135 kip stoofpot recepten

Heerlijk dieetgerecht

INGREDIENTEN

300 gr kipfilet. in dobbelsteentjes, zout en peper, 40 gr dieetmargarine, 400 gr voorgekookte krieltjes, 100 gr sjalotjes, gepeld, 1 rode en 1 groene paprika in reepjes, 2 thl rozemarijn, 1 dl bouillon, 1 ? dl creme fraiche,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Lekker ouderwets eenpansgerecht in een nieuw jasje

INGREDIENTEN

1 onbehandelde sinaasappel, 1 bosje gladde peterselie, 5 dl. kant-en-klare groentebouillon, 2 laurierbladjes, 200 gr. kip, 10 el. boekweit, 150 gr. champignons, 1 tl. korianderbolletjes, cayennepeper, 2 rode bieten (voorgekookt), 2 tl. azijn, 6 el. verse kwark, 1 bosje bieslook, 2 el. olijfolie, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Recept voor (op de camping) in Spanje, Italie of Zuid-Frankrijk met streekingedienten!

INGREDIENTEN

1 pond kipfilet, 2 grote uien, 4 teentjes knoflook, 30 tot 40 gevulde groene olijven(wat je lekker vindt), 3 dl medium dry sherry, 2 theel. (verse) tijm, 4 eetl. fijngehakte peterselie, zout en peper, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een makkelijk eenpansgerecht met maar 370 kcal

INGREDIENTEN

100gr kipfilet portie doperwtjes portie worteltjes ui champions 3 gekookte aardappels peper zout boter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-11-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ovenschotel

INGREDIENTEN

Dubbele kipfilet, prei, ui, tomaat gepeld, paprika, courgette, champignons, tomatenpuree, ananas, kaas, sambal naar smaak, ketjap, japanse mix van stegeman, knoflook, kombineren met rijst of aardappels

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-04-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Voor mensen die van pittig houden! Van een Mexicaans kennisje gekregen. SPICY!!!!

INGREDIENTEN

50 gr boter, 100 gr ontbijtspek (blokjes), 3 sjalotjes (gesnipperd), 6 tenen knoflook (geperst), 2 jalapenopepers in ringen of 2 el uit een potje (Casa Fiesta), 4 kipfilets (blokjes), bakje champignons (gehalveerd), klein blikje tomatenpuree, 1 el bloem (gezeefd), zakje fajita-kruiden, 6 chillies (verkruimeld, zakje Silvo), 350 ml kippenbouillon, 100 ml droge witte wijn, 100 ml creme fraiche, peper, zout, djintan, ketoembar.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-02-2004
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

(390cal) afslankgerecht

INGREDIENTEN

300 gr kipfilet. in dobbelsteentjes, zout en peper, 40 gr dieetmargarine, 400 gr voorgekookte krieltjes 100 gr sjalotjes, gepeld, 1 rode en 1groene paprika in reepjes, 2 thl rozemarijn, 1 dl bouillon, 1 < dl creme fraiche

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-06-1999
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 1 paprika, groene, 500 gr. kipfilet, 30 gr. boter, 5 dl. tomaten, gepelde, 5 dl. bruine bonen, 5 dl. mais, 2 dl. kippenbouillon, 1 el. worcestershiresaus, 1 el. maizena, Zout, Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 eetlepels olijfolie, 8 kip dij schnitzels op het bot, met de huid, 1 ui, gesneden, 1 grote venkel lamp, bijgesneden en dunne plakjes gesneden, 2 knoflookteentjes, geplet, 1/2 theelepel geplette venkel zaden 2 theelepels paprika, 1/2 theelepel saffraan draden, gedrenkt in 1 eetlepel water, brede strook van oranje korst, 400 g (14 oz) tin gehakte tomaten, 500 ml (17 fl oz / 2 kopjes) kippenbouillon, 1 rode paprika (capsicum), geroosterde en dunne plakjes gesneden, 2 theelepels honing, Zeezout, Versgemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2011
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Wat een aangename verrassing dat paprika, bruine bonen, mais en kip zo voortreffelijk harmonieren in dit eenpansgerecht.

INGREDIENTEN

1 ui, 1 paprika, groene, 500 gr. kipfilet, 30 gr. boter, 5 dl. tomaten, gepelde, 5 dl. bruine bonen, 5 dl. mais, 2 dl. kippenbouillon, 1 el. worcestershiresaus, 1 el. maizena, Zout, Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 ui -, 1 groene paprika -, 500 gram kipfilet -, 30 gram boter -, 5 dl. gepelde tomaten -, 5 dl. bruine bonen -, 5 dl. mais -, 2 dl. kippenbouillon -, 1 eetlepel worcestershiresaus -, 1 eetlepel maizena -, zout en peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 1 paprika, groene, 500 gr. kipfilet, 30 gr. boter, 5 dl. tomaten, gepelde, 5 dl. bruine bonen, 5 dl. mais, 2 dl. kippenbouillon, 1 el. worcestershiresaus, 1 el. maizena, Zout, Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr kipfilet in dobbelsteentjes, zout, peper, 40 gr boter, 400 gr voorgekookte krieltjes, 2 fijngesnipperde uitjes, 2 paprika's in reepjes, 2 tl rozemarijn, 1 dl bouillon, 1 1/4 dl creme fraiche,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ik maak vooral in de herfst vaak stoofpotjes, staat altijd zo gezellig en het is makkelijk koken.

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, zout, peper, 2 el olie, 100 bakbacon in reepjes, 2 fijngesneden uien, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 3 tomaten in stukken, 400 g ratatouillemix (voorgesneden groenten), 1 dl kippenbouillon en 2 dl droge witte wijn, 1 tl tijm, 1 tl rozemarijn, 450 g voorgekookte krieltjes, 2 dl room culinair.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-10-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 stengels bleekselderij, 2 middelgrote uien, 2 wortels, olijfolie, 1 volle el. bloem, 1 blik tomatenstukjes (400 g), zeezout en zwarte peper uit de molen, 3 takjes verse tijm, 600 g in blokjes gesneden ontbeende kippendijen, 5 dl. witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-12-2009
  • Engels Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere slanke maaltijd voor maar 28 points!!!!!(voor 4 personen dan=7 points per persoon met de rijst en salade inbegrepen)

INGREDIENTEN

4 kippefilets(of kalkoen),1 blik perzikken(in eigen nat), 1 blik gepelde tomaten,1 groot blik tomatenpuree,1 bouillontablet(eender welke),5 eetlepels ketjap, 3 tl sambal,2 tl worcestershiresaus,1 dikke ui,2 teentjes look,1 bakje champignons,4 tl olijfolie, /- 2 zakjes rijst(of gewoon gekookte), eventueel beetje maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-09-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Geurige kip, gestoofd in een saus van tomaten, pinda's en peper; is een West-Afrikaanse topper:
Deze versie uit Mali bevat schitterend oranje-rode dendeolie (palmolie), die zowel door de stoofpot als in de rijst wordt geroerd. Als er geen palmolie te krijgen is (probeer uitheemse markten en Afro-Caribische kruideniers), vervang deze dan door een beetje extra arachideolie gemengd met anatopoeder of zelfs kurkuma.

INGREDIENTEN

1 kg kip, 1 theelepel cayennepeper, 1-2 theelepels zout, 1 eetlepel gemberpoeder, 1 eetlepel milde paprikapoeder, 1 eetlepel arachideolie, 2 uien, elk in 8 stukken gesneden, 4 knoflooktenen,gehakt, 400 gr tomaten met sap, blik, 4 rijpe tomaten, in stukken gesneden, 1 grote bos verse oregano of, 1 1/2 theelepel gedroogde, 4 eetlepels pindakaas met stukjes, 1 liter hete kippenbouillon, 400 gr witte langkorrelrijst, 2-3 eetlepels rode dendeolie (palmolie), 1 citroen of limoen, in 4 stukken,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2003
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

300 gram kipfilet, in dobbelsteentjes, zout, peper, 40 gram dieetmargarine, 400 gram voorgekookte krieltjes, 100 gram sjalotjes, gepeld, 1 rode en 1 groene paprika in reepjes, 2 theelepels rozemarijn, 1 dl bouillon., 1 ? dl creme fraiche.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 gr kip of stukken kip, 50 gr boter, 100 gr rauwe ham, 400 gr tomaten, 6 sjalotjes, 2 laurierbladen, 1 el verse selderij, 2 tl mosterd, 1 dl zoete witte port, 1 dl droge witte wijn, 1 teen knoflook, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-06-2001
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke stoofpot, op tijd beginnen maar niet veel werk.

INGREDIENTEN

1200 gr Kip of stukken kip, Peper & zout, 75 gr Boter, 200 gr Rauwe ham, 650 gr Tomaten, 15 Sjalotten, 2 Laurierblaadjes, 2 el Verse selderij, 4 tl Mosterd, 2 dl Port zoet, wit, 2 dl Witte, droge wijn, 10 Groene olijven, 1 teen knoflook (of meer).

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-07-2000
  • Portugees
  •  60-120 min.

Kaneel, kruidnagel en koriander geven aan dit stoofpotje een bijzondere smaak.

INGREDIENTEN

*2 eetlepels bloem *1 theelepel gemalen koriander *1/2 theelepel kaneelpoeder *1 mespunt gemalen kruidnagel *4 stukken kip zonder vel *3 eetlepels olijfolie *2 fijngehakte selderijstengels *1 fijngehakte ui *2 teentjes knoflook uit de pers *425 gram tomatenstukjes uit blok *1 eetlepel tomatenpuree *300 ml hete kippenbouillon(van tablet of zelfgemaakt) *2 tot 3 eetlepels vers gehakte koriander *peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-07-2002
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Superlekker gerecht met veel verse groenten

INGREDIENTEN

300 gr. kipfilet, 1 grote ui, 1 vleestomaat, 1 kleine courgette, 1 kleine aubergine, 100 gr. champignons, 2 teentjes knoflook, 1 tl. tijm, 1 el. peterselie, 1 dl. witte wijn, 1 dl. kippenbouillon, 1 klein blikje tomatenpuree, olie, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2000
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een ongelooflijk lekkere stoofpot op basis van bier, met knoflook, ontbijtspek, rozijntjes, mosterd ui, prei en aardappelen...

INGREDIENTEN

-750 g kippepoelet, -75 g boter, -1 flesje pils, -100 g rozijnen, -zout, peper, -mespunt tijmpoeder, -1 el mosterd, -1 ui (gesnipperd), -1 teen knoflook (uit de knijper), -100 g ontbijtspek (gesnipperd), -1 prei (in dunne ringen gesneden), -500 g aardappelen (in vieren), -bouquet garni van 1 laurierblad, 1 wortel, 2 takjes selderij en 1 takje peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-03-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 kg kip - 1 theelepel chayenepeper - 1-2 theelepels zout - 1 eetlepel gemberpoeder - 1 eetlepel milde paprikapoeder - 1 eetlepel archaide olie - 2 uien ( elk in 8 stukken gesneden) - 4 gehakte knoflooktenen - 400 gram tomaten met sap, blik - 4 rijpe tomaten in stukken gesneden - 1 grote bos verse oregano of 1 1/2 theelepel gedroogde - 4 eetlepels pindakaas met stukjes noot - 1 liter hete kippebouillon - 400 gram witte langkorrelrijst - 2-3 eetlepels dendeolie (palmolie) - 1 citroen of limoen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2005
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk kipgerecht

INGREDIENTEN

1 (biologische) kip,50 gr. boter, zout/peper, 4 middelgrote uien, 1/2 p.ger. spekblokjes,1 bouquet garni(laurier,peterselie en tijm) een volle lepel bloem, ontbijtkoek en mosterd, 1 fl speciaal belgisch bier.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-03-2011
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

(390 cal p.p.) van "jerckbird"

INGREDIENTEN

300 gr kipfilet. in dobbelsteentjes, zout en peper, 40 gr dieetmargarine, 400 gr voorgekookte krieltjes, 100 gr sjalotjes, gepeld, 1 rode en 1 groene paprika in reepjes, 2 thl rozemarijn, 1 dl bouillon, 1 ? dl creme fraiche,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-04-2002
  •  
  •  0-10 min.

Een lekkere stoofpot op basis van bier, knoflook, ontbijtspek, rozijntjes, mosterd, ui,prei en aardappelen...

INGREDIENTEN

750 gram kippepoulet* 75 gram boter* 1 flesje pils* 100 gram rozijnen* zout* peper* mespunt tijmpoeder* 1 el mosterd* 1 ui (gesnipperd)* 1 teen knoflook(uit de knijper)* 100 gram ontbijtspek(gesnipperd)* 1 prei(in dunne ringen gesneden)* 500 gram aardappelen(in vieren gesneden)* bouquet garni van 1 laurierblad, 1 wortel, 2 takjes selderij en 1 takje peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-07-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker stoofpotje met rundvlees op Portugese wijze. Familierecept

INGREDIENTEN

500 gr riblappen, 125gr dobbelsteentjes mager spek, 2 tomaten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blaadjes laurier, 1/2 winterpeen of wat gewone wortels, 5 aardappels, 300 gram sperziebonen, blokje bouillon (kip of rund), zout, peper, paprikapoeder en evt wat cayennepeper of theelepel sambal, 1/2 liter rode wijn en 1 a 2 dl water., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-09-2005
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

* Coq au Riesling *
Gevogelte is er in de Elzas in alle soorten. Met lokale producten maakt men heerlijke schotels, zoals deze stoofpot.

INGREDIENTEN

1 braadkip van 1,5 kg (in stukken), 150 g boter, 100 g sjalotjes (gepeld en gehakt), 25 g bloem, 2,5 dl Riesling, 1 teen knoflook uit de knijper, snufje tijm, 1 laurierblad, 2,5 dl kippenbouillon, zout, versgemalen peper, 300 g champignons in plakjes, het sap van 1 citroen, 2,5 dl slagroom, 2 el gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke stoofschotel met kip

INGREDIENTEN

300 gr kipfilet in dobbelsteentjes, zout, peper, 40 gr boter, 400 gr voorgekookte krieltjes, 100 gr gepelde sjalotjes, 1 rode paprika in reepjes, 1 groene paprika in reepjes, 2 tl rozemarijn, 1 dl bouillon, 1 1/4 dl creme fraiche,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Eenpansgerecht met kip, witloof en aardappelschijfjes in een smakelijke combinatie

INGREDIENTEN

2 braadkippen, 2 kg witloof, 1 kg aardappelschijfjes, 2 grote uien, 200 g spekblokjes, 50 g bakboter, 2 blokjes kippenbouillon, peper, zout en peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-01-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 e.l. ketjap, 3 e.l. azijn, 1 th.l. sambal, 1/2 zakje gewelde nasikruiden, 3 e.l. ketchup, 1/8 liter slagroom, 250 gr. kipfilet, boter, 1 ui (stukjes), 1/2 doosje champignons, 1 e.l. pindakaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-04-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pittig kruidige stoofpot van botermals kippenvlees in een kruidige, iets pittige saus.

INGREDIENTEN

4 kipfilets (schoongemaakt), 1 liter kippenbouillon (van 3 blokjes), 1 bosje bladselderij (blaadjes + steeltjes), 1 Spaans pepertje (in stukjes), 6 teentjes knoflook (in stukjes), 2 uien (in stukjes), evt (versgemalen) peper en zout, , 40 gr boter, 1 rode paprika (ontveld, in dunne reepjes), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 2 uien (in smalle halve ringen)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-10-2013
  • Braziliaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1/2 kop kort korrelige rijst, 2 el olie, 1 kg kipdelen, 3 el citroengras (alleen het wit),fijngehakt, 3 tenen knoflook, geperst, 2 tl verse geelwortel of 1 el gemalen kurkuma, 2 el verse galanga, geraspt, 6 kaffir, limoenblaadjes, fijngesneden, 6 lente-uitjes, gehakt, 1 liter kippenbouillon, 500 g pompoen,in blokjes, 1 kleine groene papaya geschild en gehakt, 125 g kousenband, in stukjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 scharrelkipfilets (a ? 150 gram) 150 gram peultjes 1 blikje mini-maiskolfjes (115 gram) 1? blik rode kidneybonen (a 400 gram) 1 rode peper 2 el olie ? kippenbouillontablet 1 avocado zout tabasco 10 gram verse koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-10-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 kippenpoten, 2 uien, 10 kruidnagels, 2 winterwortels, 2 preien, 2 aardappels (vastkokers), 1/2 groene kool, 3 teentjes knoflook, 200 g spekblokjes, 20 g boter, 2 laurierbladen, 1 theel. gedroogde tijm, 1 braadkip, 4 kippenbouillonblokjes, 3 eetl. fijngehakte, peterselie, 3 eetl. fijngehakte selderij, 1 citroen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-09-2008
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 el olijfolie, 2 uien, gesneden, 8 kipkarbonades, zonder vel, 1 el bloem, gemengd met wat peper en zout, 3 dl kippenbouillon, geraspte schil van 1 sinaasappel, sap van 2 sinaasappels, 1,5 dl sherry, 1 el worcestershire waus, 300 g champignons, in plakjes gesneden, 2 el gehakte verse peterselie, gekookte rijst, om mee te serveren, zwarte peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-04-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Eenvoudig stoofpotje

INGREDIENTEN

700gr ontbeende kipkarbonades zonder vel.2 eetl gerspte verse gember, 1 rode peper,3 theelepels gemberpoeder 2 theelepels kardemonpoeder,1 theelepel versgemalen zwarte peper, zout,2 sjalotten, 1 teen knoflook 4 eetl olijfolie,2 dl droge witte wijn, 2 dl sinasappelsap,1/2 bouillontablet,200 gr gewelde abrokozen, 75 gr blauwe rozijnen, beurre manie van 20 gr boter en 15 gr bloem, gembersap of honing.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

800 gr kipdrumsticks., 4 el olijfolie., 1 ui,fijngesnipperd., 250 gr champignons,in plakjes., 500 ml kippenbouillon van tabletten., 1 kg aardappelen., 1 zakje boerensoepgroente., zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een overheerlijke stoofpot en toch vrij simpel te bereiden

INGREDIENTEN

4 kippenpoten, 2 uien, 10 kruidnagels, 2 winterwortels, 2 preien, 2 aardappels (vastkokers), 1/2 groene kool, 3 teentjes knoflook, 200 g spekblokjes, 20 g boter, 2 laurierbladen, 1 theel. gedroogde tijm, 1 braadkip, 4 kippenbouillonblokjes, 3 eetl. fijngehakte, peterselie, 3 eetl. fijngehakte selderij, 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2004
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies