Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Lamsbout australisch recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Australische lamsbout

INGREDIENTEN

1 lamsbout van 1 kg, 1 el fijngehakte verse tijm, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 eetlepels Olijfolie Extra Vierge, 100 g Belolive Bakken en Braden, 250 g snelkookrijst, 2 wortelen, 1 selderijstengel, 1 ui, peper en zout, 1 blik (200 g) tuinboontjes Extra Fijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2008
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

salade met lamsbout en tomaten dressing

Een heerlijk voor gerecht

INGREDIENTEN

Een kleine lamsbout,3 a 4 teentje knoflook gehalveerd,wat rozemarijn en wat thym, zout peper 350cc tomatensap, scheutje rode wijn,2 thl komijn, tabasco, gemengde salade

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2008
  • Australisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

lamsrollade uit de oven *

Uit AUSTRALIE gekregen van mijn vriendin Joy

INGREDIENTEN

1 kg lamsbout, ontbeend - 2 eetlepels bloem - 0,5 theelepel nootmuskaat - 0,5 theelepel kaneel - 2 eetlepels zonnebloemolie - ca. 4 dl vleesbouillon - 2 dl zure room - 1 theelepel zout - 1 theelepel versgemalen zwarte peper - mespunt gemalen rozemarijn,, Voor de marinade:, 6 kleine uien - 2-3 teentjes knoflook - 3 kruidnagels - 2 blaadjes laurier - 1 dl wijnazijn - 0,5 dl zonnebloemolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-04-1999
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gemarineerd lamsvlees met gevulde tomaten

Dit recept komt uit Australië

INGREDIENTEN

-1 kg lamsbout (uitgebeend), -1 mespunt nootmuskaat, -1/2 th lepel kaneel, VOOR DE MARINADE:, -1 ui (in ringen gesneden), -1 teen knoflook uit de knijper, -3 kruidnagels, -1 laurierblad, -40 g bruine suiker, -1/2 liter wijnazijn, -160 ml water om later te verdunnen, VOOR DE SAUS:, -1/2 liter warme vleesbouillon, -zout,witte peper en 1 el bloem, DE GEVULDE TOMATEN:, -4 vleestomaten, -zout en witte peper, -30 g paneermeel, -15 g peterselie (fijngehakt), -15 g tijm, -3 el olie, -2 knoflookteentjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2004
  • Australisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top