28.417 recepten

Eigen foto.
3stuks
Een echte FEEST-TAART! ZO LEKKER..... De aangegeven bereidingstijd geldt voor de snelle versie, met kant en klaar gekochte karamel en schuimpjes.

INGREDIENTEN

KARAMEL: 125 g suiker, 1 tl (cider)azijn, of kant en klare vloeibare karamel. MERINGUE: 1 eiwit, 50 g poedersuiker, of 50 à 60 g gekochte schuimpjes. IJS: 2 flinke eieren, 40 g suiker, 1 tl vanille-extrakt of vanillepoeder, 2 dl slagroom, 20 halve walnoten (ongeveer 40 g.) + evt. wat noten voor de garnering.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2007
  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.

Super simple om te maken

INGREDIENTEN

5 eieren 75 gr suiker 0.6 dl halfvolle melk 100 gr pure chocolade in kleine stukjes lange vingers

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2007
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 blaadjes gelatine, 2 pakjes Monchou (a 100 gr), 75 gr witte basterdsuiker, 125 ml slagroom, 250 ml hete sterke koffie, 2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria, 1 pak lange vingers, 1 eetl cacaopoeder

  •  Nagerecht
  •  120 min. >
  • Geplaatst op17-07-2005
  • Italiaans Nagerecht
  •  120 min. >

Een heerlijk zoet nagerecht, met verse, sappige aardbeien.



INGREDIENTEN

Citroensap, voor het vetvrij maken2 eiwitten100 gr. suiker1 theel. azijn, 1 eetl. suiker2 1/2 dl. slagroom4 eetl. poedersuiker150 gr. aardbeien (Spaanse), 3 takjes munt

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-05-2005
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Lekker nagerecht voor 6 personen bereiding:30 min., de dag voordien of ten minste 7 u voordien

INGREDIENTEN

- 300 g frambozen (diepvries), - 4 eieren, - 7 eetl. suiker, - 2 dl room, - 1 gelatineblaadje, - 1/2 dl bessenlikeur (vb. Cherry of Marasquin), , Voor het chocoladejasje:, , - 150 g pure chocolade, - 1 dl room,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2005
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Dit is een recept van David onze (Engelse) vriend. Ik vond het zo lekker dat ik het vertaald heb en op Smulweb heb gezet. Daarna een paar keer gemaakt en toen is het in "het vergeetboek" geraakt. Vandaag (27.10.2011) kwam ik het weer tegen en besloot gelijk om het weer eens te maken. Ik heb nu ook foto`s gemaakt want in 2004 had ik geen digitale camera. Het is een heerlijk nagerecht, de vulling is romig en zoet en de korst is zo lekker knapperig! Echt een gerecht waar je van wilt blijven snoepen! Maar het "vult" wel dus dit recept is ruim voldoende voor vier personen. Mocht je met meer personen zijn kan je er slagroom of custard bij serveren. Probeer het eens als je dit recept tegenkomt het is weer eens een "anders dan anders" nagerecht.

INGREDIENTEN

1 pond lekkere moesappels- (een pond gewogen na het schillen, klokhuis verwijderen enz.-), De appels ; bvb Goudreinet of helft goudrenet en helft Cox OF als Goudreinet niet verkrijgbaar is neem je Jonagold., 30 g boter + 120 boter. 60 g suiker + wat suiker om te besprenkelen. 60 g rozijnen. Schil van een sinaasappel. 1 eierdooier ((kan weggelaten worden maar ik heb hem gebruikt)., Ongeveer 6 Sneetjes oud brood bvb casinobrood., Bekertje slagroom of custard. (heb ik niet gebruikt)

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-12-2004
  • Engels Nagerecht
  •  60-120 min.

WEER EEN WAANZINNIG RECEPT VAN JAMIE OLIVER EN OOK NOG EENS ERG MAKKELIJK!! WAT WIL JE NOG MEER?

INGREDIENTEN

- 120 gr. donkere pure chocola, - in kleine stukjes 35 gr. roomboter. - 1,75 dl slagroom, - 1 groot ei, - 1/2 el amaretto, - 1 el vloeibare honing.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-2004
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Dit geweldig dessert oogt als een klassieke creme brulee, maar als je het brosse karamellaagje breekt, komt een dun laagje chocolade tevoorschijn!!!

INGREDIENTEN

-500 g mascarpone, -175 g suiker, -6 eierdooiers, -50 g bittere chocolade, -poedersuiker om te bestrooien

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Gebakken aardbeien met jenever en zwarte peper

INGREDIENTEN

500 gram aardbeien, 60 gram suiker, 1 dl, jenever, 50 gr. roomboter,zwarte perper uit de molen. Vanille-ijs, 4 blaadjes verse munt.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Een nieuwe kijk op soufle, die ongeveer 8 minuten baktijd nodig heeft, waardoor de buitenkant verhard is als we het uit de vorm halen, maar bij de eerste hap vloeit vanuit het binnenste de hete chocolade als lava naar buiten.

INGREDIENTEN

250 gr bittere chocola, 250 gr boter, 4 eieren, 4 eierdooiers, 120 gr. kristalsuiker, 40 gr bloem.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2002
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Lik ik mijn vingers bij af! zo lekker vind ik dat. ik denk jullie vast ook.

INGREDIENTEN

1 pak poffertjes, of zelf bakken en opwarmen in de magnetron ( vind ik zelf het lekkerste en het leukste), 5 eetlepels nutella hazelnootpasta ( niet te veel van tussendoorsnoepen, anders lust je niks meer) 12 witte druiven (zonder pitjes), 4 sateprikkers (kijk uit voor de puntjes krijg je gaatjes van in je vingers.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-07-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Een heerlijk smeu?ge cake, recept van Life & Cooking

INGREDIENTEN

150 gram koekkruimels (bijvoorbeeld van bastonjekoeken), 75 gram gesmolten boter, 570 gram creamcheese, 170 gram suiker, 20 gram bloem, 75 gram zure room, 3 eieren, 1 vanillestokje (of vanillesuiker)

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-01-2001
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Een van de mousses die ik gebruik op mijn groot dessertbord als we eters krijgen, dit samen met chocolademousse, tropisch fruit, warme gesmolten chocolade en verse room.

INGREDIENTEN

1/2 liter melk, 1/2 liter room, 1/2 kilo witte marsepein, 6 gelatineblaadjes en een borrelglas Amaretto di Saronno.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2001
  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.

Het recept van dit overheerlijke dessert kreeg ik ooit in het joegoslavische restaurant waar ik toen vaak kwam (helaas, zowel het land als het restaurant bestaan niet meer).Het citroensap maakt het heerlijk fris.

INGREDIENTEN

10 flensjes, 250 gr. kwark, 1/4 l. slagroom, 1 zakje vanillesuiker, sap van 1/4 citroen, wit van 2 eieren, 120 gr. suiker, poedersuiker.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-02-1999
  • Regionaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Dit is een lekkere en zoete gewoonte om te maken in Tsjechië. Daar word deze tulband cake, Bábovka genoemd en er is geen 1 Tsjech die niet weet wat dat is en hoe je het maakt. In Nederland is deze echter nog niet heel bekend.

Het is een ideaal gezins cake en hij is heel lekker. Je kunt de zoetheid zelf bepalen door er meer of minder poedersuiker overeen te strooien. Je kunt deze cake gebruiken als nagerecht maar natuurlijk ook gewoon als tussendoortje

INGREDIENTEN

*250 gram boter, *200 gram suiker, *1 zakje vanilliesuiker, *4 eieren, *Snufje zout, *Klein beetje geraspe citroenschil, *sap van 1 citroen, *250 gram bloem, *2 theelepels bakpoeder, , wat boter en meel extra voor het insmeren van de vorm.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2012
  • Tsjechisch Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heel erg lekker nagerecht dat ik al heel vaak heb gemaakt. Heel gemakkelijk als je gasten krijgt want je kunt dit al een dag tevoren maken. Wordt het alleen maar lekkerder van. En...zoals je op de foto ziet likken de gasten de schaal uit!

INGREDIENTEN

175 gram bitterkoekjes -, 2 eetlepels abrikozenjam -, 2 dl amaretto (als er kinderen mee eten gebruik dan het sap van de abrikozen)-, 1 groot blik abrikozen op sap -, 250 gram mascarpone -, 250 gram vanille-kwark -, 1/2 theelepel kaneel -, 2 zakjes vanillesuiker -, pure chocoladevlokken of geschaafde pure chocolade, (Je kunt ook geroosterd amandelschaafsel gebruiken, is ook heel lekker)

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-01-2011
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.

Een lekkere crème brûlée maken is niet zo moeilijk, als je maar precies weet wat je moet doen. Door schade en schande wijs geworden hebben we gelukkig eindelijk het perfecte recept voor je samen kunnen stellen. Als je de onderstaande stappen volgt moet het zeker gaan lukken en kan je voortaan ook genieten van die perfecte crème brûlée.

INGREDIENTEN

, - 2 dl. volle melk, - 1 vanillestokje, - 80 gram kristalsuiker, - 5 eidooiers, - 2,5 dl. slagroom, - wat bruine rietsuiker of fijne kristalsuiker, , , , Ik raad je aan alle voorbereidingen vast te treffen zodat je je kan concentreren op de bereiding zelf. Warm de oven dus vast voor op 160 graden, scheidt de eierdooiers vast en zet deze klaar in een bakje en zorg dat je de andere ingrediënten al afgemeten klaar hebt staan., ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-12-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Als dit geen liefde is !
Door en van Theodore Adorno.

Krokant gebakken kroketten gevuld met gesmolten chocolade - dessert met twee
klassieke ondeugden ineen .
Maar zoals je je kunt indenken , het is niet zo eenvoudig chocolade te
bakken .
Ik probeerde broodkruim , dan geraspte kokos , maar dit ging niet in de
friteuse .
Ik heb uiteindelijk bereikt voor een doos cornflakes,

Meng 1 / 4 kop geraspte kokos in de cornflakes als je nog een vleugje van
die smaak wilt.

90 gr repen chocolade geeft je genoeg voor dit recept ,
En nogmaals , El Rey is mijn chocolade van keuze,
maar elke goede kwaliteit donkere chocolade , zoals Valrhona of Callebaut ,
zal werken.

ongeveer 24 kroketten ; 6 tot 8 personen.

INGREDIENTEN

90 gram bitterzoete chocolade ( El Rey " Bucare " 58,5% ), 115 gram boter, 100 gram kristalsuiker, 3 eieren, 2 eetlepels donkere rum, 3 eetlepels bloem, , Voor de coating :, 140 gram bloem, 2 eieren, geklopt, 160 gram fijngemalen cornflakes, , Als afsluiter van de kroketten :, 2 liter plantaardige olie -, Poedersuiker voor de afwerking

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2010
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit recept is een aangepaste versie van een recept , wat -tig keer op internet staat, maar wat wij veel te stijf en te alkoholrijk vonden. Dit is een heerlijk luchtige versie. TIP: vervang voor kinderen de advocaat door vanillevla, of maak voor hen alleen de bosvruchtenlaag en geef er vanilleijs bij.
eigen foto

INGREDIENTEN

250 g bosvruchten (diepvries) + wat voor bovenop, 2 dl slagroom, 85 g suiker, 2,5 blaadjes gelatine (à 2 g), 1 eidooier op kamertemperatuur, 125 g advocaat, 60 g mascarpone,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-04-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Je serveert het dan ook in een heel kleine hoeveelheden, met een heel klein lepeltje om er lekker lang van te genieten.

INGREDIENTEN

100 ml geslagen room (23 procent vet), 80 ml melk, 100 gr chocolade (70 procent cacao), 50 ml versgezette, sterke (espresso)koffie. Gewone sterke koffie kan ook., Mespuntje kaneelpoeder, 25 gr suiker,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2009
  • Frans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Als in het najaar de walnoten in grote getale rijp uit de bomen vallen, bakken veel vrouwen uit de Corrèze dit heerlijke najaars gebak en serveren dat als nagerecht met wat vanille-ijs. Natuurlijk is het ook lekker bij de koffie.

INGREDIENTEN

4 eieren, 50 gram bloem, 175 gram walnoten, grof gehakt, wat halve walnoten voor de garnering, 6 el. bruine basterdsuiker, 100 gr. boter + extra om de bakvorm in te vetten, 1 zakje vanillesuiker + vanille essence, 2 eiwitten, 1 mespunt zout, 2 el. notenlikeur of rum, glazuur,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2009
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk toetje.

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg, 2 eetlepels custardpoeder, 2 eetlepels kristalsuiker, 2 (zurige) appels, 1 pot (HAK) appelcompote met abrikozen a 360 gr., Zout, 175 gr. bloem, 85 gr koude boter, 50 gr. bruine basterdsuiker, poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-04-2008
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke chocolademousse. `s Avonds een etentje? Maak deze chocolademousse dan de avond ervoor klaar, zodat je niet de gehele avond in de keuken staat en toch wat bijzonders op tafel kunt zetten.

INGREDIENTEN

150 g bittere chocolade, 4 eetlepels sterke koffie, 2 eetlepels suiker, 2 eieren, 2 dl slagroom

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2008
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Achterkleindochter van onze vrienden.

INGREDIENTEN

4 grote perziken (mag mits goed uitgelekt ook uit pot of fles zijn) *, 4 eieren *, 100 gram suiker (kan ook iets minder) *, 1 dl. gezeefde sinaasappelsap (vers) *, 1 eetlepel gezeefd citroensap *, eventueel 4 tot 6 bitterkoekjes.,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2008
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijke hartige/kruidige taart, met wortels. Altijd lekker !

INGREDIENTEN

2 kopjes bloem, 1 kopje bruine suiker, 4 eieren, 1 kopje olijfolie, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 1 tl gember, 2 kopjes geraspte wortel (ongekookt), 1 kopje gemalen walnoot, 140 gr. Philadelphia (kaas), ½ kopje boter, 2 kopjes poedersuiker, 2 tl vanilleessence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2007
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

[img]http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060401031634.jpg[/img
]Een mooi en heerlijk kunstwerkje

INGREDIENTEN

280 g chocolade om te koken, 300 g ongezoete slagroom, 1 ei, 1 eigeel, 1 el water, 1 a 2 el bruine rum, kokos uit zakje (bijv. conimex)

  •  Nagerecht
  •  120 min. >
  • Geplaatst op01-04-2006
  • Balkan Nagerecht
  •  120 min. >

Lik je vingers maar vast af, want het is niet alleen heerlijk maar ook zeer snel bereid.

INGREDIENTEN

16(let op!) gram witte bladgelatine; 3,3 dl. volle yoghurt, 4 el. citroensap, 3 el. water, 1,65 dl. slagroom,4 eiwitten,135 gram poedersuiker.VOOR DE GARNERING: slagroom, vers fruit (citroen,mango enz), 3 dl. mangocoulis

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2005
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.



Licht en luchtig, makkelijk te maken en oh zo lekker!

INGREDIENTEN

250 gram light Philadelphia cream cheese (of een andere magere roomkaas)250 ml condensed sweetened skim milk (ingedikte magere zoete melk - blikje), 2 eieren, gesplitst250 gram kaakjes125 gram gesmolten boter of margarinesap en rasp van 1 citroen,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2005
  • Engels Nagerecht
  •  20-30 min.

ER IS WEER RABARBER GELUKKIG

INGREDIENTEN

, , , , , , 500 g rabarber, , 50 g boter, , 100 g bloem, , 1 zakje vanillesuiker, , 125 g suiker, , 1 snuifje kaneel, , , , ,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-03-2005
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Woorden zijn overbodig bij zo'n nagerecht.

INGREDIENTEN

, 1 blik lychees (ca. 500 gram), 2,5 dl slagroom, 1 dl baileys, 2 afgestreken eetlepels suiker, 4 koekjes om te garneren,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-01-2005
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

6 peertjes4 witte gelatine blaadjes2 citroenen2 el. suiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Voor 6 personen; Per portie:
319 kcal - 38g koolhydraten
Bereiding :
20 minuten
Kooktijd :
30 minuten

INGREDIENTEN

3 eieren, 1 pot yoghurt 0% (de pot zal dienst doen als maatbeker), 2 potten vloeibare bloem, ? pot olijfolie (of zonnebloemolie), ? zakje chemische gist, 7 eetlepels CANDEREL, , 1 citroen (de schil van de hele citroen en het sap van een halve citroen), 300 g gedroogde vijgen, 2 eetlepels kwark 0%, 10 g light-boter,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2004
  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.

Echt een heerlijk recept , je zult er veel complimenten voor krijgen!.

INGREDIENTEN

-1 kg goudreinetten-, -100 gr rozijnen/krenten-, -100 amandelen-, -pakje spijs (baukje)-, -250 gr (room)boter/margarine of, bona bakgraag is ook erg lekker!, -250 gr bruine basterdsuiker, -250 gr zelfrijzend bakmeel, -2 eetl. koek en speculaaskruiden (busje van Silvo), -kaneelpoeder, -1 zakje vanillesuiker of enkele druppels, vanille essence, -citroensap, -ca. 2? ei, - 2 el custard, -scheutje melk-wat bloem en vet voor de deegvorm.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-11-2003
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 gelatineblaadjes-, sap van 1/2 citroen-, 300 gr banaan -, 7 cl Cointreau -, zoetstof -, 100 gr magere plattekaas-, 60 g melkchocolade -, 2 eetlepels magere melk -, 12 cl water -, 1 takje munt.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 l blik perziken, 450 g kwark, 250 g mascarpone, 2 kopjes koude sterke koffie, 1 pak lange vingers, 1 zakje geschaafde amandelen (75 g), Ondiepe rechthoekige schaal of glazen cakevo

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2003
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijk Italiaans dessert

INGREDIENTEN

3 eigelen, 3 eiwitten, 5 soeplepels suiker, 2 kopjes sterke koffie, 500 gr mascarpone, 4 soeplepels amaretto, cacaopoeder, 2 blaadjes gelatine, 4 soeplepels room, 100 gr pure chocolade

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-11-2000
  • Italiaans Nagerecht
  •  0-10 min.

Overheerlijke Nougat-Schuimtaart! Een origineel nagerecht. Let op: na het bereiden moet het geheel nog minimaal 4 uur in de diepvries.

INGREDIENTEN

2 zakken ( /- 200 gram)mokka schuimkoekjes (Edah), 1/4 liter slagroom, 1 pakje Klop-Klop (2 zakjes), melk, sterke koffie, 1 zakje nougatine-gruis (Baukje), boter.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2000
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

TOPPER!

INGREDIENTEN

1 Vanillestokje (of 2 zakjes vanillesuiker) - 150 gr. bruine Rietsuiker - 4 Eierdooiers - 1/3 L. Melk - 1/4 L. Slagroom.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-10-1999
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.

Tiramisu met aardbeien!

INGREDIENTEN

1 eidooier, 100 gram mascarpone, 2 eetlepels suiker, 200 gram aardbeien, Sap van 1 citroen, Lange vingers, Eventueel 4 eetlepels Limoncello

  •  Nagerecht
  •  120 min. >
  • Geplaatst op04-07-2011
  • Italiaans Nagerecht
  •  120 min. >
  • Eigen recept

Super lekker en super gemakkelijk!Door de combinatie van kwark met mascarpone is het niet al te calorierijk.
Voor een etentje kun je het een paar uur tevoren voorbereiden en in de koelkast bewaren.
Zijn er kinderen bij gebruik dan aardbeienlimonadesiroop in plaats van aardbeienlikeur!

INGREDIENTEN

500 gram lekkere aardbeien -, 3 zakjes vanillesuiker -, 1 limoen of 1/2 citroen -, mespunt zout -, 125 gram mascarpone -, 125 gram magere kwark -, Plm. 40 stuks amaretti (kleine Ital. bitterkoekjes) of eventueel gewone bitterkoekjes klein gemaakt -, aardbeienlikeur -, eventueel citroenmelisse of mintblaadjes

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-05-2011
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies