242 kippen soep recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Ideaal voor als je een verjaardag hebt wel aan te raden om een dag van te voren klaar te maken dan smaakt hij nog lekkerder.

INGREDIENTEN

2 kilo Kippenbouten/karbonade, 2a3 liter water, 2 groentebouillon blokjes, 3 kruidenbuiltjes kip, 2 kippen bouillon blokjes, 1 winterpeen, 1 prei, 1/2 bloemkool, 1 grote ui, 100 gram selderij, 1 kilo voorgesneden soep groente mag ook het lekkerst is hij bij jumbo de grove soepgroente in zakken van 500 gram verkrijgbaar., voor ieder persoon 1 ei, gebakken uitjes, Vermicelli of mini mie nestjes van honig.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-11-2013
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Lekker en gezond !

INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 1 ui gesneden, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 prei (wit en lichtgroen ), 3 wortels, geschild en gesneden, 2 stengels bleekselderij gesneden, grote verse tijm takje, Zeezout en versgemalen zwarte peper, 8 koppen kippenbouillon, 1 kop gedroogde brede eiernoedels, 2 kipfilet, snijd ze in hapklare stukken, 3 eetlepels gehakte verse platte peterselie, 2 grote eieren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2010
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 potten kippenbouillon, ketjap manis, mihoen, suiker naar smaak, tomatenpuree, zakje droge kippenbouillon {knorr}, sambal, tauge,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2000
  • Chinees
  •  30-60 min.

Rijk gevulde kippensoep met aardapp en mais

INGREDIENTEN

3 fijngesneden sjalotjes, 1 rode paprika in blokjes, 600gr aardapp, 25gr boter, 8dl kippenboullion, 200gr maiskorrels, 300gr kippenfilet in reepjes, 4dl volle melk, 3 eetl fijn gesneden peterselie, zout en peper, 1 rode peper in ringen gesneden

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-02-2006
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kip met champignonsaus en spek
Overheerlijk en je kunt er van alles bij eten. ik heb er zelf smeuige aardappel puree bij gemaakt.

INGREDIENTEN

, , 200 gram ontbijtspek of bacon (ik heb zelf bacon gebruikt!), 2 grote kipfilets, 1 blik champignonsoep (unox, de soep waar nog water bij moet (maar dat water laten we weg), 1 klein bekertje zure room, 125 ml. slagroom (dus een klein bekertje), 250 gr. champignons in plakjes, , verder de kip NIET ZOUTEN. bacon is zout genoeg),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 niet te grote oranje pompoen 1 ui teentje knoflook 1 tot, 1,5 liter kippen of groentebouillon eetlepel kerriepoeder theelepel, koriander poeder kleintje slagroom evt. verse peterselie, peper en zout., ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-09-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

50 gr: boter, 150 gr: bloem, 50 gr uien fijn gehakt, 1 liter koude kippen bouillon, 500 gr verse champignons, zout, peper, vers geraspte nootmuskaat, 1 bosje peterselie, 2 eidooiers, 1 dl slagroom

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-2002
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Romige soep met een vleugje kerrie.

INGREDIENTEN

1 niet te grote oranje pompoen, 1 ui, teentje knoflook, 1 tot 1,5 liter kippen of groentenbouillon, eetlepel kerriepoeder, theelepel koriander poeder, kleintje slagroom, evt. verse peterselie, peper en zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-09-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr Aardappelen schoon, 1 bs gemengde tuinkruiden van bieslook, lavas en peterselie., 1,25 liter kippen boullion, 70 gr gerookte buikspek, 200 gr smeltkaas ( chedar), 1 ui in kwart ringen, Peper, zout en room naar smaak.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2013
  • Europees
  •  30-60 min.

Deze soep doet denken aan Marokko, en komt bijna helemaal uit de voorraadkast.

INGREDIENTEN

2 etl olijfolie,1 grote ui gesnipperd,2tenen knoflook,4 thl komijnpoeder 800 gram kikkererwten uit blik 1 l kippen of groenten bouillon,zout en peper wat druppels tabasco sap van een halve citroen 2 etl koriander.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-06-2005
  • Marokkaans
  •  20-30 min.

Lekker stevige maaltijd soep op de Zwitserse manier.

INGREDIENTEN

600 gr. ribstuk, 1,5 liter bouillon, waarvan half Knorr kippen bouillon (blokjes) en half Knorr groente bouillon (kuipje), 150 gr. winterwortelen, 150 gr. knolselderij, 150 gr. witte kool, 150 gr. prei, 200 gr. aardappelen

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-12-2011
  • Zwitsers
  •  > 120 min.

Deze groente is oorspronkelijk afkomstig uit Massachusetts in Noord-Amerika

Voor 3 tot 4 personen

INGREDIENTEN

1 citroen, schoongeboend, 500 gr aardperen, 15 gr boter, 1 sjalotje, gesnipperd, 1/2 ui, gesnipperd, 3/4 lichtgekleurde kippen- of kalfsbouillon, 3 eetl slagroom, zout en versgemalen witte peper, bloemetjes van komkommerkruid of gladbladige peterselie om te garneren,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2002
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

Een heerlijk pittige variatie op de standaard tomatensoep!

INGREDIENTEN

1 grote ui, kilo tomaten, enkele tenen knoflook, kippen- of groentebouillon, peper zout, Danish Blue van de Aldi, heel pakje.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2009
  • Frans
  •  10-20 min.

Javaanse soep

INGREDIENTEN

1,1/2 liter water, ui en knoflook bakken,verse peper, 20 kleine magiblokjes, citroenblaadjes, santen 2 deserlepel surinaamse kerie,bamboescheuten, jonge maiskolven, lams of rundvlees eerst uit koken, evt echte kippen poten,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-02-2005
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Hartige soep voor 10 personen.
In een enkel bordje van deze Braziliaanse Canja kippensoep zijn, volgens de overleveringen, alle toverkrachten van Afrikaanse, Portugese en Zuidamerikaanse voorouders verenigd.

INGREDIENTEN

-3 eetlepels boter, -2 grote fijngesnipperde uien, -800gr kippenborsten, -peterseliestelen, -3 wortelen in dunne plakjes gesneden, -100gr rijst, -4 kippen boullion blokjes, -3 preien in stukken van 2 cm, -2 eetlepels fijn gehakte olijven, -2 grote gepelde tomaten zonder pitten, -tijm poeder, -foelie poeder, -peper, -4 eetlepels bloem, -3 eetlepels melk, -zout, , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2006
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Maaltijd soep

INGREDIENTEN

2 eetlepels olijf olie, 2 eetlepels boter, 250 gram verse Italiaanse worst (of andere verse worst) in plakken gesneden of gekruimelt, 1 grote ui, gesnippert, 1 teen knooflook, fijn gesnippert of geknepen, 1/2 cup IEDER, fijn gesneden, bleek selderie, wortels en groene paprika, 2 eetlepels gehakte peterselie, 1/2 theelepel gedroogde basilicum, 1 laurier blad, mespunt thijm, zout en peper naar smaak, 1/2 liter blik tomaten (en sap), gehakt, 1 liter kippen bouillon, 2 cups fijn gesneden kool, 1 cup bruine bonen (uit blik), 1/2 cup macaroni of andere pasta, parmezaanse kaas (optional), ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-03-1999
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Een tijd geleden won ik het  Keukendagboek van Nigel Slater bij smulweb.  Ik was er super blij mee want Nigel Slater is voor mij de meest relaxte kok die ik  heb zien koken.
Het recept wat hier staat is uit zijn keukendagboek en het is super lekker!Op het eerste gezicht doet het wat vreemd aan omdat Nigel er korsten van Parmezaanse kaas in gebruikt. Ik was  nieuwsgierig naar de smaak en die was echt verrukkelijk! Bij de kaaskraam op de markt  vroeg ik wat extra korsten en hoorde ik opmerkingen in de trant van Gaat ze soep maken van kaaskorsten?
De bazin rekende er niets voor en dat was super vriendelijk, ik heb haar het recept beloofd.De korst van Parmezaanse kaas is een natuurlijke korst.Dus geen andere kaaskorst (plastic) is  uiteraard geschikt om mee te koken! Boen de korst van de Parmezaanse kaas eerst goed af voordat u hem in de soep  en gebruikt u hem niet gelijk vries de korst(en) dan in. Van nu af aan gooi ik nooit de korsten van mijn Parmezaanse kaas meer weg.  ;) Ik heb de ingrediënten iets aangepast. in het boek staat dat het voor 6 personen is, bij ons was deze hoeveelheid voldoende voor 4 personen. Ik heb (zelfgetrokken) kippenbouillon gebruikt maar als je, wel of niet zelfgetrokken, groentebouillon gebruikt is dit een verrukkelijk vegetarisch recept.  

INGREDIENTEN

1.  3 flinke dikke preien., 2.   Ongeveer 40 g boter., 3.  3 middelgrote aardappelen., 4.  2 grote korsten van Parmezaanse kaas., 5.  1,5 liter bouillon (groente of kippen)., 6.  Flinke hand peterselie ( niet al te fijn gesneden), 7.Ongeveer 6 el Parmezaanse kaas., 8. Een paar flinke korsten van Parmezaanse kaas., 9. Zout/Peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-11-2014
  • Engels
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 kg kip, gaar, ontbeend en in stukjes verdeeld, 500 ml champignon room soep, 1 pakje voor kippen crème soep, 4 eieren, bladerdeeg

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-10-2009
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

20 jaar geleden heb ik deze onvergetelijke soep in Manilla gegeten.Het echte recept ervan heb ik niet,maar met lang oefenen is het me gelukt te evenaren.

INGREDIENTEN

Schil 500 gram kruimige aardappelen. Fruit een ui met een knoflook teentje en wat kerry en flink wat zwarte peper. Doe de aardappelen erbij en laat ze even mee fruiten. Giet er twee liter kippen bouillon bij en laat het aan de kook komen. Maak een pepertje schoon snij het aan dunne reepjes en doe het bij de soep. Wanneer de aardappelen gaar zijn pureren met de staaf mixer. Niet vergeten het laurierblaadje voor het pureren er uit erhalen. Serveer en garneer de soep met wat achter gehouden aardappel kruim.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 ons gedroogde zwarte ogenboontjes (black eyed peas), 2 uien, 1 winterpeen, 2 tenen knoflook, 2 kippen- of groenten bouillontabletten, 2 blikjes tomatenpuree, kerrie madras, gemalen komijn (koenjit), laurierblad, prei, koriander of peterselie, olijfolie, versgemalen peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2012
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een romige soep die een heerlijke pittig accent krijgt door de chorizo. De smaak van de paprika is duidelijk aanwezig maar niet sterk overheersend omdat de room deze soep fluweelzacht maakt. Door de toevoeging van bleekselderij krijgt de soep een geheel eigen karakter.

INGREDIENTEN

4 rode paprikas, 2 uien, 4 stengels bleekselderij, 2 tenen knoflook, 4 tomaten of 1 blik gehakte tomaten, 200 ml kookroom, 1.5 liter (kippen, runder of groenten) bouillon, 200 gram chorizo, olijfolie, peper & zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2014
  • Spaans
  •  20-30 min.

Bruinebonen soep op de makelijke manier, snel, lekker

INGREDIENTEN

4 aardappelen, 1 zak erwtensoep groente, 1 pot bruine bonen, 2 karbonade, 1 rookworst, 1 pakje bruine bonen soep honig, Kipboulion poeder van maggi

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-01-2013
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 grote ui, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, 1 kg rode pompoen, 1 tomaat, zout, zwarte peper, takje thijm, laurier blad, 2 l. kippen bouillon, boter, room, peterselie.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-01-2010
  •  
  •  60-120 min.

Ala minuut soepje van surimi sticks, rauwe prei/tomaat en een flinterdun opgerold gebakken eitje in ringen. Heel verfijnd

INGREDIENTEN

4 Surimi sticks, 1 dun preitje, 1 tomaat, 1 ei, theelepel sambal, 1-2 kippen bouillon tablet

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-03-2001
  •  
  •  0-10 min.

Lekker pittig

INGREDIENTEN

1 potje kippen boullion, 2 grote blikjes tomaten puree(Delmond dubbel), 1 eetlepel citroensap, 2 Eetlepels suiker, 3 thee lepels djahe (gemberpoeder), 2 Eetlepels ketjap manis zoet, 3 thee lepels vetzim, 4 eetlepels appelmoes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel reuzel of blueband, 2 thee lepels sambal, Maizena, ander half liter water, , , , e

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Chinees
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

-2.5 ons rode paprika, -1 ons ui, -2 ons wortel, -2 liter kippen bouillon of groenten bouillon, -room, -rozijnen,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-1999
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

-2.5 ons rode paprika, -1 ons ui, -2 ons wortel, -2 liter kippen bouillon of groenten bouillon, -room, -rozijnen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  •  
  •  10-20 min.

Soep met kokos, noedelmie en vis.
Dit recept heb ik vertaalt uit een Australisch kook boek; "cooking for two"

INGREDIENTEN

50 gram noedelmie, 1 thee lepel olie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 theelepel djintan (gemalen komijn), 1/2 theelepel koenjit (gemalen kurkuma), 1/2theelepel ketoembar(gemalen koriander), 1 theelepel kerry poeder, 500 ml kippen bouillon, 180 ml kokoscreme of een stuk harde kokos, 70 gram garnalen, 100 gram koolvis filet, 8 blaadjes spinazie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-10-2000
  • Multi-cultureel
  •  0-10 min.

Een echt super de super van smaak soepje.
Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal

INGREDIENTEN

850g kippen stukken, 1 liter water, 2 uitjes gesnipperd, 3 kemirienoten geraspt, 1/2 t knoflookpoeder, 1/2 t sambal oelek, 3 t kerrie djawa (of ander kerrie-soort), 1 t laos, 1 t djahé, margarine, 1/3 zak mihoen, paar druppels citroensap, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2006
  • Aziatisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke indoneschise neutrale soep,niet overdreven heet maar zeer smaakvol.

INGREDIENTEN

1hele kip, 4 tenen knoflook,gepeld,5cm gember,2tablelten kippen buiollon;wat selderij,en tauge.ietjse citroen., naar smaak wat sambal oelek of maggie .

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  • Indonesisch
  •  30-60 min.

Wat doe je met courgettes.....hoef je nooit meer te bedenken...
Bron: Vladimir Mirodan "The Balkan Cookbook"

INGREDIENTEN

1 kg courgettes, 1.5 l kippen- of kalfsbouillon of water, 1 wortel, 1 grote ui, 1 groene paprika, 4 tomaten, 60 gr rijst, 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels vers gehakte lavas (maggiekruid), 60 ml olie, 1 theelepel zout, 1/3 theelepel witte peper, 1 theelepel suiker (eventueel), 3 eetlepels zure room, 1 eidooier, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-05-2000
  •  
  •  0-10 min.

Traditioneel Italiaanse Soup

INGREDIENTEN

225 gram extra mager gehakt., l ei, iets of wat geklopt, 2 tbsp (30mL) droge brood kruimels, (paneer meel), 1 tbsp (15mL) geraspte Parmesan kaas, l/2 tsp (3mL) gedroogde basil, l/2 tsp (3mL) uien poeder, l can (46 oz or 1250mL blik) kippen, bouillon, 2 cups (500 mL) gehakte spinazie, l/2 cup (125mL) ongekookte orzo macaroni, l/3 cup (80 mL) fijn gehakte wortelen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Een heerlijke versgemaakte Tomaten Creme Soep,

INGREDIENTEN

1 Eetlepel Olijf Olie, 1 Kopje ui (in blokjes gesneden), 1/2 Kopje Selderij (in blokjes gesneden), 3 Teentjes Knoflook (gehakt), 1/4 Liter Kippen Bouilon, 3 1/2 Kopjes Fijn Gesneden Tomaten,, U mag voor vervanging een grote blik gezeefde tomaten gebruiken,, 1/2 Eetlepel, 3 Eetlepels Witte Rijst (Lange Droge Korrel), 1/2 Kopje Slagroom,, Op smaak brengen met suiker, cayenne peper zout en zwarte peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2014
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ik was op zoek naar een simpel en snel gerecht met weinig calorien. Heb nu wat samengesteld en het smaakt nog goed ook "en is laag in calorien"

Uiensoep met knoflook Sambal

INGREDIENTEN

Per Liter:, , 4 grote uien, 2 Rode uien, 2 teentjes knoflook, 2 tl. Sambal Manis, 3 Blokjes "kippenbouillon", Peper naar smaak

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2010
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Verrasend lekkere bloemkool soep die lekker romig van smaak is en die zeker goed vult. 

INGREDIENTEN

- 200 G aardappelen, - 2 middel grote uien, - 2 teenen knoflook, - 500 á 600 G bloemkool, - 200 G prei, - 125 Ml creme fraîche, - 1,5 Liter kippen Bouillon, - Zoet en peper, - 2 laurier blaadjes, - 1 thee.L kerrie poeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2014
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een werkelijke super soepje uit zuid Frankrijk.
Het plaatsje Lautrec heeft super smakelijke knoflook, rose gekleurd en goed en lang bewaarbaar

INGREDIENTEN

1 volle theelepel sterke mosterd, 4 eieren, 10 el olijfolie, 150 ml melk, 750 ml kippen- of runderbouillon, 75 ml crème fraîche, 4 el bloem of maizena, bouquet garni (thijm, laurier, rozemarijn), 250 gr verse champignons, zout en peper naar smaak, geroosterd brood, 10 grote rose knoflook tenen,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2008
  • Frans
  •  30-60 min.

Door de knoflook denken de meeste mensen is dat niet veel en ga je er niet van uit je mond stinken .
integendeel door dat de knoflook gegrild word , word hij juist zoet van smaak en je gaat er zeker niet van uit je mond stinken.

INGREDIENTEN

Extravergine olijfolie, 2el sherry- of witte wijnazijn, 200 gr gepelde amandelen, licht geroosterd in de oven of koekenpan, handje verse munt blaadjes, handje verse koreanderblaadjes, 3 sinaasappelen in partjes gesneden zonder het vrucht vlees, l liter kippen- of groentebouillon, 1 ciabatta brood, 3 groote bollen knoflook,de teentjes losgemaakt maar niet gepeld, 300 ml slagroom, 1 middelgrote ui

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-05-2010
  •  
  •  30-60 min.



"Mijn hemel, zoveel knoflook, wat zul je stinken!": niets van aantrekken; laat de hoeveelheid je niet weerhouden, want bij knoflook die in de schil wordt geroosterd, wordt de scherpe geur omgezet in goddelijke, heerlijke zoetigheid.

INGREDIENTEN

- 3 grote bollen verse knoflook, de teentjes losgemaakt maar niet gepeld, - extra vergine olijfolie, - 1 middelgrote, witte ui, gepeld en gesnipperd, - 300 ml slagroom, - 1 l kippen- of groentenbouillon, - 1 ciabattabrood, - 2 el sherry- of wittewijnazijn, - 200 g gepelde amandelen, licht geroosterd in de oven, - zeezout en vers gemalen zwarte peper, - 3 sinaasappelen, vruchtvlees in partjes, - handje verse korianderblaadjes, - handje verse muntblaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2005
  • Mediterraan
  •  20-30 min.


    Deze overheerlijke soep werd in nummer 10 van landelijk genieten met een 10 beoordeeld

INGREDIENTEN

, 2 eetl. olijfolie, 1 grote ui, gesnipperd, 2 aardappelen, geschild en in blokjes, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 theel. paprikapoeder, 1 pot kippenbouillon met vlees (3 volle potten heet water nog toevoegen), 1 klein blikje tomatenpuree van 70 gram, 2 rijpe_trostomaten, ontveld en in stukken, 100 g chorizo in blokjes, 80 g serranoham, in blokjes, 1/2- maximaal 1 heel, kippen bouillonblokje, 1 pot witte bonen, uitgelekt en afgespoeld (potje van 330 gram), 1/2 kool (groen, wit of spitskool),in repen, (ik heb ongesneden spitskool gebruikt en als hoeveelheid: een vol soepbord, een beetje opgehoogd, kool in kleine reepjes), Géén extra zout meer toevoegen!!!!!!!! Hooguit een ietsje peper als je dat lekker vindt, ik vond het niet nodig., (Gewoon eerst even proeven),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-2012
  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Eigen foto L-E-K-K-E-R !!

INGREDIENTEN

1 blikje tomatenpuree (70 g), 2 eieren, 1 ui, 10 cm prei (witte stuk),(br] 100 g kipfilet, 1 l kippen bouillon (van blokjes), 130 g appelmoes, 3 el ketjap manis,(br] 1 el azijn, 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 1 tl gemberpoeder, 1 afgestreken el maizena, 1 tl sesamolie, olie (geen oijf-), p en z

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2007
  •  
  •  0-10 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De pan heeft een doorsnede van 20 cm.

van 74,9
Alleen vandaag 64,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies