9 mini loempia maken recepten

INGREDIENTEN

125 gram garnalen, 125 gram kipfilets, 125 gram wortelen, 125 gram tauge, 25 gram soun (rijstvermecelli), 2 stuk(s) eieren, 2 stuk(s) lente-uitjes, 3 stuk(s) maggiblokjes, zout, 1 eetlepel(s) suiker, 0.50 theelepel(s) peper, 1 stuk(s) uien, 1 teentje(s) knoflook, 2 eetlepel(s) olie, 1 pakje(s) loempiavellen,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-1998
  • Indonesisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 winterwortel of 125 gr worteltjes, 1 rode/groene paprika, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 1 ei, 3 eetl paneermeel, zout en peper, 400 gr rundergehakt, 1 pak loempiavellen, 2 eetl zonnebloemolie, eiwit van ei losgeklopt, frituur of zonnebloem olie,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2010
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijke loempia's voor bij de borrel of buffet.

INGREDIENTEN

1/2 spaanse peper/ of 1 theelepel sambal, frituur om in te bakken, 1 kleine ui fijn gesneden, 1 teentje knoflook, 100 gr gare kipfilet, 1 wortel julienne gesneden, 1 prei julienne gesneden, 25 gr taugvellen voor miniloempia's (toko), 1 eieren, 1 eetlepel melk, zout en peper, vermicelli, klein beetje bloem en water (om de loempiavellen dicht te plakken)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2014
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Een verjaardagsfeestje? Verras je gasten eens met dit heerlijke borrelhapje. Dit is weer eens iets anders dan de eeuwige bitterballen of knakworstjes. Echt smullen!!
En je hebt er geen frituurpan voor nodig!

INGREDIENTEN

1 groene spaanse peper; 1,25 dl. plantaardige olie; 1 kleine ui, gesnipperd; 1 teentje knoflook, uitgeperst; 100 gr. gare kipfilet; 1 worteltje (als lucifertjes gesneden); 1 bosuitje in dunne ringetjes; 1 kleine rode paprika zonder zaadlijsten en ook als lucifertjes gesneden; 25 gr. tauge; 1 El. sesam olie; 4 grote bladen filodeeg; losgeklopt eiwit; sojasaus om erbij te serveren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2007
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 1 kleine winterwortel grof geraspt of fijngesneden, * 1 rode of groene paprika zonder zaad gehakt, * 2 teentjes knoflook gehakt, * 1 rode peper zonder zaad gehakt, * 1 ei, * 3 eetl paneermeel, * naar smaak zout en versgemalen peper, * 400 gr rundergehakt, * 1 pak filodeeg ontdooid, * 2 eetl zonnebloemolie, * 1 eiwit van 1 ei losgeklopt, * naar behoefte frituurolie, voor de tomatensaus:, * 400 gr tomatenblokjes op sap, * 1 teentje knoflook geperst, * 1 theel sambal oelek,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2011
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

18oo gram, groot blik bamnoescheuten: afgespoeld, 2 uien gesnippers, 3 knoflooktenen gesnipperd, 3oo gr kipfilet in kleine reepjes, 1 prei klein gesneden, 1 bouillonblokje verkruimeld, 1 blok tahoe in kleine blokjes, 1 spitskool klein gesneden, 3 wortels, julienne gesneden, 2 tl witte peper, 3 el suiker, 250 gr tauge, zout naar smaak

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2012
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Lekker bij nassi

INGREDIENTEN

1 groene spaanse peper, 1 1/2 dl. plantaardige olie, 1 kleine ui gesnipperd, 1 teentje knoflook uit de pers, 100 gr. gare kipfilet, 1 worteltje julienne gsneden, 1 bosuitje in dunne ringen, 1 kleine rode paprika julienne gesneden, 25 gr. tauge, 1 eetl. sesamolie, 4 grote bladen filodeeg, 1 eiwit losgeklopt.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

200 gram komijnekaas, 150 gram graskaas, 3 kleine rode pepertjes (tjabeh rawit), 3 teentjes geperste knoflook, 8 grote gamba`s, 1 lenteui, 1 eetlepel zoetzure Japanse gember, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 1/2 eetlepel sambal oelek, 1 theelepel suiker, 1/2 liter zonnebloemolie, Peper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-05-2009
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

200 gram komijnekaas, 150 gram graskaas, 3 kleine rode pepertjes (tjabeh rawit), 3 teentjes geperste knoflook, 8 grote gamba`s, 1 lenteui, 1 eetlepel zoetzure Japanse gember, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 1/2 eetlepel sambal oelek, 1 theelepel suiker, 1/2 liter zonnebloemolie, Peper

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-06-2009
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies