Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

183 niertjes recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Dit recept is van m'n vriendin Gertie. Dit recept is bij haar thuis een feestgerecht bij verjaardagen e.d. Gewoon een traditie.

INGREDIENTEN

2 niertjes, 4 uien, 2 laurierbladen, peper, 25 gr. boter, 1 kopje bouillon (van maggiblokje)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-1999
  • Regionaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

De niertjes in water en zout een nacht laten trekken, dan doe je ze in een pan met 2lepels boter wat zout peper en een pond uien gesneden.dit laat je zachtjes stoven en als de niertjes en uien gaar zijn ,dan doe je het aanmaken met een tempeltje maizena met azijn . eet smakelijk

INGREDIENTEN

3 niertjes 1pond uien 2lepels boter, zout en peper maizena en azijn

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-12-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

150 gram varkens niertjes per persoon, peper, zout, kerrie, roomboter of bakboter/margarine, boterhammen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Enige soort niertjes kan gebruik worden.

INGREDIENTEN

VOOR NIERTJES:, 300 g niertjes, 400 ml water, 4 e azijn, 3 e olie, 2 uien in halve ringen, 3 e ketjap, 1/4 blok santen, 2 e citroensap, 2 e peterselie, fijn (voor garnering), , VOOR KRUIDEN EN SPECERIJEN:, 2 teentjes knoflook. fijn, 2 rode pepers, fijn, 2 cm verse gember, fijn, 3 kruidnagelen, 1 t bruine suiker

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-02-2009
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

De voorbewerking en de noodzakelijke handelingen voor het bereiden van een gerecht met niertjes.

INGREDIENTEN

Runder- of kalfsnieren zijn veelvuldig gelobd en langwerpig, terwijl de nieren van het lam en het varken niet gelobd en boonvormig zijn. Veel mensen hebben bezwaar tegen runder- en varkensnieren vanwege hun sterke geur. Als ze echter goed schoongemaakt en geweekt worden, verdwijnt die onaangename geur. Als de nier uitstekend bereid is, ben je een goede kok. Onthoud, dat niertjes geroosterd of gesauteerd moeten worden als je ze zacht wilt houden. Een te lange bereidingstijd maakt ze taai en dan is het nodig ze lang en zachtjes te koken om ze weer zacht te krijgen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-04-2003
  •  
  •  0-10 min.

De voorbewerking en de noodzakelijke handelingen voor het bereiden van een gerecht met niertjes

INGREDIENTEN

Runder- of kalfsnieren zijn veelvuldig gelobd en langwerpig, terwijl de nieren van het lam en het varken niet gelobd en boonvormig zijn. Veel mensen hebben bezwaar tegen runder- en varkensnieren vanwege hun sterke geur. Als ze echter goed schoongemaakt en geweekt worden, verdwijnt die onaangename geur. Als de nier uitstekend bereid is, ben je een goede kok. Onthoud, dat niertjes geroosterd of gesauteerd moeten worden als je ze zacht wilt houden. Een te lange bereidingstijd maakt ze taai en dan is het nodig ze lang en zachtjes te koken om ze weer zacht te krijgen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2000
  •  
  •  0-10 min.

Pittige snelle bereiding

INGREDIENTEN

-800 g varkensnieren, -1 ui (fijngehakt), -2 tenen look (uitgeperst), -zout en verse zwarte gemalen peper, -40 g boter, -1 laurierblaadje, -1 kruidnagel, -1/4 l warme vleesbouillon, -1/8 l droge sherry

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Voor de liefhebbers

INGREDIENTEN

1 kg varkensniertje, 1 pond uien, friet, peper en zout, bindmiddel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2000
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een bijzondere lekkere manier om niertjes te serveren

INGREDIENTEN

-1 kalfsnier, -25 g boter, -100 g doorregen gerookt spek (in kleine blokjes), -1 grote ui (gesnipperd), -20 g bloem, -2 dl bouillon (tabletje), -1 blikje tomatenpuree, -zout, peper,worcestersaus, -peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

8 eieren - 150 gram champignons - 2 eetlepels ketjap - 2 varkensniertjes - 50 gram boter - 1 ui - zout, peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-02-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

600 gram varkensniertjes -, witte peper -, 250 gram cantharellen -, 1 ui -, 1 40 gram boter -, peterselie -, zout -, 1/8 liter zure room, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 eieren - 150 gram champignons - 2 eetlepels ketjap - 2 varkensniertjes - 50 gram boter - 1 ui - zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

600 gram varkensniertjes *, witte peper *, 250 gram cantharellen *, 1 ui *, 40 gram boter *, peterselie *, zout *, 1/8 liter zure room.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-03-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 niertjes, water, 3-4 eetl. azijn, 3 eetl. olie, 10 sjalotjes of twee grote uien gesnipperd, 3 eetl. kecap zoet, heet water, zout naar smaak, 4 eetl. santen, 2 theel. citroensap, 30gr. chinese vermicelli, 2 takjes peterselie, 2 teentjes knoflook, 2 theel. zwarte peper korrels, 2 groene pepers, stukje gember of 1/2 theel. gemberpoeder, 3 kruidnagels, 1 theel. bruine suiker,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2001
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Per persoon bevat 220 kalorieen per portie

INGREDIENTEN

4 eetl zonnebloemolie,650-700 g lamsniertjes,2 sjalotten,3 dl witte wijn,3 eetl dijon mosterd,zout peper,citroensap,2 eetl gehakte verse peterselie;

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram niertjes, 50 gram boter, 1 dl water of bouillon, 1 ui, bloem, peper en zoput, laurier, tijm, een scheut port.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2001
  • Engels Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 lams niertjes, elk niertje gehalveerd, en van witte gedeelte in binnenkant ontdaan, 1 vol e boter, 1 glas rode wijn, 100 g champignons, in plakjes gesneden, zout, peper, 8 sneden toast, peterselie voor garnering

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-10-2009
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.

Een lekkernij deze ragout van kalfsniertjes of varkensniertjes in een zalig sausje

INGREDIENTEN

-2 kalfsniertjes of 6 varkensniertjes, -4 sneden spek (in blokjes), -1 ui (fijn gesnipperd), -1 preiwit (in ringetjes), -1 el bloem, -1 flesje Tripel bier, -2 dl bruine fond, -1 el mosterd, -2 el gehakte peterselie, -margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-12-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 varkensnieren, 200 g spek, 3 stengels witte selder, 2 dl vleesbouillon, boter, zout, peper.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kleine ui, - 1 wortel, - 1/2 bosje lente, -uitjes, - 1 stukje knolselderij naar smaak, - 1/2 rode paprika, - 2 EL sesamolie, - 100 g gebruiksklare varkensniertjes in reepjes, - 200 g mager varkensvlees in reepjes, - 1/8 L vleesbouillon of vleesfond, - ca. 60 ml sojasaus, - ca. 80 ml witte wijn, - 1 EL pruimenwijn, -1 EL azijn, - 1/2 TL vijfkruidenpoeder, - 1/2 TL bruine suiker, - wat zout en versgemalen peper, - wat maiszetmeel om te binden

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

(China)Bereidingstijd: ca. 40 min. - ca. 610 kcal per portie - Serveren met groene lintmacaroni

INGREDIENTEN

1 kleine ui - 1 wortel - 1/2 bosje lente-uitjes - 1 stukje knolselderij naar smaak - 1/2 rode paprika - 2 EL sesamolie - 100 g gebruiksklare varkensniertjes in reepjes - 200 g mager varkensvlees in reepjes - 1/8 L vleesbouillon of vleesfond - ca. 60 ml sojasaus - ca. 80 ml witte wijn - 1 EL pruimenwijn -1 EL azijn - 1/2 TL vijfkruidenpoeder - 1/2 TL bruine suiker - wat zout en versgemalen peper - wat maiszetmeel om te binden

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 boter-taartjes, 20 konijnenniertjes, 1 theelepel griessuiker, 20 zilveruitjes (in het zuur), 1 theelepel rode bessengelei (vers, blik of diepvries), 4 takjes rode bessen, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 kalfsnieren of 6 varkensniertjes, 4 sneden spek, 1 eetlepel mosterd, 1 ui, 1 flesje Petrus Triple, 1 wit van prei, 1 eetlepel bloem, 2 dl bruine fond, 2 eetlepels gehakte peterselie, solo = boter

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 kalfsnieren of 6 varkensniertjes, 4 sneden spek, 1 eetlepel mosterd, 1 ui, 1 flesje Petrus Triple, 1 wit van prei, 1 eetlepel bloem, 2 dl bruine fond, 2 eetlepels gehakte peterselie, solo,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pittig en eenvoudig met een mosterdsausje

INGREDIENTEN

-800 g varkensnieren, -4 uitjes, -40 g boter, -1/4 l warm water, -2 th lepels scherpe mosterd, -zout en versgemalen witte peper, -15 g bloem, -1/8 l witte droge wijn, -sap1/2 citroen, -wat bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze schotel is snel te maken en uitstekend geschikt voor een informeel etentje. Dien het op met een ring van doorgekookte rijst en geef er sperzieboontjes met spek bij.

INGREDIENTEN

1 middelgrote ui, klein gesneden 100 gram doorregen spek, klein gesneden olie of boter om in te bakken 8 lamsniertjes, klein gesneden 250 gram tomaten in blik zout oregano 1/2tl cayennepeper 1 tl Worcestersaus scheutje Tabasco 4 el halfdroge sherry verse fijngehakte peterselie voor de garnering.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Als lunch of avondhapje...een genoegen op zichzelf !

INGREDIENTEN

-4 varkensnieren, -4 tomaten, -400 g champignons, -20 g boter, -4 dunne plakjes doorregen spek, -2 uien (in zeer dunne ringen gesneden), -20 g boter, -zout en zwarte peper uit de molen, -4 sneetjes witbrood, OM TE GARNEREN:, -4 blaadjes sla en bieslook

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Hartig lunch gerecht

INGREDIENTEN

-4 varkensnieren, -4 tomaten, -400 g mooie witte champignons, -20 g boter, -4 dunne plakjes doorregen spek, -2 uien (in zeer dunne ringen gesneden), -20 g boter, -zout en zwarte peper uit de molen, -4 sneetjes witbrood, GARNERING:, -4 blaadjes sla, -bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg lamsbout zonder been, 2 lamsnieren, 400 g champignons, 30 g boter, 1/4 koffielepel tijm, 1/4 koffielepel rozeemarijn, 1/4 koffielepel dragon, peper van de molen, zout, 6 eetlepels madeira, 6 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie, 2,5 dl warme vleesbouillon, halve koffielepel ma?sbloem, 2,5 dl melk of room

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-02-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

INGREDIENTEN

1 uitgebeende lamsbout, 2 lamsnieren, 400 g champignons, 30 g boter, 1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 1/2 eetlepel dragon (fijngehakt), peper, zout, 6 cl madeirawijn, 6 teentjes knoflook, 3 cl olijfolie (extra vierge), 2,5 dl vleesbouillon, 1/2 theelepel ma?szetmeel, 2,5 dl room

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1000 g lamsbout, -2 lamsnieren, -400 g champignons, -30 g boter (bakboter), -1 takje tijm, -1 takje rozemarijn, -0.5 eetlepels dragon (fijngehakt), -peper, -zout, -6 cl maderawijn, -6 teentjes knoflook, -3 cl olijfolie (extra vierge), -2.5 dl vleesbouillon, -0.5 theelepels maiszetmeel, -2.5 dl room,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een goedkoop recept , maar daarom niet minder lekker !

INGREDIENTEN

-3 varkensnieren., -1 ui, -1 doos gepelde tomaten, -250gr. gesneden champignons, -2 th lepels tomatenpuree, -knoflook (naar believen), - basilicum, -peper en zout., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-01-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Alleen de hoeden van de jonge honingzwam gebruiken en deze koken

INGREDIENTEN

500 g honingzwamhoeden, 3 varkensnieren (of 1 runder), 50 g boter, 1 flinke gesnipperde ui, 2 el bloem, 1/2 l water, 1/8 l rode wijn, 2 kruidnagels, 3 laurierblaadjes, 1 tl strooiaroma, zout, peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-1999
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

* Rinones a la criolla *Zo lust iedereen wel niertjes ...

INGREDIENTEN

500 g kalfsnieren, wat azijn, 2 el olijfolie, 2 gepelde tomaten of 1 el tomatenpuree, 1 fijngewreven teentje knoflook, 1 in ringen gesneden rode paprika, 2 gesnipperde uien, 1/4 kop gehakte peterselie, 1/2 kop paneermeel, wat vleesbouillon, paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk met wat krieltjes maar kan ook heel goed met rijst.

INGREDIENTEN

500 gram kalfsniertjes 2 uien gesnipperd 100 gram boter 1 kleingesneden wortel 100 gram spek in dobbelsteentjes bloem, kerrie, aroma 2 dl bouillon 2 el. Fijngehakte peterselie 4 el madera peper en zout azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Opgediend met ciabatta-brood, voor 4 personen

INGREDIENTEN

200 gr kalfsnieren, dikke plak(ken), 200 gr kalfslever, dikke plak(ken), 1,5 eetl bloem, zout, peper uit de molen, 1 msp pimentpoeder, 2,5 eetl (zonnebloem) olie, 3 dl (kalfs) bouillon, evt. instant, 2 theel allesbinder, 2 eetl fijne, niet scherpe, mosterd, 1 eetl fijngehakte peterselie, 4 'waaiers' van komkommer, 1 - 2 eetl zilveruitjes, zoetzuur, uit potje,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 g champignons, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 125 g bloem, 1 theelepel mosterdpoeder, zout, peper, 450 g biefstuk, 100 g niertjes, 3 dl runderfond, 50 ml port, worcestersaus, 50 g koude boter, 2 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-07-2002
  • Engels Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Dit is een iets oudere creatie van mij die helemaal bij de herfst past. Elk jaar wordt hij een paar keer gemaakt want hij is vreselijk lekker! Dit is een heerlijke hartige taart met een volle zacht romige vulling. Ik gebruik graag wijn tijdens het koken want wijn geeft smaak af. Geen zorgen de alcohol verdampt tijdens het koken. De vulling van de "Pie" is zelf verzonnen en barst van de mooie smaken. Het idee van de Pie komt van oorsprong uit Engeland waar je ze bij elke slager of bakker kunt kopen in verschillende smaken. Kidney (niertjes), champignonvulling, kip-champignon, wild, sausage (worst) enz… deze is qua vulling erg uitgebreid. Probeer hem zelf maar, ik hoor het wel weer.

INGREDIENTEN

4 - 5 kipfilets, 2 flinke prei (dunne ringen), 2 wortels (julienne gesneden), 1 flinke ui (gesnipperd), 250 gr kastanje champignons (gesneden), 2 teentjes knoflook (fijn), Β½ el tijm, Zeezout, Zwarte peper uit de molen, 30 gr boter, 30 ml olijfolie, 1 rol bladerdeeg of 10 plakjes, Beetje bloem, 50 ml kookroom, 250 ml melk, 250 ml witte wijn, 1 ei

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2012
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Laat gerust weten wat jullie ervan vinden!

INGREDIENTEN

• 1Β½ kilogram rundsstoofvlees (vraag aan de slager of het zeker kwaliteitsstoofvlees is. Taai vlees dus dat afkomstig is van de schouder of van de hals/nek van het rund, en geen vlees dat niet geschikt is om stoofvlees van te maken en na de lange bereiding droog is of in draden uiteen valt. In vaktermen heet dit deel van het rund het zenuwstuk of le petit nerf)., • 1 kalfs- of rundsnier (lamsniertjes hebben een te sterke lamssmaak voor ons gerecht), • 4 middelgrote uien, • 4 grote sjalotten, • 1Β½ knoflookteentje, • 1 grote wortel, • 2 grote witte boterhammen of meergranenbrood ontdaan van de korst, • 1 liter bruin bier (is iets meer dan 3 flesjes + nog 1 extra flesje als noodreserve), , Welk bier? Voor een zoet effect: Faro, Rodenbach of Piedboeuf tafelbier. Voor een minder zoet effect: Rode Chimay, Westmalle Tripel of Trappist Rochefort 8. Voor een iets zuurder effect: geuze van Boon of Cantillon (lambiek is zeer traditioneel bij stoofvlees). In de provincie Limburg bestaat er zelfs een variant dat zuurvlees heet waarbij het vlees eerst een nacht in azijn wordt gemarineerd. Een combinatie van 2 soorten bier kan natuurlijk ook. Volgens de wetenschappelijke benadering van de foodpairingbeweging komen de smaakcomponenten van bereid stoofvlees het best overeen met de Sint Bernardus Abt 12, Gouden Carolus, Kasteelbier Bruin 11Β° of een Leffe Bruin. Ikzelf gebruik het liefst de Sint Bernardus Abt 12 waar ik halverwege de stooftijd een scheut Faro bijgiet., , • 3 dl kalfsfond + 1 extra scheutje, • 1Β½ eetlepel rode wijnazijn (maakt het vlees malser en geeft een frisse toets aan het gerecht, achterwege laten wanneer men met geuze werkt)., • 3 laurierblaadjes, • 2 kruidnagels (hebben buiten een lekkere smaak ook een conserverende werking), • 3 long peppers (geurige Javaanse peper die het stoofvlees heerlijk parfumeert), • Tijm, • Salie, • 2 eetlepels bloem, • 1Β½ eetlepel bruine cassonadesuiker (als je met een bier van het zoete type werkt, reduceer de hoeveelheid cassonade dan tot een Β½ eetlepel)., • 1-2 eetlepels aalbessengelei of Sirop de LiΓ¨ge (als je met bier van het zoete type werkt, reduceer de hoeveel gelei of siroop dan tot 1 eetlepel)., • Facultatief kan er in de plaats van de aalbessengelei of de Sirop de LiΓ¨ge ook een stuk zwarte fondantchocolade worden toegevoegd, of een stuk peperkoek met mosterd worden ingesmeerd (dan kan ook 1 witte boterham worden weggelaten)., • Reuzel (hierin kan men het best vlees op een hoog vuur aanbakken en vermijdt men dat het gerecht de overheersende smaak van roomboter heeft)., • Mosterd van goede kwaliteit, • Water, • Peper, • Zout

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-11-2009
  • Belgisch
  •  > 120 min.

Doordeweeks gerecht

INGREDIENTEN

1 kg stoofvlees - 2 ajuinen - rodenbach bier - bruine fond (pasta)- boter eventueel niertjes - 1 boterham met mosterd

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-01-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top