Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

380.397 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Deze gezonde en lekkere erwtensoep staat snel op tafel. Door gebruik te maken van de BK Snelkookpan kun je de soep in 30 minuten bereiden.

INGREDIENTEN

1/2 knolselderij, 1 winterwortel, 2 dunne preien, 250 g gerookte spekblokjes, 2 laurierblaadjes, 400 g spliterwten, 1 rookworst

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke gemarineerde en gestoofde kip met gele rijst

INGREDIENTEN

1 hele kip plus lever etc., 6 el ketjap manis, 5 el zoete chilisaus, 4 el zonnebloemolie of arachideolie, 4 knoflookteentjes,geperst, 1 takje rozemarijn (10 cm), 3 el limoensap, 1 el paprikapoeder, beetje versgemalen peper, mandarijntjes op sap, 300 ml kippenbouillon, 4 kopjes rijst, 1 tl kunjit, verse selderij, handvol cashewnoten

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Deze visballen hebben veel weg van hartige oliebollen en de smaak is fantastisch.

INGREDIENTEN

voor beslag, 400 g sardines in tomatensaus, uit blik, zout, zwarte peper, 1/2 kop (125 ml) melk, 2 eieren, 1+1/2 kopjes (375 ml) zelf-rijzend bloem, , olie voor frituren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Afrikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Combinatie vis en ei met saus is heel lekker.

INGREDIENTEN

vulling, 400 g blik sardines in tomatensaus, uitgelekt en in stukjes, 1 e bieslook, fijn, 1 e peterselie, fijn, 2 eieren, hardgekook, in blokjes, 1 t citroensap, zout, witte peper, 1 e mayonaise, , 4 petits pains of andere harde puntbroodjes, opengesneden, slabladeren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Spek en ei, maar dan op een broodje.

INGREDIENTEN

2 afgebakken steenovenbroodjes, open gesneden, slabladeren, 4 plakjes tomaat, 4 plakjes krokant gebakken ontbijtspek, 2 gebakken eieren, 1 e kwark met 1/2 t Franse mosterd vermengd, zout (weinig), peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Makkelijk en een heel lekkere broodje.

INGREDIENTEN

2 sneetjes wittebrood, 2 t zachte grasboter, 2 plakjes kaas (cheddar of belegen Goudse kaas), 1 t mayonaise, 1 t korrelmosterd, 2 plakjes Yorkham

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een fantastisch lekkere frisse en hartige broodje.

INGREDIENTEN

2 afgebakken steenoven broodjes en horizontaal door midden gesneden, 1/2 rode ui, in halve ringen, 2 e extra vergine olijfolie, 1/4 t droge rode pepervlokken, 1 e balsamico azijn, 4 plakjes ontbijtspek + olie voor bakken, 2 e mayonaise, 2 e verse koriander, fijn, plakken belegen kaas (cheddar of Goudse), 1 appel, zonder klokkenhuis en in dunne plakjes gesneden

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.

Bij de zaterdagkrant zat een leuk boekje met Pratos Tipicos dat de eigenaar van een plaatselijk koffietentje me ter beschikking stelde. De oorsprong van dit gerecht lijkt bij nader onderzoek te liggen in de provincie Viseu.  

INGREDIENTEN

2 konijnen; 1 kg. oogbonen (witte met een zwart oogje); scheut olijfolie; 4 grote uien., Voor de marinade:, 500 ml witte wijn; 6 teentjes knoflook; eetlepel oregano; eetlepel komijn; takje verse peterselie;, 2 kruidnagels; nootmuskaat naar believen; 3 kleine piri piri's; wat zoete paprikapoeder en zout naar behoefte.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2016
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ik ga niet in details, maar het was een succes , het is ff werk ,  maar dat heb je voor je lief over toch?

INGREDIENTEN

12 grote aardbeien met steeltjes het liefst of flink blaadjes, 1 reep witte chocola met mais, 1 el neutrale olie, 1 pot boeren jongens, 1 zakje gedroogde cranberry,s, 200 ml. ongezoete slagroom, 2 el balsamico azijn, peper, zout uit de molen, 1/2 tl kardamom, , , ,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Kennen jullie die vreselijk verslavende sunrise koekjes zo niet, niet aan beginnen.  Maar omdat ik er zo een trek in had bedacht ik dat dit anders kon dus heb ik ze zelf gemaakt en ik moet zeggen dat ze erg lekker zijn nog lekkerder dan de echte. Deze koekjes zijn suikervrij dus ideaal voor de slanke lijn  

INGREDIENTEN

3 eetlepels gesmolten kokosolie, 1 eetlepel cacaopoeder (zonder suiker), 1 eetlepel rauwe honing of 5 druppels stevia, 2 verkruimelde rijstwafels,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Slanke keuken
  •  > 120 min.

Ik heb dit recept uit een tijdschrift en ik dacht al gelijk: dit wordt lekker. toen ik het had gemaakt nam ik het mee naar mijn opa en oma en ze vroegen gelijk toe ze het op hadden of ze een stukje mochten houden voor de volgende dag bij de koffie!

INGREDIENTEN

1 citroen ( goed schoongeboend ), 4 elstar appels, 3 eieren, 180 g suiker, 100 g boter + extra om in te vetten, 230 g zelfrijzend bakmeel + extra om te bestuiven, 1 1/2 tl kaneel, 1 zakje vanille suiker van 8 gram, 100 ml volle melk, 2 el poedersuiker om te bestuiven, , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een probeersel van mij zelf

INGREDIENTEN

Een kant en klaren pizza vel, Spaanse chorizo, Italiaanse tomaten saus met kruiden, tomaten, monzarella, een pakje gesneden spekjes, geraspte kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Weer eens wat anders met spitskool...

INGREDIENTEN

1 spitskool, 1 kilo aardappelen kruimig, 1 prei, 300 gram spekreepjes, 500 gram rundergehakt, 250 ml creme freche, 2 tl nootmuskaat, 3 tl cayennepeper, peper en zout, 1 eetlepel olie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ben aan het bakken geslagen omdat ik een nieuwe oven heb en nu aan het uit proberen ben.

INGREDIENTEN

250 gram bloem, 225 gram fijne witte suiker, 225 gram roomboter, 1theelepel gember poeder, Snufje zout, 3/4 geklutst ei, ( eventueel 1 lepel amandel poeder)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zacht en romig.

INGREDIENTEN

Olie; 150 g risottorijst; 1 ui; 1 grote venkel; 1 l groentebouillon; 100 ml witte wijn; 1 flinke eetlepel ricotta; peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voor het eerst gegeten tijdens de bestuursvergadering van de Lions bij Heleen thuis !!! 

INGREDIENTEN

200 gr rode kool bladeren, 4 eetlepels balsamico azijn, 75 mol gembersiroop, 50 mol olijfolie, zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Nagerecht van Kok Ramon Beuk.

INGREDIENTEN

=4 Peren, = 1 eetl.Boter. = 1/2 eetl.Suiker. = 1/2 dl.witte wijn., =1/2 dl Slagroom. = 75 gram pure Chocolade., =100 gram Roquefort.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ik maak al jaren het "snert" recept van de familie, van oma naar mam en nu maak ik het zo. Maar sinds ik de slowcooker heb, is het toch wel heel makkelijk om een heerlijk recpt klaar4 te maken waar je bijna geen omkijken naar hebt.

INGREDIENTEN

Erwtensoep uit de slow cooker, , Ingrediënten:, 500 gram spliterwten, 2 preien (350 gram), 2 bouillonblokjes, 2 krabbetjes of 2 karbonades, 1 ui, 1,5 liter water, 1 rookworst, , , ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands
  •  > 120 min.

MINI-CV.van Erik van Loo: Erik van Loo is Chef-Kok bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Daar kookt hij klassiek Frans in een modern jasje. Sinds 2009 heeft Parkheuvel 2 Michelinsterren.

INGREDIENTEN

=500 gram half-om-half--gehakt., =2 Beswchuiten (Verkruimeld), =1 eetl.Paprikapoeder. = 1/2 eetl. Kerriepoeder., =2 eetl. Koffiemelk. = 1/2 eetl. Vleeskruiden., =1 tl.Maggi Aroma., =3 eetl.Arachideolie. = 1 Ei.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heb weleens gegeten in belgie . Vind dit een goed recept en makelijk.

INGREDIENTEN

100 gram boter, 2 sjalotjes gesnipperd, 75 gram bloem + extra om te bestuiven., 75 ml vermouth of witte wijn., 350 ml visbouillon, 250 gram hollandse garnaaltjes., Paneelmeel, 3 eiwitten, goed losgeklopt., 1 liter olie om te frituren., Peterselie, Citroen, schoon geboend, in partjes.

  •  Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Belgisch Voorgerecht
  •  > 120 min.

De ultieme verwennerij en altijd lekker. Dit is echt altijd lekker!

INGREDIENTEN

1kg kastanjechampignons, 1 grote sjalot, 1 teentje knoflook, 4 el paneermeel, , Vlees, , 1 kg stevige ossenhaas (gevliesd middenstuk), zeezout, peper, zonnebloemolie, , Voor het bladerdeeg, , 250 g koude boter, 250 g bloem, 125 ml ijskoud water, 4 g zout, , 300 g serranoham (iets dikker gesneden dan broodbeleg), 1 ei

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees
  •  > 120 min.

Lekker voor bij de lunch

INGREDIENTEN

600-800 g gemarineerde kippevleugels,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees
  •  20-30 min.

Coq au vin, een gerecht dat er altijd wel in gaat!

INGREDIENTEN

1 jong haantje (of kippetje), 3 el boter, 150 g ontbijtspek in blokjes gesneden, 6 sjalotjes fijngesneden, 1 oerpeen in grove stukken gesneden, 1 gele peen in grove stukken gesneden, 2 tenen knoflook in plakjes gesneden, 4 el cognac, 1 el bloem, 200 g champignons in vieren gesneden, ½ l witte wijn warm, 2 el krulpeterselie grofgesneden, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kipdrumsticks maar dan weer net wat anders.

INGREDIENTEN

8 drumsticks, kipkruiden, 25 g boter of margarine, 2 el olie, 2 dl sinaasappelsap, 2 dl tomatenketchup, 50 g gewelde krenten, 50 g gewelde rozijnen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

De lekkerste kippenpoten uit de oven!

INGREDIENTEN

12 drumsticks, 400 gram krieltjes (kleine aardappeltjes met schil ook erg lekker!), 6 tenen knoflook, Paar takjes tijm en rozemarijn, olijfolie, Citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Alles wat je zelf maakt is het mooist!

INGREDIENTEN

500 gram runder gehakt, 250 gram kippen gehakt, 2 eieren, 5 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels zout, 5 of 6 eetlepels paneermeel, 2 grote uien, , het kruidenmengsel, , 3 theelepels zwarte peper, 2 theelepels komijnpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel kruidnagelpoeder, 2 theelepels geel mosterdpoeder, 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder, 1/2 theelepel cayennepeper, , Wees niet te zuinig met de kruiden!

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Ouderwets, zoals mijn moeder dat vroeger maakte Oh.... wat was het spannend als warme theedoek open gemaakt werd :-)  

INGREDIENTEN

1 hele groene kool, 450 g grof gemalen varkensgehakt, 1 plak rauwe ham van 75 g, fijngesneden, 1 winterpeen, in stukjes, 1 ui, gesnipperd, 2 takjes peterselie, fijngehakt, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 ei, 4 eetlepels broodkruim

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke gezonde hartige taart, die eerlijk gezegd het best tot zijn recht komt als het een dag later wordt gegeten, want dan zijn de smaken helemaal goed ingetrokken. Koud is hij dan het lekkerst te eten.  

INGREDIENTEN

100 g boter, 300 g bloem, olijfolie, zout, (diepvries) spinazie, 200 g gerookte zalmfilet, verse peterselie, 2 eieren, 100 g geraspte Parmezaanse kaas, pijnboompitten, walnoten, ui, knoflook, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Bij de lunch kregen we onze nichtjes te eten. Eén van hen eet alleen vegetarisch. Omdat het een beetje feestelijke dag was wilden we niet gewoon een boterham eten, maar maakte ik een lekkere soep en dacht ik aan een salade. Ik had al één en ander in huis en zo kwam ik op deze heerlijke salade. En de salade viel heel erg in de smaak (ook de soep hoor!)

INGREDIENTEN

75 gram gewassen rucola, 1 flinke peer bijv. Doyenne de Comice, niet al te rijp, ged. in plakjes en ged, in stukjes gesneden, kleine tros blauwe druiven zonder pit, geassen, plm. 80 gram zachte geitenkaas (van zo'n rolletje), plm. 20 walnoten (geroosterd in een droge koekenpan), 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten (niet noodzakelijk), Dressing:, 4 eetlepels walnotenolie, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte balsamicoazijn, 2 eetlepels citroensap, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel vloeibare honing, peper, zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Het recept voor deze hele lekkere en super simpele salade vond ik in é'n van mijn kookboeken, namelijk "De dikke Vinazza". Ik ben dol op de Italiaanse keuken en op lezen. Nou in dit boek vond ik alles. Leuke verhalen en heerlijke recepten. We hebben genoten van deze verrukkelijke salade.

INGREDIENTEN

1 struikje roodlof raddicchio, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel rodewijnazijn, 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels walnotenolie, 2 eetlepels olijfolie, peper, zout, plm. 10 walnoten (gerososterd in een droge koekenpan), plm. 60 gram roquefort of een andere goede blauwe kaas, bijvoorbeeld gorgonzola

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke frisse salade met makreel. Heeft een lekkere bite door de stukjes appel en augurk. Is altijd lekker op een hard broodje. Bij een verjaardag/borrel of bij een picknick, lunch/brunch high tea......eigenlijk altijd wel lekker dus......ook de kids smullen hiervan

INGREDIENTEN

Schaaltje makreel filet, rode ui, verse bieslook, verse peterselie, augurk, appel, griekse yoghurt (of bulgaarse), mayonaise, citroen, gedroogde chilivlokken, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gevonden op Facebook 

INGREDIENTEN

3 eetlepels gesmolten boter, 2 eetlepels parmezaanse kaas (meer indien gewenst), 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel verse tijm, zout en peper naar smaak, 8-10 vastkokende aardappelen, in dunne plakjes, ,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Europees Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Lekkere veganistisch salade die echt overal bij passen.

INGREDIENTEN

voor salade, 1 avocado, in blokjes, 1 tomaat, in blokjes, 1/4 komkommer, in blokjes, 1 kleine rode ui, in halveringen gesneden, ijsberg slabladeren, , dressing, 1 e citroensap, half groeve zeezout, zwarte peper, 2 e verse koriander, fijn, 2 e extra vergine olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2016
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.

Overheerlijke taart. 

INGREDIENTEN

Voor het taartdeeg:, , 130 g bloem, 30 g zetmeel, 80 g melk, 5 g verse gist, 20 g cassonadesuiker, 1 snuifje zout, 40 g boter, 1 eidooier, , voor de banketbakkersroom:, 200 g volle melk, 1 eidooier, 20 g puddingpoeder, 50 g kristalsuiker, 1 vanillestokje, uitgeschraapt, voor de vulling:, 90 g banketbakkersroom, 330 g volle melk, 50 g cassonadesuiker, 4 eitjes, 1 vanillestokje, uitgeschraapt, 40 g bloem, , voor de afwerking:, 240 g suiker, 80 g water, 160 g hazelnoten, 0,5 l room + 40 g suiker,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Gevulde portobello paddestoelen op klassieke wijze gevuld!

INGREDIENTEN

4 grote portobello paddestoelen;, 8 kers- of cherrytomaatjes;, 4 eetlepels verse mozzarella;, 2 eetlepels verse basilicum, grof gescheurd;, 2 eetlepels extra vergine olijfolie;, 1-2 eetlepels glazuur van balsamico-azijn;, naar behoefte zout en zwarte peper.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Rode bieten, maar niet als de Russische soep, maar Italiaans.

INGREDIENTEN

3 schoongemaakte, eventueel gekookte rode bieten in blokjes;, 1 grote geschilde aardappel in blokjes;, 2 gesnipperde sjalotjes;, 1 gesnipperd teentje knoflook;, beetje rode wijnazijn;, 50 gr geraspte parmezaanse kaas;, wat kookroom light;, 8 dl groentebouillon;, 2 takjes kervel;, 1 blad laurier;, naar behoefte zout;, wat boter of olijfolie.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

=

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 500 gram shoarma, 0.67 paprika, 0.67 Courgette, 1.33 grote zoete aardappelen, 0.67 teentje knoflook, 0.67 eetlepel Olijfolie, 0.67 scheutje kokosmelk, Zout en peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

-

INGREDIENTEN

, 1 grote ui, 1 teen knoflook, Stukje gember, ongeveer 2 cm, 400 gram kipdijfilet, 1 eetlepel kerriepoeder Madras, 2 rode paprika's, 400 gram tomatenblokjes uit blik, 200 ml kokosmelk of Griekse yoghurt, 1 appel, Optioneel: koriander ter garnering,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een verrassende combinatie, pasata en witlof!!!!!

INGREDIENTEN

Naar behoefte gemalen venkelzaad;, 4 struikjes witlof;, 1 eetlepel extra vergine olijfolie;, 300 gr korte pasta;, naar behoefte zout;, 4 varkenssaucijsjes;, 1 glas witte wijn;, 1 eetlepel witte wijnazijn;, naar behoefte peper;, 5 eetlepels groentenbouillon.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Crostini zijn klassiek, deze paté is dat ook!

INGREDIENTEN

Voor de crostini:, een stokbrook of enkele pistolets;, extra vergine olijfolie., Voor de paté:, 250 gr champignons;, 40 gr noten;, 30 gr witte wijn;, 100 gr Robiolo kaas;, 50 gr sjalotjes;, 1 gr tijm;, 3 gr zout;, 0,1 gr peper.,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2016
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Ontdek culinair Nederland van 12-14 februari in Utrecht! Bekende koks koken en presenteren live, er zijn wijn- en bierproeverijen, workshops en beleef de Academy for Masterchefs. Mis het niet en krijg nu via Smult 2 kaarten voor slechts € 15 (50% korting!) … Lees verder »

Eenvoudig koken met een prachtige presentatie: dát is The New Easy van Donna Hay. Nu cadeau bij Smult: samen van € 49,75 voor € 29,95! »… Lees verder »

Top