Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

15 mihoen singapore recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Kruidige mihoen boordevol groente, kip en garnalen.

INGREDIENTEN

250 gram Chinese Eiermie, Gember, Knoflook, Zwarte peper, Sambal, Soyasaus of ketjap, Citroensap, 250 gram kipfilet of mager varkensvlees, Ui, Kurkuma,Kerriepoeder, Chilipoeder, Trassi, 100 g ham in reepjes of handje garnalen, 1 rode paprika (in reepjes gesneden), 1 bakje champignons in plakjes, 1 prei in dunne ringen gesneden, 1 bos lente-uitjes fijn gesnipperd, Houdt u van extra groenten in uw Chinese Mie, voeg dan nog 250 gram groenten toe. Kies uit: witte kool, taugé, champignons, paksoi, Chinese kool, wortel, (lente)ui, broccoli en rode paprika of neem een zak Chinese of Thaise Roerbakgroenten,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-07-2007
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 250 g mihoen, * 1 rode peper, * 2 cm gemberwortel, * 1 teentje knoflook, * 2 rode paprika`s, * 1 prei, * rijstolie, * 2 tl kurkuma, * 2 tl kerriepoeder, * 125 g taugé, * 250 g jumbo garnalen, * 125 g hamreepjes, * 4 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2013
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik vind de meeste kant en klare boemboe erg chemisch smaken en niet lekker, de kruiden voor deze mihoenschotel maak je zelf.

INGREDIENTEN

250 g mihoen, 1 rode peper, 2 cm gemberwortel, 1 teentje knoflook, 2 rode paprika's, 1 prei, rijstolie, 2 tl kurkuma, 2 tl kerriepoeder, 125 g taugé, 250 g jumbo garnalen, 125 g hamreepjes, 4 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Van "moesje2"

INGREDIENTEN

Mihoen, 1 stukje gemberwortel, 1 groene paprika, 100 gr achterham, sjalotjes, 100 gr garnalen, tauge, 1 omelet, 1 lente-uitje, 1 tl suiker, zout, 1 scheut sesamolie, 1 scheut sojasaus, 1 scheut rijstwijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gerecht uit de Chinese keuken

INGREDIENTEN

150 gram mihoen, 100 gram ham, 100 gram Hollandse of Noorse garnalen, 100 gram champignons, 100 gram tauge, plakje verse gember, 1 ui, 1 groene paprika, 1 Spaanse peper, 2 lente-uien of stukje prei, sesamolie, pale medium dry sherry, olie, 1 ei, suiker, kerriepoeder, zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, , < 150 g mihoen, , < 100 g ham, , < 100 g Hollandse of Noorse garnalen, , < 100 g champignons, , < 100 g taogeh, , < plakje verse gember, , < 1 ui, , < 1 spaanse peper, , < 2 lente-uien of stukje prei, , < sesamolie, , < sojasaus, , < pale medium dry sherry, , < olie, , < 1 ei, , < suiker, , < kerriepoeder, , < zout, , < peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gr. mihoen.100 gr. ham.100 gr. hollandse of noorse garnalen.100 gr. champions.100 gr. tauge`.plakje verse gember.1 ui.1 groene paprika.1 spaanse peper.2 lente-uien of stukje prei.sesamolie.sojasaus.pale medium dry sherry.olie.1 ei.suiker.kerriepoeder.zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is zoals ik het maak. De ingrediënten zijn richtlijnen die kun je aanpassen aan je eigen smaak.

INGREDIENTEN

250 gram mihoen, gember 2 cm groot, 6 teentjes knoflook, 1 rode peper, 2 tl kurkuma, 2 tl kerrie poeder, 1/2 bouilionblokje, `n beetje vi-tsin, 1 prei, 2 rode paprika, 125 gram tauge, 250 gram gamba`s, 125 gram hamblokjes, Rijstolie, 4 Eieren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2013
  • Chinees
  •  20-30 min.

Ben dol op singapore mihoen

INGREDIENTEN

Mihoen, 1stukje gember, 1 groene paprika, 100gr achterham, sjalotten, 100gr garnalen, tauge, 1omelet, 1lente ui, 1tl suiker, champignons, zout, 1scheutje sesamolie, scheutje sojasaus, scheut rijstewijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-10-2006
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bereidingstijd: ca, 1 uur - ca. 640 kcal per portie - Serveren met een glas mineraalwater

INGREDIENTEN

125 g mihoen - 125 g mager varkensspek zonder zwoerd - 1 1/2 EL olie - 125 g aardappelen, in dobbelsteentjes - 1 ui, in dunne ringen - 1 fijngesneden teentje knoflook - 1 EL sojasaus - wat versgemalen zwarte peper - 1/2 TL zout - 1 1/2 TL bruine suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Erg pittig en lekker gerecht

INGREDIENTEN

-400 g mihoen, -2 tenen knoflook (geperst), -1 1/2 th lepel gemalen koreander, -1 1/2 th lepel koenjitpoeder, -archide olie, -8 geweekte (gedroogde Chinese paddestoelen), -100 g gepelde verse steurgarnalen, -125 g witvis filet, -2 uien (gesnipperd), -4 rode pepers, -zout, -125 g tauge, -2 eieren (losgeklopt), -3 lente uien (gehakt), -takje verse koreander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wie voor dit heerlijk roerbak gerecht niet aan gedroogde Chinese paddestoelen en garnalen kan komen, gebruikt een grotere portie verse.

INGREDIENTEN

-6 gedroogde Chinese paddestoelen, -1 volle el gedroogde Chinese garnalen, -100 g mihoen, -2 el arachide olie, -1 ui (fijn gesnipperd), -2 dikke plakken doorregen rookspek (klein gehakt), -2 th lepels vers gehakte gemberwortel, -1 grote teen knoflook (gesnipperd), -1,5 th lepel madraskerrie poeder, -1 th lepel zout, -50 g gebraden kip of varkensvlees (klein gesneden), -50 g gepelde garnalen (in 3 gesneden), -4 bosuitjes (het licht gekleurede deel en het groene deel in ringetjes snijden), -1,5 el sojasaus (liefst Japanse), -2 el weekvocht van de paddestoelen, -2 el droge sherry

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-01-2004
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gezien op 24 kitchen

INGREDIENTEN

250 g mihoen, 1 rode peper, 2 cm gemberwortel, 1 teentje knoflook, 2 rode paprika's, 1 prei, rijstolie, 2 tl kurkuma, 2 tl kerriepoeder, 125 g taugé, 250 g jumbo garnalen, 125 g hamreepjes, 4 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Komt uit Singapore., Hoofdgerecht voor 4 personen., , 1 kleine komkommer, 1 el arachideolie of plantaardige olie, 1 grote ui, gesnipperd, 2 grote teentjes knoflook, fijngehakt, 3 tl verse gember, gekneusd, ?-2 tl rode chilipepers, fijngesneden, of sambal oelek, 1 el gezouten, gele sojabonen, fijngehakt, 1 ? el donkere sojasaus, 1 ? el lichte sojasaus, 1,25 liter kippenfond, 16 grote, verse garnalen, gepeld, zonder darm en kop, 200 gram mihoen, 3-4 minuten geweld in kokend water, 2 eieren, losgeklopt ( eventueel ), 85 gram verse tauge, afgespoeld en uitgelekt, 3 kleine bosuitjes, fijngesneden, 1 kleine rode chilipeper, zonder zaadjes, in reepjes.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-02-2001
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere pitige mihoen met braadhaan.

INGREDIENTEN

125 Gram noodles. 3 lente uitjes, 3 EL Ketjap manis, 3 EL chillibonensaus, 1 TL suiker, 2 TL ketoembar, 2 TL Djahe, 2 TL Laos, 1 duits braadhaantje uit de diepvries bij de supermarkt van 1KG, 1 EL arachide olie, 3 rawits.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-08-2011
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top