1.130 lamsgehakt recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept
  • Top 100

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept.

INGREDIENTEN

1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden, Zout en vers gemalen peper, Circa 50 gram bloem om te paneren, Circa 3 dl olijfolie, 2 middelgrote uien, gepeld en in plakken, 450 gram mager lamsgehakt ( kan ook gemengd gehakt), 4 middelgrote tomaten, ontveld en in plakken of 400 gram tomaten uit blik uitgelekt., 3 eetlepels tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 theelepels gedroogde oregano, 1 snufje kaneel, , Voor de saus:, 15 gr boter, 25 gr bloem, 3dl melk, zout en peper, snufje nootmuskaat, 2 eieren, losgeklopt, 3 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-08-2009
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Top 100

Snelle en superlekkere variant op Sis kofte. Gezond junkfood bestaat!

INGREDIENTEN

1 sjalot, fijngesnipperd, 1 rode (punt)paprika, in kleine blokjes, 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden of uit de pers, 150 g rundergehakt (of lamsgehakt als je dat kunt krijgen), 1 el olijfolie, zout en (versgemalen) peper, 4 (bloem) tortillas, snuf nootmuskaat, 2 tl komijn, 2 tl kaneelpoeder, 2 tl cayennepeper, 1 el paprikapoeder, Eventueel: peterselie, fijngesneden, 1/4 krop ijsbergsla of witte kool, in reepjes gesneden, Voor de pizzasaus:, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, 3 el bouillon, 1 el olijfolie, Voor de yoghurtsaus:, 1,5 dl Bulgaarse yoghurt, witte peper, zout, 1-2 teentjes knoflook, ca. 6 blaadjes munt (kan ook weggelaten worden, vervang eventueel door koriander of peterselie), Eventueel extra:, Sweet chillisauce,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2006
  • Turks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk kruidig

INGREDIENTEN

750 gram lamsgehakt, 1 ei, 1 flink stuk gemberwortel, 2 (of 3) tenen knoflook, eetlepel yoghurt, eetlepel zoete rode pepersaus, Zout naar smaak, Mint jelly

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2001
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kebabs van lamsgehakt zijn de worstjes van de wereld der moslims en hindoes. Door lamsgehakt om een platte, metalen vleespen te vormen, krijg je een gegrilde worst zonder vel.

INGREDIENTEN

- 700 g lamsgehakt, - 3 el gehakte verse koriander, - 2 bosuitjes, geschild en gehakt, - 1 tot 2 jalapeno-pepers, van zaadjes ontdaan en gehakt, - 3 theelepels geschilde, gehakte verse gemberwortel, - 2 teentjes knoflook, geperst, - 1 theelepel korianderpoeder, - 1 theelepel gemalen komijn, - 1 theelepel zwarte peper, of meer, - 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat, - zout naar smaak, , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2004
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Voor een barbecue met pit

INGREDIENTEN

6 zwarte peperkorrels, ? el. korianderzaadjes, ? tl. komijnzaadjes, 1 el. geraspe gemberwortel, 1 el. fijngesneden ui, 1? el. fijngesneden verse koriander, 1? el. volle yoghurt, ? el. citroensap, zout, 500 gram lamsgehakt, ? ei, losgeklopt, 1 el. bloem, olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-08-2002
  •  
  •  30-60 min.

Gemakkelijk en superlekker(courgette kan ook vervangen worden door aubergine)

INGREDIENTEN

1 etl. olijfolie, 1ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 400 gr. lamsgehakt, 3 vleestomaten (of 1 doos elvea tomaten in blokjes), 1 etl. italiaanse kruiden(rozemarijn tijm, oregano), peper en zout, 1 1/2 dl yoghurt, 1 eidooier, 50 gr. parmezaanse of oude geraspte kaas.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Grieks
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gr. lamsgehakt, 2 el. gyroskruiden, 1 el. gedroogde majoraan, 2 teentjes knoflook, 1 klein eitje, 1 beschuit, 2 kleine uitjes, olijfolie, 1/4 komkommer, 10 sprieten bieslook, 1 bekertje magere Bulgaarse yoghurt, 300 gr. witte snelkookrijst, 1/2 groene paprika, mini blik maiskorrels, verse majoraan

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2009
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

With love from Brussels,hier een eeeeeeenig recept met ons Belgisch witloof.

INGREDIENTEN

500 gr lamsgehakt;1 ei;3 a 4 el paneermeel;peper en zout;muskaatnoot;1 teentje look(ik neem 2);12 kleine stronkjes witloof;12 plakjes pancetta(Italiaanse ham);boter;600 gr aardappelen(Bintjes);2 el gehakte verse kruiden(peterselie,dragon,basilicum);melk.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke gehaktballetjes met een
vulling van feta of harde gele schapenkaas

INGREDIENTEN

4 sneetjes witbrood zonder korst, 500 gram lamsgehakt,2 thl verse gehakte peterselie,1 1/2 el gehakte munt, 1 kleine geraspte ui, 1 ei licht geklopt, 80 gram haloumi of feta kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-04-2000
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit Moussaka-recept is een variatie op de authentieke Griekse Moussaka, die in een ovenschaal geserveerd wordt. De finishing touch is de zachte bechamelsaus er over.
Met dit recept kan ik mijn man echt verwennen. Je moet wel van lamsvlees houden natuurlijk! Maar je zou dit eventueel natuurlijk ook met kipgehakt kunnen maken.

INGREDIENTEN

4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein blikje tomatenpuree, 70 gram bloem, 2 dl lamsfond (of vleesfond pot a 4dl), 2 takjes tijm, 1 laurierblad, 2 jeneverbessen, geplet, 40 gram boter of margarine, 3 dl melk, nootmuskaat, 4 el peterselie, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2002
  • Grieks
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 el sesamzaadjes, 250 gr bloem + wat extra zout, versgemalen zwarte peper, 125 gr koude boter, in blokjes, 2 eierdooiers, 500 gr lamsgehakt, 2 teentjes knoflook, geperst, versgemalen chilipeper, t tl kaneel, 2 el olijfolie, 3 el fijngesneden munt, 2 lente-uitjes, in ringetjes,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-01-2009
  •  
  •  30-60 min.

SMULLEN!!!

INGREDIENTEN

300 gr macaroni; zout; 1 grote ui; 4 el olijfolie; 400 gr lamsgehakt; 2 teentjes knoflook; 1 tl rozemarijnnaaldjes; 1 tl tijm; 1/4 l gezeefde tomaten (uit een pak); peper; 1 kleine aubergine; 30 gr boter; 30 gr bloem; 1/4 l melk; 1/8 l slagroom; nootmuskaat; 50 gr geraspte oude kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit is 1 van onze favoriete pasta`s. Door de toevoeging van het lamsgehakt is het net even anders dan de gebruikelijke "pasta met gehakt en tomaten". Ik haal het gehakt altijd bij de turkse groenteboer en hoewel ik geen liefhebber ben van lamsvlees, vind ik het in dit gerecht erg lekker.

INGREDIENTEN

2 el. olie, 1 grote uit, gesnipperd, 2 tenen knoflook, 500 gr lamsgehakt, 125 g champignons, 1 rode paprika, zonder zaden, in stukjes, 150 g. tuinbonen (1 potje), 400g gepelde tomaten uit blik, 2 el. tomatenpuree, 500 g penne, feta kaas (hoeveelheid naar keuze), basilicumblaadjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittige lamsgehaktballetjes in een warme citroensaus......makkelijk en overheerlijk met rijst erbij !

INGREDIENTEN

-50 g geroosterde hazelnoten (fijn gehakt), -2 sneetjes brood (geweekt in water), -1 citroen, -500 g mager lamsgehakt, -1 ui, -1/2 th lepel komijn, -2 th lepel koreander, -zout en peper, -olie en boter om te bakken, CITROENSAUS:, -2 dl kippenbouillon, -sap van een uitgeperste citroen, -2 el gembersiroop, -1 el aardappelmeel, -20 g boter in blokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker van te voren voor te bereiden!

INGREDIENTEN

, , 400 gr. lamsgehakt, 1 kg geschilde aardappelen, 1 kleingesneden ui, 100 gr. boter, 1 uitgeknepen teen knoflook, 1 el fijngehakte peterselie, mespunt komijn, 1 el tomatenpuree, zout, vers gemalen peper, nootmuskaat, 1 dl bouillon van wat bouillonpoeder of tabelt, 1 ei, 1 dl kokende melk, 50 gr. geraspte kaas, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

Een heerlijke ovenschotel

INGREDIENTEN

* 500 gram spaghetti * 500 gram lamsgehakt * 1 rode paprika * 1 grote ui * 3 dl schapenbouillonblokje (Marokkaanse winkel) * 1 blik tomaten * zout * peper * 1/ bosje verse koriander * 40 gram boter * 1 ei * 2 el bloem * 4 dl melk *

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-04-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kg lamsgehakt ? 500 g kikkererwten ? 2 uien, fijngesneden ? 3 teentjes knoflook, fijngesneden ? 1 stukje gember van 2,5 cm, fijngesneden ? 1 bosje verse koriander, fijngesneden ? 2 laurierblaadjes ? 1 kaneelstokje ? 4 groene kardemompeulen ? 2 à 3 kruidnagels ? 2 el rode chilipoeder ? zout naar smaak ? 2 el ghee of plantaardige olie ? 1 kop water,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2007
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 jonagold appels, 200 gram lamsgehakt, 50 gram spek, 1 teentje knoflook, 1 takje tijm, peterselie, parmezaanse kaas grof geraspt, frisee sla, zout en peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-11-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Lekker met turks brood. P.P. 800 kcal.

INGREDIENTEN

500 g lamsgehakt , 350 g sperziebonen , zout , 250 g tomaten , 250 g harde geitenkaas (mag ook feta zijn) , 2 teentjes knoflook , 2 uien , 1 kleine groene verse peper , 1 ei , 3 el lijnzaadolie , 3 el olijfolie , 2 el witte wijnazijn , 2 tl paneermeel , grote bos peterselie , peper uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk rijstgerecht met een Indiaas tintje.

INGREDIENTEN

-1 liter gezouten water, -1/4 th lepel saffraandraadjes, -3 eetlepels kokend water, -2 uien (fijngehakt), -fijngehakte peterselie, -6 eetlepels olie, -1/2 th lepel gehakte kummel, -1/4 th lepel kurkuma, -350 g mager lamsgehakt, -1/4 th lepel venkelzaad, -1/4 l kippebouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 200 gr lamsgehakt, 2 teentjes knoflook, 2 dl gekruide tomatensaus (Grand'Italia), 1/2 theelepel chilipoeder, 2 theelepels oregano, 1 kleine aubergine, zout, peper, 1 1/2 dl melk, 1 eetlepel bloem, 30 gr Parmezaanse kaas, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes of -partjes ? 450 gr, 1 eidooier,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-02-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.



Maak zelf de saus en neems een verse lasagnevellen!

INGREDIENTEN

750 gram lamsgehakt, 1 grote ui, 1-2 teentjes knoflook, 1 takje verse of 1 theel. gedroogde rozemarijn, 25 gram braadboter, 1 blikje tomatenpuree, 2 dl rode wijn, zout en peper, 1 pak voorgekookte lasagnevellen (12 stuks), 100 gram versgeraspte belegen Goudse kaas, Voor de bechamelsaus:, 70 gram boter, 60 gram bloem, 3/4 liter melk, versgeraspte nootmuskaat,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-05-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

600 gr lamsgehakt, 50 gr gekookte witte rijst, 1 ei, 1 fijngesneden schijf ananas, 1/2 kleine geschilde, fijngesneden mango, 1 fijngesneden Spaanse peper, 1 eetlepel kerriepoeder, 1/4 theelepel komijnpoeder, zout, peper, 1/4 theelepel versgemalen nootmuskaat, 1 theelepel fijngehakte groene peperkorrels, 5 eetlepels olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lekker gevuld lamsgehakt met een Tabboulehsalade

INGREDIENTEN

, Lamsgehakt:, 1 kop bulgur (gebroken tarwekorrels), 500 g lamsgehakt, 1/4 kop pijnpitten, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 1 kleine groene paprika, in stukjes, 1 tl gemalen piment, 1/2 tl nootmuskaat, 1/2 tl kaneel, 1/2 tl chilipoeder, 80 ml yoghurt, 1 ei, losgeklopt, 2,5 dl yoghurt, extra, 1/4 kop verse munt, gehakt., , Tabbouleh :, 1 1/2 kop verse peterselie, gehakt, 1/2 kop verse munt, gehakt, 6 lente-uitjes, gehakt, 4 grote rijpe tomaten, ontveld, ontzaad en, gesneden, 65 ml olijfolie, 1 1/2 el citroensap.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2004
  • Marokkaans
  •  30-60 min.


Recept aangeleverd door mwbakker

INGREDIENTEN

, 500 gr lamsgehakt, (koffie)melk, zout, peper, verse munt, mespunt oregano, Yoghurtsausje:, Yoghurt, Knoflook, Zout, Peper, Munt en/of peterselie, ,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2002
  • Grieks Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 gr mager lamsgehakt, 2 knoflooktenen uit de knijper, 1 gepelde en gehakte ui, 1 theelepel chilipoeder, 1 dessertlepel garam masala, 6-7 blaadjes verse munt, zeer fijn gehakt, 30 gr witbroodkruim of paneermeel, 1 losgeklopt ei, zout, zwarte peper uit de molen, 2 eetlepels olie, , Voor de saus:, 2 eetlepels kokend water, een paar draadjes saffraan, 6 eetlepels yoghurt, 1 eetlepel gembernat, , Voor de garnering:, een takje koriander of peterselie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2009
  • Chinees
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 gram lamsgehakt, peper, zout, snufje rozemarijn, tijm, beschuit of paneermeel, 2 eieren, 100 gram boter, 1 theelepel kerrie, 2 eetlepels bloem, 3 dl bouillon, muntblaadjes, koffieroom, 500 gram aardappelen, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 uien, 2 eetlepels zonnebloemolie, 150 gram geraspte oude kaas, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.



Dit uit gebraden gehakt en groentesouffle bestaande gerecht was van oorsprong afkomstig uit Turkije. Nu vindt men het in de landen die vroeger door de Turken bezet waren d.w.z. van ex-Joegoslavie over Griekenland tot Bulgarije.

INGREDIENTEN

4 aardappelen (Bintje), 12 cl olijfolie (extra vierge), zout, 4 aubergines, 2 uien, 500 g lamssgehakt, peper, paprikapoeder, 1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 blaadjes salie, 30 g tomatenpuree, 1,5 dl vleesbouillon, 15 g boter, 2 dl yoghurt, 3 eieren, 2 g bakpoeder, 15 g tarwebloem, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2001
  • Grieks
  •  30-60 min.

Basis ingrediënten: tarwe; ei.

INGREDIENTEN

10 g boter of margarine, 2 theelepels zout, 1 eetlepel suiker, 30 gram verse gist, 500 g lams gehakt, 1 eierdooier, 1 eetlepel oie of boter om in te vetten, 500 g bloem, 2 eetlepels bloem om te bestuiven

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-01-2010
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Een schitterende vulling voor onder andere saucijzenbroodjes

INGREDIENTEN

-750 g lamsgehakt, -90g verse broodkruimels, -1 geraspte ui, -1 el sojasaus, -2 th lepels vers geraspte gember, -2 th lepels bruine suiker, -1 th lepel koriander, -1/2 th lepel gemalen komijn, -1/2 th lepel sambal oelek

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Belgisch Bijgerecht
  •  0-10 min.

Erg lekkere lasagne met lamsgehakt,snijbiet(spinazie of bietenloof kan ook) en een heerlijke bechamel-munt-saus

INGREDIENTEN

Voor het deeg:50g zwarte olijven/200g meel/2 eieren, voor de vulling:500g lamsgehakt(500g rundergehakt kan ook),4 teentjes knoflook/3el olie/1 grote blik tomaten op sap/500g spinazie of snijbiet(bietenloof kan ook)/2 uien/zout/cayennepeper/peper/30g meel/30g boter of margarine/1/4l melk/1 beker yoghurt(10% vetgehalte)/1 bundel munt/vet voor de ovenschotel/vers gemalen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-11-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

De koftekruiden gevonden in een Turkse supermarkt.Verrassend eenvoudig te maken en lekker.

INGREDIENTEN

500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s, 2 el olijfolie, klein blikje 68 gram tomatenpruree, 2 tl komijn, snufje cayennepeper, 5 dl water, 1 kippenbouillontablet,.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-2011
  • Turks
  •  20-30 min.

Marokkaanse "loempia's"

INGREDIENTEN

Scheutje olijfolie, 1 kleine ui, gesnipperd, 350 g lamsgehakt, 2 grote eieren, mespunt 'allspice' (Marokkaanse supermarkt), mespunt djahe, 1 tl kaneel, zout, cayennepeper, 2 el peterselie, gehakt, 250 g filodeeg (ontdooid onder een vochtige theedoek), olie om te bestrijken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2004
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Lekker Grieks luchgerecht

INGREDIENTEN

400 gr lamsgehakt (of half rundergehakt, half lamsgehakt), 2 eetlepels gyroskruiden, 1 kleine geraspte ui, 1 teentje knoflook, 3 eetlepels broodkruim,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-04-1999
  • Grieks
  •  20-30 min.

Marokkaans borrelhapje; pasteitjes met lamsgehakt en rijst

INGREDIENTEN

250 gr. witte rijst1 bouillonblokje500 gr. lamsgehakt1 theel. komijnpoeder, 1/2 bosje gesneden peterselie1 gesnipperd uitjezoutpeperwat fillodeeg-, velletjes,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-2004
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

HET KROKANTE FILODEEG GEEFT HET GEHAKT EEN CHIQUE TINTJE

INGREDIENTEN

1 pak diepvries filobladerdeeg(225 g)4 el olijfolie400 g lamsgehakt1 ei,losgeklopt2 el paneermeelzout en vers gemalen peper2 tl chilipoeder1 tl kaneelpoeder1 kleine rode ui,fijngesnipperd4 gedroogde abrikoosjes,in stukjes50 g gepelde pistachenootjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-07-2006
  • Turks
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 400 g lamsgehakt, 2 eieren, 100 g witbrootkruim, 1 dl ouzo, 2 tl gedroogde oregano, peper, zout, 2 el olijfolie, 350 tagliatelle, 1 zakje witte saus, 3 el fijngehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Krokante marokaanse loempia,s

INGREDIENTEN

Dheutje olijfolie., klein uitje, 350gr lamsgehakt, 2 grote eieren, mespunt allspice(marokkaanse super), mespunt djahe, 1 theelepel kaneel, cayennpeper, 2eetl peterselie, 250 gr filodeeg

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2004
  • Arabisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 gram lamsgehakt - 1 theelepel Provencaalse kruiden - snufje zout - 1 eetlepel olijfolie - 4 taco's - sla, - 150 gram geraspte witte korstkaas - 4 plakjes gedroogde tomaat - 1 theelepel kappertjes, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-07-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Look: 1 teentje(s), kaneelpoeder: 0,50 soeplepel(s), komijnpoeder : 1 koffielepel(s), water: 20 cl, ei(eren): 1, ui(en): 1, pijnboompit(ten): 50 gram, peper en zout, lamsgehakt: 600 gram, bulgur of griesmeel: 200 gram,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies