107 marinade kip bbq recepten

  • Eigen recept

Heerlijke combinatie van kip met rijst maar in een gezond jasje

INGREDIENTEN

4 kippenborstfiloets in blokjes, 125 ml teriyakimarinade (fles), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 tl geraspte verse gember, 1 tl suiker, kookoliespray. (tl is theelepel), Dipsaus: 60 ml sojasaus, 1 el milde chilisaus, 1 groene ui in dunne plakjes. (bosui). Wat gaargekookte grof gesneden groente en gekookte rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-11-2008
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Als je dit eet op een mooie zomerse dag, verlang je zo terug naar het warme Griekenland waar ze dit nog veel lekkerder kunnen maken!!

INGREDIENTEN

, Pitabroodjes
, 20 gram gist (van de bakker), 1/4 liter water, 1 tl zout, snufje suiker, 8 el olijfolie, 500 gram roggebloem, , Gyros
, 600 gram mager varkensvlees of kipfilet, olijfolie, citroensap, 2 teentjes knoflook, geperst, zout, gemalen peper, oregano, klein beetje dille, paprikapoeder, cayennepeper, , Tzaziki
, 1/2 liter dikke yoghurt, 1 kleine komkommer, 3 teentjes knoflook, 2 el azijn, peper en zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2004
  • Grieks
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een lekker marinade voor een malse kippenbout..

INGREDIENTEN

1400 g kippenbouten bij het lid in halve gelijke grote delen verdeeld, 1 ui, zeer fijn gesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijn, 1 tot 2 e honing, 50 ml tomatenketchup, 25 ml worcestersaus, 1 e citroensap, 1 vol t paprikapoeder, 50 ml olie, 1 t aromat, 1 tot 2 t zout

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op08-07-2006
  • Afrikaans
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Een heerlijk BBQ saus, weer anders dan anders en de ingrediënten is genoeg voor 150 ml saus.

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonade, , 60 g boter of margarine, 2 e tomatenketchup, 2 e champignon saus poeder, vermengd met 1 e water, 2 e Worcestersaus, 2 e chutney (mango is lekker), 1 t suiker, 1 e rode wijnazijn, 1 t tabasco of meer als jij pittig lekker vind

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-08-2011
  • Afrikaans
  •  0-10 min.

Very hot

INGREDIENTEN

Zie hieronder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2000
  •  …
  •  10-20 min.

Lekker marinades voor bbq

INGREDIENTEN

Voor rundvlees en wild, 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in reepjes, een takje tijm en een blaadje laurier (opkoken en laten afkoelen)., , Voor kalfsvlees, 3 dl rode wijn, 1 theelepel gemalen peper, 1/4 theelepel nootmuskaatrasp, 3 eetlepels geknipte marjolein, de blaadjes van 1 takje tijm., , Voor vis, 1/2 citroen en limoen in plakjes, 1 steel bleekselderij met groen in boogjes, takje dille, geplette witte peperkorrels, stukje gesnipperde ui., , Voor lamsvlees, 1/2 fles rode wijn, 3 tenen knoflook in plakjes, 1 ui in schijven, 6 kruidnageltjes, 1/2 dl olijfolie, 1 tomaat in blokjes, een takje tijm., , Voor varkensvlees en kip, 3 eetlepels rijstwijn, 1 eetlepel Japanse sojasaus, 1 eetlepel zoete sherry, 1 zomeruitje in ringen., , Voor wild en gevogelte, 2 dl volle rode wijn, 1/2 dl rode port, 2 eetlepels honing, 1 ui in ringen, 1 theelepel geplette peperkorrels, 10 geplette jeneverbessen, 1 wortel in reepjes., , Voor kip en kalkoen, 2 dl droge witte wijn, 1 eetlepel honing, sap van 1/2 citroen, 1 kaneelstokje, een takje munt., , Voor vis en schaaldieren, 1 dl warme rijstwijn met 1/2 visbouillontablet (afgekoeld), 1 eetlepel zoete chilisaus, 1 cm geraspte verse gember, 1 eetlepel gembersiroop, 2 teentjes knoflook uit de pers, 1 bosuitje in ringen.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-04-2002
  •  …
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

700 g kipfilet, in blokjes gesneden, 1 ui, geraspt, 2 teentjes knoflook, zeer fijn, 1 tot 2 e honing, 50 ml tomatenketchup, 25 ml worcestersaus, 1 e citroensap, 1 vol t paprikapoeder, 50 ml olie, 1 t aromat, 1 tot 2 t zout, 1/2 t peper

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-04-2011
  • Afrikaans
  •  60-120 min.

Authentiek recept voor deze zoetige Japanse kipsaté

INGREDIENTEN

Voor 4 a 5 personen als hoofdgerecht, of voor ca. 12 personen als gerechtje bij een BBQ, 1 kg Kippendij-filet., (gewone kipfilet kan ook, maar dit wordt sneller droog en is daardoor minder lekker), , t.b.v. marinade voor 1 kg kip:, 2 dl soyasaus, 2,5 dl mirin, 1 dl sake, 45 a 50 gr. donkere basterdsuiker, 1 theelepel gemberpoeder, niet afgestreken maar ook niet met een enorme kop erop (of stukje verse gember raspen, is nog lekkerder), 5 teentjes geperste knoflook (of 4 een beetje grote tenen), 1 pot van 500 gr. honing., , t.b.v. het serveren:, geroosterd sesamzaad

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2011
  • Japans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke kipfilet die ik, mede door de juiste marinade de typisch Griekse grillsmaak heb gegeven en dat is verdomd goed gelukt.

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 3 el goede olijfolie, 1 teentje knoflook (ragfijn), 1 tl oregano, 1 tl tijm, 1 tl rozemarijn, ½ tl komijn, Zeezout, Zwarte peper uit de molen

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2012
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Mensen vinden deze recept anders dan anders.

INGREDIENTEN

1 kop sojasaus (250 ml), 1/4 kop Dijon Mosterd, 1 kop Whiskey, 1/4 kop bruine suiker, 1/2 t zout, 1 e Worcestersaus, 1/4 t zwarte peper

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2010
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kilo kippenvleugels 2 el mosterd, 4 el olijfolie 1 halve citroen, 6 tenen knoflook, peper en zout

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op31-03-2011
  •  …
  •  120 min. <

Een heerlijk extra pittig bbq recept dat brengt iedereen in de WK sfeer!

INGREDIENTEN

, 6 to 8 halve kipfilet (borstvlees), , 2 El. Lemoen sap, 1 1/2 El. Cacao poeder, 1 1/2 El. Verse gehakte Jalopeno pepers (lees opmerking), 2 El. Komijn poeder, 1 Tl. Chillie poeder, 1 Tl. Suiker (bruin), 3/4 Tl. Kaneel, 3/4 Tl. Zout, Scheutje Ketjap Manis, , , Opmerking: latex handschoen aan doen bij het verwerken van jalopeno, zaadjes verwijderen. Vermijd contact met ogen!

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-2010
  • Canadees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Piri-piri marinade voor kip of bbq

INGREDIENTEN

8 rode pepers,6 tenen knoflook,3eetl.paprikapoeder 1eetl.peper 1eetl zout.1dl citroensap,1.50 dl olijfolie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-10-2008
  • Portugees
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

(Saus is genoeg voor 3 kg kip.)

INGREDIENTEN

Kippen van 600 - 800 g, , VOOR MARINADE:, 100 ml witte azijn, 100 ml olie, 1+1/2 e Worcestersaus, 2 e ui, fijn, 2 teentje knoflook, fijn, 1 vol t paprikapoeder, 2 e fijn abrikozenjam, 3 e tomatenketchup, 1 vol t mosterdpoeder, zout, peper

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op08-07-2010
  • Afrikaans
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Heerlijk zomers gerecht van de BBQ

INGREDIENTEN

2 kippenpoten, 2 kippenvleugels, 2 citroenen, 2 tenen knoflook, 1 handvol rozemarijn, 2 theelepels chilivlokken, 50 ml olijfolie, zout en peper naar smaak

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-07-2013
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Alweer van die heerlijke pikante spiesen voor op de BBQ.

INGREDIENTEN

, 4 kipfilets van ca. 175 gram, in blokjes van 2,5 cm, 1,25 dl olijfolie, fijn geraspte schil en sap van 1 citroen, 2 teentjes knoflook, fijn gesneden, 2 tl fijngesneden gedroogde rode chilipepertjes, Peper en zout, takjes verse peterselie als garnering,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 el sojasaus, 2 el olie, 1 el mosterd, 1 el honing

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-05-1999
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kopje ketjap (abc), 1 el citroensap, 1-2 teentje knoflook, 1 uitje in grove stukken, 1/2 tl ketoembar, 1/2 tl djinten en 1 tl gemberpoeder of een flinke lepel gembersnippers, 1 tl sambal oelek.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-07-1999
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 8 personen, 500 gr varkenshaas of hamlappen, 500 gr kipfilet, 2 teentjes knoflook, 2 tl cayennepeper, 2 tl extra milde paprikapoeder, 5 el olijfolie, Snufje zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout fijn, 4 rode uitjes (middel), 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 bosje selderij, 1 courgette

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op28-03-2013
  • Internationaal
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

500 g kleine kippenboutjes (borrelboutjes), 1 dl conimex ketjap marinade, 4 el sesamolie, 2 el conimex sambal oelek, 4 el conimex gembersiroop, 1 pot conimex roerbaksaus kip szechuan

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2004
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Maakt de brochetten extra lekker

INGREDIENTEN

, 1 dl mosterd - 1 dl (vloeibare) honing - scheutje olijfolie - peper - zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-07-2001
  •  …
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Heerlijke marinade voor kipsate van mijn vader!

INGREDIENTEN

1 glas witte wijn, scheutje ketjap,2 tenen gesnipperde knoflook, 0,5 gesnipperde ui, scheutje olie,zout,peper en paprikapoeder, pond scharrelkipfiletin blokjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-07-2010
  •  …
  •  10-20 min.

Op deze manier de BBQ kip maken dan is hij altijd gaar en niet aangebakken (verkoold). Ook kan je het veel eerder al voorbereiden.

INGREDIENTEN

1 kip, water, schijf citroen, stuk gember, zout, Indische ketjap (kakitiga) 4 eetlepels, Japanse ketjap (kikoman)2 a 3 eetlepels, scheut citroen, gembernat, sambal, aromat, peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2004
  •  …
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke malse kip saté voor de BBQ!

INGREDIENTEN

Recept kip saté ala Gijs:, 5 kipfilet, Saté prikkers, Knoflook, Lente ui, ketjap, Oester saus, Soja saus, Sambal, Olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2013
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Lekkere kipspiesen met mango en een scheutje rum

INGREDIENTEN

, 2 rijpe mango's, 4 kipfilets van ca. 175 gram, in blokjes van 2,5 cm, fijn geraspte schil en sap van 1 limoen, 1 el donkere rum, 1 el rietsuiker, 1 tl koekkruiden,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2005
  •  …
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Yakitori is vlug en gemakkelijk om te maken. Heeft verschillende ingredienten opties en kan ook gebruikt worden als een bijgerecht (Sukiyaki)

INGREDIENTEN

, 500 gr. Kipfilet of kipdij (zonder vel), , 60 Ml. Sake (Japanse wijn)(of droge sherry), 60 Ml. Marin (rijst wijn), 125 Ml. Soja saus, 60 Ml. Honing, 1 knoflookteentje (fijn), 6 cm geraspte gember, , Optie: 1 1/2 Tl. Sambal Oelek, Optie: Klijne prei, rode & groene paprika, , Teriyaki saus, 8 geweekte sate stokjes.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-06-2010
  • Japans
  •  30-60 min.

Lekker experimenteren....

INGREDIENTEN

VOOR SATÉ:, kipfilet in blokjes van 3 x 3 cm gesneden, middel groot champignons, zonder steeltje, plakjes paprika, in vierkantjes van 3 x 3 cm., plakjes ui, in vierkantjes van 3 x 3 cm., gedroogde abrikozen, in lengte gehalveerd, zout, , VOOR MARINADE:, een mengsel van gepureerd verse gember en knoflook, geraspt uien, beetje mosterd, vruchten azijn, beetje sterke kippenbouillon

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op19-04-2010
  • Multi-cultureel
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Lekker bij een zuid-afrikaanse braai...

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 3 e olijfolie, 150 ml witte wijn, 1 t pittige paprikapoeder, 1 t gemalen komijn, 1/2 t zwarte peper, 1 t zout, 125 ml chutney of sinaasappel marmelade of ananas jam, 3 e balsamicoazijn, 2 t mosterd, 3 e tomaten ketchup, 3 e sojasaus

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Multi-cultureel
  •  120 min. <

Heerlijke iets zoete, pittige kipfilet in dito saus. Niet moeilijk, maar superlekker!

INGREDIENTEN

4 kipfilets (schoongemaakt en in repen gesneden), , Marinade:, 2 tenen knoflook (in plakjes), 2 sjalotjes (gesnipperd), 1 Spaanse peper (in ringetjes), 2 cm gemberwortel (geraspt), 5 el `hot`ketchup, 2 el gembersiroop, 1 el ketjap manis, , Als je er een `pan`gerecht van maakt dan er nog bij:, , 1 rode ui (in halve ringen), 2 extra tenen knoflook (in plakjes), 1 rode paprika (geschild, in reepjes), 1 gele paprika (geschild, in reepjes), 2 dl kippenbouillon, 2 el olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2013
  •  …
  •  30-60 min.

Super lekker en heel sappige kipsate die je eerst voor 2 uren marineren en erna op bbq gaar maken. In deze recept had ik dit als borrelhapjes in een koekenpan gebakken.

INGREDIENTEN

4 halve kipfilets in sate grote stukjes gesneden, VOOR MARINADE:, zoete ketjap (manis), zoute ketjap (asin), oestersaus, laos poeder, maggi uit flesje, mespunt ve-tsin, zout

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op06-04-2014
  • Surinaams
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Dit is een lekker en leuk "doe-het-zelf" recept en kan iedereen (zelfs de kinderen) maken. Ook leuk om in de vakantie te doen. Met ui, paprika en courgette.

INGREDIENTEN

500 gr varkenshaas of hamlappen, 500 gr kipfilet, 2 teentjes knoflook, 2 tl cayennepeper, 2 tl extra milde paprikapoeder, 5 el olijfolie, Snufje zwarte peper uit de molen, Snufje zeezout fijn, 4 rode uitjes (middel), 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 bosje selderij, 1 courgette

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2012
  •  …
  •  20-30 min.

Super makkelijk te maken met een heerlijk pittig frisse smaak.

Echt een aanrader.

INGREDIENTEN

1 kg halve kipfilet, , MARINADE:, 3-4 e verse basilicum, fijn, 3-4 e verse koriander, fijn, 1 e verse geraspt gember, 1 e verse knoflook, fijn, 1 rode peper, fijn (met of zonder zaden, afhangende of je er tegen kunt), 1+1/2 e Chinese lichte sojasaus, 1+1/2 e nam pla (vissaus), 1+1/2 e olijfolie, 1+1/2 e bruine suiker, zout en peper naar smaak

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op26-05-2012
  •  …
  •  120 min. <

3 in 1 voorjaar`s maaltijd

INGREDIENTEN

GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN, Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke lekkerheden., , Ingrediënten, 1,5 kg kipfilet, in blokjes gesneden, , VOOR MARINADE:, 125 ml citroensap, 30 ml olie, 30 ml honing, 2 teentjes knoflook, fijn, 10 ml zout, zwarte peper, 15 ml gemalen komijn, 5 ml kurkuma, 2 ml kaneel, , in water geweekte saté stokjes, , Bereidingswijze, 1. Meng alle marinade ingrediënten goed en meng blokjes kip erdoor., 2. Laat blokjes kipfilet voor 2 uur marineren., 3. Steek blokjes kipfilet aan saté stokjes en rooster ze tot goudbruin van kleur en gaar, maar wel nog sappig. (zorg wel dat dit goed gaar is), , Ook heel goed op BBQ te garen., , AARDAPPELSALADE MET SPEKJES, Hier een keer een aardappelsalade zonder mayonaise., , Ingrediënten, aardappelen in schil gekookt, erna geschild en nog warm in plakjes gesneden, ui, fijn, uitgebakken reepjes spek, peterselie, fijn, azijn, olie, zout, witte peper, mosterd, kippenbouillon, , sla blaren, , Bereidingswijze, 1. Meng smaakmakers goed door elkaar en meng de spekjes erdoor. (kan ook zonder spekjes voor een slanker salade), 2. Meng mengsel door nog warme aardappel plakjes., 3. Laar salade afkoelen., 4. Serveer op bedje van sla blaren., , TOMATENSALADE MET CHUTNEY, Een lekker snelle tomatensalade waar jij de zon in proeft., , Ingrediënten, 4 tomaten, in grove blokjes gesneden, 2 uien, fijn, 100 ml water, 5 ml citroensap, 30 ml chutney (mango chutney werkt goed), 5 ml zout, 2.5 ml zwarte peper, , Bereidingswijze, 1. Meng uien door tomaten en verdeel dit mengsel over een platte salade schaal., 2. Meng overige ingrediënten door elkaar en verdeel over tomaten en uien mengsel.

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op07-03-2013
  • Afrikaans
  •  120 min. <

Indonesische kipsates om onder de hete grill of op de BBQ te leggen. Heerlijk en snel klaar! Te eten als voor- of hoofdgerecht of als borrelhapje.

INGREDIENTEN

4 porties diagonaal in reepjes (1.5 cm dik) gesneden kippenborst zonder vel., Voor de marinade:, 1 kleine fijngehakte ui, 1 geplet teentje knoflook (de kiem verwijderen!), 2 theelepels basterdsuiker, 2 eetlepels sojasaus, (indien je veel kip hebt, de porties van de marinade natuurlijk aanpassen)

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Dit is een heerlijke Saté op basis van het recept Hete (of minder hete) Kip.

In de zomer een echt SUCCES, eenvoudig en erg lekker, wel met de goede Pindasaus(niet die van de Patat - Chinees).

Wij zijn er dol op, en zover ik weet, iedereen :-)

INGREDIENTEN

- 1 kilo kipfilet (liefst pootfilet, vraag het de (Biologische) slager, anders borstfilet ) of anders kalkoenfilet, - 250 gram ui, - Sambal Badjak (extra heet) of Brandal (geen Oelek!), - Honing of flinke eetlepel suiker, - 2 tenen knoflook, - 1 citroen, - 1 kop Ketjap (de zoete zoals Manis), , LET OP!:, , Gebruik voor de Sambal en Ketjap GEEN Conimex! Ik gebruik voor de Sambal het merk Koningsvogel en voor de Ketjap de witte plastic flessen uit de Toko of de beter gesorteerde supermarkt. Eigen merken van de Toko zijn vaak ook heel OK.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-02-2010
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Doet wat oosters aan

INGREDIENTEN

3 el sesamolie, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 sjalotjes, fijngesneden, 3 el honing, 3 tl kerriepoeder, 4 el japanse sojasaus, 2 el rijstazijn, 4 tl roze peperkorrels, gestampt, zout, 8 drumsticks, 8 kippenvleugeltjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 kleine kippen - 12 schijfjes citroen - peper en zout - Marinade : 155 ml citroensap - 155 ml olijfolie - 1 eetlepel peper - 3 eetlepels rozemarijn

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-07-2004
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kip fris-pikant met citroen en saffraan
Oorsprong: Senegal

INGREDIENTEN

1 kip, 1 ui, 2 citroenen met onbehandelde schil, 1 antilliaans piment, 2 el mosterd, 1 doosje saffraan, 3a4 teentjes look, 15-tal groene olijven, olijfolie, peper/zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kotopoulo lemonatos, een klassiek Grieks gerecht.

INGREDIENTEN

* 1 kg kipdrumsticks, * 60 ml olijfolie, * 80 ml citroensap, * 1 el honing, * 1 el rozemarijn, * 1 tl oregano, * 4 teentjes knoflook, in dunne schijfjes, * 1 kippebouillonblokje, verkruimeld, * 2 tl maizena, * 125 ml water,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-06-2005
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kip, stukje citroen, zout, voor marinade: olijfolie, 1 grote teen knoflook gesnipperd,droge sherry of witte wijn, provencaalse kruiden, ketjap kikoman, gember siroop, peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2005
  • Mediterraan
  •  30-60 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies