Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kip kerrie recepten (1.602) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Stoofschotel (Eenpansgerecht) voor 4 personen, van de kok uit Kreta meegekregen en uitgeprobeerd, heerlijk.

INGREDIENTEN

4 Kipfilets, 1 kopje olijfolie, 2 uien, 2 a 3 tenen knoflook grof gesneden, 3 eetlepels kerrie madras, 1 liter kippebouillon, 1 pond sperciebonen, 1 kilo aardappelen, zout/peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-02-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams! Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-)

INGREDIENTEN

Voor het Kipmengsel:, * 750 gr. Kipfilet, * 1 (rode) Ui, * 2 teentjes Knoflook, * 5 eetlepels Ketjap Manis, * 2 eetlepels Sojasaus, * 1 eetlepel zoete Chilisaus, * 1 eetlepel Olijfolie, * 1 theelepel Knoflookpoeder, * 1 theelepel Paprikapoeder, * 1 theelepel Massala, * Peper en Zout, Voor de Saus:, * 100 gr. Bakboter, * 100 gr. Bloem, * 6 ruime theelepels Kerriepoeder (gebruik Massala!), * +/- 1 liter Water, * 2 Runderbouillon blokjes, Extra:, * 1 Rode Puntpaprika in stukjes, * 1 bakje Kastanje Champignons (250 gr.) in stukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Het zoveelste roti-recept op het smulweb, maar deze is zo lekker!

INGREDIENTEN

Voor de roti: 500 gr. zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 150 gr. gele spliterwten, 1 eetl. gemalen komijnzaad, 2 tn. uitgeknepen knoflook, 100 ml. olie, zout en peper., voor de rotimix: 350 ml (= ong. 2 kopjes) water, 2 tn. uitgeknepen knoflook (te vervangen door een theel. uienpoeder), een fijngesneden kleine ui, een half rood pepertje of 1 gedroogd pepertje, 2 eetl. olie, 2 eetl. kerrie (dit luistert nauw, het moet speciale Surinaamse zijn, ik gebruik 'Nandan Massala'), 1 theel. vetsin, 2 bouillonblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree, 6 middelgrote geschilde aardappelen, 1 dubbele kipfilet in blokjes, 3 hardgekookte eieren, 250 gr. kousenband of dunne spercieboontjes in kleine stukjes gesneden of geknipt.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-03-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker lekker

INGREDIENTEN

4 eieren, 2 tn knoflook, 2 of 3 verse rode perpers, 1 ui, 500 gr aardappelen, 400gr kouseband of sperziebonen, zonnebloemolie, 1 eetl tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 2 eetl kerriepoeder (surinaams heet te koop bij de toko)500 gr kippedijen of drumsticks,4 rotivellen (te koop bij de toko), halve eetl djinten(gemalen komijn)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2007
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zo?n heerlijke cocktail wwaar je je vingers bij aflikt

INGREDIENTEN

Ca. 300 gr kipfilet, 1/2 l water, 1 kippenbouillontablet, 1 zoetzure appel, citroensap, 2 ananasschijven, 1 ? el creme fraiche, 1 ? el mayonnaise, 1 el gembersiroop, 2 tl kerrie, zout en peper, 1 tl suiker, enkele blaadjes ijsbergsla, ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Na jarenlang zoeken en proberen eindelijk bingo superlekkere kip kerrie heerelijk bij rijst nasi bami de chinees kan met pensioen

INGREDIENTEN

Hindostaanse masala kerriepoeder, 1 Rode paprika, 1 Groene paprika, 2 en halve ui, stuk of 10 champignons, anderhalve kipfilet +_ 500 gr, Sambal oelek, blokje kip bouillon, 500 ml water, maizena, zout, 1 handje tauge, olie, 1 spaans pepertje, [optioneel] een beetje knorr chickenpowder verkrijgbaar in de toko

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2011
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Betrooien met een oude kaas kan natuurlijk ook en een beetje Italiaanse kruiden erover strooien is ook een optie .Er zijn dus meerdere mogelijkheden maar het was heerlijk .

INGREDIENTEN

500 gr Broccoli, 400 gr Kipfilet, 5 plakjes Bladerdeeg ( Hartige Taart), 1 rode ui, 1 Witte ui, 1 teentje knoflook, 3 eieren, 125 ml slagroom, 1 bolletje Mozzarella, 125 gr champignons, 1 gele paprika, Boter, Kerriepoeder, Paprikapoeder, Zout, Peper, Paneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Traditioneel pittig gerecht, makkelijk te maken en mooi om te serveren.

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet citroensap 2 flinke uien 400 gram sperziebonen, (of kousenband) 6 tenen knoflook 4 middelgrote vastkokende aardappels 2 el olie 1 tl gedroogde chilivlokken (of 1 Madame Janetpeper) 2 el massala kerrie 1 klein blikje tomatenpuree 4 kleine maggiblokjes allesbinder 1/2 liter warm water 4 eieren peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-07-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittige kip kerrie

INGREDIENTEN

1 grote ui, 3 gesnipperde tenen knoflook, 2 eetlepels olie, 1 rode paprika, 1 kippenbouillontablet, 1 1/2 eetlepel kerrie, 1 eetlepel sambal oelek, 1 gesnipperde zure appel, 1 flinke kipfilet, 1 kopje gewelde rozijnen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2010
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker met verjaardag/buffet.Frisse salade, die ECHT altijd op gaat! Eet met meerdere hapjes/salades

INGREDIENTEN

800-1000 gram kipfilet, 2 a 3 eetlepels kerrie (naar smaak), evt. beetje peper, 3 a 4 teentjes knoflook uit de pers, olie om te bakken., Saus: 2 a 3 dl slagroom, mayonaise, 1 teentje knoflook (naar smaak), (groot) blik ananas partjes, kerrie (en/of gele kleurstof). Tauge. Evt. blanke rozijnen en/of mais

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Af en toe heb ik er zo`n zin in en maak dan gelijk een kilo. Met twee personen kun je hier twee dagen heerlijk van smullen. Probeer het zelf maar eens en je staat verbaast van het resultaat. Als je dit één keer hebt gemaakt (en het is zo klaar). Dan ga je nooit meer naar de Chinees en maak je je eigen kostje. Ik heb ook nog wel andere bijgerechten maar die giet ik binnenkort in een artikeltje. Eet smakelijk !

INGREDIENTEN

1 ui (heel fijn gesneden), 150 gr prei (heel fijn gesneden), 1 kleine rode peper (zonder zaad, heel fijn gesneden), 2 plakken ham (vleeswaren in blokjes van 2x2 cm), 100 gr varkensfricandeau (vleeswaar, in blokjes van 2x2 cm), 2 eieren (opbakken en scrambelen), 500 gr rijst, basmatirijst of surinaamse rijst, 400 ml kippenbouillon heet van tablet, 150 gr groene/witte kool in flinterdunne reepjes, Zeezout, Zwarte peper, 2 el zonnebloemolie, 1 mespuntje vetjin, ½ t laos, 1 t djinten, , De kip, , 4 kippendijtjes van blije kippen (2 p.p.), Zeezout, Zwarte peper, 3 el sojasaus, 2 t kerrie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-02-2013
  • Chinees
  •  10-20 min.

Voor liefhebbers van (behoorlijk) pittig eten, maar dusdanig lekker dat je voor kerrie kip niet snel meer bij de surinaamse eethuisjes hoeft te bestellen!!!

INGREDIENTEN

Voor twee personen:, 500 gram kipfilet, 1 grote ui, 3 teentjes knoflook, (afhankelijk van hoe pittig je het lekker vindt) 2 surinaamse pepers (kleine gele madam janette's, zijn op de markt verkrijgbaar), 4 of 5 kleine maggiblokjes, massala (2 eetlepels), arachideolie., Garnering:, fijngehakte bladselderij

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kerriepoeder is een mengsel van kruiden dat gebruikt wordt als basis voor verschillende gerechten in de Aziatische keuken. Oorspronkelijk komt de curry uit India. Marco Polo heeft het in de landen daarbuiten geintroduceerd. Iedere familie in India heeft zo zijn eigen recept. De samenstelling varieert van streek tot streek en van land tot land.

INGREDIENTEN

4 eetlepels ketoembar, 5 eetlepels djinten, 1 eetlepel gemalen chilipoeder, 1 theelepel koenjit, 1 mespunt kaneel, 1 mespunt gemalen kruidnagel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-02-2002
  • Aziatisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kilo drumsticks ( kan ook met kipfilet, in blokjes ), 1 grote tomaat ( met of zonder vel), 2 grote uien, laurierblad, kerriepoeder (niet te zuinig mee zijn), 1 eetlepel komijnzaad, 1 eetlepel kurkuma, 4 teentjes knoflook, 1 bouillonblokje, water, olijfolie, maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2008
  • Antiliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kan je gebruiken voor de roti vulling

INGREDIENTEN

1kg kip, 1 ui, 2 knoflook, 1/2 verse peper, 3 magiblokjes, 2 eetl Suriname kerrie, zout en peper, olie en aardappelen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een kerriesaus van kipfilet en groenten

INGREDIENTEN

3 grote uien, Kipfilet, Bakje champignons, 2x Knorr kerriesaus, Creme fraiche, 1 teentje knoflook, 1/2 liter melk, 4 kopjes rijst,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-01-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, 1 stuk ui, 2 teentjes knoflook, gehalveerde, 3 blaadjes djerekpoeroet, 2.5 el. citroensap, 0.5 tl. zoetstof, vloeibare, 0.5 dl. santen, 1 el. olie, 0.5 tl. koenjit, 1 tl. laos, gemalen, 2 tl. ketoembar, 1 tl. djinten, 1 tl. serehpoeder, 0.5 tl. zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fase I

INGREDIENTEN

1 hele kip, kerriepoeder, knoflook, sambal, ketjap, ketchup, 2 uien, olijfolie en 1kg schoongemaakte sperciebonen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2000
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk hoofdgerecht

INGREDIENTEN

Drumsticks, 5 grote aardappelen, 2 eetlepels hindoestaanse kerrie, 2 teentjes knoflook, 1 ui, ketjap asin, 1 tomaat, zwarte peper, 2 maggiblokjes kip, peterselie (vers)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-05-1999
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker en snel klaar

INGREDIENTEN

600 gram kipfilet, 2 grote uien, 2 knoflookpitten, 1 blokje kipbouillon, 1 kop water, 3 eetlepels kerrie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker pittig gerecht. Kan goed van te voren klaar gemaakt worden. Makkelijk bij feesten en partijen.

INGREDIENTEN

4 dikke uien, 2 preien, 1 bakje champignons, 6 maggi blokjes, 5 dl water (voor de kerrie), 1 zakje kerrie (ong. 7 gram), 3/4 koffiekopje maizena, 1/4 kopje suiker, scheut koffiemelk, 500 gram Kipfilet of halve kip, margarine, rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-11-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 blik champignonragout, 1 blik kippenragout, 8 ananasringen, kerrie, rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kip kerrie maar dan een pittige variant gebaseerd op de Indiase uitvoering (je zou het ook kip curry kunnen oemen)en samengesteld/gecombineerd uit de talloze kipkerrie recepten die al bestaan.

INGREDIENTEN

700 gr kippendijen of kipfilet, 2 uien,1 teen knoflook, 2 grote tomaten, 2 a 3 eetlepels pittige kerrie poeder,1 theelepel korianderpoeder, 1 theelepel gemalen komijn, 1 spaanse peper of madame jeanette, 200 ml kokosmelk, 1 liter kippenbouillon, 700 gr vastkokende aardappelen, 2 handen diepvriesdoperwten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2012
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een salade voor brood of toostjes

INGREDIENTEN

Twee stukken kipfilet diepvries, Handvol rozijnen, Kleine augurk., 5 a 6 zilveruitjes, Kwart appel, Twee schijven ananas., Kerrie poeder, Peper., 4 a 5 eetlepels slasaus of frietsaus,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-11-1999
  •  
  •  0-10 min.

Simpel maar o, zo lekker

INGREDIENTEN

2 kipfilets, rijst, kipbouillon, bloem, kerriepoeder, room, champignons, uitje, knoflook, ananas, banaan

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dit recept was echt de TOPPER van de week hier thuis. De combinatie met de kip en de saus is echt verrukkelijk. Ik denk dat o.a. kinderen dit helemaal geweldig vinden!

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet 1 kleine ui gesnipperd 1 kleine appel in kleine blokjes 1 el olijfolie 2 rijpe bananen 25 gr boter 1 el kerriepoeder (mild) 1/2 tl gemberpoeder 1 ? dl droge witte wijn 1 bekertje creme fraiche 1 el gehalte bieslook. zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-07-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

7,5 points volgens het weight watchers systeem

INGREDIENTEN

60 gram rauwe zilvervlies rijst, 120 gram kipfilet, 5 gram olie, 1/2 ui, 1 teentje knoflook, mespuntje sambal, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 mespuntje gemberpoeder, 1 mespuntje sereh, 1 mespuntje laos, 200 gram sperciebonen, 1/2 komkommer en 2 tomaten.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-2001
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip met Cocos en amandelen

INGREDIENTEN

Zakje Conimex Kerrie saus, 500 gr kip, bosje Lentui, knoflook, zakje cocos, zakje amandelen, bakje Creme Frache, Kerrie poeder (conimex), Wilde Rijst, melk, boullion blokje, Stroop of honing, Olie, blik mais

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Erg makkelijk recept, snel klaar. De santen (kokosmelk) en koriander geven een erg lekkere smaak aan dit gerecht.

INGREDIENTEN

2 kipfilets gesneden in blokjes; 1/6 blok santen; 2 uien; 2 teentjes knoflook; bloem; 2 el kerriepoeder; 2,5 dl kippenbouillon; verse koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-1999
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Lekker en simpel. Ik ben nog niemand tegen gekomen die dit gerecht niet lekker vind De kids doen er een moord voor.

INGREDIENTEN

, 500 gram kipfilet, 1 blik kokosmelk blok Santen, 6 ruime theelepels Kerrie (mild of heet, wat je lekker vind), 1 theelepel Massala, 3 tenen knoflook, 1 eetlepel zoete chilisaus, 1 blik annanas 500gr., 1 kilo Groenten (400 gr. prij, 300 gr. paprika, 300 gr. ui, champignons naar smaak), 7 eetlepels ketjap manis, 2 bouillonblokjes (groenten/kruiden/rundvlees), Olijfolie, 5 kopjes rijst, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker pittig recept

INGREDIENTEN

2-3 kipfilets, 200gr peultjes, 1 rode paprika, 2 uien, 3teentjes knoflook, zout naar smaak, eetl kerrie, of meer naar smaak, 1-2 thel groene curry pasta

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2005
  • Indiaas
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Zonnebloem olie klontje bleu band 1kg kipfile 2 uien 2grote tomaten 4teentjes knoflook 1el oestersaus 1el tomatenketjup(heinz) 1?tl kentjur 1?tl laos 2kippeboulion blokken (knor)1el ketjup manis zoet ?tl vetsin 1 doosje champignons 1 winterpeen 2 stampjes prei 5a6 tl kerrie poeder 1 schijfje gember ca 1cm

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-09-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

*400 gr kipfilet, *20 gr boter (room-), *2 theel kerrie (poeder), *1 snufje chilipoeder, *1 pot yoghurt, *1 appel (zoetzuur), *1/2 citroen, *koriander (poeder)naar smaak, *zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip, kerrie en rijst

INGREDIENTEN

500g kipfilet, 1 pak rijst, 2 uien, 1 rode paprika, 1 prei, 150g tauge, 1 klein blikje ananas stukjes, 2potjes Calve kerrie saus, Ketjap manis, peper, zout, paprika poeder, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2000
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip met kerrie

INGREDIENTEN

4 tot 6 kippebouten, boter, 2 afgestreken soeplepels kerrie, 2 afgestreken soeplepels bloem, 1 dl room, 2 dl witte wijn, 1.5 l bouillon(gemaakt van 1.5 blokje kippebouillon), peper zout, 2 jonagold of vaste appel, 2 soeplepels knolselder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een wokrecept

INGREDIENTEN

2 dubbel kipfilets,3 uien,knoflook naar smaak,2 prei,1 blik kokosmelk,olie, margarine,2 dunne mie,sambal manis,ketjap manis, kerrie masala, 2 kerrie saus van conimex.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2001
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 gram kipfilet, kerrie, 1 rode paprika, 1 prei, 60 gram boter of margarine, 1/2 theelepel thijm, 1/2 theelepel foelie, 100 gram tauge, 300 gram fruit(vers en/of blik), 1 eetlepel rozijnen, 1 eetlepel gember, 15 gram bloem, 1 eetlepel kerrie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2001
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere aparte kerrie van kip

INGREDIENTEN

600 gram kippepoten zonder vel, 30 gram boter, 2 eetlepels kerrie, 250 gram kokosrasp, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 2 laurierblaadjes, 1 kippebouillontablet, 1,5 dl melk, 1 eetlepel kookroom, 1 volle theelepel tomatenpuree, tabasco naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2006
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker lang sudderen

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo kippenpoelet, 60 gr. boter, 1 ui, 1 appel, 1 eetl. kerrie, 15 gr. bloem, 5 dl. kippenbouillon, 2 spaanse pepers, mespunt gemberpoeder, mespunt geelwortelpoeder, 1 eetl. chutney,30 gr. rozijnen, citroensap, peper en zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Met appeltjes en mais

INGREDIENTEN

8 kippestukken - 1/2 kop bloem - zout en peper - 1el olie - 30 gr boter - 1 grote ui - 2 tl kerrie - 1/2 kop kippenbouillon -400 gr blik mais, niet uitgelekt - 3 grote granny smith appels

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-1999
  • Belgisch
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top