Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kiymali cep boregi recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Boomstammetjes met gehakt

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem voor het uitrollen, 500 g rundergehakt, 1 ui, 1 Spaanse peper, 2 teentjes knoflook, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder (mild), 2 el tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie, zout, peper, 1 - 2 eiwitten, olijfolie om in te frituren,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2003
  • Turks Voorgerecht
  •  20-30 min.

Met pittig gehakt gevulde deeg rolletjes (borek)

INGREDIENTEN

1 pak filodeeg of bladerdeeg., wat bloem. 5 ons rundergehakt, 1 ui gesnipperd, 1 spaanse peper gesnipperd(zonder pitjes),2 teentjes knoflook fijngehakt, 1 e.l. milde paprikapoeder, 2 e.l. tomatenpuree (het liefst eigen gemaakte), 1/2 bosje fijngeknipte peterselie, zout, peper, 1 a 2 eiwitten en olijfolie om in te frituren.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Turks
  •  20-30 min.

Kiymali Cep Boregi Boomstammentjes met gehakt Is een turks voorgerecht (meze)

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem voor het uitrollen, 500 g rundergehakt, 1 ui, 1 Spaanse peper, 2 teentjes knoflook, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder ( mild), ? el tomatenpuree, ? bosje peterselie, zout, peper, 1 -2 eiwitten, olijfolie om in te frituren,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2003
  • Turks Voorgerecht
  •  10-20 min.

Turks voorgerecht

INGREDIENTEN

Plakjes filodeeg, 500 gr lamsgehakt, 1 fijngesnipperde ui, 1 zeer fijngehakte spaanse peper, 2 geperste teentjes knoflook, 1 theelepel zout, 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepels tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie fijngehakt, 1 a 2 eiwotten, frituurolie

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-08-1999
  • Turks Voorgerecht
  •  10-20 min.

Boomstammetjes met gehakt

INGREDIENTEN

1 pakje bladerdeeg, bloem om uit te rollen, 500 gr rundergehakt, 1 ui gesnipperd, 1 spaanse peper gesnipperd, 2 teentjes knoflook geperst, 1 tl zout, 1 el paprikapoeder, 2 el tomatenpuree, 1/2 bosje peterselie, zout en peper, 1-2 eiwitten, olijfolie om in te frituren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-06-2000
  • Turks
  •  30-60 min.

Boomstammetjes met gehakt!

INGREDIENTEN

Dit hebt je er voor nodig:, 1 pakje bladerdeeg *, bloem voor het uithollen *, 500 g rundergehakt *, 1 ui *, 1 Spaanse peper *, 2 teentjes knoflook *, 1 tl zout *, 1 el paprikapoeder(milt), 2 el tomatenpuree *, 1/2 bosje peterselie *, zout,peper *, 1-2 eiwitten *, olijfolie om in te frituren *

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-09-2001
  • Turks Voorgerecht
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top