Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

292 kleine hapjes recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden

INGREDIENTEN

100 gr gerookte zalm, klein handje spinazieblaadjes, half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt., 2 el creme fraiche

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.



INGREDIENTEN

Zie bereiding,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-12-2002
  •  
  •  10-20 min.

Het is niet veel werk om het te maken en heel lekker

INGREDIENTEN

*1/4 bloemkool, *solo, *200 gr verse zalm in blokjes, *200 gr verse kabeljauw in blokjes, *1 eetlepel gehakte bieslook, *citroen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Groot succes verzekerd! Twaalf verschillende soorten hapjes om in te bijten!

INGREDIENTEN

Hapje 1:, meloen, ham, Hapje 2:, komkommer, creme fraiche of roomkaas, hardgekookte eieren in plakken, dungesneden gerookte zalm, olijven of kappertjes, Hapje 3:, komkommer, hardgekookte eieren in plakken, paling, dille, olijven, Hapje 4:, ronde toast, waterkers, dungesneden gerookte zalm, Hapje 5:, toast, klein blaadje sla, haring, kleine augurkjes, Hapje 6:, toast, klein blaadje sla, paling, olijf, dille, Hapje 7:, rond roggebrood, ei, ansjovis, kappertjes, Hapje 8:, rond roggebrood, osseworst of biefstukworst, olijf, ansjovis, Hapje 9:, rond roggebrood, tuinkers, peperkaas, Hapje 10:, hardgekookte eieren, citroenmayonaise, garnalen, Hapje 11:, kerstomaatjes, zout en peper, garnalen, Hapje 12 blini's:, courgette, zout en peper, gerookte zalm, waterkers, creme fraiche, kaviaar, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-06-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik heb al heel wat bladerdeeghapjes op mijn pagina staan, maar deze week verzon ik er nog een paar. Ook deze vielen weer erg in de smaak. Ik maakte deze keer 3 soorten. Van links naar rechts op de foto bladerdeeg gevuld met salami en kaas, in het midden gevuld met zachte geitenkaas en gedroogde tomaat en helemaal rechts een kleine champignon gevuld met blauwe kaas. Ze vlogen weg.
N.B. De hapjes zijn heel goed in te vriezen. Bak ze dan bevroren nog plm. 10 - 15 minuten op 200 graden. Ook dan zijn ze nog heerlijk.

INGREDIENTEN

Plakjes diepvries bladerdeeg - stukje belegen kaas - plakjes salami - zachte geitenkaas - gedroogde tomaatjes op olie - kleine champignons - blauwe kaas - los geklopt ei (de hoeveelheid van alle ingrediënten is afhankelijk van het aantal wat je wilt maken)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-01-2008
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Een gerookte kipfilet, - blikje mandarijntjes, - 3 eetlepels mayonaise, - peper en zout, - bakje salade cups, - bakje veldsla, - lepeltje kerriepoeder.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-12-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Borrelhapje of voorgerecht

INGREDIENTEN

Kleine mozzarella bolletjes, pesto,gedroogde tomaten, verse basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Voor ongeveer 20 bolletjes

INGREDIENTEN

1/4 groene, 1/4 rode en 1/4 gele paprika, 4 dungesneden plakjes panchetta (Italiaanse gerookte ham), 2 el groene peper hele korrel (uit potje), 600 g mascarpone, 100 g mandarijntjes uit blik, zout en witte peper, milde paprika poeder, 30 g ongezouten pistachenootjes zeer fijn gesneden

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2006
  • Italiaans
  •  20-30 min.

KERST

INGREDIENTEN

*100 gr ossehaas, heel dun gesneden*1-2 el groene pesto(potje)*2 el olijfolie*30 gr oude kaas, geschaafd*zout*versgemalen peper*1 kleine meloen, in mooie schijven*100 gr parmaham, in mooie plakken*100 gr salami*2 vleestomaten, in plakjes*1 bolletje mozzerella*6 basilicumblaadjes*100 gr groene olijven met knoflook en kruiden*

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-11-2001
  •  
  •  20-30 min.

Lekker voorafje of tussendoor bij de borrel

INGREDIENTEN

6 sneetjes wit brood-2 bolletjes verse knoflook-2 eetlepels ketchup-3 eetlepels olijfolie (extra vergine)-4 gedroogde tomaten(te koop in olie)-Stukje Grana Padana of andere oude kaas-Enkele blaadjes verse Basilicum-2 theelepels Oreganopoeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2000
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Lekker voor bij de borrel

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, gekruide tomatensaus, ui, ham, olijven (zwart, groen of beide), basilicum en oregano

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  • Mediterraan
  •  0-10 min.

Lekker bij de borrel!

INGREDIENTEN

180 g fetakaas, 1/2 glas olijfolie, 10 ontpitte groene olijven, 10 ontpitte zwarte olijven, 1 kleine peper, 1 teentje knoflook, 1 bruin stokbrood, verse tijm en rozemarijn, zout en peper uit de molen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Grieks
  •  30-60 min.

Tomaat en mozzarella

INGREDIENTEN

200 gram aardappel, 2 eetlepel basilicum (vers), 1 stuks tomaat, 1 eetlepel olie, 0.25 bolletje kaas mozzarella, -peper naar smaak, -zout naar smaak

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-06-2000
  •  
  •  10-20 min.



INGREDIENTEN

Zie bereiding

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-12-2002
  •  
  •  10-20 min.

Heerlijke loempia's en egg-rolls zijn vaak favoriet op een feestje i.p.v. de bitterbal. Als je het zelf maakt tijdens een vrije dag kun je voor weinig geld een flinke portie maken.

INGREDIENTEN

* Halve witte kool., * Grote winterpeen, * 100 gr. mihoen (de glazige!), * 500 gr. Gehakt halfom, * knoflook, * Djahe (toko), * Laos (toko), * Kerrie, * Suiker, * Blikje doperwtjes festini, * pak van 40 loempiavellen (toko, 21x21 cm), * Nam Pla, * 4 Eieren

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-10-2004
  • Indonesisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

180 g fetakaas, 1/2 glas olijfolie, 10 ontpitte groene olijven, 10 ontpitte zwarte olijven, 1 kleine peper, 1 teentje knoflook, 1 bruin stokbrood, verse tijm en rozemarijn, zout en peper uit de molen.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  • Internationaal Bijgerecht
  •  0-10 min.

Gefrituurde deeghapjes al dan niet met een vulling

INGREDIENTEN

-zout en peper, -100 gram noorse garnalen, -4 vellen filobladerdeeg, -50 gram dungesnipperde kool, -1 teen knoflook, -halve eetlepel olie, -kwart theelepel gemberpoeder, -mespunt gemalen koriander, -1 theelepel maizena, -een eiwit

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2000
  • Aziatisch
  •  10-20 min.

Weer eens wat andere hapjes.

INGREDIENTEN

Butterfly garnalen, zonnebloemolie, 24 grote garnalen (scampi), 3 eieren, 300 g Japans broodkruim (panko), 4 el gedroogde peterselie, Little gem met chili-mangodip, 1 mango, 100 g bieslook, 1 rawit, 1 rode ui, 1 el mayonaise, 2 el tomatenketchup, 2 el chilisaus, 1 krop little gem, Super sesamtomaatjes, 250 g cherrytomaatjes, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 5 blaadjes basilicum, 70 ml zonnebloemolie, 250 ml rijstazijn, 2 tl sesamolie, 3 el wit sesamzaad

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2011
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Lekker als aperitiefhapje maar ook als tussendoortje op een gezellige herfstavond

INGREDIENTEN

Leg in het midden van een lapje bladerdeeg wat kruidenkaas en een tv-worstje (natuur). Toevouwen en 20 min. bakken in de oven.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-10-2001
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Tussendoorhapjes voor diabetica

INGREDIENTEN

50 gr kokosvet, 100 gr diabeet chokolade, 50 gr gemalen kokos, 1 eetlepel strorum

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-02-2001
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Gezellig voorgerechtje met veel variatie

INGREDIENTEN

Zak ronde nacho chips, 250 gr. gehakt, blikje mais, potje olijven, kerstomaatjes, potje bruine bonen, potje kidneybonen, uitgeperste knoflook, peper en zout, creme fraiche

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-07-2001
  • Mexicaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Hartige bladerdeeg driehoekjes verschillende vulling

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, Feta, Paprika, los geklopt ei, paprikapoeder, ham, broccoli enz.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-01-2013
  • Wereld
  •  30-60 min.

Gebruik eetbare amuselepels voor ieders gemak

INGREDIENTEN

Voor het hoorntje met gerookte zalmtartaar, 1 pakje mini-hoorntjes, sprietjes bieslook, 50 g gerookte zalm fijngehakt, citroensap, 1 theelepel mierikswortelcreme of mosterd, , Voor de lepel met gerookte eendenborst, peper, 25 g verse roomkaas, gemengde sla ter garnering, 90 g gerookte eendenborst in plakjes, amuselepels, , Voor het pasteitje met gorgonzola en peer, 12 kleine bladerdeegpasteitjes, 12 blaadjes bleekselderij, Decoratiesaus balsamico bruin, 1 theelepel citroensap, 100 g gorgonzola, 1 eetlepel pijnboompitten, 1 rijpe handpeer geschild en in kleine stukjes, , , Voor de lepel met eiersalade, zout en peper, krulpeterselie ter garnering, 150 g scharreleisalade, amuselepels, 12 groene mini asperges in drieen gesneden, , , Voor het hoorntje met chocolademousse, 0.5 eetlepel Mokka-chocolade hagelslag, 12 muntblaadjes, 1 schaal duo-mousse chocolade/witte choco, 1 pakje mini-hoorntjes, 1 tube mango decoratiesaus, , Voor het pasteitje met krabsalade, sla voor garnering, 1 theelepel seroendeng, 10 korianderblaadjes, 1 theelepel sambal, 2 takjes koriander fijngehakt, 10 kleine bladerdeegpasteitjes, 150 g krabsalade

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Lekker borrelhapje

INGREDIENTEN

100 gr. volkorentarwemeel, 250 gr. rundergehakt, 100 gr. garnaal, 100 gr. witte kool, 100 gr. tauge, 1 stuk ui, gesnipperde, 1 el. sojasaus, Japanse ongesuikerde, 2 tl. gemberpoeder, 1 tl. ketoembar, 1 tl. sambal oelek, 1 stuk ei, Water, koud, Olie, Zout,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-05-2003
  • Aziatisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

100 gram volkorentarwemeel -, 250 gram rundergehakt -, 100 gram garnalen -, 100 gram witte kool -, 100 gram tauge -, 1 gesnipperde ui -, 1 eetlepel ongesuikerde Japanse sojasaus -, 2 theelepels gemberpoeder -, 1 theelepel ketoembar -, 1 theelepel sambal oelek -, 1 ei -, koud water -, olie -, zout,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-10-2002
  • Japans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

100 gram volkorentarwemeel -, 250 gram rundergehakt -, 100 gram garnalen -, 100 gram witte kool -, 100 gram tauge -, 1 gesnipperde ui -, 1 eetlepel Japanse ongesuikerde sojasaus -, 2 theelepels gemberpoeder -, 1 theelepel ketoembar -, 1 theelepel sambal oelek -, 1 ei -, koud water -, olie -, zout,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-09-2002
  • Japans
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten:
1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud)
2. appelflap met bite (16+) (warm/koud)
3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud)
4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud)
5. kersenflap (beetje zuur) (koud)
6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud)
7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud)
8. panga en zalmsnip (vis) (warm)
9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm)
10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm)
11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud)
12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

De Tapasschotel is een schaal /plateau met allerlei lekkere kleine hapjes in schaaltjes. Je kunt zelf iedere keer weer varieeren.
Hieronder een mix van hapjes die je snel kunt presenteren al dan niet vergezeld van port/wijn.

INGREDIENTEN

1 doos dadels, 1 bakje Philadelphia light, 1 ons (serrano) gerookte ham, 1 ons gesneden kipfilet(naar smaak), 1 potje zoetzure augurken, 1 potje gemberbolletjes, 1 salamiworst, stuk kaas naar smaak., tomatendipper : 4 tomaat, 2 sjalotten, 1 halve rode puntpaprika, 2 blaadjes basilicum en 2 takjes peterselie, 1 bosuitje, 2 knoflook, halve tl sambal en 2 olijfolie., 1 zak naturel chips(lays baked), potje olijven(allerlei soorten), ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-10-2008
  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Gepofte krielaardappeltjes met zalm, 500 g krielaardappeltjes, eetlepels olijfolie, zeezout, peper, 1 lepel verse roomkaas, mierikswortel, , Garnalentostada, 4 bloemtortilla?s, roerbakolie, 200 g Hollandse garnalen, 2-3 eetlepels kerriesaus, ananas, 2 eetlepels fijngehakte koriander, rode paprika, , Pitapuntjes met paling, 100 g gerookte paling, citroensap, zout en peper, 4 pitabroodjes, wat zure room of creme fraiche, waterkers of rucola

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Een leuk en gezellig borrelhapje wat zo klaar is. Even een half uurtje in de koelkast laten opstijven en je gasten kunnen aanvallen!!

INGREDIENTEN

100 gram Mon Chou 4 ansjovisfilets (uit blikje) 30 gram geraspte oude kaas 1 el gedroogde dragon 1 el wijnazijn 1 komkommer peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-08-2005
  • Frans
  •  0-10 min.

Makkelijk klaar te maken en heerlijk als tussendoortje

INGREDIENTEN

3 stukjes kipfilet, ui, 1/2 rode paprika, 100 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 kleine pepertjes, tandoori kruiden, peper, zout, bladerdeeg, ei

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2001
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

20 hapjes

INGREDIENTEN

2 el olie, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, , 2 tl kerriepoeder, 1 aardappel, 200 gr gemalen kippevlees, 60 grdiepvrieserwten,1 el fijgehakte, peterselie, 20 plakjes bladerdeeg, 1 ei

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2004
  •  
  •  30-60 min.

Voor op een gezellige avond

INGREDIENTEN

5 plakjes diepvries bladerdeeg, 150 gram geraspte kaas, 150 gram gekookte ham in plakken vaneen halve centimeter dik, 1 ei., ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-09-1999
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Lekkere mini wraps met kip; leuk om tijdens een feestje te serveren als borrelhapje

INGREDIENTEN

8 wraps, 500 gr kipfilet, ik kleine blokjes , 1 eetl olijfolie , 1 zakje burito seasoning mix, 1 bakje cherrytomaatjes a 250 gr , 3 bosuitjes, 100 gr geraspte kaas 

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2014
  • Mexicaans
  •  20-30 min.

Maak de dubbele, ze zijn zo op. Onmisbaar op een gezellige party!

INGREDIENTEN

Kleine plakjes bladerdeeg uit de diepvries van supermarkt, 1 eigeel vermengd met iets koffiemelk, , voor vulling, 225 g achterham, in keukenmachine gemalen (zo glad als room paté), 100 g soezenbeslag (zien recept beneden), zwarte peper (pittig op smaak gemaakt), 1 e bladpeterselie, fijn, 1 e Franse mosterd, 1/2 e mosterd edik, mespunt geraspt nootmuskaat, , Meng alle ingrediënten voor vulling goed door elkaar. Als het te stijf worden, kan jij nog wat water erdoor mengen tot dit spuitbaar worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-03-2015
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 kleine uien* 75 g pijnboompitten* 175 g lamsgehakt* paprikapoeder* kaneel* 4 kleine vellen filodeeg* 1 vierde (ca. 100 g) gehakte spinazie(deel blokjes).

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-03-2000
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Bacon-met-iets-erin is een heerlijke snack.

INGREDIENTEN

Bacon, kerstomaatje, olijven-met-piment, (kastanje)champignon in., verse ananas of (uitgelekt) uit blik, gekookte garnalen, klein gesneden lente-uitjes, waterkastanjes, kleine knakworstjes.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2000
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2009
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Zie hier onder.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2011
  • Wereld
  •  30-60 min.
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top