Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

385.504 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Ik weet het, er staan al heel veel lasagne recepten op SW. Maar deze vinden wij zo lekker dat ik het graag deel.

INGREDIENTEN

2 el olie, 30 gram boter, 1 grote ui, gesnipperd, 1 wortel, fijngesneden, 1 stengel bleekselderij, fijngesneden, 50 gram blokjes ontbijtspek, 500 gram rundergehakt, 150 gram kippenlevertjes, kleingesneden, 1 blik gepelde tomaten van 425 gram, gepureerd, 2,5 dl rode wijn, 2 el gesnipperde peterselie, Italiaanse kruiden naar smaak, vers of gedroogd, verse lasagnevellen uit de koeling van de AH, Jumbo, Lidl......., , voor de bechamel:, 60 gram boter, 40 gram bloem, 5,5 dl melk, halve tl nootmuskaat, 100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Makkelijk, origineel en super lekker 

INGREDIENTEN

1 grote bloemige tot vrij vastkokende aardappel, 100 g kabeljauw, 50 g gepelde garnalen, 1/4 prei, 1 sjalotje, 200 ml room, peper, zout en nootmuskaat, een klontje boter, 1/2 el maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Overheerlijke aardappel en zijn gevolg; super lekker !

INGREDIENTEN

1 grote bloemige tot vrij vastkokende aardappel, 3 dikke bloemkoolrozen, 200 ml kokosmelk, 1 el currypoeder, 1 ajuin, 100 g kipfilet, olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met deze lunch zou de kater moeten weg zijn......

INGREDIENTEN

1 grote bloemige tot vrij vastkokende aardappel (of 2 middelgrote), augurkjes, handvol sla naar keuze, 4 sneden cheddar, 1 ei, ketchup, olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittige ometet uit Mexico die bovendien super lekker smaakt

INGREDIENTEN

12 eieren, korianderblaadjes, fijngehakte koriander, 2 grote zoete uien, een blik gehakte tomaten, olie, 6 teentjes look, tabasco, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een overheerlijke omelet

INGREDIENTEN

2 sneden Passendale Caractère, eieren, Parijse champignons, courgette, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels melk, gehakte peterselie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ohdit is zo lekker! Heerlijk voor de borrel, zo gepiept en een waanzinnig mooi resultaat.

INGREDIENTEN

1 pak pizzadeeg, 300g gegaarde gemarineerde kip, 4 bosui, 4 takjes peterselie, 0,5 flesje Franks Hotsauce of andere chilisaus, 4 el boter, 1 bol mozzarella, 100g geraspte kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Europees
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Nu was ik nieuwsgierig naar of ik zelf ontbijtkoek zou kunnen maken, zonder suiker. Ik vond het redelijk gelukt.  

INGREDIENTEN

125 gram gedroogde vruchten (vijgen, abrikozen dadels), 3 theelepels koek-/speculaaskruiden, 150 ml heet water, 100 gram noten, gehakt, 3 eieren, 300 gram meel (ik had 175 gram volkorenmeel en 125 gram havermout maar dat kun je eventueel anders verdelen), 100 ml melk (amandelmelk/sojamelk), 2,5 €" 3 theelepels bakpoeder, kokosolie om blik in te smeren, 1,5 theelepel kokosbloesemsuiker, Extra noten voor bovenop de koek, snufje zout, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Slanke keuken
  •  60-120 min.

Ik had  veel groenten over maar eigenlijk van alles maar 1 stuks. Toen heb ik dit recept op Internet gevonden en aangepast aan de groenten die ik had liggen.  Het orginele recept staat op de website van Dagelijkse kost. Een flinke ketel soep, zodat je ook nog wat kunt invriezen voor een gemakkelijke dag.

INGREDIENTEN

3 stengels bleekselderij, 1 courgette, 1 prei, 2 puntpaprika's, ½ venkel, 1 zoete aardappel, 1 rode chilipepers, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 3 blikken tomaten in blokjes (400g/stuk), 3 l groentebouillon, 3 eetlepels tandoorikruiden, 3 takjes tijm, 3 takjes rozemarijn, 2 blaadjes laurier, 1 bussel basilicum, olijfolie, zout, gehaktballtjes, 200 gr. macaroni

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-02-2017
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Variatie op een oude bekende. Voor het eerst vindt echt iedereen het zo lekker.

INGREDIENTEN

8 stuks witlof midden/groot, 1 kg aardappelen, 100 ml melk, 8 grote plakken schouderham, 100 gr Pecorino met peper, 50 gr geraspte belegen kaas, teentje (of 1/2) knoflook, 3 eetlepels gedroogde of gecaramelliseerde uiringen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

http://www.facebook.com/Urkersmulweb

INGREDIENTEN

Schellevisfilet, boter, uienringetje, Karbonade kruiden, Paneermeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Super

INGREDIENTEN

4 kleine tongscharren of 2 grote, schoongemaakt, 200 ml droge witte wijn, 1 pot visfond (400 ml), 1 sjalotje, fijngesnipperd, 1 vanillestokje, opengesneden, 250 ml slagroom, versgemalen peper, 4 eetlepels bloem, 25 g boter, 2 stevige appels, geschild en elk in 12 partjes, 1 eetlepel peterselie, heel fijngehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker

INGREDIENTEN

1 gerookte makreel, 4 broodjes (bijvoorbeeld Italiaanse bollen), 125 gram mascarpone, 4 eetlepels bieslook, 50 gram spinazie, 1 eetlepel citroensap, Peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Ik heb dit recept via ZTRDGmagazine, die een gezonde levensstijlk hanteren.

INGREDIENTEN

3 preien, 2 venkelknollen, 100 gram gedroogde rode linzen (nachtje laten weken), 50 gram pijnboompitten, 1 bosje winterpostelein, 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel citroensap, 2 stuks ansjovisfilets, 50 gram pittige kaas, zout en peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Het recept komt uit het magazine Boodschappen van februari 2017 en sprak mij gelijk aan. De combinatie van de pittige chili en de zoete chocola leek me interessant om uit te proberen en dat deed ik dan ook. Met wat kleine aanpassingen in de receptuur ben ik tot deze heerlijke chili gekomen. Eet smakelijk! 

INGREDIENTEN

Scheut olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 theelepels komijnpoeder, 1/2 theelepel kaneelpoeder, 1 eetlepel paprikapoeder, 1/2 theelepel chilipoeder, 400 gram gepelde tomaten, 40 gram pure chocolade, geraspt, 1 kleine pompoen, in stukjes/550 gram diepvriespompoenstukjes, 1 rode paprika, in blokjes, 400 gram kidneybonen, uitgelekt, 400 gram linzen, uitgelekt, klein handje korianderblaadjes, , 200 ml zure room, 1 avocado, sap van 1 limoen, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

De klassike lasagne is natuurlijk heerlijk, maar deze variant met ravioli en 4 kazen is absoluut de moeite waard en lekker snel klaar! 

INGREDIENTEN

300 g 4 kazen ravioli, gekookt en afgegoten, 1 blik tomatenblokjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 knoflookteen, fijn gehakt, 1 rode ui, fijn gesneden, 1 takje verse oregano, 1 takje verse tijm, 1 takje verse rozemarijn, 2 blaadjes verse salie, 1 bouillonblokje, peper en zout, 3 plakjes brie, 1 bol mozzarella, in plakjes, 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas, 3 el zachte geitenkaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere biersaus die het prima doet met steak en frietjes

INGREDIENTEN

2 dl lichte room, 1 eetl. boter, 3 eetl. groenepeperbolletjes, 2 dl Postel Blond (abdijbier), zwarte peper (molen), grof zeezout (molen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Makkelijk en lekker voorgerechtje

INGREDIENTEN

800 g verse spinazie, 4 eieren, 2 eetl. boter, 1 dl room, nootmuskaat, zwarte peper (molen), grof zeezout (molen) (of fleur de sel)

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Feestelijk de dag beginnen ; je kan dit ook prima serveren als voorgerechtje 

INGREDIENTEN

4 eetl. noordzeegarnalen (versmarkt), 4 lente-uitjes, 50 g rucola, 0.5 plantje dille (vers), 4 eieren, 8 eetl. lichte room, 4 eetl. verse kaas (type plattekaas), zwarte peper (molen), grof zeezout (molen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Frans
  •  10-20 min.

Een lekker eitje bij het ontbijt - net iets anders -

INGREDIENTEN

4 takjes peterselie (vers), 4 eieren, 1.5 dl lichte room, grof zeezout, zwarte peper (molen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Lekker ontbijten, net iets anders

INGREDIENTEN

350 g havermout, 50 g zachte veenbessen, 50 g zonnebloempitten, 50 g pompoenpitten, 2 eetl. ahornsiroop, 50 g bruine suiker, 1.5 dl plantaardige olie (maïs-, zonnebloemolie €), 0.5 koffiel. gemberpoeder, 0.5 koffiel. kaneel

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Gezond ontbijten, niet alleen de kids zullen er wild van zijn.....

INGREDIENTEN

20 druiven, 3 kiwi's, 5 dl yoghurt natuur, 4 eetl. kokospoeder, 1 eetl. agavesiroop

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Ontbijt, net iets anders, maar daarom zeker niet minder lekker !

INGREDIENTEN

3 bananen (rijpe), 3 eetl. boter, 3 dl melk (of plantaardig alternatief voor melk), 150 g havermout, 4 eetl. amandelschilfers, 2 eetl. vloeibare honing, 1 kg bakpoeder, 1 snuifje zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2017
  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Deze week hebben we mijn nicht te logeren die echt geniet van lekker eten. Speciaal voor haar (en natuurlijk ook voor onszelf) maakte ik deze heerlijke sappoge schnitzels met een romige paddenstoelensaus afgemaakt met een vleugje cognac. Door de schnitzels in de oven te garen met de saus worden ze heerlijk zacht.

INGREDIENTEN

3 mooie schnitzels (ik had varkensschnitzels, maar kalfs- of kipschnitzels kunnen heel goed ook), 1 eetlepel bloem, peper, zout, 2 + 1 eetlepel(s) zonnebloemolie, Saus:, 250 gram gemengde paddenstoelen, schoongemaakt, in reepjes gesneden, plm. 4 gedroogde tomaten op olie (goed uitgelekt en gedroogd met keukenpapier), in reepjes, 1 heel klein sjalotje, gepeld en gesnipperd, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 ml droge witte wijn, 200 ml slagroom, 1 theelepel suiker of vloeibare honing, peper, zout, 2 theeepels gedroogde oregano, 1 eetlepel cognac of vieux, 1/2 eetlepel roomboter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Duits Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

 

INGREDIENTEN

800 gram rundvlees, 30 gram boter, 1,5 teentje knoflook, 2 uien, 1 paprika, 1 eetlepel (Olijf)olie, 2 winterpenen, 1 appel, 3 tomaten, 1 flesje (bok)bier, 1 prei, 2 theelepels honing, 1 theelepel appelstroop, 1 snufje peper, 1 takje tijm, 1 takje Rozemarijn, 1 snufje Kruidnagel

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gelezen in Delicous Magazine, deze wil ik graag met jullie delen. Niets erger dan fondue die klonterig wordt of gaat schiften. Start goed door de kaas met de wijn al roerend te smelten op een halfhoog vuur tot een egale massa ontstaat. Gaat het toch mis? Zo los je het op  

INGREDIENTEN

.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Zoals ik het in de naam al aangeef: dit is een eenvoudig recept maar boordevol smaak en sappige kip. De groente wordt er al in meegestoofd, dus dat scheelt weer een pan op het fornuis ;o) €Als je niet aan kouseband kunt komen, kan je deze vervangen door spercie- of snijboontjes. €Deze ook van te voren een minuutje of 5 voorkoken, voor je ze bij de kip in de pan doet.

INGREDIENTEN

4 kippedijfilets, in blokjes, (versgemalen) peper, zout en nootmuskaat, 50 gr boter + scheutje zonnebloemolie, 2 uien, fijngesneden, 4 teentjes knoflook, geperst, 2 vleestomaten, in blokjes, 1 volle tl garam masala, 1/2 tl rode peperpasta, 1/2 tl trassie (kan je natuurlijk weglaten als je er niet van houdt), 1 blikje tomatenpuree, scheutje ketjap manis naar smaak, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, scheutje kokosmelk naar smaak, 1 bosje kouseband, in stukken van ca 3 cm, beetgaar voorgekookt, bosje fijngesneden bladselderij, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke Méze serveer in combinatie  met Kalamata olijven en een Tuna saláta als voorgerecht.

INGREDIENTEN

Zie het Recept

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Grieks Voorgerecht
  •  60-120 min.

Manlief is hier verzot op

INGREDIENTEN

250 gr (verse) ravioli, 400 gr tomatenblokjes, 4 el mascarpone, 1 ui, 1 paprika, 1 el Italiaanse kruiden, snufje zout en peper, handje geraspte kaas, evt. cherrytomaatjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Aardappels af en toe een keer anders is altijd wel lekker her hoeft niet altijd op de zelfde manier gedaan te worden,vandaar dit recept.weer eens wat anders en lekker

INGREDIENTEN

2 eieren, 1 bekertje crème fraîche (125 ml) dit kan ook vervangen worden door parturain inplaats van kook room of boursin kruidenkaas, 1 zakje gemalen kaas belegen (150 g, biologisch), 1 zakje bosui (3 stuks), in ringetjes, 1 duopak aardappelschijfjes (700 g, koelvers)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

-

INGREDIENTEN

600 g gehakt, 1 ei, snufje peper, 1/2 tl paprikapoeder, 1 el sojasaus, 1 tl sambal, 1 tl mosterd, 10 plakjes ontbijtspek, 100 g champignons, 50 g ui, 100 g wortel, 100 g paprika, 250 g passata

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wordt door mijn kinderen van 13 en 15 goed gegeten!

INGREDIENTEN

400 gram boekweitmeel, 175 ml lauw water, snuf zeezout, , Topping:, 2 rode/oranje/gele paprika's, 50 gram geraspte geitenkaas

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Mijn kinderen van 13 en 15 vinden het heerlijk!

INGREDIENTEN

1 blik tomatenblokjes, 1 rode paprika, 1 ui, 1 kleine prei, 1 kleine courgette, 1/2 broccoli, 1 kleine zoete aardappel, 100 gr paddenstoelen, olijfolie, 1 tl oregano, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit recept is mijn favoriete spaghetti recept. Het is snel, makkelijk en super lekker! 

INGREDIENTEN

300 g spaghetti, gekookt, 2 knoflooktenen, fijn gesneden, een halve rode peper, fijn gesneden, 125 g zongedroogde tomatentapenade, 400 g gekookte gamba's, ontdooid, 1 citroen, het rasp van de schil en het sap, 10 g platte peterselie, peper en zout, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker gezond: met extra veel groenten en net even wat minder vlees per persoon. Recept uit Allerhande, maar een beetje aangepast

INGREDIENTEN

1 kg zoete aardappel, 300 g gesneden boerenkool, 300 g gesneden witte kool, 1 el milde olijfolie, 3 rode uien, 150-200 g magere spekreepjes, 2 el grove mosterd, Pot kikkererwten ± 350 gr., 3 eetl. pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een verrassende, maar bijzonder smakelijke variant op de langzamerhand wel bekende pulled porc,    pulled chicken en pulled beef. Het heeft tijd nodig, maar je hebt er geen omkijken naar, ideaal!

INGREDIENTEN

4 konijnebouten, 2 volle el bruine basterdsuiker, 2 volle el grillkruiden, Olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 100 gr bruine basterdsuiker, 100 gr vloeibare honing, 3 dl bruin bier, 2 dl tomatenketchup, 0,5 dl ketjap manis, Tabasco naar smaak,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Een snelle, vegatarische tomatensoep, gemaakt op basis van verse tomaten. Daarnaast vult de soep en heeft relatief weinig kaloerien. Door toevoeging van een beetje honing en kruidenkaas smaakt de soep daarnaast ook lekker.  De soep is makkelijk in te vriezen en te bewaren. Daarnaast is het ook makkelijk om minder of meer porties te maken, zonder dat de smaak in bedwang komt of onhandig wordt. 

INGREDIENTEN

12 Tomaten, 4 el honing, 200g kruidenkaas naar keus.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een lekkere soep met veel vezels en relatief veel eiwitten. Het ziet er misschien niet smakelijk uit op de foto, maar hij is wel lekker!  De soep is vegatarisch en vegan, afhankelijk of de bouillon(poeder) en de pesto die je gebruikt vegatarisch of vegan is. Hiebij de macro's van het recept, per kom soep (recept is 4 kommen): 250 kcal, 24 g koolhydraten, 10 g vet, 10 g eiwitten en 12 g vezels.   

INGREDIENTEN

1 blikje kidneybonen, 3 (rode) paprika's, 3 tomaat, 1 bouillon blokje "groente", 150 mL water, 2 el rode pesto

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Dit recept heb ik geleerd uit het boek van Nigella Lawson, 'Nigellissima'. Het is de Italiaanse interpretatie van frieten en het is ook het eerste soort friet die ik zonder een saus het lekkerst vind, hoewel een goede (zelfgemaakte!) mayonaise het ook uitstekend doet bij dit gerecht.

INGREDIENTEN

- 2 kg kruimige aardappelen, - 2 bollen knoflook (ja, echt), - een flinke handvol tijm, - een flinke handvol rozemarijn, - een flinke handvol salie, - een flinke handvol bieslook, - eventueel andere (tuin)kruiden naar smaak, zoals oregano, - Grove zeezout of himalayazout, - 1,5 tot 2 L neutraal smakende olie, zonnebloemolie werk prima

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Pasta Aglio Forte is een simpele pasta met eenvoudige ingrediënten. Ik heb deze pasta door de jaren heen erg vaak gemaakt en ben daardoor soms aan het experimenteren en 'fine tunen'. Mijn stijl van koken ligt over het algemeen dicht bij de sterkere, uitgesproken smaken, dus wilde ik dit toch al bescheiden recept iets meer kracht bijgeven.

INGREDIENTEN

- 500 gram fusilli van een goed merk, - 1 bol knoflook, - een filnke handvol (of doosje) peterselie, - een flinke handvol (of doosje) tijm, - 2 spaanse rode pepers, - 1 el himalayazout, - 200 ml olijfolie (bij voorkeur extra vierge)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top