9 lekkere borrelhapjes recepten

INGREDIENTEN

Snackje met mozzarella., Rooster sneetjes brood goudbruin. Bestrijk ze met een doorgesneden teentje knoflook. Leg er een plakje tomaat en een plakje mozzarella op en zet ze 5 minuten onder de hete gril. Garneer ze met een toefje of blaadje basilicum., ===================================., Krokante oesterzwammen., , Maak 250 gram oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Klop 2 eieren ( m ) los met een uitgeperst teentje knoflook en peper en zout naar smaak. Haal de oesterzwamreepjes door het eimengsel en wentel ze vervolgens door de paneermeel. Bak de reepjes kort in de hete boter goudbruin en serveer ze met een knoflookmayonaise van 1 uitgeperst teentje knoflook, 3 eetlepels mayonaise en 3 eetlepels zure room.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? ketjap ? knoflook.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-12-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? ketjap ? knoflook.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Korstdeeg: Bladerdeeg
Uitkomst 6 saucijzenbroodjes.

INGREDIENTEN

VOOR KORST:, En halve iets doorgetoerde korst. (kan ook bladerdeeg uit diepvries) Zien mijn artikel Bladerdeeg zelf maken, , VOOR VULLING:, 100 g gehakt, peper, zout, nootmuskaat, kerrie, aromat, paprikapoeder, 80 g koude Soezenbeslag

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-03-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Bladerdeegpakjes met zalm ei mengsel
( de zalm en het ei zijn goed te vervangen door kip met champignons en uitjes bv.)

INGREDIENTEN

Diepvriesbladerdag, blikje rode zalm of gerookte zalm, eieren, zout en peper en dille.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-09-1999
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.

Voor op een broodje, als borrelhap, als voorgerecht, bij een buffet

INGREDIENTEN

2 a 3 gele,rode, paprika's, zoek een beetje lange dunne uit!, 250 gram stevige leverworst (halve ring), 50 ml zure room, 3 a 4 eetlepel fijne tuinkruiden, diepvries of vers, scheutje cognac

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-05-2005
  •  …
  •  10-20 min.

Lekker voor bij de borrel en of feest hapje

INGREDIENTEN

1 kipfiletrollade van ca. 1 kg, 30 g boter of margarine, 2 eetl. olie, scheutje warme wijn of bouillon, ingred. voor tapas/tapaz, als groene of rode tapenade, kerstomaatjes, olijven en kappertjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-06-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Heerlijk lente fris op een pistolet, als voorgerecht, borrelhap of bij een buffet of op een tournedo-tje

INGREDIENTEN

2 a 3 gele,rode, paprika, 250gram leverworst (halve ring), 50ml zure room, 3 a 4 eetlepel fijne tuinkruiden, diepvries of vers, scheutje cognac,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-04-2002
  •  …
  •  10-20 min.

Panna Cotta is een echt Italiaans nagerecht. Letterlijk betekend het gekookte room. De basis ingrediënten voor panna cotta zijn: Hierop kan uiteraard naar hartenlust worden gevarieerd. Zoals bij deze panna cotta met witte chocolade, hierbij is de suiker vervangen door witte chocolade. Panna cotta wordt veel geserveerd met een saus van (warme) vruchten of chocolade. Panna cotta is erg makkelijk en vooral ook snel om te maken. Let er wel op dat het dessert flink de tijd nodig heeft om op te stijven in de koelkast. Ideaal gerecht dus als er visite komt en je niet heel de avond in de keuken wil staan.

INGREDIENTEN

Room, (melk), suiker en gelatine., Ingrediënten voor 2-3 personen:, - 150 ml melk, - 50 ml slagroom, - 50 gram witte chocolade, - 2 blaadjes gelatine, - 50 gram frambozen jam, - 1/2 limoen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2013
  •  …
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies