Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.872 koud soep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart.

INGREDIENTEN

# 1 liter water, # 1 liter tomatensap, # 2 kipfilets, # 2 kippenbouillonblokjes, # 1 ui, # 2 tenen knoflook, # blikje tomatenpuree, # 6 el suiker, # 4 el ketjap (manis), # 2 el azijn, # 1 borrellepeltje sambal, # 1 borrellepeltje djahe (gemberpoeder), # 1 borrellepeltje sereh (citroengras), # 2 el ma?zena, # Handje vol mihoen,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-02-2006
  • Chinees
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 knolselderij, 3 prei in halve ringen, 2 winterwortels (julienne), 1 stengel bleekselderij (halve ringen), 500 gr spliterwten, 2 bosjes selderij, 1 grote ui, 2 aardappels, Handje verse peterselie, 3 bouillonblokjes rund, 2 bouillonblokjes groente, 500 gr speklappen óf schouderkarbonade, 5 peperkorrels, Zeezout, Zwarte peper uit je molen, 3 liter water, 2 ambachtelijke rookworsten

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Na vele varianten val ik altijd terug op deze Gazpacho Andaluz. Een pittig, licht verteerbaar soepje die je ijskoud serveert. Lekker verfrissend op warme zomerdagen!

INGREDIENTEN

2 sneetjes witbrood (kan weggelaten worden), 3-4 el rode wijn, 500 g tomaten, ontveld en in stukken, 1 komkommer, geschild, van zaden ontdaan en in stukken, 1 rode (geroosterde) paprika, zonder zaadlijsten en in stukken, 2-3 tenen knoflook, 50 ml olijfolie, halve rode peper, zonder zaadjes, zout, 2-3 el wijn- of sherryazijn

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2004
  • Spaans
  •  20-30 min.

Lekkere soep ! voorafje bij de bbq ?

INGREDIENTEN

1,5 kg groene asperges, citroensap, zeezout en peper uit de molen, nootmuskaat (versgeraspt), 200 ml crème fraîche, 1/2 l. kippenbouillon, allesbinder, olie om in te bakken, voor de garnering; kervel of platte peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-06-2012
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Ook leuk om als amuse te serveren, bij aanvang van het kerstdiner als iedereen aan tafel gaat.

INGREDIENTEN

1 rijpe avocado, 1 eetlepel citroensap, 50 ml slagroom, 100 ml tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld, 2 eetlepels droge witte vermout, citroenpeper (molentje), 25 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld, 1/4 bakje tuinkers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een onverwachte combinatie die echt overheerlijk smaakt. Makkelijk vantevoren te bereiden.

INGREDIENTEN

halve gerookte makreel 50 gram schapenfeta 1 el crème fraiche peper uit de molen rucola voor het sausje: 5 el Griekse roomyoghurt 1 el grove mosterd voor het soepje: 0,5 l groentebouillon 400 gram gekookte rode biet citroensap 2 el gehakte dille 1 hardgekookt ei 2 el crème fraiche

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2011
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kookclub Hayley Ann november 2008

INGREDIENTEN

1 rijpe avocado 1 eetlepel citroensap 50 ml slagroom 100 ml tuinkruidenbouillon (van tablet), afgekoeld 2 eetlepels droge witte vermout citroenpeper (molentje) 25 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine blanc), verkruimeld 1/4 bakje tuinkers

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-09-2010
  • Wereld Voorgerecht
  •  0-10 min.

Heerlijke verfrissende koude soep!

INGREDIENTEN

1 mooie broccoli, 1 L groentebouillon (of water met bouillonblokjes), 4 sneetjes gerookte zalm, 4 soeplepels zure room, wat roze peper, peper en zout.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-2000
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Heel apert . Ik heb het geserveerd in een glaasje als een amuse

INGREDIENTEN

200 gram macadamia noten ongezout., 1 middel grote aardappel, wit van een prei, 1/2 ui, 1/2 liter kippenbouillon, 150 ml. slagroom ongezoet, zout en peper, hazelnootolie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-01-2014
  •  
  •  60-120 min.

Een feestelijke soep die we ijskoud serveren !

INGREDIENTEN

-1/2 bloemkool, -1 aardappel, -1 ui, -2 liter water, -2 el groentebouillon, -wat boter, -2 dl room, -4 plakjes gerookte zalm, -wat kervel en wat roze peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2005
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Magere soep om de middag honger te stillen

INGREDIENTEN

1 kippenbouillonblokje, 4 champignons, 1 stengel bleekselderij, mihoen of andere soort vermecellie, citroen uit een flesje, cayenepeper uit een potje,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-01-2002
  •  
  •  0-10 min.

Stortebeker was een vagebond die zo veel van vissoep hield, dat dit gerecht zijn naam heeft (mosselen,gamba's,...ongelooflijk lekker)

INGREDIENTEN

-1 kg mosselen, -sap van 1 citroen, -1/4 l witte wijn, -zout, -3 uien, -1 teen knoflook, -200 g soepgroente, -4 eetlepels olie, -1 l warme visbouillon, -1 th lepel paprikapoeder (sharf), -1 mespunt saffraan, -70 g tomatenpuree, -250 g gamba's, -750 g visfilets van diverse vissoorten (tong;schol;kabeljoauw...), -sap 1 citroen, -2 eetlepels bloem; 5 eetlepels water, -zout en vers gemalen witte peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Van de kookles voor beginners.

INGREDIENTEN

150 g witte bonen, 1 wortel, 1 ui, 5 dl water, olijfolie, 3 kruidnagels, 1 prei, 1 ui, 1 kippenblokje, 8 dl water, 5 g kervel, peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2003
  • Belgisch
  •  30-60 min.

SOP

INGREDIENTEN

Lekker groot sopbene (beesskenkels ) met vleis aan (1kg) -, 4 groot wortels -, halwe pakkie sop ertjies (droe ertjies) -, 4 groot aartappels. -, 2 groot uie -, 3 groot tamaties. -, 1 pakkie soppoeier enige soort -, bietjie meel -, sout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-08-2005
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

SOPRESEP

INGREDIENTEN

Lekker groot sopbene (beesskenkels ) met vleis aan (1kg) -, 4 groot wortels. -, halwe pakkie sop ertjies (droe ertjies) -, 4 groot aartappels -, 2 groot uie -, 3 groot tamaties -, 1 pakkie knorr soppoeier enige soort -, bietjie meel -, sout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-02-2005
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Tijdens één van onze vakanties in Polen (Mazuren) aten we o.m. op aanraden van ons Poolse schoonzusje een heerlijke koude rode bietensoep. Die soep was zo lekker en ik heb al vaak geprobeerd dit na te maken. Tot nu toe nog steeds niet helemaal gelukt, maar de soep die ik nu gemaakt heb smaakte ook heel lekker. Ik hoop nog steeds het recept van de soep die ik in Polen heb gegeten te kunnen maken.

INGREDIENTEN

2 gekookte bietjes (plm. 200 gram), 1 rode ui, 1 eetlepel zonnebloemolie, paddenstoelenbouillon of kruidenbouillon (van tablet), 100 ml crème fraîche, 1 laurierblad, eventueel vers gemalen zwarte peper en zout, 1 eetlepel citroensap, schepje suiker naar smaak, hardegekookte eieren in stukken of partjes, gehakte bieslook of dille (liefst dille, maar die had ik helaas niet), ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-08-2016
  • Pools
  •  10-20 min.

Een echt heerlijk soepie voordeze ijskoude dagen. Heel veel groente, dus super gezond en gemakkelijk te bereiden

INGREDIENTEN

2 eetl. olijfolie, 2 tenen knoflook, 1 bakje spekreepjes (erg lekker van de Aldi) van 125 gram, 3 groente bouillon tabletten, 1 blikje tomatenblokjes van 400 gram, 2 zakken Italiaanse roerbakmix groente |(ieder zakje weegt 400 gram, dus totaal 800 gram), (heb ik ook van de Aldi, met veel verschillende groentes), 400 gram champignons (naar eigen smaak)in plakjes. ik heb 250 gr. kastanje met 150 gram witte gebruikt, 2 nestjes mie (eerst even fijnknijpen op een bordje) ( je kunt ook voor een andere pasta kiezen),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2016
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Heerlijke, stevige maaltijd soep. Het maken duurt even maar dan smaakt het ook fantastisch!!!

INGREDIENTEN

, , 300 gram soepvlees, 25 gram boter, 3 ui(en), in halve ringen, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 2 rode paprika, in reepjes, 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepel bloem, 70 gram tomatenpuree, 3 tabletten rundvleesbouillon, 2 laurierblaadje(s), 3 grote aardappelen, vastkokend, geschild, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-10-2012
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Dit is een heerlijk herfstsoepje van twee-sterren topkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel ** Rotterdam. Lekker pittig door heerlijke verse kruiderij en toch luchtig, niet vet en heel gezond. Heerlijk met de koude dagen en dit kan een ieder maken.

INGREDIENTEN

500 gr kipstukken aan het bot, 1 limoen, geschild, 2 preien, 1 ui, 1 wortel, 1 rode peper, 1 bosje selderij, 30 gr verse gember in stukjes, 50 gr eiermie, Bosje koriander, 1 ½ liter water, Zout, Zwarte peper

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-09-2012
  • Internationaal
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 1 teen knoflook, 2 tengels bleekselderij, 1 cm verse gemberwortel, 2 el olijfolie, 1 tl gemalen komijn (djinten), 1 tl gemalen koriander (ketoembar), 1 tl kurkuma, ½ tl paprikapoeder, snufje gemalen kaneel, 2 el bloem, 2 groentebouillonblokjes, 1 blikje tomatenblokjes op sap (375 ml, Super de Boer), 600 g kikkererwten uit blik 1

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-03-2010
  • Marokkaans
  •  30-60 min.

Soepmet bladedeeg deksel

INGREDIENTEN

Hiervoor kunt u alle soorten soep gebruiken en 1 pakje bladerdeeg

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

Tomatensoep is het lieveligsgerecht van Graaf Dracula. Waarom is duidelijk - hij vindt tomatensoep zo mooi rood. Maar niet alleen een vampier vindt deze tomatensoep overheerlijk.

INGREDIENTEN

1 kilo rijpe tomaten * 2 middelgrote uien * 1 teentje knoflook * 30 gram boter of margarine * 3-4 eetlepels tarwebloem * 4 eetlepels tomatenpuree * 1 liter heet water of groentenbouillon * 1 theelepel suiker * 1 1/2 theelepels zout * 1 mespunt gemalen witte peper * 4 theelepels creme fraiche * verse basilicumblaadjes.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500gr hoh gehakt,3 grote uien.2 preien,rode,gele en groene paprika,grote pot witte bonen in tom.saus,3 kopjes rijst,sambal,tabasco of hot peper saus,zout en peper naar smaak,pakje chinese tom.soep en n pakje tom.creme soep,3 teentjes knoflook,room(scheutje) en evt zak soepgroenten,2 blikjes tomatenpuree

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-08-2010
  • Turks
  •  20-30 min.

Makkelijke pikante soep

INGREDIENTEN

Pasta [schelpjes en of macaronie, pot spagaronie pikant . gehakt, italaanse groenten, zakje italaanse, tomaten soep.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-09-2007
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Hollandse kippensoep Gevulde kippenssoep griekse kippensoep Surinaamse kippensoep

INGREDIENTEN

1 kleine ui, 1 dunne prei, 1 kleine winterpeen, 1 theelepel zwarte peperkorrels, 2 kippenbouten, 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), 1/3 zakje verse selderij (a 50 g), 2 takjes tijm, 1 laurierblaadje, 1 stukje foelie, 50 g vermicelli, 1-2 eetlepels citroensap, ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-04-2004
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Deze heerlijke soep smaakt heerlijk zowel warm in de winter als koud in de zomer. Dit gegeten bij Engelse vrienden en gelijk het recept gevraagd (en gekregen). Ook lekker als voorgerecht.

INGREDIENTEN

2 el. Olijfolie, 1 middelgrote ui, 150 g aardappelen, 750 ml water, 175 ml melk, 1 groente bouillon tablet, 1 flinke krop botersla (of neem ong. 1 pond spinazie), 125 g Jarlsbergkaas (indien niet verkrijgbaar Leerdammer), 6 el slagroom of creme fraiche., Vers gemalen peper en zout naar smaak.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2007
  • Engels
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 gedroogde chinese champignons, 45 gr. mie, 1 ltr. kippenbouillon, 1 kop gare kip, fijngesneden, 1 blikje bamboescheuten [230 gr. uitgelekt en fijngesneden], 1 tl. verse geraspte gember, 1 el. maizena, 80 ml. water, 1 ei, losgeklopt, 1 el. tomatenpuree, 1 el. sojasaus, 1 el azijn, 2 tl. sesamolie, 2 lente uitjes, fijngehakt, zwarte peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2012
  • Chinees Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke pinda-achtige soep met een wat oosters tintje.

INGREDIENTEN

Voor de kruidenpasta:, 3 uien, 2 theelepels koriander, gemberwortel 3 cm, 1 theelepel serehpoeder, 1 theelepel sambal oelek, 1 eetlepel sojasaus (zout), olie/boter om te bakken, , , voor de soep:, 350 gram winterwortel / peen, 3 preien, 1,5 liter water, 1,5 bouillonblokje, 3 eetlepels pindakaas (bv AH naturel pindakaas), 50 gram gehakte zoute pinda`s, 1/6 blok santen, 4 kemiri noten, 2 blaadjes salam, 1 eetlepel bloem,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-12-2012
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze soep heb ik gekregen van een man toen ik nog in de thuiszorg werkte. Het is een heel oud maar super lekker recept.

INGREDIENTEN

* 250 gram champignons, * 1 pond rundvlees, * 1 ons ontbijtspek, * 3 dikke uien ., * 1 theelepel foelie, * 1 laurierblad groot, * 2 maggi goudboillon blokjes cubussen ( Proeven en evt meer naar eigen smaak ), * 1 theelepel kruidnagelpoeder ( of enkele hele ), * 1 dessertlepel witte suiker, * ½ dessertlepel kerrie, * 1 theelepel grove mosterd, * 1 theelepel tijm, * 1 theelepel marjolein of marjoraan, * klein blikje tomaten puree, * 1 eetlepel paprika poeder mild, * sambal badjak op eigen gevoel en proeven., * flinke eetlepel ketjap manis, * flinke eetlepel azijn, * 1 dessertlepel maggi aroma, * bak en braadvet voor het vlees te braden, * water, * meel, , , Let op !! Onderstaande tip is een smaakloze tip van smulweb !!!

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-12-2008
  • Hongaars
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 gedroogde Chinese champignons., 45 gram brede doorzichtige mie., 1 ltr kippenbouillon., 1 kop gare kip,fijngesneden., 1 blikje bamboe scheuten (230 gr) uitgelekt en fijngesneden., 1 theel verse,geraspte gember., 1 eetl maizena., 80 ml water., 1 ei, losgeklopt., 1 eetl tomatenpuree., 1 eetl sojasaus., 1 eetl azijn., 2 theel sesamolie., 2 lente-uitjes. fijngesneden., zwarte peper, zout.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-05-2011
  • Chinees
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 gram droge brede rijstnoedels;, 250 gram kippegehakt;, ? eiwit;, 2 eetlepels koud water;, 3 eetlepels vissaus;, 2 theelepels fijngesneden knoflook;, 2 eetlepels fijngesneden verse koriander;, 2 eetlepels bosuiringetjes;, 2 theelepels suiker;, ? theelepel zout;, ? theelepel versgemalen zwarte peper;, 1 ? liter kippenbouillon;, 2 theelepels geraspte limoenschil;, 1 grote verse rode peper in reepjes gesneden;, 2 eetlepels limoensap,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2005
  • Thais
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een maand of twee geleden kreeg ik van mijn broer een heleboel mini komkommertjes, uit zijn eigen moestuin. Het was teveel om zo op te eten dus ik heb er ook een grote pan soep van gemaakt. Deze soep is helemaal geweldig en zowel koud als warm heul lekker! Proef het zelf.....

INGREDIENTEN

1 grote ui (in halve ringen gesneden), 3 teentjes knoflook (in hele dunne plakjes gesneden), ongeveer 400 gram kippedijen, 2 komkommers, 1 courgette, 50 gram vermicelli, 200 ml crême fraiche, 5 kippenbouillonblokjes, versgemalen (4-seizoenen)peper, twee eetlepels olijfolie, 2 liter water,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2016
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een fluwelig, tongstrelend soepje.

INGREDIENTEN

1 komkommer(groen), 1 courgette(geel), flinke ui, boter of olijfolie, 1 grote of 2 kleine aardappelen, 2 kippenbouillon tabletten, prov.kruiden, 1 eetl. azijn, scheutje room.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-1999
  •  
  •  20-30 min.

Deze groente is oorspronkelijk afkomstig uit Massachusetts in Noord-Amerika Voor 3 tot 4 personen

INGREDIENTEN

1 citroen, schoongeboend, 500 gr aardperen, 15 gr boter, 1 sjalotje, gesnipperd, 1/2 ui, gesnipperd, 3/4 lichtgekleurde kippen- of kalfsbouillon, 3 eetl slagroom, zout en versgemalen witte peper, bloemetjes van komkommerkruid of gladbladige peterselie om te garneren,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2002
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Lekker als tussengerecht

INGREDIENTEN

, 6 rode puntpaprika`s, kleine ui, 2 lepels droge vermouth (Noilly Prat), 125 ml. creme fraiche, halve liter bouillon, Zout en peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2011
  • Frans
  •  30-60 min.

Aigo sau d'iou noemt deze soep in de Provence; bijzonder lekker.

INGREDIENTEN

-2 preien, -3 tenen knoflook, -2 uien, -stukje venkelknol, -stukje sinaasappelschil, -1 wortel, -2 takjes peterselie, -1 takje tijm en 1 blaadje laurier, -zout en peper, -snufje saffraanpoeder, -4 tot 6 aardappelen, -4 eieren, -2 eetlepels olijfolie, -4 sneetjes oud wit brood, -peterselie, -2 eetlepels tomatenpuree

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2003
  • Frans
  •  30-60 min.

De overbekende hete Chinese soep

INGREDIENTEN

225 gram varkensvlees (in stukjes gesneden.), 225 gram bamboo (te koop in strips in de toko), 100 gram Tofu, ? bakje champignons, 4 eetlepels soyasaus, 2/3 eetlepel zout, 1/2 eetlepel suiker, 1 eetlepel witte azijn, 3 eetlepels groene ui, 1 eetlepel witte peper, 1 eetlepel sesam olie, 4 eetlepels warm water, 2 eetlepels maizena, 2 eieren, evt. wat tauge.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-05-2000
  • Chinees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

750 gram schenkel - 2 middelgrote wortelen - 2 stengels bleekselderij - 500 gram rundergehakt - 1 ei - 35 gram broodkruim - 1 eetlepel olijfolie - 400 gram gepelde tomaten uit blik - 90 gram kleine pasta

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-06-2005
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Een lekker soepje vol vitamines

INGREDIENTEN

2 grote rode paprika's ; 2 grote tomaten ; 2 selderstelen ; 2 bloemige aardappelen ; 2 preiwitten ; 2 soeplepels tomatenconcentraat ; 1 bosje basilicum ; 1 scheutje olijfolie ; 1 blokje gevogeltebouillon ; 1 1/2 l water ; peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-06-2004
  • Portugees
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top