5 makreel barbeque recepten

INGREDIENTEN

4 makrelen - 1 bos verse kervel - 1 el citroensap - zout, vers gemalen peper - olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-05-2005
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 verse makrelen (gefileerd), 3 EL petis, 1 EL ketjap manis, 1 TL trassie, 2 TL gehakte verse gemberwortel of, 1 TL gemberpoeder, 2 EL sherry

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Indonesisch
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

1 bos verse kervel - 4 schoongemaakte makrelen - 1 eetlepel citroensap - zout, vers gemalen peper - 4 theelepels boter - 2 eetlepels olijfolie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-07-2000
  •  …
  •  20-30 min.

Als je de vis in de winkel laat fileren, dan neemt dit lekker bijgerecht weinig tijd in beslag.

INGREDIENTEN

4 makrelen, 100 gr boter, 2 el olie, zout, peper, peterselie, citroensap.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2001
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Maaltijdsalade met kip, mectarine enz. Heerlijk friszoet

INGREDIENTEN

Ijsbergsla*3-4 nectarines*gerookte of gepocheerde kipfilet*3 hardgekookte eieren*kleine rode ui*10 walnoten*kruidendressing*

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2006
  •  …
  •  10-20 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies