Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

54 marokkaans recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Bij elk Marokkaans gerecht op mijn Smulpagina en dan vooral bij de tajine-gerechten, staat vermeld dat je er Marokkaans brood bij moet eten. In Marokko maar ook in de andere Noord-Afrikaanse landen wordt meestal brood gegeten bij de vlees/vis- en kipgerechten. Vaak wordt dat brood thuis gebakken, maar je kunt het er ook kopen op straat bij kleine karretjes en natuurlijk bij de bakkerij. Marokkaans brood is tegenwoordig ook ruim verkrijgbaar in Nederland en dan vooral bij de Marokkaanse en Turkse winkels in de wat grotere steden. Voor wie niet zo`n winkel in de buurt heeft of voor wie het gewoon liever zelf thuis bakt volgt nu een recept voor Marokkaans griesmeelbrood. Erg lekker......

INGREDIENTEN

Voor 3 grote of 4 middelgrote broden:, 750 gram fijn griesmeel;, 500 gram bloem;, 2 eetlepels gedroogde gist;, 1 klein theelepeltje zout;, 2 eetlepels zachte roomboter;, lauw water., ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-10-2008
  • Marokkaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het is niet Marokkaans, ook niet Arabisch zoals de meeste van mijn recepten, maar het is wel heel erg lekker en weinig werk om een lekker lunchgerechtje op tafel te zetten of zo maar tussendoor....

INGREDIENTEN

8 witte (of lichtbruine) casinoboterhammen;, 1 grote vleestomaat;, 2 of 4 plakken kalkoenham of gerookte kalkoenfilet;, 8 plakjes jonge kaas (of cheddar);, 2 eieren;, 3 eetlepels creme fraiche (of 15 cl. room);, roomboter;, zout en peper naar smaak;, ketchup of mosterd (naar smaak)., ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2008
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekker gevuld Marokkaans broodje dat je bakt in een tajine of in een koekenpan.  

INGREDIENTEN

Voor het brood (matlouh):, 300 gram fijn griesmeel (smida);, 200 gram bloem;, 3 eetlepels melkpoeder;, 1 koffielepel zout;, 1 eetlepel gistkorrels (gedroogde);, 300- 350 ml lauw water (zoveel als het deeg, kan opnemen)., , Voor de vulling:, 300 gram gehakt (lams/rund/kalfs);, 1 fijngehakte ui;, 2 gegrillde rode paprika's (verhitten, in de oven of op het gas totdat de schil, zwart is; in een plastic zak doen en na, een paar minuten de zwarte schil verwijderen), in kleine stukjes gesneden;, zout en peper naar smaak;, 1 koffielepel komijnpoeder;, 1 lepel tomatenpuree of een scheut tomaten-, passata;, 3-4 puntjes "la vache qui rit"-kaas;, 1 eetlepel fijngehakte verse koriander.

  •  …
  •  
  • Geplaatst op19-08-2014
  • Marokkaans
  •  

Lekkere krokante kaasbroodjes; wie lust die nou niet?

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 1 rol koelvers bladerdeeg (of diepvries, bladerdeegplakjes);, 100 gram roomkaas (Mon Chou of Philadelphia);, 3 puntjes "la vache qui rit"- smeerkaas;, 1 handje ongezoete cornflakes;, 1/2 teentje fijngehakte knoflook;, wat fijngehakte platte peterselie en verse, koriander naar smaak;, zout en peper naar smaak;, een paar druppeltjes tabasco (naar keuze);, 1 eigeel.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-08-2013
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Heerlijk Marokkaans rijstgerecht

INGREDIENTEN

500 gram risottorijst,400 gram lamsvlees in blokjes, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 3 tomaten, 2 uien, 1 bosje verse koriander, 5 teentjes knoflook, 1 grote wortel, 2 laurierblaadjes, 1/4 dessertlepel saffraanpoeder, 1 1/2 liter kippenbouillon, zwarte peper en zout naar smaak, olijfolie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2005
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Zeer lekker en gezond broodje met gerookte zalm en verse kaas, snel klaar

INGREDIENTEN

Marokkaans brood (dia. ca. 30 cm), 200 gr gerookte zalm, 1 bakje petrella-kaas met bieslook, enkele verse bieslooksprietjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-04-2002
  •  
  •  0-10 min.

Marokkaanse platte broodjes

INGREDIENTEN

500 gr. bloem (men kan ook 2 soorten gebruiken naargelang de smaak), 1 ei - een koffiel. zout - 20a25 gr. gist, (indien men het deeg met de broodmachiene maakt slechts 10 gr. gist gebruiken)., 300 ml. lauw water.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-11-2000
  • Marokkaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kleine bruine of witte pide (rond plat Turks of Marokkaans brood) of 4 pitabroodjes, 200 ml tomatensaus of tomatensalsa (potje of pakje), 6 geroosterde paprika`s (pot), in reepjes, versgemalen peper, 100 gr geraspte jong belegen kaas, 2 eetlepels olijfolie, 4 eieren, 2 eetlepels gehakte peterselie (vers of diepvries),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2012
  • Wereld
  •  20-30 min.

Weer eens een ander soort broodbeleg

INGREDIENTEN

500 gr vleestomaten, scheutje olijfolie, klontje roomboter, 1 teentje knoflook, 1 theelepel kaneelpoeder, 100 gr rietsuiker, zout en peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2013
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op olie (netto ca. 200 g) - 6 zwarte olijven zonder pit - 4 kerstomaatjes - 1 eetlepel citroensap - 2 eetlepels olijfolie - ? theelepel tijm (vers of gedroogd) - 1 eetlepel kappertjes - 2 pitabroodjes - 1 zakje gemengde sla (100 g) - zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Marokkaans
  •  0-10 min.

Heb je eens een keertje geen zin in vlees of vis, maak dan deze lekkere en snel klaar tajine van tomaten met eieren.

INGREDIENTEN

3 zachte (vlees- of tros)tomaten;, 1 ui;, 2 eieren;, 1 koffielepel paprikapoeder;, 1 koffielepel gemberpoeder;, olijfolie;, zout en zwarte peper naar smaak;, een beetje fijngehakte platte peterselie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2014
  • Marokkaans
  •  20-30 min.

Heerlijke griesmeeltaart uit een koekenpan, niet te zoet maar precies goed. Zeker het proberen waard! Lekker bij de koffie of (Marokkaanse) thee.

INGREDIENTEN

Anderhalve mok met fijne griesmeel, Een mok met licht verwarmde melk, Een bakpoeder, Een snufje zout, Twee eetlepels suiker (ja echt), Een half glas zonnebloemolie, Een ei, , Abrikozenjam, Kokos (gedroogde geraspte)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2011
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 grote aubergine;, 1 blikje tonijn naturel;, 2 tomaten;, 1 fijngehakte ui;, 1 teen knoflook;, een bol mozzarella;, thijm;, zout en peper naar smaak;, olijfolie., ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-12-2010
  • Marokkaans
  •  60-120 min.

Marokaanse pannenkoeken recept gekregen van Alia Aghallai

INGREDIENTEN

1 kg bloem, verse gist, zout, 1 ei, 3 eiwitten, 4 eetlepels boter, 4 eetlepels vloeibare honing, lauw water

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-05-1999
  • Marokkaans
  •  0-10 min.

Natuurlijk is dit voornamelijk een Spaans gerecht, lekker als lunchgerechtje of voor tussendoor als snack. Ook in Marokko wordt vaak tortilla gemaakt want het is een goedkoop en lekker gerechtje....

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 6 eieren;, 2 gehakte uien;, 750 gram aardappelen, geschild en in dunne plakjes gesneden of 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes uit de supermarktkoeling;, 25 cl olijfolie;, zout en peper naar smaak.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2011
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Marokkaanse msemmen zijn een soort pannenkoeken die je niet maakt van beslag maar van deeg. Een traditioneel gerecht dat vaak wordt gegeten als ontbijt, maar ook als onderdeel van het traditionele Marokkaanse thee-uurtje. Het wordt gegeten besprenkeld met gesmolten boter en honing maar er bestaan ook hartige gevulde versies van.

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 425 gram bloem;, 75 gram fijn griesmeel + 35 gram extra;, lauw water;, zout;, 1/2 kopje zonnenbloemolie;, 3 eetlepels gesmolten boter.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-08-2013
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Voor 2 personen van"de_bienes"

INGREDIENTEN

1 stokbrood, 8 eetlepels provencaalse saus "Spagheto" met groente van Panzani (= 200 g), 2 flinke sneden gekookte ham (100 g), ? 150 g champignons in stukjes, 100 g verse mozzarella, 80 g geraspte Emmenthaler kaas, 1 koffielepel gedroogde oregano, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  •  
  •  0-10 min.

Makkelijke versie van de klassieke marokkaanse soep.

INGREDIENTEN

2 uien, grofgesneden, 3 tenen knoflook, grofgesneden, 1 tl gemalen komijn, 2 tl milde paprikapoeder, 20 gr platte peterselie, blaadjes grofgesneden, 2 el olijfolie, 200 g mager lams- of rundergehakt, 1 blik tomatenblokjes (400 g), 100 g rode linzen, 100 g gedroogde kikkererwten (of 1 blik gekookte kikkererwten)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2013
  • Marokkaans
  •  20-30 min.

Van de_bienes

INGREDIENTEN

1 stokbrood, 8 eetlepels provencaalse saus "Spagheto" met groente van Panzani (= 200 g), 2 flinke sneden gekookte ham (100 g), ? 150 g champignons in stukjes, 100 g verse mozzarella, 80 g geraspte Emmenthaler kaas, 1 koffielepel gedroogde oregano

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-02-2002
  • Italiaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

6 eieren, , roerbakschotel met fijne groente, , zout, , peper, , 2 tomaten in vieren verdeeld, , klontje boter, , 150 gram bacon, fijn gesneden

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-07-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Dit zijn broodjes die je niet bakt in de oven, maar in een anti-aanbakpan. Als ze gebakken zijn dan vul je ze met een lekkere groenten-gehaktvulling.

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , Voor het deeg:, 300 ml. lauw water;, 500 gram bloem;, 150 gram fijn griesmeel;, 1 eetlepel olijfolie;, 1 dessertlepel suiker;, 1/2 dessertlepel zout;, 1 zakje gedroogde gist., , Voor de vulling:, 200 gram gehakt (lams- of runder);, 1 groene paprika;, 1 rode paprika;, 1 ui;, olijfolie;, zout en peper naar smaak.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-08-2013
  • Marokkaans
  •  60-120 min.

Een Marrokaanse lekkernij!

INGREDIENTEN

500 gram lams, schaap of runder lever., (Persoonlijk ga ik voor schapenlever), 1 ui fijngesneden, 3 grote vleestomaten, 4 groene paprika's, 2 tenen knflook ui de knijper, 1 bosje verse coreander, 1 tl curcuma, 1 tl paprikapoeder, 1 tl gemberpoeder, 3 el olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-2001
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kopje bulgur, 2 kopjes kokend water, 4 eetl. olijfolie, 3 eetl. citroensap, zout, peper, 1 groene paprika, in blokjes, 1/4 komkommer, in blokjes, 1 mango, in blokjes>, 30 g rozijnen, 50 g gemengde noten, 2 sjalotjes, fijngesnipperd2? eetl. verse munt, in reepjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Marokkaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een verrassende Marokkaanse twist op de bekende Amerikaanse hotdog! De Ras el Hanout maakt de mayonaise warm en kruidig, en de Merguez-worstjes zijn een bekende in de Noord-Afrikaanse keuken. Een ideaal lunch- of partygerecht!

INGREDIENTEN

4 pistoletjes of andere langwerpige broodjes, 4 Merguez-worstjes, 1 eetlepel Ras el Hanout-kruiden van Original Spices, 4 eetlepels mayonaise, 1 komkommer, Handjevol munt, grofgehakt, 3 eetlepels witte wijnazijn, 1 eetlepel kristalsuiker,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2015
  • Marokkaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Ingredienten:, * 500 gram (gries)meel, * 2 gram zout, * 2 eieren, * 1 zakje gedroogde bakkersgist, * 1 zakje verse gist, * 100 gram boter, * 100 gram honing

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-10-2004
  • Marokkaans
  •  20-30 min.

Een heerlijk gevuld soepje voor de inwendige mens.

INGREDIENTEN

3 el olie, 200 gr doorregen lams- of rundvlees-in stukjes, 1 ui-gesnipperd, 2 tomaten-in blokjes, 1 blik tomatenblokjes, 1 teen knoflook-geperst, 3 stengels bleekselderij-in plakjes, 1 tl kaneel, 1 tl komijn, 1,5 kurkuma, 2 cm verse gember-geraspt, envelopje saffraan, 1 handje peterselie-gehakt, 1 handje koriander-gehakt, 200 gr linzen uit blik, 200 gr kikkererwten uit blik, 60 gr vermicelli, sap halve citroen, dadels.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-06-2009
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 500 gr bloem, kommetje fijn griesmeel, 20 gr gist, thl. suiker, halve gladgesteken eetl.zout, warm water, , Vulling:, pakje fetakaas, 4 tot 5 uien, half bosje koriander, gemengde marokkaanse kruiden, Half pakje saffraan, zout, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-01-2005
  • Marokkaans
  •  60-120 min.

Een van de redenen dat ik zo blij ben met de Marokkanen die mij omringen hier in Amsterdam-West, is deze gefrituurde lekkernij die alleen tijdens de ramadan wordt gemaakt. Ik koop ze bij de bakker om de hoek, en eet ze wanneer de zon nog vollop schijnt. Voor iedereen die die luxe niet heeft, is hier het recept.

INGREDIENTEN

250 gr. bloem - 60 gr. geroosterd & gemalen sesamzaad - half zakje bakpoeder - 1 tl kaneel - plukje saffraan geweekt in 2 el oranjebloesemwater - 1 ei - 1 el azijn - 50 gr. gesmolten boter - snufje zout - 1 kg. vloeibare honing + 2 el oranjebloesemwater - geroosterd sesamzaad om te bestrooien - frituurolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2004
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Tunesiers eten de inhoud van dit broodje ook gewoon als 'salade Tunisienne'

INGREDIENTEN

1 tomaat, 1 kwart komkommer, 1 blikje tonijn in olie, 1 sjalotje, 1 half stokbrood, harissa, verse koriander peper en zout.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-09-2003
  • Marokkaans
  •  0-10 min.

Lekker lunchgerecht

INGREDIENTEN

3 eetl. sambal oelek, 1 teen knoflook, 1 eetl. tomatenpuree, 1/2 theel. komijn, 1/2 theel. karwijzaadjes 1 eetl. fijn gesneden koriander, 1/2 eetl. fijngesneden munt, 500 gr. ovenfrites, 8 merguez worstjes, 3 eetl. olijfolie, 2 baquettes, enkele blaadjes sla

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2002
  • Marokkaans
  •  20-30 min.

Lekker pittig lunchgerecht!

INGREDIENTEN

6 eieren, 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 el tomatenpuree, 1 tl karwijzaad, 1 tl harissa, zout, 1/2 tl peterselie, 12 zwarte olijven, 2 el olijfolie, paprika, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-2000
  • Marokkaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere kipgehaktballetjes aan een prikker,mmmmmm

INGREDIENTEN

3 kipfilets;, 1 grote aardappel;, 1 fijngehakte ui;, 3 eetlepels fijngehakte platte peterselie;, 1 teen knoflook;, 2 eetlepels olijfolie;, het sap van 1 citroen;, zout,peper,komijnpoeder, paprikapoeder, en chilipoeder naar smaak; evt. wat paneermeel.

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-08-2014
  • Marokkaans
  •  

Zien deze er niet lekker uit? Briouats (=Noord-Afrikaanse loempiaatjes) zijn natuurlijk altíjd lekker en krokant, maar deze zijn ook nog eens gepaneerd, dus......

INGREDIENTEN

Dit heb je nodig:, , 10 diepvries-loempiavellen;, 2 kogelbiefstukjes;, 1 wortel;, 1/2 ui;, 1 ei;, 1 koffielepel gemberpoeder;, 1 koffielepel Ras el Hanout;, zout en peper naar smaak;, 2 eetlepels olijfolie;, een bordje paneermeel;, olie (zonnenbloem) om te bakken.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-08-2013
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Lekker gevuld lamsgehakt met een Tabboulehsalade

INGREDIENTEN

, Lamsgehakt:, 1 kop bulgur (gebroken tarwekorrels), 500 g lamsgehakt, 1/4 kop pijnpitten, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 1 kleine groene paprika, in stukjes, 1 tl gemalen piment, 1/2 tl nootmuskaat, 1/2 tl kaneel, 1/2 tl chilipoeder, 80 ml yoghurt, 1 ei, losgeklopt, 2,5 dl yoghurt, extra, 1/4 kop verse munt, gehakt., , Tabbouleh :, 1 1/2 kop verse peterselie, gehakt, 1/2 kop verse munt, gehakt, 6 lente-uitjes, gehakt, 4 grote rijpe tomaten, ontveld, ontzaad en, gesneden, 65 ml olijfolie, 1 1/2 el citroensap.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2004
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Aardappels, in blokjes (ca. 6 grote of 8 kleine), 4 eieren, 1 ui, fijngesneden, kwart bosje koriander fijngesneden., zout, peper, olie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-08-2008
  • Marokkaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1/2 et ras-al-hanout, 1/2 tl gemalen gember, peper, saffraan, 1/4 tl kaneel, pond lamsbout in stukken, 125 gr rozijnen, olijfolie, 225 gr gesnipperde ui, 65 blanke amandelen, kaneelstok, laurierblad, zout, 3 dl heet water, 1 et honing, 1 tl kurkuma

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-01-2012
  • Marokkaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Pitabroodje met aromatisch-zoetige vulling, de knoflook-creme fraiche is een must. Als het pitabroodje kort wordt gegrild (ik gebruik een soort tefal-tosti ijzer hiervoor) win je nog wat knapperige textuur.

INGREDIENTEN

4 pita broodjes -, 300 g gehakt (naar keuze, evt lam/kalf) -, 7 gedroogde vijgen (sappig) -, 4 el geschaafde amandelen -, 2 el ras el hanout -, 2 tl djinten -, olijfolie -, 2 sjalotjes, gesnipperd -, 1 teentje knoflook -, 4 tomaten -, zout, peper, suiker -, , voor de dip:, 1 teentje knoflook -, 200 ml creme fraiche -

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2008
  • Marokkaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

*4 eetlepels olijfolie, *1 kleine rode peper, fijngesneden, *2 eetlepels fijngesneden basilicum, *1 theelepel fijngesneden tijm, *1 teentje knoflook, geperst, *zout en peper, *8 grote druivenbladeren, *4 ronde plakken geitenkaas van 75 gram,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-08-2001
  • Marokkaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

60g bloem + extra voor het bestuiven, 1tl kaneelpoeder, 1tl geelwortelpoeder (kurkuma), 750g kipfilet in blokjes, 2,5 el olijfolie, 1 grote ui, fijngesneden, 2 tenen knoflook, geperst, 2 tl geraspte verse gember, snuf saffraandraadjes, 100g gedroogde abrikozen, grof gehakt, 100g groene olijven zonder pit, 400ml kippenbouillon, 1 el citroensap of ingemaakte citroenschil, 2-2,5el verse gehakte koriander, 8 velletjes bladerdeeg, ontdooid, 1 eidooier, losgeklopt, 8 ovenvaste schaaltjes (250ml)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2011
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Lekker makkelijk en snel te maken, goed gevulde tomatensoep.

INGREDIENTEN

* 1 pak tomatencremesoep bijv. diepvries, 350 gr., Iglo), * 250 gr. lams- of rundergehakt, * 1 eetlepel olijfolie, * 1 knoflookteentje, * 1 rode ui, * 1 courgette, * 1 pot witte bonen (370 gr.), * 30 gr. couscous,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2004
  • Marokkaans
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top