3.736 mango recepten

  • Eigen recept

Dit is voor mij echt een blijvertje, heerlijke salade met verschillende smaken.

INGREDIENTEN

1 mango, in blokjes, 1 avocado, in blokjes, 1 gerookte kipfilet, in blokjes, 1 gele paprika, in blokjes, 2 bosuitjes, in ringetjes, 1 bakje basilicum, ontdaan van de takjes, dus alleen de blaadjes, 1 zak veldsla, ontdaan van de zanderige kroontjes, , 1/2 zakje geschaafde amandelen, bij de bakproducten, 1 citroen, olijfolie, kerriepoeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-06-2009
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Het recept van deze heerlijke kip met mango vond ik in een Duits tijdschrift. Ik heb het iets aangepast en er bleef een verrukkelijk gerecht over dat we zeker vaker zullen eten. Echt een succes!
Mijn man houdt niet van fruit in de warme maaltijd maar dit vond ook hij heel erg lekker.

INGREDIENTEN

2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse, peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter slagroom - 1 dl kippenbouillon (van tablet) - 3 eetlepels mango chutney (Pataks bij AH) - cayennepeper - zout - 2 theelepels citroensap - 1 eetlepel gehakte bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een verzameling gewone en ongewone smoothies - 1 plek voor al mijn huidige en toekomstige smoothies, te beginnen met een heerlijke klassieker uit Chili.

INGREDIENTEN

Banaan, citroen & kaneel smoothie (leche con platanos)

, 2 bananen, 
1/2 el kaneel, 
1 el citroensap, 
1 el rietsuiker
, 200-400 ml melk (afh van hoe dik je het wilt), 

alles in de blender., , 

===

, banaan-pandan smoothie, 

2 bananen
, 1 el citroen of limoensap
, 200-400 ml melk
, 2 el rietsuiker
, 1 mespuntje pandan pasta (toko), , 

===

, Bananen-mokka-cafe smoothie, 

1-2 bananen
, 2 el honing
, 180 ml yoghurt, 
1/4 tl kaneel
mespuntje mokka coffee pasta (koepoe koepoe, toko)
, melk tot 500 ml totaal, 

Pureer banaan met de yoghurt, kaneel en de honing in de blender. Doe de mokka coffee pasta erbij, en de melk tot plm 500 ml, en pureer tot glad.

, , ===

, Mango smoothie

, 1 grote rijpe mango, 
1 el limoensap
, 50 ml yoghurt
, 200 ml melk, 
2 el rietsuiker

, , ===

5, Coconut and mango smoothie, 

½ mango, peeled, stone removed and chopped, 
1 lime, juice only
, 5 tbsp coconut cream
, 2 tbsp milk, 
1 tsp brown sugar, 

erbij: 1 lime wedge, verse munt, , 

===

, Yoghurt mango smoothie

, 1 mango, 
1 banaan
, 200 ml vers sinaasappelsap, 
200 ml biol yoghurt

, Pureer mango en banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt in de blender., , 

===, Cointreau en mandarijn smoothie, , 40g/1½oz dried mango, chopped, 1 miniature Cointreau, 25g/1oz ice cubes, 1 orange, juiced, 70ml/2½fl oz tinned mandarin juice, 50ml/2fl oz double cream, 3 tbsp fresh mint, 2 tbsp mascarpone, 1 tbsp honey, , To serve, cocoa powder, , ===, 

Melon, mint and honey smoothie
, Peter Gordon, 

1/2 groene meloen, in stukken
, 1 kleine hand Mut
, 1 el honing
, 60 ml limoensap, 
15 ijsblokjes


, , ===

, Tamarillo Smoothie

, 4 tamarillos
, 1/2 kop melk
, 1/2 kop yoghurt of vruchtenyoghurt, of 
2 scoops ijs
, 2 tl honing, 
1 banaan

, , Peel the tamarillos by pouring over boiling water. Let stand for 3-4 mins, drain and refresh with cold water. Remove the skins. Puree tamarillos in a blender or food processor, add in the banana and process again. Add remaining ingredients and serve.

, , ===10, 

Avocado & komkommer smoothie, 

Halve komkommer, 
1 limoen, 
1 avocado, 
2 bollen citroensorbetijs

, Schil de komkommer, snij hem in stukjes en pers hem uit in een sapcentrifuge.
Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af
. Pers de limoen uit., 
Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil van de helften
. Snij de avocado in stukken en pureer het vruchtvlees met het limoensap in een blender
. Voeg het komkommersap toe en laat de blender op hoge stand draaien

, , ===, 

Grapefruit smoothie

, 2 roze grapefruits
, 200 g Philadelphia Naturel Light
, 400 ml grapefruit sap
, 2 el suiker

, , De grapefruits schillen met een scherp mesje zodat enkel de partjes overblijven, zonder het wit. Vervolgens de huid van de partjes insnijden en het vruchtvlees eruit halen. Het sap dat daarbij vrijkomt, opvangen. 
De Philadelphia Naturel Light en het grapefruit sap mengen met een handmixer.
De suiker samen met de gefileerde partjes en het opgevangen sap in de kom doen en opnieuw krachtig roeren zodat de partjes uit elkaar vallen maar niet gepureerd worden.
, 4 longdrinkglazen vullen met de smoothie en opdienen. Afwerken met wat stukjes grapefruit en muntblaadjes.

, , ===

, Vijgen-hazelnoot smoothie

, 1 tl noisette siroop (Monin), 
1/2 el honing, rietsuiker of ahornsiroop, 
2 grote verse vijgen, klein gesneden
, 1 mespunt kaneel
, 100 ml melk, , 

===

, Vijgen en rozewater Smoothie

, 6 rijpe vijgen
, 250 ml sinaasappelsap
, 1-2 el rietsuiker, 
2 tl rozewater
, , ===, 
Vijgen-speculaas smoothie

, 4 rijpe vijgen
, 1 banaan
, 1 el rietsuiker, 
1 el citroensap
, 1 mespunt mokka pasta koepoe, 
1 dikke speculaas
, 200 ml melk
, , ===15, 

Feijoa smoothie

, 2 feijoas, 
1 1/2 cups milk, 
1/4 cup vanilla ice cream (you can also use yoghurt), 
1 tablespoon honey, , 

===

, New Rose Tropical explosion

, Sap van 1/2 granaatappel, 
½ papaja, 
½ banaan, 
6 lychees
, 5 aardbeien, 
1 el rozenwater of ½ mespunt rozenpasta 
, sap van ½ limoen, 
1 el rietsuiker
, 200 ml water

, , ===, 

Amandel en bosbessen smoothie

, 1 handful almonds, peeled and soaked overnight in water
, 1 tbsp golden linseeds
, ½ ripe mango, or 1 ripe banana
, 2 handfuls mixed berries, , 

Method
, 1. Drain and rinse the almonds. Put them in the blender and add a little fresh water. Blend to make a smooth paste.

2. Add more water bit by bit and blend until you have a rich almond milk. If its too thick, just add more water – youre aiming for something with the consistency of its dairy counterpart.

, , ===, 

Kokos & limoensmoothie

, 600 g low-fat plain yogurt, 
400 ml coconut milk
1 lime, juice only
, 1 tsp honey
, 15 ice cubes

, , Method
, 1. Put the yogurt, coconut milk, lime juice and honey in a liquidiser and blend until smooth.
2. Crush the ice cubes in a blender or other machine suitable for crushing ice.
3. Put the crushed ice in glasses and pour in the smoothie mixture. Serve immediately., , ===, appeltaart smoothie, , Ingredienten, 2 groene appel, 1/2 pot appelmoes, 1 lepel honing, 1 tl kaneel, 0,1 l melk, 3 bastogne koeken, , Rasp de appels en doe deze samen met de andere ingredienten in een keukenmachine., Mix de inhoud een aantal minuten, tot een heerlijke smoothie., , ===20, Nectarine - aardbei smoothie, , 3 nectarines, geschild, 1 hand aardbeien, 150 ml melk, 1 el rietsuiker, 1 el citroensap, , ====, Aardbeien smoothie

, 200 g aardbeien
, 2 el rietsuiker
, scheutje Yomild limoen (of 1 el limoensap)
, 200 ml melk, of water al naar voorkeur, , ======
, Aardbei watermeloen gember smoothie

, 3 cups 1-inch cubes seeded watermelon, 
2 cups frozen quartered hulled strawberries
, 1 1/2 teaspoons finely grated peeled fresh ginger
1 1/2 teaspoons fresh lime juice, , =============, Super-Creamy Papaya-Avocado Shake with Fresh OJ and Orange Blossom Water, , flesh from 1/2 giant red papaya, flesh from 1 avocado, fresh juice squeezed from 2 oranges, 1/2 teaspoon orange blossom water, spring water to 32 oz., 1-2 cups ice, , ===25, 
Groene thee smoothie

, 100 ml afgekoelde groene thee van 25 g blaadjes, 
50 ml limoensap, 
1 banaan
, 300 ml biol yoghurt
, 5 el honing, , 

===

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-09-2010
  •  …
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke frisse pudding vooral op warme zomerdagen, die bovenop een korst van sponsachtig (moscovisch) deeg heeft en een lekkere fruitige custard van onder.

INGREDIENTEN

75 gr. Boter, 175 gr. Poedersuiker, Rasp en sap van 2 citroenen, 4 Medium eieren, geel en wit apart op kamertemperatuur, 50 gr Bloem, 4 Mangoes, geschild en in blokjes gesneden, 500 ml Magere melk, Citroensorbet

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Mango

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-03-2006
  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenjit (geelwortel) - 1 flinke theelepel gemalen koriander (ketoembar) - 2 flinke theelepels kerriepoeder - 1 eetlepel tomatenpuree -, 3 eetlepels sweet mango chutney (Pataks bij AH) - 200 ml slagroom -, 2 eetlepels gehakte koriander of peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip mango wraps voor het avondeten....of maak de helft per persoon, en het is een uitzonderlijk lekkere lunch.

INGREDIENTEN

4 medium tortilla-wraps, 2 kipfilets, 1 mango, 8 plakjes rauwe ham, 20 hazelnoten, wat sla (gemengd in een zakje, of zelf gesneden), half kuipje kruidenkaas, 4 theelepels groene pesto, twee theelepels cajun kruiden, 1 eetlepel olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-2013
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heel gemakkelijk en erg lekker. Goed voor te bereiden.Wil je zoals Maaikeb92 de mangopuree wat steviger hebben, gebruik dan 1 blaadje witte gelatine geweekt in koud water, goed uitknijpen en oplossen in de verwarmde sinaasappelsap (niet koken en van het vuur af oplossen!). Roer dit door de mangopuree en laat de mangopuree dan minimaal 1 - 2 uur opstijven voordat je de mascarpone of crème fraîche er op doet).

INGREDIENTEN

1 grote rijpe mango of 2 kleine mango`s, 2 eetlepels sinaasappelsap, 150 gram mascarpone of 1 bekertje crème fraîche, 2 eetlepels amandelschaafsel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2009
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke tonijnsalade met groente

INGREDIENTEN

2x tonijn uit blik op olie basis, zakje rucola sla, 2 rode uien, paar zongedroogde tomaatjes op olie, spaanse peper, mango, komkommer, ansjovisfiletjes, handje groene ontpitte olijven, 2 eetlepels zilveruitjes, olijfolie, balsamico azijn, peper en zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2007
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Het is normaal bitter maar nu word het zoetzuur.

INGREDIENTEN

Mango en suiker(zoetstof)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-12-2000
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Lekker bij koude schotels, bbq etc.

INGREDIENTEN

250 g macronischelpjes, 1 rijpe mango, 1 blikje ananasstukjes, 1 zakje verse bieslook, 1 bakje selleriesalade, 1 zakje gezouten cashewnoten (250 g), zout, peper

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk en makkelijk nagerecht! Het is super simpel te maken en toch zooooo lekker!!
Als je Mango op siroop uit blik gebruikt, wordt de zoete smaak enigzins gecompenseerd door de yoghurt of creme fraiche. Verse mangos zijn friszuur van smaak. Dit nagerecht zal beslist niet misstaan bij dinétje. Het kan makkelijk een dag van te voren worden klaargemaakt, zet het dan afgedekt in de koelkast en doe het op de dag zelf in glazen. NET voor het opdienen strooi je er dan wat kaneelpoeder over.

INGREDIENTEN

400 g Mango uit blik, (425 gram, uitgelekt gewicht= 245 g ) OF 1 grote verse mango,geschild en in kleine stukjes gesneden., 165 ml yoghurt of creme fraiche.(ik vind creme fraiche lekkerder!)., 1/4 theelepel kaneel. (om over het dessert te strooien), Eventueel een flinke scheut ongezoete room (kan ook slankroom zijn), Wat muntblaadjes voor garnering (niet noodzakelijk), De bereidingstijd is gebaseerd op Mango uit blik en je moet rekening houden met tenminste 1 uur in de koelkast.., Lees ook opmerking over verse Mango bij serveertips

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2005
  • Afrikaans
  •  0-10 min.

Met de hand eiwit stijf kloppen !!

INGREDIENTEN

Mango, eiwit, slagroom, 2 mango`s, ontpit, geschild en grof gehakt, 2 dl slagroom, eiwit van 2 eieren, 3 tl honing

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-04-2013
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Pittig voorgerecht uit de fusion-keuken , van Mozzarella en Mango .

INGREDIENTEN

2 goed-rijpe Mango s ( onrijp smaakt NIET ! ) - 2 bollen Mozzarella ( betere bufalo !!! ) - 2 fijngesneden rode chilli-pepertejs - 2 stengels citroengras fijngesneden - 1 theelepel geraspte limoenschil - sap van 2 limoentjes - 2 eetlepels zachte olijf-olie - 2 eetlepels bruine suiker - 2 eetlepels fijngesneden koriander-blaadjes

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2007
  • Fusion Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Vruchtensap, Jus dorange, Vruchtensap

  •  …
  •  
  • Geplaatst op04-01-2004
  •  …
  •  
INGREDIENTEN

Anders, Vruchtensap, Yoghurt

  •  …
  •  
  • Geplaatst op06-07-2003
  •  …
  •  
INGREDIENTEN

Vruchtensap, Jus dorange, Anders

  •  …
  •  
  • Geplaatst op17-04-2002
  •  …
  •  
  • Eigen recept

Heerlijk verfrissend op een hete zomer avond.

INGREDIENTEN

1 Mango (zonder schil en pit) in stukjes, 1 Avocado (zonder schil en pit) in stukjes, 4 Tomaten (midden-groot) in stukjes, 1 Jalapeno-Cayenne peper (zonder zaad) in fijne stukjes, 1/2 kopje gesneden verse koriander, 2-3 teentjes Knoflook in fijne stukjes, , 1 Tl. zout, 2 El. verse citroen sap, 1/4 kopje fijn gesnippert rode uitjes., 3 El. Olijf olie, , Mexicaanse Tortilla Chips, [:P]

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-06-2009
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Stoofpotje met rundvlees, bier en mango chutney

INGREDIENTEN

700 gram runderbraadlappen, 2 uien, 1 paprika, 1 blik tomaten blokjes, 2 flesjes bier, 3 plakken ontbijtkoek, 3 flinke eetlepels mango chutney, 5 eetlepels Worcestershiresaus, Peper, Zout, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel kerrie, 1 theelepel kaneel, 1 Laurierblad

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Verwarm de oven voor op 125 graden. Splits de eieren en klop met een mixer de eiwitten in een vetvrije kom stijf ( het eigeel wordt in dit recept niet gebruikt), voeg de suiker en de 2 eetlepels citroensap in gedeelten toe. Doe op het laatst als het eiwit bijna stijve pieken vertoont, de maïzena erbij en mix tot die helemaal is opgenomen. Schep het eiwitschuim in 4 flinke bergjes op de bakplaat en zet ze ongeveer 1 uur op de onderste richel in de oven. Schakel dan de oven uit en laat de meringues in de oven volledig afkoelen. Rooster de pistachenoten 3 minuten in een droge koekepan, laat ze op een bord afkoelen. Verwarm de honing 20 seconden in de magnetron en roer hem om met de rst van het citroensap en de saffraan. Leg elke meringue op 2 plakken mango, schenk het honingmengsel erover en bestrooi met de pistachenoten.

INGREDIENTEN

3 grote eieren, op kamertemperatuur, 150 gr fijne suiker, 3 eetlepels citroensap, 1 theelepel maïzena, 1 zakje ongezouten pistachenootjes, gepeld, 3 eetlepels honing, 1 mespunt saffraan, uit envelopje, 1 mango, gewassen en in 8 dunne plakken gesneden, 4 bolletjes sorbetijs mango

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-03-2008
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Dessertamuse voor 6 personen

INGREDIENTEN

1 rijpe mango, 3 passievruchten, 6 eetlepels vanilleroomijs, 2 eetlepels sinaasappellikeur.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2002
  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Voedingswaarden per eenpersoonsportie:
430 kcal/Eiwit 26 gr/Vet 28 gr/Koolhydraten 19 gr

INGREDIENTEN

2 eetlepels pijnboompitten, 1 mango, geschild, 4 eetlepels olijfolie, 1 teen knoflook, fijngesneden, 1 zak spinazie (300 gr), 300 gr kipfilet, in reepjes, 1 zak gemengde salade (300 gr), 1/2 komkommer, in plakjes, 125 gr geitenkaas honing, 4 eetlepels balsamicoazijn (flesje 250 ml)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker simpel en toch tropisch

INGREDIENTEN

* 1 kipfilet per persoon, * 1 a 2 plakken roombrie per persoon, * 1 mango, * 1 ui, * bieslook, * peper, zout, kerriepoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijk roerbakgerecht, pittig en zoet tegelijk. En heel snel klaar.

INGREDIENTEN

400 g. cajun-runderreepjes (kant en klaar bij AH), 1 rode paprika, 1 prei, 1 mango, olie, gembersiroop, sojasaus, tabasco, een paar takjes koriander, 100 g. cashewnoten.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Schrik niet van de bereidingstijd, de doorlooptijd is wel lang, maar de hoeveelheid werk valt reuze mee.Het leuke van dit recept is dat je onrijpe mangos gebruikt, die zijn altijd wel te koop. Het resultaat is een chutney die zo veel lekkerder is dan de chutney die je in potjes koopt!

INGREDIENTEN

2 onrijpe mangos, 1 el geraspte, verse gemberwortel, 1 teen knoflook uit de knijper, 250 gr. (lichtbruine) basterdsuiker, 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld, 3 kardamompeulen, licht gekneusd, 1/2 tl zout, 1/2 kaneelstokje, 3 kruidnagels, 3 groene peperkorrels, geplet, 125 ml natuurazijn, verse muntblaadjes ( circa 15), verse korianderblaadjes ( van circa 5 takjes)

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2010
  • Indiaas Bijgerecht
  •  60-120 min.

Voor in een warme kamer

INGREDIENTEN

1 mango, 125 gr.basterdsuiker, 1/2 liter yoghurt, 4 chocolaatjes

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Een ontzettend lekker en feestelijk dessert, Mango Charlotte.
Door de magere kwark en de geringe hoeveelheid slagroom is dit ook nog een dessert waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten!
Denk eraan dat hij vier uur in de koelkast moet.

INGREDIENTEN

90 gram roomboter, 6 eieren, 175 gram suiker, 100 gram bloem, 50 gram maizena, 2 tl bakpoeder, 150 gram frambozenconfiture (of frambozenjam zonder stukjes), 2 mango`s, 3 el citroensap, 12 blaadjes gelatine, 500 gram magere kwark, 80 gram poedersuiker, 200 ml slagroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2013
  •  …
  •  30-60 min.

Amy Weldon maakte dit voor de rijkste vrouwen van Amerika en voor Madonna. Stijlvol hapje.

INGREDIENTEN

Voor 60 stuks:, 1-2 mangos, rijp maar stevig, 450 g krabvlees, 2-3 el limoensap, 1 el bruine suiker, 3 tl rijstazijn, zeezout, 2 el wasabipasta, 10 norivellen, 1 bosje munt, sojasaus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-2004
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 mango=2 eetl. sinasappelsap=kwark-geraspte kokos

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-1999
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Een prachtige amuses, geserveerd in een leuk klein pannetje, bakje of op lepel.

INGREDIENTEN

200 gr kalkoenfilet 2 el olijfolie 1.5 dl kalfsfond 1.5 dl port 1 mango, niet te rijp 1 el gembersiroop 3 el boter peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2006
  • Frans
  •  20-30 min.

Gewoon lekker en weer eens wat anders

INGREDIENTEN

Verse Mango wat fruitsalade en slagroom

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Verrassende combinatie van exotitisch fruit en groente met maar 105kcal

INGREDIENTEN

1 potje wortelballetjes 1 mango 1/2 tl suiker 15gr boter

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-08-2000
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Deze heerlijke salade kregen we bij vrienden. Dit weekend direct zelf gemaakt als voorgerecht bij de Tilapiafilet-in-thaise-saus. Een succes!!!

INGREDIENTEN

3 limoenen - 2 eetl Thaise vissaus - 2 theel suiker - 1 rode peper - 1 zakje waterkers of veldsla (75 gr) -, 2 mango`s - 1 rode ui - 2 snackkomkommers (verkrijgbaar bij AH of in een Oosterse supermarkt) - 100 gram rosbief - 2 eetl pinda`s

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Thais Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1/2 mango, 1/2 eetl. citroen- of limoensap, 1 eetl. poedersuiker, eetl. pure chocovlokken.

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-06-2000
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  0-10 min.

405 kCal

INGREDIENTEN

* 300 gram tilapiafilets, * 100 gram sugarsnaps, * 1 kleine mango, * 3 bosuitjes, * 3 eetlepels olijfolie, * sap van een halve citroen, * 1 eetlepel gembersiroop, * 2 eetlepels oestersaus of sojasaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2012
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 rijpe mango - 4 gebaksschelpen - 4 bollen slagroomijs

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-06-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Deze aparte Mango heb ik Guatamala voor het eerst gegeten op straat , LEKKER!

INGREDIENTEN

1 Verse mango. 1 theelepel verse peper. 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel zout.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-10-2000
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 mango - 1 eetlepel poedersuiker - 1/2 glaasje rum - 6 bolletjes citroenijs.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2004
  • Indonesisch Nagerecht
  •  10-20 min.

Lekker hapje dat ook geschikt is om als dessert te gebruiken

INGREDIENTEN

1 mango, 1 el boter, 1 el suiker, 1 tl geraspte limoenschil, 20 wontonvelletjes, 1 eiwit

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-05-2010
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Dessert in whiskyglazen met laagjes honingyoghurt en gepureerde mango, heerlijk!

INGREDIENTEN

1 rijpe mango, 250 ml Turkse of Griekse yoghurt, honing naar smaak

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-01-2005
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies