202 koud buffet recepten

  • Eigen recept
  • Top 100

Echt lekkere pastasalade met onder andere kip, pesto, tomaat en parmezaanse kaas, heerlijk als maaltijdsalade of bij een zomers buffet, recept gekregen van een vriendin

INGREDIENTEN

* 4 ons pasta (bijvoorbeeld wokkels of penne) * 3 ons kipfilet * kipkruiden * 6 pruimtomaten * bakje pijnboompitten, * half potje groene pesto * stuk parmezaanse kaas * zak gesneden ijsbergsla of een halve krop

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2006
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver.

INGREDIENTEN

- 150 g couscous, - sap van 1 citroen of limoen, - olijfolie, - zout en vers gemalen peper, - ca. 2 dl koud water, - 1 rode en 1 gele paprika, - 2 tomaten, - 3 bosuitjes, - olijven, - veel verse kruiden (munt, koriander, basilicum), - rode wijn azijn

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2003
  • Marokkaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Deze buffet hapjes kan je zowel koud of warm serveren

INGREDIENTEN

-250 g gemengd gehakt, -1 ui (fijn gesnipperd), -50 g champignons (fijn gehakt), -1 el fijngehakte peterselie, -2 eierdooiers, -1 el room, -zout, peper, snufje paprikapoeder, -2 eiwitten, -boter om in te vetten, -1 el tomatenketchup, -fijngehakte peterselie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2004
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Ziet er geweldig uit! Smaakt bijzonder lekker!! Kan je van te voren invriezen!! Dus PERFECT voor een groot buffet! (EN ABSOLUUT NIET TE DUUR!!!!)

INGREDIENTEN

1 groot blik zalm 5 blaadjes gelatine 4 el mayonaise 1 bekertje creme fraiche 1 el tomatenpuree 1 el citroensap 1 tl suiker halve dl droge witte wijn 3 el fijngehakte dikke zout en peper < tabasco.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-04-2003
  • Frans
  •  60-120 min.

Het recept van deze tonijntaart kwam ik tegen op internet. Dus maken! Het was heerlijk!! Ik heb de helft van de hoeveelheden genomen voor 3 personen. We hebben deze tonijntaart lauwwarm als lunch gegeten samen met mijn Aardappelsalade-a-la-petra en tomaatjes. Er bleef nog een klein stukje over. We vonden het allemaal erg lekker.

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg (Tante Fanny) of 6 - 8 plakjes bladerdeeg, 3 blikjes tonijn op olie (netto gewicht per blikje 150 gram), 2 middelgrote gekookte aardappelen in hele kleine blokjes, 2 (rode) uien, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels fijngesneden peterselie, 2 flinke eetlepels kappertjes, 1 eetlepel pittige mosterd, 1 eetlepel mayonaise of halvanaise, 4 eieren, 200 ml slagroom ok slankroom, 100 gram geraspte kaas belegen, flink wat zwarte peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-08-2013
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke koude schotel gemaakt met soepvlees,zoals wij dat hier in limburg doen. eet je hem puur is dit voldoende voor 6 pers. gebruik je het als bijgerecht is het voor 10 of nog meer pers.

het kost wel wat tijd maar dan heb je ook iets heeeeerlijks!!!!!!!!!!!!

INGREDIENTEN

- 3 kilo aardappels ( vastkokende ), - 500 gram soepvlees ( bouillonvlees ), - groot blik erwten met wortelen ( 850 ml. ), - 100 gr. fijn gesnipperde ui, - 100 gr. fijn gesnipperde augurk, - 50 gr. kleine zilveruitjes ( 1 x doormidden gesneden ), - 1/2 liter slasaus, - 1 tl. paprikapoeder, - 1 rundvleesbouillonblok, - zout en peper, , VOOR DE GARNERING, - 50 ml slasaus, - 3 eieren ( hard gekookt ), - 2 tomaten, - 2 grote augurken, - nog wat zilveruitjes, - paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-03-2009
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 gerookte kipfilet, blik perziken, cashewnoten, groot bakje sellery salade, zak gedraaide pasta combi groen en wit, maggie blokje, olijfolie.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2008
  •  …
  •  10-20 min.

Lekkere zoete saus met rozijntjes.

INGREDIENTEN

(Recept gekregen kok tijdens een koud buffet, door hemzelf verzonnen:) witte en blauwe rozijnen, pot zilveruitjes (zonder azijn),witte wijn, 4 kruidnagelen, 1 laurierblad.

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op06-02-2000
  •  …
  •  120 min. <

Dit is geen eigen recept, het is een authentiek recept uit Nigeria. Ik heb het geleerd van Griekse vrienden van ons die tientallen jaren in Nigeria hebben gewoond en zij hebben het geleerd van hun Nigeriaanse kok. Dit recept is een komplete maaltijd.

INGREDIENTEN

Kipfilet, (borst zonder been) 2 p.p., 6 (niet te kleine) aardappelen, 6 uien, 6 tomaten, 1 komkommer, 8 eieren, 2 koppen rijst, 2 appels, 4 bananen, 1 kop rozijnen, 1 kop pistache noten, 1/2 kop gemalen kokos, mangochutney (potje), tomaten chutney (zie recept onder), tomatenpuree, 2 el kerrie/mild, 1 el kerrie/hot,scherp, maizena, peper, zout en olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op30-01-2001
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Niks geen dure Tarli, maar Turkse tarwe (bij de Turkse supermarkt te koop voor een prikkie onder de naam bulgur) verwerkt tot een lekkere pilav.

INGREDIENTEN

400 gram bulgur, 1 grof gesnipperde ui, 1 rode paprika, 1 groene paprika, ca. 1/2 liter kippen- of runderbouillon, 1 klein blikje tomatenpuree, peper, zout, kirmizi biber of cayennepeper, verse peterselie, olijfolie.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11-2000
  • Turks Bijgerecht
  •  20-30 min.

De gevulde kipfilets kunnen zowel warm als koud worden opgediend.

INGREDIENTEN

Vervolg: Koude gevulde kipfilets smaken goed in combinatie met een lichte aardappelsalade en wat groene sla of mesclun. De koude gevulde kipfilets doen het ook goed op een koud buffet en bij een brunch of koude lunch., ---------------------------------------------, 5(enkele)borstfilets van kip, elk ca. 125 gram; 100 gram verse kippenlevers; 50 gram bacon, ragfijn gehakt of gesneden; ca. 100 gram droog kruim van witbrood; 2 eieren, losgeroerd; 2 theelepels cognac os whisky; 1? theelepel verse of diepgevroren(Daregal)tijmblaadjes; zout; witte peper uit de molen; 2 eetlepels(zonnebloem)olie; 30 gram boter; 4 toeven waterkers of veldsla

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekkere snelklaar salade, ziet er nog leuk uit ook! Voor wie dit apparaatje niet kent
eigen foto
Werkt echt prima, en nu eens geen dure machine nodig!

INGREDIENTEN

HOEVEELHEID hangt af van hoe en wanneer je dit eet, kan met brood als lunchgerecht, als voorgerecht,bij buffet, barbeque etc., winterwortel, courgette, komkommer, rode paprika, gele paprika, rauwe ham, emmentaler kaas of jong belegen goudse.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2006
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

, 300 gr farfalle (strikjes pasta), 1 tuinkruidenbouillontablet, 1 doosje kerstomaatjes, 2 lente uitjes, halve komkommer, 75 gr hazelnoten, 200 gr grookte zalmsnippers, 1 zakje knorr dressing-sweet dill

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-05-2005
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

Voor het maken van de koepeltaart heb je een grote ronde kom nodig. Vandaag worden er met ham belegde flensjes in opgestapeld. De taart kan zowel koud als warm worden opgediend. Ze kan dienen als een lunchgerecht en in smalle puntjes gesneden kan ze ook als een appetizer worden gegeven. Bij een brunch en een warm en koud buffet mag zo'n kostelijke taart niet ontbreken.

INGREDIENTEN

Eigenlijk is het een flensjestaart met twee verschillende soorten ham. Om de taart als een koepel te presenteren moet u beschikken over een ronde kom met een hoogte van ca. 10/12 centimeter en een doorsnede van 22/24 centimeter. De flensjes moeten in twee verschillende koekenpannen worden gebakken. De maten daarvan zijn hier onder aangegeven. De taart kan als een warm of koud lunchgerecht worden gegeven. In smalle puntjes gesneden kan ze ook als een appetizer worden gepresenteerd. Op een koud of warm buffet en bij een brunch mag zo'n koepeltaart eigenlijk nooit ontbreken., , 175 gram bloem, gezeefd*1 flinke mespunt (selderij)zout*5 dl melk*3 eieren*75 gram boter, gesmolten*ca. 200 gram gekookte ham, 8 grote ronde plakken*ca. 100 gram rauwe (Parma)ham, 8 grote dunne ronde plakken*2 1/2 dl slagroom*150 gram geraspte belegen (Boeren-)Goudse kaas*2 eetl. fijngehakte (blad)peterselie*1 eetl. fijngehakte basilicumblaadjes*1 snufje (vingergreep) cayennepeper*

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op07-09-2003
  • Nederlands
  •  120 min. <

Voor de salade zijn slechts twee ingredienten aangegeven: zalm en broccoli. De saus waarmee de salade wordt bedekt maakt er een opvallende salade van.

INGREDIENTEN

Vervolg: Rondom desalade worden in plakken gesneden tomaten geschikt. Door de tomaten even door olijfolie te halen komt hun smaak nog beter uit. Een dergelijke salade leent zich uitstekend om op een koud buffet te presenteren of om bij een brunch te geven.---------------------------------------------------------------------------------, Voor-of lunchgerecht: 250 gram verse gefileerde Noorse zalm; 1 tablet voor visbouillon; 1 dl droge witte wijn, zoals Pinot blanc; 250 gram broccoliroosjes; zout; 6 grote rijpe tomaten, ontveld; witte peper uit demolen; 2-3 eetlepels olijfolie, extra vergine; 3 eetlepels mayonaise, bij voorkeur bereid met limoen-of citroensap; 3 eetlepels creme fraiche; 3/4 theelepel droge witte vermouth(Noilly Prat); eventueel 2 eieren, hard gekookt, in plakjes gesneden; 8 verse basilicumblaadjes, in uiterst smalle reepjes(draadjes)gesneden

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Gerookte zalm met zalmmousse met een bodempje witlof

INGREDIENTEN

1 groot blik zalm, 5 blaadjes gilatine, zalmnat uit blik en 1 dl heet water, scheutje ketup, 1 theelepel citroensap, beetje peper, mayonaise, creme fraiche, witlof, dille-mosterdsaus, kommetjes

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2005
  • Nederlands Tussengerecht
  •  20-30 min.

Dit recept blinkt uit in smaak en het gemak om het te maken. Probeer het uit en sta versteld!

INGREDIENTEN

VOOR HET DEEG: 150 gr bloem, 1 theelepel bakpoeder, 1 el water, 1 ei, 75 gr boter 1 mestpuntje zout. VOOR DE VULLING: 1 kg prei, 3 el olie, 100-200 gr gekookte ham, 0.25 liter yoghurt, 3 eieren, zout, nootmuskaat, peper, 100-250 gram geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-02-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekkere zoetzure salade, als apart gerecht, of in combinatie met buffet.
I.v.m. de caloriën, kan men fritessaus of halvanaise gebruiken i.p.v. mayonaise.
Mayonaise blijft echter veruit het lekkerste.(aut.)

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, 150 gr. aardappelen, 100 gr. augurk z.z., 1/2 appel ( Jonagold of Cox), 4 schijven ananas (blik), 4 halve perziken (blik), 150 gr. mayonaise, 1th.l.. zout, gemalen zwarte peper, 1/2 th.l. kerrypoeder.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-12-2007
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Weer eens wat anders dan 'gewone' snijbonen..

INGREDIENTEN

1 pond verse snijbonen of een pakje van 450 gram diepvries., 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel geperste knoflook, 1/2 theelepel gedroogde tijm, 1/2 theelepel zout, peper, blokje groentebouillon, citroensap

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-07-2000
  •  …
  •  0-10 min.

Opgedaan in Hattem bij een groenteboer met een saladebar.

INGREDIENTEN

2 zoetzure appels. (b.v. Elstar). 4 schijven ananas. 1 dunne prei. Halve winterpeen. Opgeklopte slagroom, mayonaise, kerrie, peper en zout.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-02-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Dit recept is een echt familierecept en komt bij menig feestje op tafel

INGREDIENTEN

* bladerdeeg, * 250 gr. ham in blokjes, * 250 gr. kaas in blokjes, * 4 eieren, * groene kruiden (provencaals, italiaans)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-12-1998
  •  …
  •  30-60 min.

Een overheerlijk recept

INGREDIENTEN

-300 gram bladerdeeg (diepvries), -1 grote ui (fijngesnipperd), -2 tomaten (ontveld en in kleine blokjes), -1 rode paprika (klein gesneden), -1 groene paprika (klein gesneden), -1 teentje knoflook (uit de knijper), -350 gram gehakt, -2 eetlepels tomatenpuree of ketchup, -olie, -peper en zout, -bloem om te bestuiven, -125 gram zachte kruidenkaas type boursin, -1 eierdooier om te bestrijken

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Koolsalade. Een witte kool geraspt met een mayonaise dressing voor bij de bbq, koud buffet of picknickmand

INGREDIENTEN

1/2 wittekool klein geraspt, 1 Winterwortel, geraspt, 2/3 kopje mayonaise, 2 eetlepels azijn, 2 eetlepels plantaardige olie, 2 1/2 eetlepels suiker, of naar smaak, 1/ 2 theelepel selderijzout, 1 / 4 theelepel zout, of naar smaak

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-08-2011
  • Amerikaans
  •  0-10 min.

Gevulde eieren die ook als voorgerecht gebruikt kunnen worden of zo maar tussen door

INGREDIENTEN

, 4 eieren, , 2 eetlepels mayonaise, , 3 "" tomaten ketchup, , 1 klein uitje, , 1 mespuntje scherpe mosterd, , zout, , witte peper, , cayennepeper, , paprikapoeder pikant, , "" edelsusz, , citroensap, , bieslook

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  •  …
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke romige salade. Door de pesto krijgt de mozzarella een hele lekkere smaak. Lekker zomers recept. Ook heerlijk bij de barbecue.

INGREDIENTEN

125 gram mini-mozzarella -, 1 bakje kerstomaten -, 150 gram sperziebonen -, 2 eetlepels groene pesto -, fijngesneden basilicum -, peper, zout -, 1 eetlepel witte balsamico-azijn -, 3 eetlepels olijfolie -, 2 theelepels vloeibare honing

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2010
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Hartige taart met een Italiaans tintje

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, , 1 courgette a 250 gram, 40 gram boter, 1 theelepel Provencaalse kruiden, 1 ons ham, 3 eieren, 1/8 slagroom, 100 gram geraspte kaas, zout, peper, wat suiker, , Voor de bodem:, , 150 gram bloem, wat zout, 75 gram boter, 1/2 deciliter koud water, 1/2 theelepel basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Tuinboon op Griekse wijze met feta.

INGREDIENTEN

750 gram gedopte tuinboontjes. 2 theelepels olijfolie. 1 teen knoflook. Halve theelepel gedroogde oregano of basilicum. halve theelepel suiker. 1 theelepel witte wijnazijn. 50 gram feta verbrokkeld. Verse oregano of basilicum om te garneren.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-01-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

De tonijn en de pesto zorgen voor een heerlijk gevuld eitje.
Weer eens iets anders. Echt lekker!

INGREDIENTEN

6 eieren, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel rode pesto, 1 eetlepel fijngehakte basilicum of peterselie, 1 klein blikje tonijn op water, basilicum of peterselie om te garneren.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-10-2011
  • Italiaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

200g MonChou Zacht & Luchtig, 200g pate, 9 casinosneetjes, sla/radijsjes

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-07-1999
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Feestje? Of gewoon stiekem snacken in het weekend of een buffet dan zijn deze malse mini smul balletjes heerlijk! Het zat al in de planning, maar het kwam er niet van om ze te maken. Nu dus wel. Zo lekker om je vingers bij op te vreten. Ideaal met de feestdagen straks als borrelhapje. Warm lekker, koud lekker en op te warmen in de oven. Maak ze desnoods een dag eerder want veel werk is het niet.

INGREDIENTEN

1 kilo HOH gehakt, 2 sneetjes brood (zonder korst), 2 grote uien, 1 kleine rode paprika, 1 kleine gele paprika, 1 teentje knoflook, Melk, 2 eieren, Zeezout, Vers gemalen zwarte peper, Paprikapoeder, 1 el pittige mosterd, 1 flinke el currysaus (Remia)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2013
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kilo aardappels, vastkokend, 1 bosje bieslook, fijn gesneden, 250 gram spekreepjes, fijn gesneden, 2 eieren, hard gekookt, in stukjes, 2 gesnipperde uien, 1/2 citroen, geperst, 1 eetl mosterd, 250 ml mayonaise, 200 ml kookroom of slagroom, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2010
  • Duits
  •  20-30 min.

Mmmm lekker als je trek hebt in luchtige mini broodjes met een oer Italiaanse vulling. Het is geen calzone want dat is ander deeg. Dit deeg is super luchtig en kraakt in je mond, echt heerlijk! Ideale (gezonde) mini snack, fingerfood of lekkere luchtige, knapperige weekendbroodjes als je trek hebt in wat hartigs. Met de vulling kun je eindeloos varien. Probeer ook eens ui, champignons en spek of gekruid gehakt met ui, feta en paprika.

INGREDIENTEN

500 gr bloem, 10 gr droge gist, 300 ml koud water, 3 el olijfolie, 13 gr zeezout, 3 teentjes knoflook, 2 vleestomaten, 8 dunne plakjes salami, 200 gr buffel mozzarella (blokjes), Handje hele basilicum blaadjes, 1 zakje geraspte oude kaas, Pecorino of Parmezaan, 2 takjes verse oregano (blaadjes)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-01-2014
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Er staan al veel variaties van deze salade op smulweb, maar toch zet ik mijn recept erbij. Ik denk namelijk dat deze variatie de allerlekkerste is...het geheim: de appeltjes worden gemarineerd met sherry!

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 1/2 l. kippebouillon (mag van een blokje zijn), 4 mooie rode appels, 2 eetl. citroensap, 3 eetl. sherry, 4 stengels bleekselderij, 100 g. halve walnoten, 6 eetl. mayonaise, 1/2 bekertje zure room, 1 flinke theel. mosterd, 1 eetl. honing, zout, peper, blaadjes sla.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  • Amerikaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Koude gekookte macaroni, ananasblokjes, gesneden ham, hard gekookte eieren, bieslook, kerrie, mayonaise

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-09-2005
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  10-20 min.

Lekker wit brood met maanzaad dat het goed doet bij het ontbijt, maar siert ook de boel op bij een koud buffet.

INGREDIENTEN

, 500 gr. tarwebloem (en wat extra voor het verwerken), 20 gr. verse gist (verkrijgbaar bij de bakker), 1 tl suiker, 2 dl lauwwarm water, 1 ei, 1/2 dl zonnebloemolie, 1/2 el zout, wat melk voor het bestrijken, 3 el maanzaad,

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op22-06-2004
  • Nederlands
  •  120 min. <

Speciaal voor mensen die niet kunnen koken en ook geen tijd hebben. Maar wel van lekker eten houden.

INGREDIENTEN

Prei, eieren, uien, beetje melk, kaas, bladerdeeg, eventueel spek. Voor de fans: knoflook, veel.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-03-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Maaltijdsalade

INGREDIENTEN

*125 gr pasta, blikje tonijn op water, blikje mais, blikje doperwten, 1/2 rode paprika, 1 ui, 2 bosuitjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels mayonaise, 3 eetlepels yogurt, zout en peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-05-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Klein hapje

INGREDIENTEN

4 plakjes rosbief, 1 gekookt ei, bosje rucola, n.a.mayonaise, verse peper.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-01-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.

Dolmades, een van de populairste en bekendste Griekse gerechten met veel verse kruiden.

INGREDIENTEN

30 druivenbladeren in pekel, goed afgespoeld * 50 ml olijfolie * 1 grote ui, gesnipperd * 100 gr langkorrelige rijst * 2 geplette teentjes knoflook * 50 gr pijnboompitten * 50 gr rozijnen * 1 tl gemalen komijn * 500 ml en 3 el water * 4 el fijngehakte verse dille * 4 el fijngehakte verse peterselie * 2 el fijngehakte verse munt * 1 losgeklopt ei * sap van 1 citroen * zout en peper

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-01-2005
  • Grieks Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies