Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

2.057 kip pasta recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.

INGREDIENTEN

400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti., 3 kipfilets, olijfolie, 1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries ), 1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne )., 1 bakje kastanje champignons, 50 gr pijnboompitten, licht geroosterd, 6 - 7 zongedroogde tomaten., peper & zout naar smaak, eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van!

INGREDIENTEN

*zak of pak willekeurige pasta, *400 gram kipfilet, *pakje Boursin of andere roomkaas met kruiden, *blik perziken op siroop, *een prei, *een bakje champignons, *twee teentjes knoflook, *italiaanse kruiden, *kipkruiden van Silvo

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.

INGREDIENTEN

, 2 kipfilets, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 el fijngehakte basilicum, 1 fijngesneden rode peper, 1 tl suiker, 1 el limoensap, 150 gram pasta (penne, fusilli), 1 dl kookroom, 75 gram pittige, geraspte kaas, olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zalige pasta met een hele zachte smaak. Ook kinderen vinden dit heel lekker. Gebruik voor kinderen in plaats van de witte wijn wat kippenbouillon. Ik heb dit gerecht een keer gemaakt met macaroni en een keer met rigatoni (zie foto). Wij vonden dit met macaroni nog lekkerder!

INGREDIENTEN

400 gram macaroni of rigatoni, 350 gram kipfilet in blokjes, 250 gram champignons, 1 kleine ui (gepeld en gesnipperd), 2 eetlepels olie, zout, peper, 100 ml witte wijn of kippenbouillon (bij gebruik van bouillon oppassen met zout), 200 gram roomkaas (bijvoorbeeld mon chou), 2 flinke eetlepels fijn gehakte peterselie, 75 gram geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een geweldige maaltijdsalade als je van pesto houd. Helemaal straks voor de zomer is dit een geweldig recept

INGREDIENTEN

300 gram spiraalmacaroni 400 gram kipfilet 2 el olijf olie zout en peper 5 volle eetlepels rode pesto 1 tl citroensap 3 teentjes knoflook 300 gr kerstomaatjes 4 lente uitjes 70 gr pijnboompitjes 100 gr geraspte jonge kaas 3 el gesnipperde basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-01-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Een topper ! Ik maak dit vaak als ik veel gasten krijg of gewoon voor een zondagse maaltijd, het een lekker en redelijk slank recept, je kunt het eten met gekookte aardappelen, puree, rijst of pasta. Ik eet het zelf het liefst met een lekkere gekookte aardappel (Nicola).

INGREDIENTEN

1 enkele kipfilet per persoon, 40 gr. roomboter, 40 gr. bloem, ong. 8 dl. kippebouillon(blokjes), 1 bekertje slankroom, peterselie, geraspte leidse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een snelle en makkelijke "andere pasta".

INGREDIENTEN

3 kipfilets, 1 potje groene pesto (Pesto Genovese), 1 potje creme fraiche (even groot als het potje pesto), 1 grote ui, champignons, peper, zout, (liefst verse) knoflook, (olijf)olie, pasta naar voorkeur (de saus is bij alle witte of groene pasta's (of een combinatie) lekker.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Heel makkelijk en lekker. Een romige saus met een frisse smaak van Basilicum en citroen.

INGREDIENTEN

400 gr. tagliatelle; 500 gr kipfilet; 2 teentjes knoflook; 1 ui; 1 dl witte wijn; 3 dl sterke kippenbouillon (of 3 dl water en 1 eetl. kippenfond).; 2 dl magere crème fraiche; 1 citroen (schil); 1 kruik basilicum; olijfolie; peper en zout; zwarte olijven voor de garnering.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd.

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet of 1 pakje Quorn naturel stukjes, 75 gr. spekreepjes, 250 gr. tagliatelle (of andere pasta), 80 gr verse roomkaas naturel of met kruiden, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 1/2 dl. koksroom, 1 blokje kippenbouillon (of tuinkruiden voor de vegetarische versie), Oregano, Italiaanse kruiden, Zout en peper, Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit is weer een andere versie van een heerlijke herfstschotel met nog een klein vleugje van de nazomer. Uiterst compleet en voedzaam. Kan het hele gezin van smullen. Hij is niet vet en barst van de smaken. Als je van lekkere kip houd dan moet je deze beslist eens maken en je weet niet wat je proeft. De kip wordt lekker krokant want het caramelliseert een beetje. Smullen dus weer, ik hoor het wel.

INGREDIENTEN

6 8 kippenpoten of kipkarbonades, 2 uien, ¾ kilo vastkokende aardappels, ¾ kilo wortels, 3 uien, 4 teentjes knoflook, 2 el Dyon mosterd, 2 el honing, 1 t chilipoeder, Zeezout, Zwarte peper uit de molen, 2 twijgjes rosemarijn, 150-200 ml kippenbouillon

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-09-2012
  • Frans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Mmm.... Voor pasta en kipliefhebbers is dit het perfecte hapje. Heerlijk romig met malse kipblokjes met champignons, paprika en lente uitjes. Lekker in de zomer met warm weer, maar ook in de winter met kou want je knapt er helemaal van op.

INGREDIENTEN

300 gr penne (of pasta naar keuze), 500 gr kipfilet, 1 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 1 bosje lente ui, 400 gr kastanje champignons, 400 ml slagroom, 2 e tomatenpuree (klein blikje), 2 t kerriepoeder, 2 t paprikapoeder, zoet, Vers gemalen zwarte peper, Zeezout, 2 e vers gesnipperde peterselie, olijfolie, 80 gr geraspte grana padano

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2014
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Pastaschotel met een romige saus van kip met prei en peren.

INGREDIENTEN

Kipfilet, katenspek, prei, blik peren, creme fraische, oregano en tijm, zout en peper en pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kip met prei, pijnboompitjes, knoflook, rode of groene pesto, italiaanse kruiden, creme fraishe en pasta

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 2 tenen knoflook (mogen er meer of minder zijn, naar eigen smaak), peper en zout, 1 a 2 koffielepels groene of rode pesto, koffielepel italiaanse kruiden, prei, 1 bekertje creme freshe, pijnboompitjes (naar eigen inzicht), pasta (maakt niet uit welke, ik gebruik altijd 'penne'), scheut olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Dit recept heb ik gekregen van mijn schoondochter en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor want het is werkelijk zaaaalig!

INGREDIENTEN

Wat heb je nodig? (4 personen), , 2 uien, 2 teentjes knoflook, 400 gram macaroni, 1 theelepel gedroogde oregano, 2 eetlepels tomatenpuree, een half blik gezeefde tomaten, 2 grote kipfilets, 1 eetlepel balsamico-azijn, 2 tomaten in plakken, 1 bol mozzarella, verse basilicum, olijfolie, peper en zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-06-2015
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Deze heerlijke salade doet het uitstekend bij de BBQ. Maar ook als onderdeel bij een buffet.

INGREDIENTEN

250 gr Macaroni,Of andere penne, 300 gr kipfilet, 3 el olijfolie, 5 el rode pesto, 1 el citroensap, 1 knoflookteentje uit de knijper, 250 gr. cherry tomaatjes in vieren gesneden, 4 lente uitjes fijngesneden, 2 el basilicum, 100 gr geraspte pittige kaas.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Overheerlijke pastasalade waar je gegarandeerd je vingers bij aflikt, kost wel wat tijd

INGREDIENTEN

-3 handjes pasta (penne of farfalle), -500 gram kipfilet, -150 gram ham-blokjes (achterham), -12 zwarte olijven ontpit, -8 kerstomaatjes, -1 el pijnboompitten, Kruiden voor kipmarinade:, -1 tl rozemarijn, -1 tl pizzakruiden (bij C1000 van Silvo), -2 tl paprikapoeder, -1 tl hot curry, -1 tl tijm, -1 tl kummel, -1 tl basilicum, -1 tl marjolein, -1/2 tl knoflookpoeder, -snufje zout, -scheut olijfolie, Voor de ham-marinade:, -snufje nootmuskaat, -1 tl uienpoeder, -1 tl paprikapoeder, -1 tl oregano, -scheutje olijfolie, De dressing:, -5 el mayonaise (liefst zelfgemaakt), -2 tl poedersuiker, -2 el witte wijnazijn, -2 el honing, -1 tl dragon, -1 tl dille, -1 tl franse mosterd (fijn), -citroenpeper, -3 el zoetzure rauwkostsalade, -1 tl basilicum, -2 bosuitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Om je vingers bij op te vreten

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, boter, olijfolie, zout en peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 el gove mosterd, 1/4 l droge witte wijn, 200 ml slagroom, een beetje citroensap, 250 gram groene tagliatelle, 1 doosje tuinkers

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 500 g kipfilet, in reepjes, 1 ui, gesnipperd, 300 g spaghetti, 1 courgette, in halve plakken, 1 theelepel gedroogde oregano, 250 g champignons, gehalveerd, 125 ml zure room,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Overschotel met pasta, spinazie en kip. Eventueel ook vegetarisch, laat de kip weg.

INGREDIENTEN

- 250 g Penne (of andere pasta), - 400 g kipfilet (in blokjes snijden/kopen), - 450 g diepvries-bladspinazie (ontdooien onder hete kraan, gaat heel snel!), - stuk feta, - peper + zout, - bouillionblokje (kippenbouillon of groentebouillion), - 200 ml room, - 200 ml creme fraiche, - (olijf)olie, - 2 sjalotjes (ui kan ook), - 4 teentjes knoflook, - peterselie (bosje, fijn hakken), - zakje geraspte kaas (voor gratin), - 150 ml water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 eetl. zonnebloemolie, 2 theel. milde curry pasta, 2 grote kipfilets, in reepjes, 2 zoete aardappelen, in hapklare blokjes, 4 eetl. rode linzen, 300 ml kippebouillon, 400 ml kokosmelk, 175 gr doperwtjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2009
  •  
  •  20-30 min.

Voor meer personen verdubbel de aantallen of pas gerecht naar eigen idee aan

INGREDIENTEN

Ca. 250 gram gekookte pasta, penne oid, 1 kipfilet in blokjes, 1 teen knoflook, 4 el pijnboompitten, geroosterd, 1 zak diepvries spinazieblaadjes (is minder nat) (ca. 350 gram), flinke scheut kippebouillon, 1 klein pakje boursin

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met kip, spinazie, champignons en Boursin.

INGREDIENTEN

400 gr pipe rigate (pasta), 3 kipfilets, olijfolie, 1/2 pak bladspinazie (a 450 gr/diepvries), 1 pakje Boursin roomkaas 150 gr( knoflook & kruiden), 1 bakje kastanjechampignons, 50 gr pijnboompitten, 5 zongedroogde tomaten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

=14pxEen heerlijke kip tandoori die je warmte zal geven. Wel zonder pakjes,zakjes, suiker en E-nummers. Maar let op : Wel met heeeeeeel erg veel liefde. Ik hoop dat je gaat genieten van dit recept. Kijk voor de boodschappen op mijn receptenpagina. Je hebt er wat kruiden voor nodig maar je krijgt er een lekker smaakexplosie voor terug. Comfortfood zonder schulgevoel. Lekker met rijst of met naanbrood en een frisse salade. =10.5ptBekijk ook mijn filmpje en andere recepten en blogs op [color=#000d09]http://www.kootjekookt.nl[/color]=10.5pt. Het filmpje kan je ook direct kijken via https://youtu.be/xZPs-UuC0ws.  

INGREDIENTEN

300 gram kippendijen of kippenhaasjes, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 rode ui, 25 gram geroosterde cashewnoten, 250 gram zilvervliesrijst, 30 gram peterselie of koriander, 100 gram volle kwark, 1 theelepel kurkuma, , Voor de marinade: , 1 limoen , 2 knoflooktenen, 1 rode peper, ½ theelepel chilipoeder, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 2 cm verse gember, 1 theelepel kurkumapoeder, 4 kruidnagels, ½ theelepel nootmuskaat, 2 theelepels komijnpoeder, 1 theelepel kaneelpoeder, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel olijfolie, Peper en grof zeezout, 100 gram volle kwark

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-01-2016
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

LEKKER

INGREDIENTEN

* 400 gram kipfilet, * 1 ui, * 1-2 teentjes knoflook, * 1 theelepeltje tijm, * 1 rode of gele paprika, * 1 flinke courgette, * 4 eetlepels olijfolie, * 1 kippenbouillontablet, * 125 milliliter kookroom, * zout en versgemalen peper, * allesbinder of aangeroerde maïzena, * 300 gram pasta ( tagliatelle, spaghetti of penne ), , , Let op !! Onderstaande tip is een smaakloze tip van smulweb !!!

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2009
  • Europees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Makkelijk, lekker en beslist een topper.

INGREDIENTEN

1 dubbel kipfilet of 2 halve; 1 ons veldsla; handje vol verse basilicum; 150 gr. kastanje champignons; 1 paprika; 1 tomaat; bosui; 2 a 3 teentjes knoflook; italiaanse keukenkruiden; peper en zout; 150 gr pasta fusili of vlinderpasta

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-06-2000
  • Internationaal
  •  0-10 min.

410 Kcal pp

INGREDIENTEN

120 g farfalle, 1 1/2 el olijfolie, 1/2 el balsamico-azijn, 150 g gerookte kipfilet in dunne plakjes, 1 grote tomaat in partjes, 2 el fijngesneden basilicum, 15 g geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-09-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke zelfgemaakte pastasaus. Dit gerecht is perfect om te maken als er vrienden komen eten. Lekker samen kokkerellen en daaarna verrassend lekker smullen! Dit recept staat al lang niet meer op papier, experimenteer dus gerust met de hoeveelheden, heb ik ook gedaan.

INGREDIENTEN

350 gr kipfilet, 2 uien, boter en olijfolie, 4 middelgrote smaakvolle tomaten of tomatenblokjes uit blik, klein blikje tomatenpuree, 175 ml kippenbouillon (van 1/3 tablet), 125 ml slagroom, el bloem, verse basilicum, balsamico azijn, pijnboompitjes, pasta (liefst groene tagliatelle)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-12-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pasta met kip, spinazie, prei en kaas: Iedereen wil wel eens pasta dit is een lekkere en magere en past bij het lijnen. Completenmaaltijd 370 kcal

INGREDIENTEN

125 g pasta (bijvoorbeeld strikjes)* zout* peper* 150 gram kipfilet* 1 el olijfolie*2 preien* 1 teentje knoflook* 450 g (italiaanse)diepvriesspinazie(iglo) ontdooid* 50 gram rauwe ham* 2 trostomaten* 2 el geraspte milner kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk romig en de kinderen zijn er dol op

INGREDIENTEN

Pasta tricolore,champignons,400gr kipfilet,roomcullinair

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-02-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijke variatie van pasta met kip en heel makkelijk!

INGREDIENTEN

500 gram kip, pasta (maakt niet uit hoeveel en wat voor een, net wat je zelf lekker vind), 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 groot pakje boursin tuinkruiden, klein bekertje creme fraiche.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Wat gekookte pasta over in de koelkast. Een paprika die op gebruik lag te wachten en een bekertje zure room dat per ongeluk gekocht was. Zo ontstond dit heerlijke pastagerecht. Met als bijkomend voordeel......heel snel  klaar. We vonden dit zo lekker dat ik het (zelf verzonnen)-recept zeker wilde bewaren.

INGREDIENTEN

250 gram pasta (ik heb fusili gebruikt), 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook, 3 lente-uitjes (schoongemaakt, in ringetjes gesneden), 1 rode paprika (ik heb de paprika geschild zodat ik hem beter kan verdragen) in blokjes gesneden, 1/2 courgette (gewassen in kleine blokjes gesneden), eventueel een scheutje cognac of droge witte wijn (is niet noodzakelijk, wel lekker), plm. 150 gram gerookte kipfilet in blokjes gesneden, 1 bekertje zure room (200 ml), 1 theelepeltje suiker, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 afgestreken eetlepel paprikapoeder (mild), 1 theelepel gerookte paprikapoeder, 1/2 theelepel cayennepeper, basilicum om te garneren, vers geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-05-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Pasta tagliatelle, kipfillet in blokjes...kalkoenfilet, roomculinair/ kaasaus, pesto, pijnboompitjes/ cashewnoten,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het geheim van een goede pasta zit m in de ingrediënten. Verse pasta en eigengemaakte sauzen, altijd goed!

INGREDIENTEN

400 gr verse pasta, bijvoorbeeld pappardelle of tagliatelle, 400 gr kipfilet in dunne reepjes, 400 gr gemengde paddenstoelen naar keuze ( zoals cantharellen, oesterzwammen en kastanjechampignons), 2 el olijfolie, 1 teenknoflook, fijngesneden, zout, , voor de saus, 100 ml groentenbouillon, 100 ml droge witte wijn, 100 ml koksroom, 2 el truffelolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-05-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

150 gr pasta naar keuze, 1 grote kipfilet, 250 gr diepvries bladspinazie (zonder room!) of verse spinazie (neem dan iets meer), 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 5 ansjovisfilets, 200 ml room culinair, Stukje Parmezaan, Stukje Peccorino, Pijnboompitjes (optioneel), Olijfolie, Peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Info: Slank op je sloffen

INGREDIENTEN

100 gr pastafiguren, 100 gr gekookte kipfilet, in reepjes, 100 gr erwtjes, 1 middelgrote ui, gesnipperd, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 middelgrote courgettes, in kleine stukjes, 75 gr champignons, in stukjes, 1/2 theel verse tijm of een snuifje, scheutje tabasco of chili saus, 1 klein blik tomaten, Parmezaanse kaas, vers gemalen peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-07-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Geurige groene kipcurry, 4 kipfilets, elk in 5 stukken gesneden, olijfolie, 4 dl kokosmelk uit blik, 1 handvol gehakte pistachenoten, korianderblaadjes, , Groene currypasta, 6 lente-uitjes, gewassen en schoongemaakt, 4-6 middelgrote groene pepertjes, van zaad ontdaan en fijngehakt, 2 tenen knoflook, 1 eetl. verse gemberwortel, geschild en fijngehakt, 1 eetl. korianderzaad, fijngewreven of geplet, 1/2 theel. zwarte peper uit de molen, (zee)zout en zwarte peper uit de molen naar smaak, een 1/2 handvol, limoenblaadjes, in stukjes gescheurd, 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngehakt, 2 flinke handen vol verse basilicum, met de stengels, 3 flinke handen vol verse koriander, met de stengels, 3 eetlepels extra virgin olijfolie, gehakte schil en sap van 1 limoen, , Salade/relish:, 16 kers/cherrytomaatjes, in vieren gesneden, 1/2 verse kokosnoot, geschrapt of geschaafd, 1 theel. basilicum of koriander, een stuk komkommer van 15 cm, geschild, van zaad ontdaan en grof gehakt, 1 rood pepertje, dun gesneden, 1 eetl. olijfolie, zout en peper, sap van 1-2 limoenen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2009
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Pasta naar keuze, pijnboompitjes, een boursin, gerookte kip en broccoli

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Pasta met kip,oregano, basilicum, peper, ui, peultjes en pesto

INGREDIENTEN

(olijf)olie, kip, oregano, basilicum, peper, ui, peultjes, pesto en tagiatelle of andere pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top