen 1 appel bijv. Elstar, geschild en in kleine reepjes | 8 gedroogde vijgen | 50 gram rinse appelstroop van Frutesse | 50 ml rode port | 50 ml notenolie | 1 eetlepel Balsamico azijn | peper en zout naar smaak

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Internet gevonden ,geprobeert was ondanks eenvoud lekker

INGREDIENTEN

1 a 2 tomaten, bos bladpeterselie, 1 rode ui, 4 tenen knoflook, rode peper of gedroogde chilivlokken, 1 theelepel gedroogde oregano, 1 theelepel komijnpoeder, 1/2 theelepel suiker, olijfolie, rode wijnazijn, peper & zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Van een Filipijnse kok geleerd

INGREDIENTEN

* 500 Gr Buikspek in blokken gesneden, * 5 tenen knoflook, * 3 sjalotten (1 grote ui), * 1/2 kopje soya saus, * 1/2 kopje rode of witte wijnazijn, * 4 laurier blaadjes, * 2 EL bruine suiker, * 1 TL zwarte peperkorrels, * 3 EL arachide olie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Heerlijke wafels met een oranje vulling!

INGREDIENTEN

Voor de creme:, 1 doosje kokoscreme, 3 el maple syrup, 1 tl kaneel, , Voor de wafels:, 150 g zelfrijzend bakmeel, 1 zakje bakpoeder, 100g julienne van wortel, 1 tl kaneel, 1 tl gemberpoeder, 1 handje pecannoten, 1 tl vanille extract, 150 ml cashewmelk, 4 el maple syrup, snuf zout, 2 el druivenpitolie, , Topping:, handje pecannoten, maple syrup

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2017
  • Amerikaans
  •  10-20 min.

Heerlijk Indisch kipgerecht

INGREDIENTEN

, - 4 kippenbouten of drumsticks 6 tot 8 stuks, - 4 teentjes knoflook, geperst, - 4 stuks steranijs, gekneusd, - een halve theelepel kardemompoeder, - 1 kaneelstok, - 2 eetlepels ketjap manis, - 2 deciliter droge sherry, - 2 deciliter water peper en zout naar smaak, , Rawitolie benodigdheden, , - 3 eetlepels sesamolie, - 3 eetlepels sojaolie, - 6 rode rawits, - 1 theelepel geperste knoflook, - 1 theelepel gemalen szechuanpeper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk Indisch visgerecht.

INGREDIENTEN

- 250 gram garnalen, - 5 sjalotjes, - 3 tenen knoflook, - limoensap, - 1 theelepel kerriepoeder, - zout naar smaak, - zonnebloemolie,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Zodra je de pakketjes opent ruik je de heerlijke geur al! En doordat het in het eigen vocht van de groente en kruiden gaart trekken alle smaken lekker in de vis en heb je ook gelijk een heerlijke "saus". 

INGREDIENTEN

2 porties kabeljauwfilet van ca. 130 gram per stuk, 1 klein uitje, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook of 2 kleine teentjes, 1 tomaat, het groen van 2 lenteuitjes, 1 filnke eetlepel verse (blad)peterselie, 1 flinke eetlepel verse dille, peper, zout (uit de molen), olijfolie, 4 flinke vellen aluminiumfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wij zijn kipliefhebber en haal de kip bij een Marokkaanse winkel. Deze zijn super lekker en meestal rond de 1200 gram. Wij eten hier 2 keer van vandaar dat ik 2 personen opgeef.

INGREDIENTEN

1 hele kip van 1200 gram, 3 teentjes knoflook, 1½ rode peper, zout, 2 limoenen, 4 bosuitjes, 1 sjalotje, 3 takjes peterselie, 4 eetlepels Olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

 Deze mild gezuurde haringfilets zijn een gezonde lekkernij die rijk is aan omega-3 vetzuren.

INGREDIENTEN

4 Neptunus haringfilets dille, 400 g pasta penne, 6 el yoghurtdressing, 3 el pesto, 200 g rucola

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een Frans recept, dit gerecht bestaat uit een variatie van de zomer groenten, met inbegrip paprika, ui, tomaat, courgette en aubergine met kruiden die typisch zijn in de Provence gegroeid, zoals basilicum en oregano.

INGREDIENTEN

Flinke scheut extra vergine olijfolie, 1 grote ui, snijd ze in stukjes van ong. 1 cm, 1 rode paprika, zonder zaadjes en, snijd ze in stukjes van ong. 1 cm, 1 rode peper, zonder zaadjes en, snijd ze in dunne ringetjes, 4 tenen knoflook, in dunne plakjes, 1 tomaat in plakken, 3 tomaten, zonder zaadjes en snijd ze in, blokjes van ong. 1 cm, 2 kleine courgettes, snijd ze in blokjes van ong. 1 cm, 1 middelgrote aubergine, geschild en in blokjes van ong. 1 cm snijden, 8 eieren, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 bosje verse basilicum julienne, fijn zeezout en vers gemalen peper uit de molen,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2017
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top