370.386 nieuwste recepten

Combineer dit voorgerecht met "missov simpoogi dolma" (Armeense aubergine) voor een echt Armeense maaltijd.

INGREDIENTEN

Twee komkommers, 300 ml. dikke Turkse yoghurt, 2 teentjes knoflook, peper en zout, verse muntblaadjes, 200 g fetakaas, 4 pitabroodjes of 1 groter plat brood.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Wereld Voorgerecht
  •  10-20 min.

Soms lijkt 't heel moeilijk om zelf verschillende soorten curry's of boemboe's te maken, maar als je een staafmixer of blender hebt is dit lang niet zo moeilijk als 't lijkt. ls je maar weet hoe en hoeveel je van alles nodig hebt. Je kunt peterselie of bieslook nemen in plaats van koreander. Wat wel nodig is voor de smaak is Kurkuma, Komijn en 'n vingerhoedje (wijn)Azijn, de rest kun je naar smaak gebruiken.

INGREDIENTEN

2 Bosuitjes, 1 Ui, 2 a 3 rode Pepertjes, 3 cm Gember, 3 eetlepels Basilicum, 3 eetlepels Koreander, 2 Kafiir (lemoen) blaadjes, 1 stengel Sereh (citroengras), 2 theelepel Kurkuma, 1 theelepel gemalen Komijn, 1 theelepel witte (wijn)Azijn

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  10-20 min.

Pittige en hartige wokschotel met verschillende soorten vis, krab en tijgergarnalen met ook de nodige groente.

INGREDIENTEN

+/- 100 gram Pangasiusfilet, +/- 100 gram Tijgergarnalen, +/- 100 gram Krabsticks, 5 teentjes Knoflook, 1 vers rood Pepertje, 2 Uien, 1 grote Paksoi, 1 Paprika (kleur naar keuze), 75 gram Peultjes, 50 Shii Takes of ander zwamsoorten, 1 eetlepel gele Currypasta (zie recept Zelfgemaakte Currypasta), 2 verse Kafiir blaadjes (lemoen blaadjes), 2 eetlepels Nam Pla (Vis-, of Oestersaus), 200 ml Kokosmelk, 1 bosje Koreander, Sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Armeens gerecht, eenvoudig te maken. Je kunt het grotendeels vooraf klaarmaken..
Combineer dit met een Armeens voorgerechtje: zie "Jajik"

INGREDIENTEN

150 g bulgur, 300 ml. water, 400 g lamsgehakt (eventueel rundertartaar kan ook), 2 rode uien, 1 grote rode paprika, 4 eetl. fijngesneden platte peterselie, 4 eetl. fijngesneden basilicum, peper en zout., 600 ml water, klein blikje dubbelgeconcentreerde tomatenpuree, 2 aubergines., 4 eetlepels pijnboompitjes, enkele basilicumblaadjes en peterselieblad.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Verrassende lekkere combi van vlees met vis ipv het alom bekende slavinkje!,

INGREDIENTEN

2 sjalotjes, fijngesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd, 4 el olijfolie, ca 20 tijgergarnalen (vers of ontdooid), schoongemaakt en fijngesneden, 8 plakjes bacon, (versgemalen) peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Echt indisch vegetarisch gerecht . Lekker bij rijsttafel en geleerd van mijn indische moeder...

INGREDIENTEN

- 1 blok tahoe, - 3 stronken prei, - 4 eieren, - peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker groenten gerecht uit de indische keuken zoals ik dat van mijn moeder geleerd heb.

INGREDIENTEN

- 400 gram sperciebonen (vers of uit blik), - 4 eieren, - ong. 2cm santen van blok, - eventueel garnalen, - bomboeblok sambal goreng

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijke plaatpizza met tomatensaus, hollandse roerbakgroenten, tonijn en geraspte kaas

INGREDIENTEN

* 1 pak koopmans mix voor pizzabodem (met tomatensaus), * 1 blikje tonijn (op olie), * 1 zak hollandse roerbakgroenten, * evt. wat peterselie, * bloem, * geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Alle ingrediten van deze salade schreeuwen dat deze Italiaans zijn en mag daarom met recht een Italiaanse salade worden genoemd! Deze Italiaanse salade vormt een mooi geheel van zoete en zure smaken waardoor dit echt een uitgesproken zomersalade is en eigenlijk te serveren is bij ieder gerecht. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit gerecht opdient bij pasta, vlees of risotto, succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

, 100g rucola, 250g cherrytomaatjes, 100g buffelmozzarella, 25g pijnboompitten, 1 eetlepels balsamico, 2 eetlepels honing, 2 theelepels mosterd, 4 eetlepels olijfolie, Verse peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Alle ingrediten van deze salade schreeuwen dat deze Italiaans zijn en mag daarom met recht een Italiaanse salade worden genoemd! Deze Italiaanse salade vormt een mooi geheel van zoete en zure smaken waardoor dit echt een uitgesproken zomersalade is en eigenlijk te serveren is bij ieder gerecht. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit gerecht opdient bij pasta, vlees of risotto, succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

, 100g rucola, 250g cherrytomaatjes, 100g buffelmozzarella, 25g pijnboompitten, 1 eetlepels balsamico, 2 eetlepels honing, 2 theelepels mosterd, 4 eetlepels olijfolie, Verse peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Alle ingrediten van deze salade schreeuwen dat deze Italiaans zijn en mag daarom met recht een Italiaanse salade worden genoemd! Deze Italiaanse salade vormt een mooi geheel van zoete en zure smaken waardoor dit echt een uitgesproken zomersalade is en eigenlijk te serveren is bij ieder gerecht. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit gerecht opdient bij pasta, vlees of risotto, succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

, 100g rucola, 250g cherrytomaatjes, 100g buffelmozzarella, 25g pijnboompitten, 1 eetlepels balsamico, 2 eetlepels honing, 2 theelepels mosterd, 4 eetlepels olijfolie, Verse peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Alle ingrediten van deze salade schreeuwen dat deze Italiaans zijn en mag daarom met recht een Italiaanse salade worden genoemd! Deze Italiaanse salade vormt een mooi geheel van zoete en zure smaken waardoor dit echt een uitgesproken zomersalade is en eigenlijk te serveren is bij ieder gerecht. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit gerecht opdient bij pasta, vlees of risotto, succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

, 100g rucola, 250g cherrytomaatjes, 100g buffelmozzarella, 25g pijnboompitten, 1 eetlepels balsamico, 2 eetlepels honing, 2 theelepels mosterd, 4 eetlepels olijfolie, Verse peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Alle ingrediten van deze salade schreeuwen dat deze Italiaans zijn en mag daarom met recht een Italiaanse salade worden genoemd! Deze Italiaanse salade vormt een mooi geheel van zoete en zure smaken waardoor dit echt een uitgesproken zomersalade is en eigenlijk te serveren is bij ieder gerecht. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit gerecht opdient bij pasta, vlees of risotto, succes gegarandeerd!

INGREDIENTEN

, 100g rucola, 250g cherrytomaatjes, 100g buffelmozzarella, 25g pijnboompitten, 1 eetlepels balsamico, 2 eetlepels honing, 2 theelepels mosterd, 4 eetlepels olijfolie, Verse peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Een heerlijk pittige galette die voorafje of als snack geserveerd kan worden.

INGREDIENTEN

50 gram boter, 3 rode uien, 40 gram suiker, 25 ml balsamico azijn, 100 ml rode wijn, geitenkaas, tijm, 1 ei, bladerdeeg

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  

Een heerlijk pittige galette die voorafje of als snack geserveerd kan worden.

INGREDIENTEN

50 gram boter, 3 rode uien, 40 gram suiker, 25 ml balsamico azijn, 100 ml rode wijn, geitenkaas, tijm, 1 ei, bladerdeeg

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  
  • Eigen recept

Heerlijke babi ketjap zoals ik die geleerd heb van mijn indische moeder ....

INGREDIENTEN

- ketjap medja no 1 (geen andere ketjap gebruiken, dit is bepalend voor de smaak. Deze ketjap is te krijgen bij alle toko's en tegenwoordig ook bij veel supermarkten), - 1 theelepel knoflookpoeder (of vers), - 1 theelepel citroensap (mag knijpcitroen zijn), - halve theelepel djahe, - 600 gram speklappen zonder zwoerd, - peper en zout, - 2 uien

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mini pizza's met mozzarella en garnalen of gerookte zalm.

INGREDIENTEN

Deeg:, 1 kg. fijn pizzameel, liter water, lauwwarm, 40 gram verse gist, 15 gram grof zeezout, 1 theelepel suiker, 4 eetlepels olijfolie, , Tomatensaus:, 1 klein pakje gepelde tomaten, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel verse oregano, fijn gehakt, 1 theelepel uienpoeder, 1 theelepel balsamico azijn, zout, peper, , Beleg:, b.v., Tomaten, buffelmozzarella en tijm, of, Kerstomaatjes en gerookte zalm, of, Tomaten, mozzarella en garnalen

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gegrilde gamba's met een marinade van munt en citroensap

INGREDIENTEN

750 gram ongekookte reuzen gambas, 2 knoflook tenen, 8 cl citroensap, 1 grote bos munt (fijn gehakt), Zeezout en peper., Muntblaadjes als garnituur

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Kip in een marinade van sinaasappelsap, gegaard met bier.

INGREDIENTEN

1liter sinaasappelsap, 0,5 liter water, 2 eetlepels zout, 1 hele kip, 100 ml bier, Grilkruiden (bv grilkruidenmix)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Heerlijke burger voor op de barbecue/grill

INGREDIENTEN

600 gram mager rundergehakt, gemalen zout en peper voor het vlees, 4 hamburgerbroodjes, Verschillende soorten sla, 2 tomaten, 1 grote ui, 1 lenteuitje of bosuitje, 1 augurk, komkommer, Mayonaise, Mosterd, Ketchup

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een combinatie van vis en vlees op de barbecue of grill

INGREDIENTEN

4 Runderfiletsteaks (+/- 200 gram), 2 rauwe kreeft staarten (+/- 400 gram), 2 eetlepels olijfolie, 1 trosje lenteuitjes of bosuitjes, trosje kervel, 1 knoflookteentje, Peper uit de pepermolen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Thais eten verveelt nooit. Verse groenten uit de wok en kip, hoe gezond wil je het hebben. Maar gezond kan ook heel erg lekker zijn, dat blijkt wel uit dit gerecht. En ben je eenmaal, zoals ik, verslingerd aan de Thaise keuken dan is dit weer eens een keer een leuke afwisseling.

INGREDIENTEN

, 600 gram kipfilet, 1 grote aubergine, 300 gram (punt)asperges, 200 gram oesterzwammen, 2 sjalotjes, 2 tenen knoflook, 1 el fijngehakte gember, 1 rode peper, 1 blikje bamboescheuten, 1 bosje koriander, 3 el vissaus, 3 el lichte sojasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2014
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze paddenstoelensaus is op verschillende manieren te combineren. B.v. pasta of vlees.

INGREDIENTEN

5 plakken gerookt spek, in reepjes, Naaldjes van een takje rozemarijn, 200 gr champignons, in plakjes, Marsalawijn, 150 ml slagroom, 1 eetlpl (Engelse) mosterd

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Wereld
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ook dit stond hier met Pasen op tafel als garnituurtje bij het malse lamsvlees. Heel simpel en snel te maken en lekker aromatisch door de verse tijm. Kun je in de zomer ook bij lamskoteletten, varkenskarbonades, kippenbouten of kebab van de barbecue geven. Dit is zeer slank, zit vol vitamines en is erg lekker.

INGREDIENTEN

100 gr feta, 1 aubergine, 5 trostomaten, 4 teentjes knoflook, 5 takjes verse tijm, Olijfolie, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Grieks Bijgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke visschotel.

INGREDIENTEN

6 middelgrote vastkokende aardappels, 2 kleine witte uien, gepeld, 240 gr kabeljauw, in blokjes, 200 gr comtkaas, geraspt, 400 ml slagroom, 1 rrtlpl verse tijmblaadjes, snuf paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Heerlijk mals bij de borrel met ajvar, tzatziki of feta dip (staan op mijn pagina), maar ook zo natuurlijk met een beetje bonte salade voor de kleur.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt HOH, 10 dunne plakken gerookt ontbijtspek of bacon, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 el paneermeel, 50 gr geraspte jong belegen kaas, 50 ml slagroom, 1 tl kerriepoeder, 1 el paprikapoeder, 1 halve el zwarte peper, 1 el gesnipperde peterselie, Zeezout

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Bulgaars Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een andere manier van asperges eten

INGREDIENTEN

1 kg nieuwe aardappels, 1 kg witte asperges, 1 bosje lente-uitjes, 500 gr stevige visfilet (b.v. tilapia of zalm), 4 eetlpls fijngehakte peterselie, 2 zakjes Knorr saus voor asperges (of maak zelf saus)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Heerlijke ovenschotel

INGREDIENTEN

1 grote ui, grofgesneden, 500 gr krielaardappels in plakjes van 1/2 cm, 2 1/2 eetlpls olijfolie, 4 haaskarbonades of varkensbiefstukjes 180 gr, 250 gr kerstomaatjes, 4 takjes tijm, blaadjes geplukt, extra tijmtakjes voor garnering, 100 ml droge witte wijn, 100 ml vleesbouillon, 100 gr feta, verkruimeld, geraspte schil van 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Yummie, yammie dit is wel n van de lekkerste stukjes gehakt om te eten voor mensen die van gekruid en pittig gehakt houden. Het lijkt op Cevapcici, maar is het niet want hier zit meer smaak aan door gebruik van verschillende soorten paprika en pepers. Echt een gehakt smaaksensatie, niet droog, maar supermals. In de zomer ook prima en snel op de barbecue te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gr mager rundergehakt, 500 gr HOH gehakt, 4 teentjes knoflook, 1 bosje (35 gr) verse peterselie, 2 grote rode uien, Rijkelijk olijfolie, 2 el paprikapoeder zoet of gerookt zoet, 2 el paprikapoeder pikant, 1 afgestreken el vers gemalen 4 seizoens- of bij gebrek zwarte peper, Zeezout, 3 el paneermeel of 3 beschuitjes, 1 tl bakpoeder

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Balkan Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pittig stoofgerecht met veel ui, natuurlijk knoflook en peper.
In 3 kwartier op tafel, dag 2 eigenlijk nog lekkerder!

INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, in niet te kleine stukken gesneden, versgemalen peper en zout, , 4 el arachide- of zonnebloemolie, 5 grote uien, in halve ringen, 4 grote tenen knoflook, in plakjes, 1 groene peper, in ringetjes, 6 el ketjap manis, 2 el ketjap asin, 3 el gembersiroop, 3 dl kippenbouillon, van 1 tablet, fijngesneden bladselderij naar smaak, fijngesneden koriander naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Simpele bladerdeeg hapjes met salami, geitenkaas en pesto.

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg, 10 plakjes salami, geitenkaas, pesto, geraspte kaas

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum

INGREDIENTEN

2 sjalotten, 350 g champignons, 14 basilicum blaadjes, 335 g orzo, 15 g pijnboompitten, 300 g gemengde kool, 100 g Parmezaanse kaas, 750 ml groentebouillon, 2 el olijfolie, Peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum

INGREDIENTEN

2 sjalotten, 350 g champignons, 14 basilicum blaadjes, 335 g orzo, 15 g pijnboompitten, 300 g gemengde kool, 100 g Parmezaanse kaas, 750 ml groentebouillon, 2 el olijfolie, Peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik bent aan experimenteren met verschillende benaderingen tot wat wij als Bami kennen te maken. Deze gerechtis weer zo een variatie.

INGREDIENTEN

1 kipfilet-in dunne plakjesolie voor roerbakken VOOR SAUS: 1 e rijstwijn of droge sherry, 1 t maizena, 1 e suiker, 1 t vissaus, 1 t lichte sojasaus, 3e hoisinsaus, 1 e oestersaus, kookvocht van bami VOOR GROENTEN: 2 teentjes knoflook-fijn, wortel-plakjes dun gesneden, selderij-plakjes dun gesneden, 1 ui-in dunne halve ringen, dunne halve ringetjes prei, champignons-in plakjes chilisaus (sambal) naar smaak (ik gebruikte eigen gemaakte chiliolie, geroosterd sesamzaadjes voor garnering

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Deze recept is een combinatie van ingredienten die in verschillende oost Aziatische landen gebruikt worden.

INGREDIENTEN

4 kipfilets in sate grote blokjes gesneden, satestokjesVOOR MARINADE: 2 uien-fijn, 80 ml half volle yoghurt, 1 e pindaolie of zonnebloemolie, 1/2 t ketoembar, 2 cm verse gember, fijn, 1 t zout, 1 t komijn, 1/2 t geelwortel, 1/2 t zwarte peper VOOR SAUS: 5 e pindakaas, 8 e water, 2 e lichte sojasaus, 2 e witte rijstazijn, 1 e honing, 1 e sesamolie, 1 e verse koriander-fijn, 2 t verse gember-geraspt, 1 teentje knoflook-fijn, 1 rode peper-fijn

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op23-04-2014
  • Aziatisch
  •  120 min. <

Lekkere Amerikaanse stijl koekjes

INGREDIENTEN

- 100 gram bloem, - 1 tl bakpoeder, - 1/2 tl zuiveringszout, - 50g havermout, - 100g m&ms (zonder pinda), - 100gram gehakte chocola half puur/half melk, - 50 gram lichte basterdsuiker, - 50 gram donkere basterdsuiker, - Noten naar keuze/smaak, - 75g gesmolten boter, - 1 ei

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Lekker pittig hapje voor bij de borrel

INGREDIENTEN

- 20 groene jalapeno pepers, - Bakje naturel roomkaas, - 5 plakjes cheddar smeltkaas, - 50 gram uitgebakken spekjes, fijner gehakt of verkruimeld, - Paneermeel, - Bloem, - Melk, - Olie om in te frituren

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Lekkere brood-achtige pretzels. Je kunt ze zoet of hartig maken.

INGREDIENTEN

, 1 zakje droge gist, 50 gram suiker, 270 gram witte brood mix, gezeefd, 270 gram zelfrijzend bakmeel, gezeegd, , , Om in te dompelen:, , 7 dl heet water, 150 gram baking soda (je kunt goedkoop een groot pak halen bij de Chinese toko), , , Topping:, , 125 gram gezouten roomboter, Zeezout uit de molen, Eventueel geraspte kaas, Of een suiker en kaneel mengsel,

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  

Preistampot

INGREDIENTEN

1 kilo kruimige aardappelen, 600 gram gesneden prei, 4 gekookte eieren, 200 gram rauwe ham in reepjes, 1 bakje peterselie, 1 bakje roomkaas met knoflook (125 gram), peper, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2014
  •  …
  •  30-60 min.

Pompoen - kaasschotel uit de oven

INGREDIENTEN

1,2 kilo kruimige aardappelen, 1 pompoen, 1 beker zure room (125 ml, 1 rode paprika in blokjes, 150 gram blauwadderkaas of 150 gram roombrie, zout, peper

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-04-2014
  • Vegetarisch
  •  
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies