Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.595 kroepoek recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes.

INGREDIENTEN

350 gram kipfilet, , 4 uien, , 1 teentje knoflook, , 9 eetlepels ketchup, , 9 eetlepels ketjap (zoet), , 6 eetlepels azijn, , 6 eetlepels bruine suiker, , 4 eetlepels pindakaas, , zout en peper, , kroepoek, , rijst, , 200 gram taugé,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2007
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kroepoek garnalenchips

INGREDIENTEN

3 dl zonnebloemolie om in te frituren, 100 g kleine stukken kroepoek, of 4 grote stukken

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-06-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  0-10 min.

Rijst/deegwaren

INGREDIENTEN

1. Bak de kroepoek bij kleine hoeveelheden in frituurvet van 180*C. 2. Druk met schuimspaan de kroepoek onder. 3. Niet kleuren, laat kroepoek uitlekken op keukenpapier en zout het indien nodig.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Super heerlijke bami. maak het klaar en je zult het proeven!

INGREDIENTEN

MARINADE: 4 eetlepels ketjap manis: 4 eetlepels tomaten ketchup; 3 theelepels sambal manis of sambal badjak; 1 kleine gesnipperde ui; 2 teentjes knoflook (uitgeperst)). SATE SAUS: 4 grote lepels pindakaas; 1 kopje water; 2 eetlepels ketjap manis; 3 theelepels sambal manis of sambal badjak; 1 eetlepel tomaten ketchup; 2 eetlepels bruine suiker of stroop; 1 scheutje azijn. VERDER: 750 gram kipfilet; 1 pak mie; 3 grote uien; 1 pak verse bamigroenten (250 gr.) ; 6 eetlepels (olijf)olie; 2 grote preien; 250 gr. champignons; 1 zakje gedroogde bami goreng groente; 1 pak kroepoek; 2 bananen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-2008
  • Chinees
  •  20-30 min.

50stuks.

INGREDIENTEN

50kroepoek chips-50gekookte en gepelde scampi's-potje zoete chilisaus.Peterselie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-12-2001
  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Voor ons een snelle (vaak) zondagse hap.

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 1/2 liter satésaus, 1 zakje gebakken uitjes, 1 zak kroepoek

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2011
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een feetelijk hapje!

INGREDIENTEN

1 stengel bleekselderij, 1 bosuitje, 100 gram roze garnalen, 1 theelepel citroensap, 2 eetlepels knoflook- of kerriesaus, 1/2 theelepel sambal oelek, 1 zak borrel kroepoek, 4 takjes peterselie,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2000
  • Chinees
  •  30-60 min.

Een Borrelhapje met een Thais tintje

INGREDIENTEN

1 kogelbiefstuk, 1 zak kroepoek (kleine kroepoekjes) 1 teentje knoflook, 3 theelepels sesamolie (grote theelepels) 1 eetlepel oestersaus, 1 theelepel maizena, halve theelepel serehpoeder, peper en zout, bosuitjes, olijfolie, pinda's of pistache nootjes.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-04-2000
  • Thais
  •  10-20 min.

Ja het kost even tijd, maar zo voorkom je heel wat chemische toevoegingen zoals smaakversterkers! Deze is erg pittig, maar je kan de chilli weglaten.

INGREDIENTEN

250 gr garnalen, gekookt en dan geroogd; 250-300 gr tapioca meel; 1 tl zout; 1/2 tl suiker; 1 kein ei; 1 kleine rode peper, een stukje (5cm) stengselderij; een stukje (5 cm) prei; 1/2 tl crushed birds-eye chilli; 1 teentje knoflook, fijngewreven; 1 cm gemberwortel (vers); 1/2 tl korianderpoeder, 1/2 tl kaneel.

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-12-2007
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  > 120 min.

Een heerlijk verrassend hapje van Ramon !

INGREDIENTEN

200 gr gepelde gamba's, 1 zak kroepoek, 2 eetlepels sesamzaadjes, 1 eiwit, 4 eetlepels zoete chilisaus

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-10-2006
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Bevat per portie: 800 kcal/32 gr eiwitten/22 gr vet/119 gr koolhydraten

INGREDIENTEN

400 gr rijst, 1 kropsla, 2 rode paprika`s, 1 komkommer, 400 gr gepelde ongekookte garnalen, Conimex Wok Olie, 1 potje Conimex Gado Gado, 2 zakken Conimex Kroepoek Naturel (grote plakken)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voedingswaarde per persoon:eiwit45gkoolhydraten92gvet29gkcal820

INGREDIENTEN

, 1 komkommer, in plakjes, 3 eetlepels (wittewijn)azijn, 300 gram mie, 5 eetlepels arachide- of wokolie, 1 groentepakket voor bami, 500 gram kipfilet, in reepjes, 100 milliliter ketjap manis, 50 milliliter tomatenketchup, 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel sambal oelek, 1 zakje kroepoek naturel, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2014
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gram sperziebonen , 100 gram tauge , 1 rode paprika , 1 gele paprika , blikjes ananasstukjes a 225 gram , half krop ijsbergsla , kuipje javaanse pinda satesaus (conimex) , 4 el ketjap manis , grote stukken kroepoek , gefruite uitjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2005
  •  
  •  10-20 min.

Uit boodschappen

INGREDIENTEN

1 komkommer, in plakjes, 3 eetlepels (wittewijn)azijn, 300 gram mie, 5 eetlepels arachide- of wokolie, 1 groentepakket voor bami, 500 gram kipfilet, in reepjes, 100 milliliter ketjap manis, 50 milliliter tomatenketchup, 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel sambal oelek, 1 zakje kroepoek naturel

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-02-2015
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Drie bijzondere amuses met kroepoek Deze amuses zijn gemakkelijk te maken én zorgen voor een culinaire binnenkomst voor je gasten. De verschillende smaken zijn prima zelf te maken, maar ook kant en klaar verkrijgbaar.

INGREDIENTEN

8 st. wasabi kroepoek, 8 st. saffraan kroepoek, 200 gr. paling filet, soja saus, 100 gr wakame, 100 gr rode kaviaar, Borage cress, 200 gr gerookte zalm, 20 blaadjes rucola, 1 mango, geraspte kokos, witte kookwijn, witte basterdsuiker.

  •  Amuse
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-12-2015
  • Japans Amuse
  •  30-60 min.

Een van de delicatessen van Pascal Jalhaij, chef-kok van Vermeer.

INGREDIENTEN

1 varkenssnuit, ganzenvet, knoflook, tijm, jeneverbessen, ei, peper, zout, bloem, kroepoek, gemalen, olie,

  •  Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-07-2003
  • Voorgerecht
  •  > 120 min.

PITTIG EN ZONDER VLEES

INGREDIENTEN

12 kleine bakbananen, , 6 el. kroepoek, ongebakken, , 2 stuks eiwitten, losgeklopt, , 3 el. bloem, , peper, , zout, , 500 gr. witlof, , 1 stuk peper, rode, , 2 el. peterselie, verse, grofgehakte, , 3 el. schenkhoning, , 100 gr. geitenkaas, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-04-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept van AH, dus ook met van die typische (makkelijke) AH-ingrediënten. Erg lekker, mijn vriend dacht dat ik het bij de toko had gehaald!

INGREDIENTEN

Nasi-bamivlees ca 245 gr * AH oosterse roerbakmix 400 gr * AH hamreepjes 200 gr * snelkookrijst ca 350 gr * AH mix voor nasi * kant & klare satésaus (Verstegen bijv) * paar eieren * kroepoek

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Als je kroepoek in de magnetron "bakt" is hij minder vet.

INGREDIENTEN

, De smaak is iets anders, meer uitgesproken en de kroepoek rijst ook iets minder., Leg een stuk kroepoek (evt. in stukjes gebroken of een aantal kleine stukjes) op een bord of de bodem van de magnetron en verwarm het, afhankelijk van grootte 20 a 60 seconden op ca. 700 Watt. Verwijder eventuele ongare stukjes aan de rand,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-1999
  •  
  •  0-10 min.

Knoflook Koriander nasi met zwarte peperomelet en Kroepoek

INGREDIENTEN

400 gram witte rijst, 2 rode uien, 4 eieren, Grofgemalen zwarte peper, Conimex Wok Olie, 600 gram nasigroenten, 10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander, 0.5 zak Conimex kroepoek Cassave

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-04-2013
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

125 g kogelbiefstuk of haasbiefstuk, 1 lepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel maizena, 1 teen knoflook, 1 theelepel serehpoeder, zout, peper, kroepoek, ouwel, pinda's met vlies, bosui, 2 lepels olie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-09-2002
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Bijzonder lekker grondwitloof dat de 'Indische toer' op gaat , met spiesjes Indische gehaktballetjes ( kofta). Een feestelijk recept . Maak de kroepoek van witloof een dag oop voorhand 

INGREDIENTEN

Voor het witloof:, , 400 g grondwitloof, ½ ui grof gesnipperd, 2 cm gember fijngehakt, 1 teentje knoflook fijngehakt, ½ rode chilipeper zonder zaadjes fijngehakt, 4 el arachideolie, 1 tl zwarte komijnzaadjes, 1 tl kurkuma, 2 el sinaasappelsap, Peper, zout en suiker naar smaak, 1 tl komijnpoeder, 1 tl korianderpoeder, Een mespunt chilipoeder, 20 g boter, , Voor de koftaballetjes :, , 500 g gemengd gehakt, 1 ui fijngehakt, 3 cm gember fijngehakt, 2 tenen knoflook fijngehakt, 1 groene chilipeper, zonder zaad en fijngehakt, 15 g korianderblaadjes, fijngehakt, 2 el volle Griekse yoghurt, 2 tl komijnpoeder, 1,5 tl korianderpoeder, 2 tl garam masala, Peper en zout, Een beetje olie, , Voor de kroepoek, , 125 g witloof, 150 g tabiocameel, Peper en zout, Zonnebloemolie, Pijpajuin en korianderblaadjes als versiering,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2015
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk Recept van Ramon Beuk. ~~Eigenlijk is risotto gek spul. Bij de meeste rijstsoorten, pasta en aardappels doen we ons best om te zorgen dat het niet plakkerig wordt, terwijl dat bij een goede risotto juist de bedoeling is. Deze Italiaanse rijstsoort staat bekend om zijn grote absorberende werking: De ronde Arborio korrels nemen maar liefst vier keer hun gewicht in vocht op.

INGREDIENTEN

, 2 verse tonijnsteaks, , 1 eiwit, , 2 handenvol cassavechips, , ½ ui, , 200 g risotto, , 6 dl kippenbouillon, , 150 g verse spinazie, , 50 g verse Parmezaanse kaas, , ½ dl room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fantastisch pittig kipgerecht. Zoet/zuur/pittig. Lekker met rijst en kroepoek en atjar.

INGREDIENTEN

7 ons kipfilet, 4 preien, 4 uien, 2 bananen, 1/2 liter blik ananas(gezoet)., Voor de saus: 3 tenen knoflook (mag minder als je de volgende dag moet werken) 2 theelepels sambal oelek, 1 kop ketjap (manis), en 8 eetlepels chilisaus (hot)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 g witte rijst, 300 g sperziebonen, Wok Olie, 400 g kipreepjes, 300 g gesneden kool, 1 zak Conimex Roerbaksaus Milde Pindasaus, 0.5 zak Kroepoek Java, 2 el grof gehakte bladselderij,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Als het weer een beetje meezit kan de BBQ weer aan, hier een heerlijk hoofdgerecht, bereid op de BBQ!!

INGREDIENTEN

300 g snelkookrijst, , 2 rode pepers, , 1 prei, , 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g), , 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml), , 3 eetlepels zonnebloemolie, , 1 zak Thaise roerbakmix (400 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-05-2006
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Soto Ajam is een kruidige, gele kippensoep. Bij de soep worden allerlei hapjes geserveerd, zoals groenten, ei, seroendeng. Het leuke is dat er allemaal schaaltjes op tafel staan en iedereen zijn eigen soep kan samenstellen. Recept is ook te vinden in het receptenschrift van het boek Wereldeters. Tip: vertel tijdens de maaltijd je kinderen leuke weetjes over Indonesië. Bijvoorbeeld over het vroegere Nederlands-Indië; of over terrassen met rijstvelden; of over de neusaap die door de Indonesiërs ook wel Nederlandse aap werd genoemd (omdat hij zoveel leek op de Nederlandse kolonisten. Die hadden net zo`n grote neus en bolle buik!) WERELDETERS IS KOOKBOEK VAN HET JAAR 2012 (publieksprijs). http://www.wereldeters.nl

INGREDIENTEN

1 hele braadkip, 100 gram gemberwortel, geraspt, 4 stengels citroengras (of flinke theelepel uit een potje), ½ ui, gesnipperd, 3 teentjes knoflook, geperst, 1 theelepel kurkuma, 2 eetlepels olie, 1 tablet kippenbouillon, 200 gram taugé, 300 gram sperziebonen, 250 gram gekookte rijst, 2 aardappels, gekookt en in stukken gesneden, 3 lente-uitjes, in ringetjes gesneden, 4 hardgekookte eieren, gebakken uitjes, seroendeng (kokos, pinda`s en kruiden), sambal, ketjap, kroepoek, 3 laurierblaadjes, zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2011
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1/4 bloemkool, 1 stronk broccoli, 250 g sperziebonen, 8 hardgekookte eieren, 250 g worteltjes, 1/2 komkommer, 1 sjalotje, 1 teen knoflook, 1 eetl. zonnebloemolie, 1 bakje/pot pindasaus, 1 eetl. sambal, 1 zak kroepoek,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-01-2003
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Deze Javaanse kippensoep is echt heerlijk. Iedere hap smaakt weer anders.

INGREDIENTEN

, De bouillon:, 1 flinke soepkip, 1 stengel sereh (citroengras), stuk gemberwortel, in plakjes, 3 gedroogde hete pepertjes, 1/2 theelepel peperkorrels, 5 salamblaadjes (Indische laurier), 5 djeroek-poeroet blaadjes (limoen), 1 ui, in vieren, 1 eetlepel zout, Kruidenmengsel:, 1,5 grote ui, versnipperd, 4 teentjes knoflook, gehakt, 1 eetlepel laos, 1 theelepel koenjit, 2 eetlepels olie, Ter garnering:, 150 gram dunne mihoen, gekookt, 6 hardgekookte eieren, in vieren, 3 gekookte aardappelen, in stukjes, 250 gram taugé, gewassen, sambal badjak, 2 limoenen, in partjes, 3 eetlepel lente-ui, versnipperd, 3 eetlepel peterselie, gehakt of prei in dunne reepjes, 6 eetlepels ketjap manis (zoet), kroepoek, gebakken, 4 eetlepels gebakken uitjes,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-01-2010
  • Indonesisch
  •  60-120 min.

Het originele indische recept.

INGREDIENTEN

- 500 gr gemengde groenten(kool,spercibonen, tauge enz.), - 1/2 komkommer, - 1 grote tomaat, - 1/2 blok tahoe, - 2 hardgekookte eieren, - kroepoek oedang, - 2 el peterselie, - suiker, - zout, - azijn, -olie, Voor de saus: - 1/2 pot pindakaas, - 1 tl trassie, - 1 fijngesnipperde ui, - 2 teentjes knoflook, - 2 theelepels sambal oelek, - 2 theelepels bruine suiker, - zout, - 1 el ketjap, - 1 theelepel kentjoer, - 2 el olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-12-1998
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

750 gram vastkokende aardappelen, 400 gram kipfilet, 2 uien, olie, 1 zakje satesaus, 1 mespunt sambal, 1 eetlepel ketjap, peper, zout, 4 hard gekookte eieren.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2003
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Queens had ook nog panga voor me, En daar gaan we iets raars mee doen.

INGREDIENTEN

1 panga filet, Zoete chilli saus, 2 lange plakken kroepoek ( had ik nog liggen van de Chinees ), Beetje bloem, 1 ei geklopt

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2015
  • Europees Bijgerecht
  •  10-20 min.

Deze nasi is echt stijl jaren zestig! Verrukkelijk! Let wel op: Rijst een dag van te voren maken!!!

INGREDIENTEN

, , 1 pak Lassi toverrijst (of andere langkorrelige rijst), een dag van tevoren gekookt, 300 gram hamlappen, in blokken van 2×2 cm, 1 ons ham, in reepjes, 1 ei per persoon, als laatst te bakken als spiegelei, 1 ei, als dunne omelet gebakken en in reepjes gesneden, 1 ui, fijngesnipperd, 1 preitje, flinterdun gesneden, Sambal oelek, Ketjap manis, Peper, Zout, Arachideolie, 1 pot Calvé pindakaas, Kwart liter melk, Klein blikje tomatenpuree, 2 maggiblokjes, Kroepoek,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2012
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Supersnel, en elke keer een groot succes. Je moet het 1 keer maken dan zul je het regelmatig maken.

INGREDIENTEN

1 krop sla, 2 blikken boontjes, 1 blik taugeh, 4 gekookte eieren, 1 doosje gebakken uitjes (go tan), 1 zak kroepoek, 1 groot pak gado gado saus (toko).

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Kroepoek aan 1 stuk, Bosuitjes, Carpaccio of biefstukworstplakjes, Sojasaus, Peper, Sesamzaadjes, Olijfolie, Knoflookpoeder, , Maak van 1 deel olijfolie en 1 deel sojasaus, knoflookpoeder en de bosuitjes (dunne ringetjes) en de peper een lekkere dressing, , Breek de kroepoek in gelijke stukken., , Verdeel hierop de carpaccio., , Besprenkel hierop de dressing en verdeel de bosuitjes gelijkmatig per amusehapje., , Tenslote wat sesamzaadjes erover strooien., , Meteen serveren.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-10-2012
  •  
  •  0-10 min.

Heerlijk gerecht in combinatie met rijst, atjar en kroepoek

INGREDIENTEN

1 kilo doorregen magere runderlappen, 1 1/2 theel zout, 1 1/2 theel witte of bruine basterdsuiker, 3 eetl. citroenvocht, 3 daoen salam ( soort laurier ), 6 eetl. zonnebloemolie, 3 grote uien, gesnipperd, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, 3 theel. sambal oelek, 6 tomaten, in stukken gesneden, 6 eetl. ketjap manis, 2 eetl fijngehakte bladselderij

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-10-2010
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

Nodig: de steamboat (Chinese fonduepan) ? kleine schepnetjes ? bouillon ? assortiment vleesjes ? rauwkost ? stokbrood ? kroepoek,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-01-2004
  • Chinees
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 eieren., 1 rode paprika., 50 gr ongezouten cashewnoten., 2 el zonnebloemolie., 1 zak chinese roorbakmix., 2 zakjes zoetzure saus., 2 zakjes noodles., 1 zak kroepoek.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2005
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

.250 g basmatirijst, ? 6 eieren (M), ? 1 winterpeen, ? 150 g sperziebonen, ? 1/2 zak gesneden spitskool (a 300 g), ? 1 komkommer, ? 1 zak satesaus (400 g), ? 1 zak Indonesische kroepoek naturel (60 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Indonesische salade met satehsaus

INGREDIENTEN

2 komkommers, 300 gr tauge, 2 pakjes GadoGado satehsaus, 5 eieren, kroepoek

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-05-2000
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
Kroepoek

Kroepoek

Kroepoek vormt altijd een lekkere en knapperige toevoeging aan oosterse gerechten. Kroepoek wordt meestal gemaakt van mail en garnalen, deze worden gefrituurd, hieraan dankt de kroepoek zijn knapperige structuur. Naast deze kroepoek is er ook nog kroepoek palembang, deze wordt gemaakt van meel en vis, cassavekroepoek, deze vegetarische kroepoek wordt gemaakt van cassavebladeren, emping, kroepoek gemaakt van melindjoenoten en er is ook nog rempejek, dit is gemaakt van pinda`s. Genoeg keuze dus, er zit vast wel een kroepoeksoort bij die jij lekker vindt. Kijk bij de recepten voor verschillende soorten kroepoek en serveer het als bijgerecht bij een heerlijke oosterse maaltijd.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top