Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

6 moksi meti recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

Marinade:, 1/4 kleine ui, 1/2 laurierblad, 5 eetl. ketjap, mespunt nootmuskaat, 3 kruidnakgels, 1/2 theel. paprikapoeder, mespunt cayennenpeper, 1/2 theel. zout, 1 eetl. suiker, 2 teentjes knoflook, , 1/2 pond hamlappen, marinade, 2 kippenbouten, 2 speklapjes, 1 ui, 4 bosuitjes, 4 ons paksoi, 4 ons rijst, zout, 5 33tl. olie, 1 eetl. maizena, 1 dl kippeboullon, 1-2 eetl. fijngesneden peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-12-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een zeer feestelijk surinaams gerecht

INGREDIENTEN

Kip dijbeen filet, potje faja lobi moksi meti, spaghetti, verse laos of laos poeder,knoflook,gember, maggiblokje, verse selderie, en chinese paksoy of amsoy,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker gerecht wat ook met varkensvlees of kippenpoten gemaakt kan worden.

INGREDIENTEN

-1 chinese kool, -500 gr. kipfilet, -300 gr. rijst, -2 tl Moksi Meti mix (Sweet Moffo), -kerriepoeder, -2 el olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

3 kippenbouten 4 eetl. Moksi Meti mix van swietmoffo 3 eetl. olijfolie; 50 ml water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2009
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Sudderkip, kippenbouten of kipfilets in een aromatische Surinaamse Jus

INGREDIENTEN

1 kip / 4 kippenbouten of 500 gram kipfilets, 2 deciliter zoute ketjap, 2 deciliter zoete ketjap. 1 eetlepel zwarte bonen saus, 1 eetlepel tomatenpuree, 4 deciliter kippenbouillon, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels Chinese 5 kruidenpoeder, mespuntje vetsin, beetje bruine suiker, maizena om te binden. Beetje cayennepeper om het geheel wat pittiger te maken (naar wens).

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-12-2004
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Combinatie van kruiden uit Indonesie en Suriname, erg lekker! Altijd een groot succes bij onze gasten.

INGREDIENTEN

3 kilo grote kippepoten of kippestukken of kipkarbonade (wat je maar lekker vindt), 1 pot faja lobe moksi meti, 1 of 2 zakken/potjes ajam pedis pastakruiden, eventueel nog extra sambal van madam jeanette (zie mijn recept hiervan)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2009
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top