Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Minigroenten recepten (12) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

*** Je kan varieren met andere groenten ***

INGREDIENTEN

* 2 lamskronen * minigroenten: kool * pompoen * wortel * courgette * venkel * een paar takjes tijm * 8 eetlepels water * boter * 1 teentje gehakte look * peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

165 gram mini-groenten als kleine aubergine, sjalotjes, courgette, mini-mais, kleine champignons - 1/2 kleine rode paprika - 1 teen knoflook - 1 theelepel olijfolie - 1 theelepel vers gehakte kruiden - 3 kerstomaatjes - 4 eetlepels grof geraspte mozzarella - zout en peper - zwarte olijven

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pakje miniprei (150 g), ? 2 pakjes cherry trostomaten, ? 1 pakje minimaiskolfjes (125 g), ? 1 pakje asperge-broccoli (150 g), ? 6 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper, ? 1 eetlepel Mexicaanse kruiden, ? 4 wraptortillas, ? 1 pakje minibiefstukjes (ca. 300 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2003
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 35 kCal - Eiwit 0 g - Vet 3 g - Koolhydraten 1 g

INGREDIENTEN

250 ml olijfolie, 1 blikje ansjovisfilets (46 g), in stukjes, 8 tenen knoflook, gepeld, 1 venkelknol, 1/2 winterpeen, geschild en in blokjes, 1/2 komkommer, geschild en in blokjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2008
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

150 gram dunne prei - 2 pakjes cherry trostomaatjes - 125 gram mini maiskolfjes - 150 gram aspergebroccoli - 6 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeper - 1 eetlepel Mexicaanse kruiden - 4 wrap-tortilla's - 300 gram mini-biefstukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker eten met mini-ingredienten

INGREDIENTEN

1 pakje miniprei, 2 pakjes cherrytomaatjes, 1 pakje minimaiskolfjes, 1 pakje aspergebroccoli, 6 el. olijfolie met knoflook en chilipeper, 1 el. Mexicaanse kruiden, 4 wraptortilla's, 1 pakje mini-biefstukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-06-2002
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gram roomkaas - 3 bolletjes gember (uit een potje op siroop) - 4 cherry-tomaatjes - 2 mini-paprika's - 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-06-2002
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

150 gram roomkaas, 3 bolletjes royal mail australische stemgember (pot a 240 gram), 4 cherrytomaatjes, 2 minipaprika's, 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-05-2002
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Vegetarisch voorgerecht

INGREDIENTEN

150 g roomkaas, 3 bolletjes stemgember, 4 cherrytomaatjes, 2 minipaprika's, 1 komkommer

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-2003
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Een gezond en lekker vegetarisch voorgerecht

INGREDIENTEN

150 gr. roomkaas * 3 bolletjes stemgember * 4 cherrytomaatjes * 2 minipaprika's * 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

150 gram roomkaas - 3 bolletjes gember op siroop - 4 sherry-tomaatjes - 2 mini-paprika's - 1 komkommer

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-08-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Een origineel en lekker recept

INGREDIENTEN

-8 stuks mini venkel, -8 stuks mini wortel, -8 stuks mini courgette, -4 lasagnevellen (10cm x 20cm), -10 cl koudgeperste olijfolie, -5 cl hazelnootolie, -1 bussel basilicum, -20 cl groentefond Lacroix, -grof zeezout, peper van de molen, -100 g parmezaanschilfers

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  • Frans
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top