Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Marmitako

Marmitako recepten (8) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Marmitako

Dit recept komt uit allerhande, het is echt heerlijk

INGREDIENTEN

5 eetlepels olijfolie 2 grote uien, gesnipperd 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 groene paprika`s, in kleine blokjes 1 eetlepel pikante paprikapoeder 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt 1 blik tomatenblokjes (400 g), uitgelekt 750 g vastkokende aardappels (bijv. Lady Christl), in blokjes 100 ml droge sherry 1 visbouillontablet, verkruimeld 4 tonijnsteaks

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-2009
  • Spaans
  •  30-60 min.

Marmitako

Een Spaans visgerecht

INGREDIENTEN

5 eetl olijfolie, 2 grote uien,gesnipperd, 3 teentjes knoflook,gesneden, 2 groene paprika's, in blokjes, 1 eetl paprikapoeder, verse peterselie,fijngehakt, 1 blik tomatenblokjes,uitgelekt, 750 gr vastkokende aardappels geschild en in blokjes, 1 dl Osborne Solaz Rosado, 1 visbouillontablet,verkruimeld, 4 tonijnsteaks, in stukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-2007
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Marmitako

Stoofschotel met tonijn en paprika

INGREDIENTEN

5 el olijfolie; 2 grote uien, gesnipperd; 3 teentjes knoflook, fijngehakt; 2 groene paprika's, in kleine blokjes; 1 el pikante paprikapoeder; 15 g verse peterselie, fijngehakt; 1 blik tomatenblokjes (400 g), uitgelekt; 750 g vastkokende aardappels, in blokjes; 100 ml droge sherry; 1 visbouillontablet, verkruimeld; 4 tonijnsteaks

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-07-2005
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Marmitako

Stoofschotel met tonijn en paprika

INGREDIENTEN

5 el olijfolie, 2 grote uien, gesnipperd, 3 teentjes knoflook, 2 groene paprika's, in kleine blokjes, 1 el pikant paprikapoeder, 1 el fijngehakte peterselie, 1 blik tomatenblokjes, uitgelekt, 750 vastkokende aardappels, in blokjes, 100 ml sherry (dry), 1 tablet voor visbouillon, 4 tonijnsteaks, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-09-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Marmitako

INGREDIENTEN

? kilo verse tonijn in stukken gesneden, ? kilo aardappelen in blokjes, 4 groene paprika's in stukjes gesneden, 4 ?oras (kleine ronde, paarse paprika), 200 ml. tomate frito of gepelde tomaten uit blik, 1 ui gesnippert, olijfolie, paprikapoeder, zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-03-1999
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Marmitako

Stoofschotel met tonijn en paprika

INGREDIENTEN

? 5 eetlepels olijfolie, ? 2 grote uien, gesnipperd, ? 3 teentjes knoflook, fijngehakt, ? 2 groene paprika's, in kleine blokjes, ? 1 eetlepel pikante paprikapoeder, ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt, ? 1 blik tomatenblokjes (400 g), uitgelekt, ? 750 g vastkokende aardappels (bijv. Lady Christl), in blokjes, ? 100 ml droge sherry, ? 1 visbouillontablet, verkruimeld, ? 4 tonijnsteaks

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Marmitako, Spaanse kruidige gehaktballetjes

INGREDIENTEN

1 ui, 1 dl Spaanse witte wijn, 2 laurierbladen, 4 dl vleesbouillon, 3 teentjes knoflook, 2 rode Spaanse pepers, 500 gr rundergehakt, 2 el paneermeel, 2 eieren, 4 takjes peterselie

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-02-2002
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Marmitako, Spaanse stoofschotel met Tonijn en Paprika

Zeer smakelijk stoofschoteltje!

INGREDIENTEN

, 5 el olijfolie, 2 grote uien, gesnipperd, 3 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 groene paprika's, in kleine blokjes, 1 el pikant paprikapoeder (Silvo), paar takjes peterselie, fijngehakt, 1 blikje tomatenblokjes (400 gram), uitgelekt, 750 gram vastkokende aardappelen, in blokjes, 100 ml droge sherry, 1 visbouillontablet, verkruimeld, 4 tonijnsteaks,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Top