2.157 kip pasta recepten

  • Top 100

Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.

INGREDIENTEN

400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti., 3 kipfilets, olijfolie, 1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries ), 1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne )., 1 bakje kastanje champignons, 50 gr pijnboompitten, licht geroosterd, 6 - 7 zongedroogde tomaten., peper & zout naar smaak, eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Top 100

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van!

INGREDIENTEN

*zak of pak willekeurige pasta, *400 gram kipfilet, *pakje Boursin of andere roomkaas met kruiden, *blik perziken op siroop, *een prei, *een bakje champignons, *twee teentjes knoflook, *italiaanse kruiden, *kipkruiden van Silvo

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Top 100

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!!

Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel.

Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.

INGREDIENTEN

, 2 kipfilets, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 el fijngehakte basilicum, 1 fijngesneden rode peper, 1 tl suiker, 1 el limoensap, 150 gram pasta (penne, fusilli), 1 dl kookroom, 75 gram pittige, geraspte kaas, olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een geweldige maaltijdsalade als je van pesto houd. Helemaal straks voor de zomer is dit een geweldig recept

INGREDIENTEN

300 gram spiraalmacaroni 400 gram kipfilet 2 el olijf olie zout en peper 5 volle eetlepels rode pesto 1 tl citroensap 3 teentjes knoflook 300 gr kerstomaatjes 4 lente uitjes 70 gr pijnboompitjes 100 gr geraspte jonge kaas 3 el gesnipperde basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-01-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams!



Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-)

INGREDIENTEN

Voor het Kipmengsel:,, * 750 gr. Kipfilet,, * 1 (rode) Ui,, * 2 teentjes Knoflook,, * 5 eetlepels Ketjap Manis,, * 2 eetlepels Sojasaus,, * 1 eetlepel zoete Chilisaus,, * 1 eetlepel Olijfolie,, * 1 theelepel Knoflookpoeder,, * 1 theelepel Paprikapoeder,, * 1 theelepel Massala,, * Peper en Zout,, Voor de Saus:,, * 100 gr. Bakboter,, * 100 gr. Bloem,, * 6 ruime theelepels Kerriepoeder (gebruik Massala!),, * +/- 1 liter Water,, * 2 Runderbouillon blokjes,, Extra:,, * 1 Rode Puntpaprika in stukjes,, * 1 bakje Kastanje Champignons (250 gr.) in stukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een topper ! Ik maak dit vaak als ik veel gasten krijg of gewoon voor een zondagse maaltijd, het een lekker en redelijk slank recept, je kunt het eten met gekookte aardappelen, puree, rijst of pasta. Ik eet het zelf het liefst met een lekkere gekookte aardappel (Nicola).

INGREDIENTEN

1 enkele kipfilet per persoon, 40 gr. roomboter, 40 gr. bloem, ong. 8 dl. kippebouillon(blokjes), 1 bekertje slankroom, peterselie, geraspte leidse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-02-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zalige pasta met een hele zachte smaak. Ook kinderen vinden dit heel lekker. Gebruik voor kinderen in plaats van de witte wijn wat kippenbouillon.
Ik heb dit gerecht een keer gemaakt met macaroni en een keer met rigatoni (zie foto). Wij vonden dit met macaroni nog lekkerder!

INGREDIENTEN

400 gram macaroni of rigatoni, 350 gram kipfilet in blokjes, 250 gram champignons, 1 kleine ui (gepeld en gesnipperd), 2 eetlepels olie, zout, peper, 100 ml witte wijn of kippenbouillon (bij gebruik van bouillon oppassen met zout), 200 gram roomkaas (bijvoorbeeld mon chou), 2 flinke eetlepels fijn gehakte peterselie, 75 gram geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heel makkelijk en lekker. Een romige saus met een frisse smaak van Basilicum en citroen.

INGREDIENTEN

400 gr. tagliatelle; 500 gr kipfilet; 2 teentjes knoflook; 1 ui; 1 dl witte wijn; 3 dl sterke kippenbouillon (of 3 dl water en 1 eetl. kippenfond).; 2 dl magere crème fraiche; 1 citroen (schil); 1 kruik basilicum; olijfolie; peper en zout; zwarte olijven voor de garnering.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pastaschotel met een romige saus van kip met prei en peren.

INGREDIENTEN

Kipfilet, katenspek, prei, blik peren, creme fraische, oregano en tijm, zout en peper en pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een snelle en makkelijke "andere pasta".

INGREDIENTEN

3 kipfilets, 1 potje groene pesto (Pesto Genovese), 1 potje creme fraiche (even groot als het potje pesto), 1 grote ui, champignons, peper, zout, (liefst verse) knoflook, (olijf)olie, pasta naar voorkeur (de saus is bij alle witte of groene pasta's (of een combinatie) lekker.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit is een heerlijk recept, ik maak het van kippenpoten omdat die malser zijn dan kipfilet. Heb je weinig tijd kan je kipfilet nemen, de bereiding daarvan heb even apart in dit recept gezet. Vandaag (20- 04-09) heb ik dit recept veranderd en eigen foto`s bijgeplaatst.

INGREDIENTEN

Recept met de kippenpoten, 4 kippenpoten.(ongeveer 800 gram)., 1 theelepel knoflookpeper, 1-2 teentjes verse knoflook (meer indien gewenst)., 50 gram vloeibare braadboter of (olijf)olie., 1 grote ui., 1 prei., 1 rode paprika., 1 bakje champignons., 250 gram diepvrieserwten (indien gewenst 1 blik doperwten van ong. 250 gram)., 1 theelepel gedroogde basilicum, of 1 eetlepel verse., 1 el peterselie., zout en versgemalen peper naar smaak., Eventueel kipkruiden toevoegen als je dat lekker vindt.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-01-2006
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kip met prei, pijnboompitjes, knoflook, rode of groene pesto, italiaanse kruiden, creme fraishe en pasta

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 2 tenen knoflook (mogen er meer of minder zijn, naar eigen smaak), peper en zout, 1 a 2 koffielepels groene of rode pesto, koffielepel italiaanse kruiden, prei, 1 bekertje creme freshe, pijnboompitjes (naar eigen inzicht), pasta (maakt niet uit welke, ik gebruik altijd 'penne'), scheut olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.


Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd.

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet of 1 pakje Quorn naturel stukjes, 75 gr. spekreepjes, 250 gr. tagliatelle (of andere pasta), 80 gr verse roomkaas naturel of met kruiden, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 1/2 dl. koksroom, 1 blokje kippenbouillon (of tuinkruiden voor de vegetarische versie), Oregano, Italiaanse kruiden, Zout en peper, Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit gerecht wordt geserveerd in het thais restaurant, maar daar is het nog pikanter. ik vind het zalig op de iets minder pikante manier. echt om te smullen, vooral heerlijk door flink wat basilicum.
Kip moet wel eerst flink marineren!!!

INGREDIENTEN

, 2 grote kipfilets in kleine blokjes, 2 grote rode paprika`s in reepjes, 2 grote basilicum plantjes, Als je ze bij de aldi koopt dan 2 potjes gebruiken., koop je ze bij Albert Heijn dan is 1 grote bloempot voldoende., 1 of 2 rode pepertjes (ik heb 1 gebruikt), 2 of meer teentjes knoflook, 2 El. sherry(liefst droge sherry), 2 EL ketjap manis (zoet)voor de marinade, en 3 El. voor de paprika`s, 2 El. suiker (+ nog 1 lepel extra), 1 El. vloeibare honing, peper en zout, olie,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-07-2011
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit is weer een andere versie van een heerlijke herfstschotel met nog een klein vleugje van de nazomer. Uiterst compleet en voedzaam. Kan het hele gezin van smullen. Hij is niet vet en barst van de smaken. Als je van lekkere kip houd dan moet je deze beslist eens maken en je weet niet wat je proeft. De kip wordt lekker krokant want het caramelliseert een beetje. Smullen dus weer, ik hoor het wel.

INGREDIENTEN

6 8 kippenpoten of kipkarbonades, 2 uien, ¾ kilo vastkokende aardappels, ¾ kilo wortels, 3 uien, 4 teentjes knoflook, 2 el Dyon mosterd, 2 el honing, 1 t chilipoeder, Zeezout, Zwarte peper uit de molen, 2 twijgjes rosemarijn, 150-200 ml kippenbouillon

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-09-2012
  • Frans
  •  60-120 min.

Om je vingers bij op te vreten

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, boter, olijfolie, zout en peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 el gove mosterd, 1/4 l droge witte wijn, 200 ml slagroom, een beetje citroensap, 250 gram groene tagliatelle, 1 doosje tuinkers

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pasta met kip, spinazie, champignons en Boursin.

INGREDIENTEN

400 gr pipe rigate (pasta), 3 kipfilets, olijfolie, 1/2 pak bladspinazie (a 450 gr/diepvries), 1 pakje Boursin roomkaas 150 gr( knoflook & kruiden), 1 bakje kastanjechampignons, 50 gr pijnboompitten, 5 zongedroogde tomaten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Overheerlijke pastasalade waar je gegarandeerd je vingers bij aflikt, kost wel wat tijd

INGREDIENTEN

-3 handjes pasta (penne of farfalle), -500 gram kipfilet, -150 gram ham-blokjes (achterham), -12 zwarte olijven ontpit, -8 kerstomaatjes, -1 el pijnboompitten, Kruiden voor kipmarinade:, -1 tl rozemarijn, -1 tl pizzakruiden (bij C1000 van Silvo), -2 tl paprikapoeder, -1 tl hot curry, -1 tl tijm, -1 tl kummel, -1 tl basilicum, -1 tl marjolein, -1/2 tl knoflookpoeder, -snufje zout, -scheut olijfolie, Voor de ham-marinade:, -snufje nootmuskaat, -1 tl uienpoeder, -1 tl paprikapoeder, -1 tl oregano, -scheutje olijfolie, De dressing:, -5 el mayonaise (liefst zelfgemaakt), -2 tl poedersuiker, -2 el witte wijnazijn, -2 el honing, -1 tl dragon, -1 tl dille, -1 tl franse mosterd (fijn), -citroenpeper, -3 el zoetzure rauwkostsalade, -1 tl basilicum, -2 bosuitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-09-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 500 g kipfilet, in reepjes, 1 ui, gesnipperd, 300 g spaghetti, 1 courgette, in halve plakken, 1 theelepel gedroogde oregano, 250 g champignons, gehalveerd, 125 ml zure room,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met kip, spinazie, prei en kaas: Iedereen wil wel eens pasta dit is een lekkere en magere en past bij het lijnen. Completenmaaltijd 370 kcal

INGREDIENTEN

125 g pasta (bijvoorbeeld strikjes)* zout* peper* 150 gram kipfilet* 1 el olijfolie*2 preien* 1 teentje knoflook* 450 g (italiaanse)diepvriesspinazie(iglo) ontdooid* 50 gram rauwe ham* 2 trostomaten* 2 el geraspte milner kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-04-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Overschotel met pasta, spinazie en kip. Eventueel ook vegetarisch, laat de kip weg.

INGREDIENTEN

- 250 g Penne (of andere pasta), - 400 g kipfilet (in blokjes snijden/kopen), - 450 g diepvries-bladspinazie (ontdooien onder hete kraan, gaat heel snel!), - stuk feta, - peper + zout, - bouillionblokje (kippenbouillon of groentebouillion), - 200 ml room, - 200 ml creme fraiche, - (olijf)olie, - 2 sjalotjes (ui kan ook), - 4 teentjes knoflook, - peterselie (bosje, fijn hakken), - zakje geraspte kaas (voor gratin), - 150 ml water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* 400 gram kipfilet, * 1 ui, * 1-2 teentjes knoflook, * 1 theelepeltje tijm, * 1 rode of gele paprika, * 1 flinke courgette, * 4 eetlepels olijfolie, * 1 kippenbouillontablet, * 125 milliliter kookroom, * zout en versgemalen peper, * allesbinder of aangeroerde maïzena, * 300 gram pasta ( tagliatelle, spaghetti of penne )

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-02-2009
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk romig en de kinderen zijn er dol op

INGREDIENTEN

Pasta tricolore,champignons,400gr kipfilet,roomcullinair

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-02-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een heerlijke variatie van pasta met kip en heel makkelijk!

INGREDIENTEN

500 gram kip, pasta (maakt niet uit hoeveel en wat voor een, net wat je zelf lekker vind), 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 groot pakje boursin tuinkruiden, klein bekertje creme fraiche.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Pasta tagliatelle, kipfillet in blokjes...kalkoenfilet, roomculinair/ kaasaus, pesto, pijnboompitjes/ cashewnoten,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke zelfgemaakte pastasaus. Dit gerecht is perfect om te maken als er vrienden komen eten. Lekker samen kokkerellen en daaarna verrassend lekker smullen! Dit recept staat al lang niet meer op papier, experimenteer dus gerust met de hoeveelheden, heb ik ook gedaan.

INGREDIENTEN

350 gr kipfilet, 2 uien, boter en olijfolie, 4 middelgrote smaakvolle tomaten of tomatenblokjes uit blik, klein blikje tomatenpuree, 175 ml kippenbouillon (van 1/3 tablet), 125 ml slagroom, el bloem, verse basilicum, balsamico azijn, pijnboompitjes, pasta (liefst groene tagliatelle)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-12-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Info: Slank op je sloffen

INGREDIENTEN

100 gr pastafiguren, 100 gr gekookte kipfilet, in reepjes, 100 gr erwtjes, 1 middelgrote ui, gesnipperd, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 middelgrote courgettes, in kleine stukjes, 75 gr champignons, in stukjes, 1/2 theel verse tijm of een snuifje, scheutje tabasco of chili saus, 1 klein blik tomaten, Parmezaanse kaas, vers gemalen peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-07-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Makkelijk, lekker en beslist een topper.

INGREDIENTEN

1 dubbel kipfilet of 2 halve; 1 ons veldsla; handje vol verse basilicum; 150 gr. kastanje champignons; 1 paprika; 1 tomaat; bosui; 2 a 3 teentjes knoflook; italiaanse keukenkruiden; peper en zout; 150 gr pasta fusili of vlinderpasta

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-06-2000
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Pasta naar keuze, pijnboompitjes, een boursin, gerookte kip en broccoli

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 kipfilets, in blokjes gesneden, 100 g chorizo, in blokjes, 1 ui, gesnipperd, 250 g kerstomaten, middendoor gesneden, 125 ml witte wijn, 1/2 theelepel worcestersaus, scheutje room, scheutje tabasco, 350 g pasta, liefst tagliatelle, vers geraspte parmezaanse kaas, verse bieslook, zwarte peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met heerlijk romige saus.

INGREDIENTEN

300 gram pasta, 300 gram kipfilet in blokjes, 2 eetlepels zoete ketjap, 1 rode paprika in kleine blokjes, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook uit de pers, 1 blik tomatenblokjes, 1/2 pakje Pan en Oven, 1 1/2 theelepel italiaanse kruiden, zout, peper, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-05-2000
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta met kip,oregano, basilicum, peper, ui, peultjes en pesto

INGREDIENTEN

(olijf)olie, kip, oregano, basilicum, peper, ui, peultjes, pesto en tagiatelle of andere pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

? gevulde pasta ( bijv. met kaas of champions) uit het koelvak bij de supermarkt 500 gr, ? tomaat mascaparone saus (potje), ? besciamella saus, ? melk 500 ml, ? 4 theelepels knoflook puree, ? champions 250 gr, ? 1 ui gesnipperd, ? sambal 2 theelepels, ? 500 gr kipfilet in stukjes, ? scheutje olijf olie, ? zout & peper, ? kruiden naar keuze voor de kipfilet,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Snel klaar en toch anders dan anders door de gerookte kipfilet en balsamico-azijn.

INGREDIENTEN

3 el. olijfolie, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 100 gr. champignons, 2 el. balsamico-azijn, 2 el. creme fraiche, 200 gr. gerookte kipfilet (van de vleesafdeling, geen vleeswaar), 250 gr. (verse) tagliatelle, zout, 2 el. pijnboompitten, 2 tl. suiker, koffiemelk.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

150 gr pasta naar keuze, 1 grote kipfilet, 250 gr diepvries bladspinazie (zonder room!) of verse spinazie (neem dan iets meer), 1 rode ui, 2 teentjes knoflook, 5 ansjovisfilets, 200 ml room culinair, Stukje Parmezaan, Stukje Peccorino, Pijnboompitjes (optioneel), Olijfolie, Peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke pasta met kip gekookt in bouillon met champignons en verse roomkaas met knoflook.

INGREDIENTEN

1 blikje creme champignonsoep van Unox, 1 bakje champignons (kan ook uit potje), dubbele kipfilet, 1 roomkaas met knoflook., Figuroli tri colore

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram kipfilet in stukjes, , 250 gr champignons ( schoon en grote stukken gesneden ), , 1 ui grof gesnipperd, , 125 ml zure room, , Flinke hand verse basilicum ( gehakt ), , 1 theelepel kerriepoeder, , Hand ongezouten noten ( mix ), , Verse groene tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-08-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Dit is echt 'n aanrader. De pasta kun je zelf uit kiezen die je het lekkerste vindt.

INGREDIENTEN

1 ui,1a2 teentjeknoflook,1 hele borst kipfilet,verse bieslook of peterselie, peper en zout,noilly prat of een andere sterke drank, champignons.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze heerlijke salade doet het uitstekend bij de BBQ. Maar ook als onderdeel bij een buffet.

INGREDIENTEN

250 gr Macaroni,Of andere penne, 300 gr kipfilet, 3 el olijfolie, 5 el rode pesto, 1 el citroensap, 1 knoflookteentje uit de knijper, 250 gr. cherry tomaatjes in vieren gesneden, 4 lente uitjes fijngesneden, 2 el basilicum, 100 gr geraspte pittige kaas.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies