Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Koreaans recepten (90) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een Aziatisch grill of barbecue bereiding, die het erg goed doet op feestjes

INGREDIENTEN

-2 kg runderrib 6.5 cm dik, -2/3 kopje van Teriyaki saus, -1 eetlepel geroosterde sesaamzaden, - 1 th lepel suiker, -2 th lepels Tabasco, -2 fijngestampde lookteentjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-04-2006
  • Koreaans
  •  10-20 min.

Weinig smaakmakers, maar don`t worry, de kimchi doet de werk...

INGREDIENTEN

2 kop kimchi (zelf gemaakt of bij toko gekocht), 2 e Sichuan hete bonenpasta (of Koreaans chilipasta als je het kunt krijgen), 250 g schouderkarbonade, in blokjes, 1 t suiker, 2 lente-ui, in schuine plakjes gesneden, tofu, in 3 cm blokjes gesneden, (gaar rijst om zelf erdoor te roeren)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-07-2013
  • Koreaans
  •  30-60 min.

Koreaans bijgerecht

INGREDIENTEN

1 grote Chinese kool, 1/2 kop zeezout, 1/2 tl cayennepeper, 5 lente uitjes, fijngehakt, 2 tenen knoflook fijngehakt, 5 cm gemberwortel, geraspt, 3 tl tot 3 el verse lomboks, 1 el suiker, 6 dl koud water

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-01-2001
  • Aziatisch
  •  > 120 min.

Een traditioneel bijgerecht met spinazie uit de Koreaanse keuken.

INGREDIENTEN

Verse spinazie, vissaus (nam pla), sesam olie en geroosterde gemalen sesamzaadjes

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2005
  • Koreaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Weer eens wat anders

INGREDIENTEN

1 kg. entrecote, 3 lente-uitjes, 4 teentjes knoflook, 5 el. sojasaus, 2 el. sesamolie, 50 gr. suiker, 2 el. sherry, 0.5 dl. runderbouillon, Peper, zwarte

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2010
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Koreaanse "kimbap" sushi rol, Gezond, snel en een geweldige lunch

INGREDIENTEN

Gekookte (surinaamse "kleverige") rijst ( geen droge korrel gedoe.) blikje tonijn, komkommer, ei, peen, etc. naar eigen inzicht, zeewier blad

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2003
  • Koreaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 el sesamzaad, 400 gr spinazie, 2 tene knoflook in zeer dunne plakjes, 3 lente-uitjes, fijngehakt, 1/2 tl cayennepeper, 300 gr hamlappen in dikke repen, 2 el olie, 2 tl sesamolie, 2 el Japanse sojasaus, 2 tl suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2001
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg. entrecote, 3 lente-uitjes, 4 teentjes knoflook, 5 el. sojasaus, 2 el. sesamolie, 50 gr. suiker, 2 el. sherry, 0.5 dl. runderbouillon, Peper, zwarte

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-08-2002
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dit gerecht is uitzonderlijk lekker dus maak een flinke hoeveelheid, dan kun je er twee dagen van genieten!

INGREDIENTEN

750 gr. kogelbiefstuk, 3 el. sesamzaad, geroosterd, 3 bosuitjes, 3 knoflooktenen, 1 centimeter gemberwortel, 1.5 el. suiker, 1 dl. sojasaus, 4 el. water, 0.5 el. sesam-olie, 1 tl. bonenpasta, rode, 2 el. rijstwijn, 1 el. korianderblaadjes, Chilisaus, Peper, zwarte, gemalen

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-07-2003
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

200 g speklappen (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden), 200 g varkenshaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden), 200 g ossenhaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden), 5 eetlepels sesamolie, 5 eetlepels gembersiroop, 5 eetlepels bruine suiker, 6 deciliter ketjap manis, 6 teentjes knoflook, 4 eetlepels rode pepersaus (bijv. Tabasco), 5 eetlepels citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

250 gr. bloem -, 1 dl. water, warm -, 1 lente-ui -, 1 plakje gember -, 150 gr. varkensgehakt -, 4 tl. sojasaus, lichte -, 1 tl. rijstwijn -, Zout -, Strooimeel -, 6 el. olie, plantaardige -, 1 tl. rijstazijn -, 0.5 el. sojasaus -, 0.5 el. azijn, 6 el. water, koud,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Koreaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

750 gr. kogelbiefstuk, 3 el. sesamzaad, geroosterd, 3 bosuitjes, 3 knoflooktenen, 1 centimeter gemberwortel, 1.5 el. suiker, 1 dl. sojasaus, 4 el. water, 0.5 el. sesam-olie, 1 tl. bonenpasta, rode, 2 el. rijstwijn, 1 el. korianderblaadjes, Chilisaus, Peper, zwarte, gemalen,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-12-2002
  • Koreaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

750 gram kogelbiefstuk -, 3 eetlepels geroosterd sesamzaad -, 3 bosuitjes -, 3 knoflooktenen -, 1 centimeter gemberwortel -, 1 1/2 eetlepel suiker -, 1 dl. sojasaus -, 4 eetlepels water -, 01/2 eetlepel sesam-olie -, 1 theelepel rode bonenpasta -, 2 eetlepels rijstwijn -, 1 eetlepel korianderblaadjes -, chilisaus -, gemalen zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Ja lekker kippenvleugels kluiven. De meeste mensen krijgen er geen genoeg van. Dat geldt ook voor mij. Als we boodschappen gaan doen dan moet je verplicht langs de poelier lopen. Die zit nou eenmaal aan het begin van het winkelcentrum en kan de verleiding dan niet weerstaan om wat te halen. Kip van goede kwaliteit is zoveel lekkerder dan plofkip van AH of Jumbo. Nooit kopen dus. Dit recept heb ik ooit gekregen van een andere bevriende scheepskok (een Canadees) en die zette dat op tafel als snack. Helemaal verbouwd dat recept en nu is het dit geworden.

INGREDIENTEN

Kip met marinade:, , 1 kilo kippenvleugels, 2 el sojasaus, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 el sesamzaad, 1 el vers geraspte gember, 1 t sesamolie, 2 t suiker, ½ t zwarte peper, 2 t cayennepeper, , De knoflook-soja dipsaus:, , 4 el fijngehakte lente uitjes, 4 teentjes knoflook (fijngehakt), 4 el sojasaus, 2 el rijstazijn, 1 t sesamolie, 1 t suiker, ½ t chilipoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-08-2013
  • Koreaans
  •  30-60 min.

HONG YOU "Deze olie is een onmisbare ingrediënt in Sishuanese koude gerechten. Hij wordt tevens gebruikt om dumplings en andere snacks in te dippen."

INGREDIENTEN

500 ml bakolie, 100 gr gemalen Sichuanese chilipepers (niet de kleine, die is te pittig) of Koreaans peperpoeder, 1 theel. sesamzaadjes, een stukje gember, ongeschild en gekneusd

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-05-2013
  • Chinees
  •  20-30 min.

Een Koreaans nationale gerecht die als ingrediënt in vele Koreaanse gerechten worden gebruikt.

INGREDIENTEN

1 grote Chinese kool, bladeren in 3x3 cm plakjes gesneden, tafelzout voor pekel, 2 uien, in grove stukken, 2 bosjes lente-ui in 3 cm stukjes gesneden, , voor pasta, 1 hele knol knoflook, waarbij de teentjes van velletje ontdaan worden, 5 cm gember, in stukjes, 4-5 e chilipoeder, 2 e cayennepeper, 3 e Sichuan bonen pasta, 3 e rijstwijn azijn, 3 e oestersaus, 3 e suiker, , 1. Leg een een grote plastiek bak met een bodem water erin een laag kool., 2. Verdeel daar genoeg zout over., 3. Herhaal proces tot kool op zijn., 4. Laat zout voor tenminste 4 uur in kool trekken, waarbij je zo nu en dan de kool met jou handen omroeren.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-07-2013
  • Koreaans
  •  > 120 min.

Pittig stoofpotje, boorden vol van de goede vitamientjes en proteïnen.

INGREDIENTEN

250 g speklap, in plakjes van 3 cm gesneden, 4 kopjes gehakte kimchi of gekocht uit potje, 3-4 e sap van kimchi, 1 e suiker, 1 e Sichuan chilibonen pasta of Koreaans chili pasta, indien beschikbaar, 1 t hete pepervlokken (ik gebruikte gedroogde rode pepers die ik dan er later uit vissen), 1 ui in reepjes, 200 g natuurlijke tofu, in blokjes gesneden, lente-ui in diagonale plakjes, 2 t sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-08-2013
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting. 

INGREDIENTEN

€ 12 biologische kippenvleugeltjes, € 2 theelepels Chinese 5-spices (toko), € Zeezout en vers gemalen zwarte peper, € 200 gr. Zilvervliesrijst, € 1 stuk gember (duimgroot), € 2 eetlepels tomatenketchup, € 1 eetlepel soja saus (zout), € 1 eetlepel honing, € 1 eetlepel sesamzaad, € 2 tenen knoflook, € 1 (of 2) rode pepers, € 2 paksoi, € drupje sesamolie, € 2 eieren (vrije uitloop),

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-07-2016
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Bijgerecht: een woord heerlijk!

INGREDIENTEN

1 grote komkommer, 0.5 el. zeezout, 1 el. sesamzaad, geroosterd, 1 bosuitje, 1 grote knoflookteen, 2 el. wijnazijn, 1 tl. suiker, 0.5 tl. chilipoeder, 1 el. peterselie, verse, fijngehakte

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2003
  • Koreaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Sla-envelopjes met Kipreepjes een groot succes bij vrienden en kennissen. Het recept heb ik aangepast naar aanleiding van het heerlijke recept van lekkerkoken1. Waarvoor dank!

INGREDIENTEN

1 kg kipfilet in blokjes of reepjes, 1,5 eetlepel suiker, 3 eetlepels mirin, blaadjes sla (van kropsla)., , Voor de saus: 8 eetlepels sojasaus, 2 1/2 eetlepel suiker, 5 fijngesneden teentjes knoflook, 3 eetlepels in dunne ringen gesneden lente-ui, 1,5 eetlepel geroosterd sesamzaad, 3 eetlepels sesamolie., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-12-2005
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Land: Korea; lekker en simpel klaar te maken....

INGREDIENTEN

Rijst; vlees (entrecote); spinazie; oesterzwammen; worteltjes; look; courgette; sesamzaadjes;

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2004
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eet de Koreaanse bulgogi heel authentiek uit de hand. Schep aan tafel wat vlees, bosui en sesamzaad in een slablad, rol op en eet uit de hand. Lekker!

INGREDIENTEN

4biefstuken., 1a2 rode pepers, in ringetjes, 1 ui, in halve ringen, 3 tenen knoflook, fijngesneden, 50 ml ketjap manis, 30 ml Japanse sojasaus, 1 el sesamolie, 300 g pandanrijst, 3 cm verse gember, geschild en fijngesneden, 2 el sesamzaad, 3 el zonnebloemolie, 1 kropsla, blaadjes losgehaald, 3 bosuitjes, in ringetjes..

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2012
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Koreaans vuurvlees

INGREDIENTEN

Ingredi?nten:, 500 gr entrecote (of ander vetarm rundervlees) (Ik gebruik ook graag varkenshaas, dat geeft weer een heel andere smaak maar ook erg lekker), MARINADE:, 6 eetlepels ketjap of andere zoute sojasaus, 2 eetlepels suiker, 2 bos/lenteuien, 3 eetlepels sesamolie, 2 tenen knoflook (mag ook meer), zwarte peper, klein scheutje wittewijn azijn, , BIJGEGRECHT:, Icebergsla (hele bladeren), witte plakrijst (gekookt), sojasaus of oestersaus, knoflook in dunne plakjes, kimchi (eventueel), rode pepers (eventueel), champignons (eventueel), uien (eventueel), , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-03-2006
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

600 gr entrecote in hele dunne reepjes, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels mirin, 3 eetlepels soja-olie, blaadjes sla (van kropsla), , voor de saus:, 5 eetlepels sojasaus (Kikkoman), 1 1/2 eetlepel suiker, 2 fijngesneden teentjes knoflook, 2 eetlepels in dunne ringen gesneden lente-ui, 1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad, peper, 2 eetlepels sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Chinese kool met Koreaanse kruiden

INGREDIENTEN

Ingredienten:, 2 kg. kool, Chinese, 250 gr. zeezout, 500 gr. rettich, 6 lente-uien, 6 teentjes knoflook, 200 gr. oester (eventueel), met oesters dan heet het Bestjoe Kimchi, 1 stukje (van 2,5 cm.) gemberwortel, 2 el. garnalenpasta, 2 el. keukenzout, 3 el. cayennepeper, 3 l. water,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-03-2006
  • Koreaans Bijgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kg kipkarbonade, 2 teentjes knoflook, 3 lepels Chinese sojasaus, 1 lepel sesamolie, 1/2 theelepel chilipoeder, zout, peper, 12 gedroogde Chinese paddestoelen, 1 ui, 4 lente-uitjes, 140 g bamboescheuten, 2 lepels sesamzaad ongeroosterd, 2 lepels olie

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-02-2003
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

niet alleen kip, maar ook met biefstuk reepjes, of hamlap of vis, kunt je deze gerecht mee bereiden.

INGREDIENTEN

500 g kipfilet, in hapklare stukjes, 1/2 kop kimchi of gekocht uit potje, 2 e vocht van kimchi, 1 t sesamolie, 1 e lichte sojasaus, 1 e sesamzaad,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-08-2013
  • Koreaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500-700 gr runderlende, 1 1/2 eetlepel suiker, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels sesamolie, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 1 theelepel sesamzaad, , Voor de garnering:, takjes peterselie, fijngehakte daikonkers (Japanse tuinkers)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit is een Koreaanse klassieker! Het bestaat uit rijst met een aantal groenten en eventueel vlees, die mooi gepresenteerd worden, maar die je voor het daadwerkelijk op te eten door elkaar mixt. Het ziet er leuk uit, is met al die groenten gezond, en is erg lekker. Het is ook gemakkelijk naar je eigen smaak aan te passen, omdat er flink wat toppings te bedenken zijn (google er maar eens naar). Hieronder staat mijn favoriete bibimbap:

INGREDIENTEN

Ik heb geen hoeveelheden aangegeven; maak simpelweg wat men per persoon eet. Indien nodig heb ik de hoeveelheden opgegeven bij de bereidingswijze., - Rijst, - wortel, - komkommer, - lente-uitje, - kimchi (toko), - champignons of shiitake, - spinazie, - rundergehakt, - olie, - sojasaus, - bruine suiker, - sesamolie, - zout, - knoflook, - gochujang (toko), - azijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2016
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 gr tauge, 1 verkruimelde gedroogde chilipeper, 1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad, 2 theelepels sesamolie, 1 eetlepel dunne ringen lente-ui, 1/2 theelepel fijngesneden knoflook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-01-2004
  • Koreaans
  •  0-10 min.

Koreaans Gourmet gerecht

INGREDIENTEN

300 gr ossehaas, 4 lenteuitjes, 5 teentjes knoflook, 2 eetlepels vers geraspte gemberwortel, 1,5 dl sojasaus, 2 tl sesamolie, mespunt sesamzaad, 2 tl suiker, versgemalen peper, 1 tl sesamzaadjes, 3/4 dl droge sherry, 2 kleine rode pepertjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-06-2001
  •  
  •  0-10 min.

Koreaans gourmet gerecht

INGREDIENTEN

300 gr kipfilet, 2 eieren, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels witte wijn, versgemalen peper, 50 gram tauge, 3 lente-uitjes, 6 champignons, olie, 2,5 dl kippebouillon

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-06-2001
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

Een koreaans recept voor bbq of grill

INGREDIENTEN

500 g biefstuk, 6 tenen knoflook, 1 kiwi, 2 uien, 60 ml sojasaus, 25 g suiker, 15 ml sesamolie, 15 ml rijstwijn, 10 g sesamzaad, 2 g gehakte verse gember, peper naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-09-2005
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Geen idee of het noord of zuid Koreaans is , maakt ook niet uit , lekker is het wel.

INGREDIENTEN

500 gram kipdijfilet, , Marinade:, 3 el. neutrale soya, 1 el. limoensap, 1 el. bruine suiker, 1 el. honing, 1 el. sake, 1 el. geraspte knof of een halve pasta, 1 el. geraspte gember of een halve pasta, 1 el. sesam olie, beetje zwarte peper en wat geroosterde sesam zaadjes, , SANDWICH:, beetje boter, 1 vers stokbrood, 4 el. geraspte cheddar, 200 gram kimchi ( das gefermenteerde chinese kool, potje ekoplaza, reform of toko, ga het niet vervangen door iets van kruidenzuurkool ofzo, das redelijk vies ),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2017
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een maak je koelkast leeg gerecht. Zoetzuur en heel gezond, er komt geen vetten van past.

INGREDIENTEN

4 teentjes knoflook, fijn, 6 sjalotten, fijn, 3 cm verse gember, fijn, 1-2 rode pepers, blokjes knolselderij, 2 uien in halve ringen, winterwortel in blokjes, sperziebonen, punten eraf en gehalveerd, 3-4 e witte rijstazijn, 4 e lichte sojasaus, 1 t donkere sojasaus, 1/2 t grof gemalen zwarte peper, 3 laurierbladeren, 1-2 e suiker (proeft af in verhouding met azijn), zout, maïzena/water papje

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2015
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Where East meets West Een fusion hap. Zien ook mijn artikel kimchi

INGREDIENTEN

4 plakjes bacon, in 4 cm stukjes gesneden (ik had nog Serranoham, maar gewone achterham kan ook), 1 e olie, 4 e kimchi, uitgelekt en grof gehakt, 3 sneetjes brood (ik had tarwe knip), 1 kleine ei opgeklopt met iets melk en op smaak gebracht met zout en peper, 1/2 kop grof geraspt belegen Goudse kaas, boter voor invetten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2013
  • Koreaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gram biefstuk -, 200 gram mihoen -, 2 ongeweekte gedroogde shii-takes -, 1 wortel -, 1 klein courgette -, 1 ui -, 3 lente-uien -, 1 rodepaprika -, 4 grote champignons -, 3 eetlepels sesamolie -, zout -, 2 eetlepels sojasaus -, 2 eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Koreaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere pittige gedurfde vegetarisch voorafje of lunch gerecht. Ook lekker als bijgerecht bij bbq.

INGREDIENTEN

beslag, 1 kop kimchi of gekocht uit potje, 2 e ui, fijn, 3 e vocht van de kimchi, 1/4 kop water, 1/2 t zout, 1 kop bloem, 1 t suiker, pindaolie voor bakken

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-08-2013
  • Koreaans
  •  10-20 min.

Ingemaakte Chinese kool, uit Korea

INGREDIENTEN

1 grote Chinese kool160 gr. grof zeezout1/2 theel. cayennepeper, 5 cm. verse gemberwortel, geraspt3 theel. tot 3 eetl. verse, gehakte rode peper5 lente-uitjes, fijngehakt2 teentjes knoflook, geperst1 eetl. suiker6 dl. water

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-05-2002
  • Koreaans Bijgerecht
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top